tiistai 20. lokakuuta 2020

Shalom-Lobos 58: Ylennyksiä pikakelauksella, osa 2

 Tein kaikkeni saadakseni kaksoset rikollisuran huipulle, ja voi pojat, että siinä menikin aikaa! Useampi simviikko ehti vierähtää, kun ylemmillä tasoilla on tunnetusti vain muutama työpäivä viikossa. Varoituksen sanana: tämä osa sisältää aika monet synttärit ja pari kuolemaa (ei hätää, Xana ja Filemon ei oo vielä menossa minnekään). Yritän muistaa tehdä tiivistelmän loppuun, sen verran sekalaista menoa on käsillä. :D



perjantai 9. lokakuuta 2020

Shalom-Lobos 57: Ylennyksiä pikakelauksella, osa 1

 Syksy on jatkunut kiireisesti opintojen parissa. Samalla aika tuntuu kuluvan huimaa vauhtia. Samoin simsissä, kun olen yrittänyt saada kaksosille ylennyksiä! Sain viimein hankittua uuden peliläppärin ja olen asennellut Simsiä siihen. Samalla olen suunnitellut perheen muuttoa uudelle koneelle. Samalla vaihtuu kaupunki. Sitä ennen halusin saada ammatteihin liittyvät elämänhaaveet tehtyä Appaloosa Plainsissa, joten pelailin kovaa vauhtia eteenpäin.

Kuvia kertyikin peräti kahden postauksen verran, vaikka yritin kuvailla suht vähän kiitäessäni pitkän ajanjakson halki. Tämä on toisaalta Andrew'n lapsuuspostaus, toisaalta ylennys-uraputkipostaus, kuten seuraavakin.