perjantai 4. elokuuta 2017

Shalom-Lobos 13: Aurora Skiesin sitkein mummeli

Tervehdys! Tässä osassa tapahtuukin sitten monenlaista, varautukaa vauhdikkaaseen menoon :D

Aloitamme perheen yhteisellä aamupalahetkellä. Peace ei valitettavasti ehtinyt mukaan ja päätti ottaa kakkupalansa mukaan työmatkalle :DBenny: ”Sano perässä, Rachel: Tuo koira joutuu kohta pataan ja pöytään jos ei lopeta vinkulelun narskuttamista.”
Marisol: ”Siinä olisi poliiseille selittämistä, mitä tuo poika puhuu.”Anita meni itsenäisesti pitämään vähän hauskaa. :D Oi Rymykin katsoo näköjään tuolta!Marisol aikoi kerätä tiskit mutta ninjakohtaus iski xDKyle tulee töistä ja on taas innoissaan jostakin.Söpöt <3
Anita: 'Toivottavasti Kylen pomo ei tule mustasukkaiseksi.'Kyle: ”Ajattele, miten paljon erilaisia vihanneksia voimme kasvattaa uudessa kodissa!””Istutan sinulle kaikkein kauneimmat kukkaset!”Kyle: ”Terve taksimies, ajapa meidän muuttokuorma tuonne viidensadan kilsan päähän. Mitä siitäkin tulisi, jos minä lähtisin ajamaan väsyneenä!”
Anita: ”You serious”Muistin aikana, tässä on meidän tonttuneuvostoliitto. Tai oikeastaan osa siitä, tajusin että joitakin pupuja oli vielä Kylen tavaraluettelossa.Aivan, siis muuttopuuhissa ollaan. Riverview, Lobosten toisen polven synnyinkaupunki, saa jäädä taakse. Heihei ei tule ikävä~ :'DTässä on uusi kaupunkini - Ja siinä on uusi koti! Rakastuin tuohon valmistaloon, joka sijaitsee vähän syrjäisemmällä seudulla Aurora Skiesissa.


Tässä takapihalta kuvaa, tuota tullaan remppaamaan ja paljon.

Talo sijaitsee Rikkiallastien varressa ja toki siellä sitten oli tuollainen haaste :'D

Onneksi talossa on tomeria tätejä.Sori remppamummeli, ehdittiin jo korjata kaikki :'DPeace ja Benny potkittiin heti pois pesästä, saivat vieläpä itse valita tonttinsa. :PTässä siis kuvaa kaupungista yläpuolelta! Tykkään kovasti tästä kaupungista, se on kompakti ja rakennukset on oikein kivoja. Katoin että mikä Vatnajökull-jäätikkö tuolla on, mutta se taitaa olla ihan vain järvi xDVähän kuvausta remontin ja rakennustyön edistymisestä!Rakensin kömpelön tallin tuonne takanurkkaan tuleville heposille.


Nyt saatte oikein videoina kierroksen talossa!


AlakertaYläkertaTässä vielä pohjat:
 Näköjään vielä edistyneempää kuvaa tallista.Sisältä. Nuo seinät on näköjään jääneet vähän keskeneräisiksi xD Mulla oli kauhea ongelma tuon tallin kanssa että miten sitä vois laittaa. Näyttää niin karulta tuo lautalattia noissa karsinoissa. No, ehkä se vielä muuttuu kodikkaammaksi :'DTästä takapihan katoksesta tuli kiva! Siellä on shakkilauta Marisolille ja kirjahylly Kylelle. Ostin Storesta nuo roikkuvat tuolit, ihanat! Mutta niiden takia oli pakko poistaa alkuperäinen lattia ihan kokonaan ja laittaa noita terassipalikoita tilalle, ei suostunu menemään siihen muuten ko tilaa oli korkeussuunnassa liian vähän.Tuolla pikku metsikössä oli hyvä paikka sukuhaudalle. Kukkia ja koristeita tulee lisää sitä mukaa kun suku kasvaa!Kultaversion mukana tuli mm. leikkikehä! <3Anita mitä sie pelleilet :DD Rachel on kohta jo iso tyttö! Mutta mikä taito tuossa kasvaa? Puhuminen?Anita sai tuollaisen moodletin :DMarisol halusi alkaa kepin käyttäjäksi </3Kylen taas oli pakko testata tanssilattia :D Stereot on kyllä entisestä kodista tuodut, Marisolin parantelemat.Tämä keinutuoli tuli mukana! Marisolin yks lempipaikka.Luulin, että Marisol halusi ostaa hiekkalaatikon Rachelia varten, mutta se tais tarkoittaa kissanhiekkalaatikkoa :DDAnita valmisti uuteen kotiin muuttamisen kunniaksi aterian.Kyle mittää xDEka yö uudessa makuuhuoneessa <3Kuka käynnisti stereot keskellä yötä? O_OSINÄ SENKIN!!!Aijjaha, Anita oli tällä välillä heränny ja siirtyny makuupussiin nukkumaan.En tiedä miks Kylen työpaikasta tulee mieleen yks paikka Vuokatissa.Heti ekana työpäivänä kirjatehtävää.Laitoin sen mun rakentaman kirkon tuonne kaupunkiin ja lähetin perheen sinne. Ja koska simit valitsee aina väärän oven yhteisötontin etuoveksi, kaikki rynnivät tuonne sivukappeliin. Joku paikallinen oli siellä suunnittelemassa tulevia häitään :DJaksoin siis jopa sisustaa näitä kirkon rakennuksia! Tässä on se sivurakennus kellotapulin vierestä.
Siinä on kirkko, en keksiny tuonne sakastiin vielä mitään XDJaa, sitä ollaan urheilunaisia.Otettiin se naikkonen mukaan ja lähdettiin muualle :DTämän kuppilan nimi tais olla Sininen laguuni.Ihan viihtyisä, mutta oli pakko lisätä telkkari, stereot, kassakone ja baristatiski, jotta simeillä olisi edes jotakin tekemistä :'DKyle saapui töistä tuonne ja rupesi heti lukemaan töistä saamaansa kirjaa.Aaaa pyörremyrsky vie taaperon :O Ei mutta onneksi Marisol voi välillä pitää huolta Rachelista.
Vanhemmat pääsee sillä aikaa vähän huvittelemaan, video:
Taaperon ja vauvan voi ottaa syliin tuohon keinutuoliin! *_* Sille on oma toiminto, ”Keinu seuranasi...”Arska minkä teit. Arska on muuten ihan kauhean vanha, sehän oli jo ekassa Lobos-postauksessa kun kaksoset oli lapsia o.o oon säätäny lemmikkien ikää lyhyemmäksi jo pariinkin kertaan, ehkä se vaan jumittaa.Joku oli näkymättömänä näkymättömässä taksissa. Ja hauskaa näytti olevan :DNämä taisi lähteä riehaan seuraavaksi, Kyle oli jo odottamassa töiden jälkeen. Iskin tuonne Appaloosa Plainsin (?) riehatontin, kun Aurora Skiesissä ei ole omaa :(OMMOMMOMMAnita: ”Ja sitten kun sinusta tulee maailman johtaja ja tuot meille paljon rahaa...”
Rachel: ”Maalimaan jottaja?””Ei.”
xD

Nää ei vissiin edes tehny tuolla mitään muuta kun alkoi sataa :DTämä stadion on tosi kiva! Vähän vaan tyhmää kun ottelut ei näy. Missä ne pelaa jos ei tuossa kentällä? :DAnita pihtaa taas. Näillä on tosi hyvä suhde mutta aina on väsy tai lapsi tiellä. Tai sitten se ei vaan halua läheisyyttä? Senkö takia se siirtyy ite makuupussiin :DTämä kieltäytymisanimaatio on jotenkin huvittava kun sen näkee tarpeeksi harvoin.En keksiny mitä muuta tehdä Marisolin onnellisuuspisteillä xDAaa en taas muista mistä Carlotta jutteli :D
Kaksosten piti viettää vähän laatuaikaa aamupalan ääressä. Carlotta ei puhu juuri kellekään nykyään, se on vaan joku random asujainen ja lemmikinhoitajaorja :'DD Mutta haluan että nuo säilyttää hyvät välit!
Ookoo? Miten tämä liittyy puihin ja nyrkkeilyyn? :'DMarisolille tuli sitten sellainen sänkybugi. Se ei voinu nousta sängystä, kaikki mahdolliset toiminnot peruuntui, jatkoi vaan nukkumista. Tarpeet kuitenkin laskivat normaaliin tahtiin. Koska Marisol oli jo aika vanha ja monta päivää lifespanin yli, ajattelin että okei why not, se saa koomailla tuossa kunnes menehtyy nälkään tai johonkin...Tässä Carlotta nimittäin siinä lemmikinhoitajaorjatyössä. Se on yksi harvoista jotka voi kirppukylvyttää noita :'D Siihenkin vaaditaan tarpeeksi hyvä suhde, ja olin ihan helisemässä kun näille eläimille iski kunnon kirppuepidemia...Mitä ihmettä teet, aaaaaa nuo jalat XDAnita lähti siis Rachelin kanssa taksilla johonkin. Katoin että mitä tuo taksi jäi jumittamaan kesken matkan ennen ko huomasin painaneeni paussia :DDMutta siis tuonne opintokeskukseen mikä olikaan! Tää on tosi hauska paikka, ihanasti laitettu ja paljon tekemistä erilaisille simeille. Paljon pieniä luokkia ja huoneita.Anita löysi taideluokasta heti kaverin :D
”Kato kun golfpalloja tippuu taivaalta päähän!”

Simsissä on varmaan muuten isoja rakeita kun kaikki paniikissa väistelee niitä.Tuo naulakko tuossa eteisessä on niin kiva! Mistähän tuollainen löytyy? Olis niin hyvä jonkin tarinan lavastamiseen, että melkein inspaa jo sillään. Ja tuosta matosta tykkään hirveästi, samankuosinen löytyy Kylen ja Anitan makkarista myöhemmin.Ruokailutilakin löytyy <3 Tähän keskukseen on oikeasti panostettu!Tuossa yläkerroksia. Aikuisillekin näyttäis olevan oikein juomisia tuolla oikeassa alanurkassa :'DYlin kerros.
Sun ympärillä on vaikka mitä hienoja ja kehittäviä leluja, ja sinä vaan leikit tuolla tumpelomystävällä!

Ei, Kyle ei ole puuhaamassa mitään hämärää papparaisen kanssa, se vain kutsui pomonsa kuppilaan. Bisnestyössä pitää kehittää suhteita :DLahjoitettiin sille joku haiseva sukka.Carlottakin pääsi töistä ja soitteli jollekin.


Ai kun niin, Peacelle ja Bennylle! Samassa järkytyin ku tajusin unohtaneeni laittaa Bennyn tiedeuralle :'D Noh, jos itse päätit toisin, poikakulta...Eii nuo Bennyn urheiluvaatteet. Kyle pääsi pomonsa seurasta ja sai suunnistaa suoraan tyttärensä luo <3Anitalla oli eräs projekti taideluokassa kesken, ja oli jo myöhä, joten isi ja tytär lähtivät kotiin...Anita oli tässä vaiheessa jo ihan kuolemanväsynyt :'D Mutta en halunnu jättää kesken...Tätä nimittäin :3Kävin vilkaisemassa muita ja Peace taisi jo luovuttaa :DNo nyt se on valmiina! Rachelin muotokuva, tosi tummana mutta kuitenkin :3Kello oli kaksi yöllä kun Anita pääsi kotiin nukkumaan, mutta silti piti herätä aamulla ruokkimaan tyttö :DApua meille on ilmestyny vauvatonttu! Ja yliopistotontut on näköjään ruvennu lahtaamaan talvitonttuja... x'DMarisol, mee vaan joTuo kaupungintalo on ihana! En muista mitä Kyle oli siellä tekemässä, joku tehtävä varmaan.:DD Rymy meni tuonne sänkyyn Marisolin kainaloon!Lenkille! Ihana taivas :O Hiukan raskas tosin harmaudessaan, mutta ainakin on väriä seassa!

Onko tuolla kaukana joku latautumaton haamutalo? :DRannalla oli joku omalaatuisesti pukeutuva teini justiin läksyntekoa keskeyttämässä. Tässä kaupungissa on tosi monta tällaista pientä syrjäistä rantaa, joilla on joku random hökkeli tai puskia.Tykkään näistä tuoleista kauheasti, haluaisin ripotella niitä joka paikkaan! Haluun itellekin tollasen :DMarisolille tuli jo menehdy-toiminto, mutta sekin peruuntui koko ajan... Päätin että eihän tästä tule yhtään mitään ja taisin tehdä sen resetsimin tai jotain. Se nousi tuohon ja tarpeet tietysti täyttyi, joten perunamummo jäi henkiin.
Laitoin Marisolin sitten nostelemaan ja laskemaan tuota sänkyä, mutta siitäkään ei seurannu mitään kuolettavaa. :'DPerhe oli sitten iloinen Marisolin selviämisestä.
Kyle: ”Luulin jo, että saisin nähdä anoppini haamuna...”Ainakin se saa olla lapsenlapsensa kanssa vielä vähän aikaa 💗Ja korjata kaiken :DViimein muistin käyttää tätä vempainta! Ihanaa!Awww Rachel ei suostu nousemaan tuosta :D Vatuloiko kaikki taaperot aina tuossa vai onko sellaisia kilttejä herranterttuja jotka tulee kiltisti pois? Vähän samalla lailla kuin syöttötuolissa että toiset taaperot sotkee enemmän ja toiset ei lainkaan?Ilme! Sulan kohta tuolle söpöydelle.Ai niin, tämä taisi itse asiassa olla Rachelin viimeinen päivä taaperona! Marisol innostui elossa olosta ja juhlista. :DNämä hummaili tässä kakun edessä eikä Anita mahtunu puhaltamaan kynttilöitä Rachelin kanssa.No niin, siitä kulmasta ninjailkaa. Kyle on ihan innoissaan. :D

”Jes! Viimein meidän tytär kasvaa ja saa oman huoneen, pääsen pelehtimään vaimoni kanssa!”Pikkusen on muuten nätti tuo joku kaupunkilainen :o En muista nimeä kyllä, mutta pitää tutustua.Eno ja tätikin oli tottakai juhlinnassa mukana. :DPakollinen kieroonkatsonta ja glitteripyörähdys...APUATadaa! Aika tavallinen, mutta on muuten pikkusen isot silmät :D


 
Rachel: ”Mummi, onhan tämä kakku tehty perinteisin menetelmin viljellystä spelttivehnästä ja GMO-vapaasta luomumaidosta?”Carlotta ei päässyt paikalle, kun oli töitä, mutta sai kutsun Bennyn juhliin samana iltana :DSiellä ei kyllä tapahtunu yhtään mitään.Aamuyöstä oli joku hiivatin tonttu taas asialla.Että silleen. Rachel päätti jäädä tätinsä huoneeseen hoilaamaan :DTukka vaihtui ennen ko tyttö kerkesi silmiä räpäyttää.Tuossa lähellä oli tuollanen koristelato, josta tuli heti Rachelin oma piilopaikka.Mystävä muuttuu valitettavasti nukeksi kotitontin ulkopuolella, joten sitä pitää vaan raahata mukana . Söpöä kun sitä voi pidellä tuolla lailla ja juosta sen kanssa joka paikkaan.Sitten tapahtuikin näin ja Aava-mystävästä ei tullu ihan oikea poika siis tyttö vaan jotain siltä väliltä.Halusin kovasti selvittää sen lempivärin, mutta tutustu-toiminnosta tuli jatkuvasti vaan jotain voileipiä ja kaloja (Aava on kalannarraaja). Aava on tyttö eli en oo parittamassa näitä, mutta siitä voisi tulla jokin siskonkorvike.Perheeseen saatiin myös uusi koira, Inkivääri. :DIhan ko Rymy näkisi Aavan :DDHalusin tilaa perheeseen ja käynnistin epätoivoisen operaatio Marisolin.Kumma tauluCarlotta katsoi kun Rachel jutteli mielikuvitusystävälleen ja teki yhtäkkiä tuollaisen ilmeen :DSe kieritti sormea tuossa ohimolla että onkohan tuo pikkuneiti vähän kukkuu XD

Ihana kun nämä menee ite elämässä eteenpäin :DLennä, Marisol, lennä!Ei vieläkään mitään. :DOrja töihin!Koska Marisol ei suostunut kuolemaan, Rachelin oli pakko nukkua makuupussissa...Kunnes viimein, eräänä aamuna, operaatio onnistui!Kaksoset löysivät äitintä ensimmäisinä...Sitten paikalle saapui surullinen Kyle, ynnä Aava, joka juoksi neutraalin terhakkaasti paikalle...Viimeisenä Rachel, joka oli kaikkein järkyttynein. D:Mystävä-Aava vaan tuijottaa tuolleen kylmästi kun kaikki itkee. ._.Perunamummo taisi kuitenkin olla tyytyväinen päästessään miehensä luoSeuraavaksi Viikatemies tunkeutui kuolinsyynä olleeseen limsakoneeseen ja olin että mitä ihmettä se tekee :D:'DD okei?Hyi että nuo sormetMutta muistin sitten että se oli tämä tavallinen traaginen juttu, se kaatoi tuon Marisolin limsan lattialle.Osuu kaavulle :DHautapaikka siihen metsikköön Angelin viereen. Tuossa joku jännä sumu ympäröi Angelin hautaa ja tontutkin tuli näköjään siihen pitämään kokousta.

Tämäkin vielä samalle aamulle. Arvatkaa kuka unohti maksaa laskut...Heihei sohva ja matto.Aikooko se viedä koirankin mennessään :'DDMarimekko :DDPerheenjäsenet koittivat toipua menetyksistä jälleen omalla tavoillaan. Carlotta kutsui työkaverin ulos pienemmälle kuntosalille, jonka huomasin olevan haamujen kansoittama (meinasin kirjoittaa ansoittama :DKyle, mikä on tämä piristystoiminto? XD Ei vissiin oikein toimi lapsen kanssa.Rachel sai lähteä keräämään viimeisiä pieniä elikoita kaksosten elämänhaavetta varten!Yritettiin taas kalastella Aavan lempiväriä.
Rachel: ”Minkälaisen sängyn haluaisit sitten, kun sinusta tulee oikea sim?”
Aava: ”Öööm... pehmeän!”
Marisol ehti tehdä elämänsä aikana kaksikin todellistusjuomaa – näiden suhteet ei vaan oo vielä tarpeeksi ylhäällä ja perheessä täytyy olla vielä kaksi paikkaa puuttuville eläimille.Jaahas, ja sitten juorutaan vielä toisista.Inkivääri!Tilaa tarvittiin siis tälle! Öää miks en muista tämän heposen nimeä – joo, sillä oli joku ihan ihme T:llä alkava nimi ja vaihdoin sen Taneliksi xDMarisolin hautajaiset vietettiin sopusoinnussa, kukaan vieraista ei uskaltanu tulla haudalle asti.Kaikki kyttäili terassilla vaikka kuin kutsuttiin :D miks vieraat menee aina väärään paikkaan?Jäätelöauto!Taneli on oivana lohtuna Rachelille. Rachelista on siis tarkoitus tulla jonkinlainen hevostyttö, en tiedä vielä mitä tarkalleen rupean sen kanssa tekemään.Awww!Ja sitten tulee mystävä pilaamaan herkän hetken.
Rachel: ”Hei Aava, tuus kattoon tätä Tanelia!” (oikeasti se kutsui heppaa pilttuusta pois)Iltasatuhetki <3
Kyle: ”Ja sitten sekoitat mukaan vehnäjauhot ja vaivaat taikinan kuohkeaksi...”

Rachel: ”Isi koska tää loppuu? Voisin alkaa jo nukkumaan.”First thing in the morning!

Rachelin luokka meni opintoretkelle tuonne tiedekeskukseen. On pikkusen epätyypillinen rakennus. Toisaalta, Aurora Skiesin tarina perustuu aika paljon tieteeseen?Raspberrykin sai osallistua elämänhaaveen täyttöön.

:'DD Vissiin vähän pitkä heinikko tai jotain?Keskustassa on yhteisöpuutarha! Harmi vaan että kaikki oli vielä jäässä, pöllittiin jotain perunoita. :DAika wholesome kirja. :DMiksi teidän piti mennä eri paikkoihin lukemaan?Kohteliasta seistä siinä kun pikkukoira yrittää syödä... :DTui! Eka kerta kun muistan leikittää noita tuolla lelulla tässä talossa.Rachel nukkuu yötkin tallissa Tanelin (ja Aavan) kanssa. Tuo on muuten Bennyn vanha makuupussi, jossa on sen radioaktiivisen ötökän pureman innoittamat värit...Carlotta meni ja osti toisen hevosen! Tämänkään nimeä en muista nyt ihan heti. Ja joo istutin nuo hevospaikat tuonne kaupunkiin.Katoin että menehtyykö Arska nytten, mutta se onkin Pirkka, joka tuli tervehtimään.Tonttuneuvostoliitto kokoontuu kuulemaan kahta oppinutta :DNiin kaunis on maa, niin korkea taivas,
 soi lintujen laulusta kukkiva kunnas, 
ja varjoisat veet, niin varjoisat veet...
(ei tuolla paljon vettä näy)Taneli kasvoi aikuiseksi hevoseksi!Carlotta kävi ratsastustunnilla ja pysyy jo kyydissä jotenkin.Marisol kävi kylässä ja istahti heti lempituoliinsa!Huomenta, Rachel... kaikki hyvin?Ei vissiin :''DCarlotta katsoo kun toinen kiipeilee seinällä xD Liekö spiderman-makuupussista jäänyt jotain radioaktiivisia piirteitä?Kaksosilla ei nyt ollut muutakaan tekemistä, joten saivat hoitaa noita heposia.Anitalla ei nyt menny putkeen, puhelinkin soi taas.
”Ei olisi pitänyt syödä sitä voileipää...”Carlotalta satulaan meno sujuu jo paljon luontevammin, ja matkaan hoi! Testaan näitä hevosjuttuja vähän Rachelia varten.Ratsukot lähti yhtä aikaa, mutta osaamaton Anita jäi pienenä pisteenä kauas taakse xDMies, taivas, kirja ja koiraCarlotta ratsasti Peacen ja Bennyn talolle, mutta ne oli ehtineet jo lähteä.Hevonen laukkasi huomaamattani jonnekin perämetsään ja jätti Carlotan oman onnensa nojaan :'D
Anita taas ei päässyt koskaan perille, vaan jäi alle puoleenväliin kipeän takamuksen ja nälkäisen hevosen kanssa.Angelkin tuli välillä katsomaan, että vävy käyttäytyy kunnolla.Se on sun oma tyttäres, hyvänen aika! :ISe kun mielikuvitusystävälle pitää raahata oma tuoli telkkarin eteen :D Vois olla oikeassakin lapsiperheessä.Anitaa ei kiinnostaneet Rachelin jutut mielikuvitusystävästä...Carlotta käy säännöllisesti salilla tuon työkaverin kanssa, joka näköjään jumittaa :DNo voi rotta.Kylekään ei uskonut Aavan olemassaoloa. Kannustavat vanhemmat :DSen verran piti pitää hauskaa, että Kylen vapaapäivänä lähdettiin telttaretkelle! Tämän idean olin halunnut toteuttaa jo jonkin aikaa. Hevoset otettiin mukaan, mutta Carlotta jäi kotiin huolehtimaan muista eläimistä.Kyle säntäsi heti uimaan omin päin :D Niin kirkasta ja sinistä vettä!Tuo paikka on niin kaunis!Melkein kotoisa tuota vuorta lukuunottamatta. En ihan tunturi-Lapissa kuitenkaan asu. Mutta niin kaunis rantamaisema!Kylelle soitetaan vapaapäivänäkin. -_- Ja tuonne ilmestyi joku random teini taas tekemään läksyjä. :DIhan hauska tehtävä, mutta ei nyt kun ollaan retkellä, vaan ehkä myöhemmin!Oho en huomannu, että tuossa on asuttu talo. Siellä töllistelevät ikkunasta leiriytyjiä.Yötaivaat on tosi harmaita Aurora Skiesissa, harvoin näkee tähtitaivasta. Pitäis katsella, näkyykö niitä revontulia koskaan!Nämä oli menossa nukkumaan niin vielä joku eräjormalenkkeilijä kulkee tuosta ohi :DDSe meni tuonne uimaan :DTähän onkin hyvä lopettaa. Tein ekaa kertaa silleen että kirjoitin tekstinkäsittelyohjelmaan kaikki tekstit ja liitän kuvien alle sitten Bloggeriin. Nyt kun ei tässä mummon kämpillä ole nettiä eikä sitä viiti puhelimesta loputtomasti jakaa.

Semmonen ongelma oli, että vaikka mulla on kerättynä kaikki mahdolliset eläimet x2 mitä kaksosten Arkin rakentaja -haave vaatii (siis jo ennen kuin tuo rotta kuoli)... Se ei vaan toteudu! Miksi? Luin jostain palstoilta että monilla muillakin on ollu ongelmia kyseisen elämänhaaveen kanssa, eikä sitä ilmeisesti oo korjattu. Ärsyttää, kun näin niin paljon vaivaa kaikkien noiden eläinten hankkimiseen ja niistä huolehtiminen vie lähes kaiken mun peliajan. Mutta sit oon kuitenkin liian kiltti antaakseni niitä pois.


Mutta jees, toivottavasti piditte postauksesta, olkaa siunattuja. :D

5 kommenttia:

 1. Jeeeeeee lukemista ♥ Kerkesin jo alottaa tähän kommentin mut säädin välissä kaikkee muuta ja sit selainkii vielä tiles, joten onneks en kirjotellu sen enempää ni ei kadonnu mitään tärkeetä :D Tässä sopivasti muutama tunti joutoaikaa ennen ku meen takas tallille ja jos luultavasti alottelen vielä editoimaan noita oman seuraavan postauksen kuvia ennen sitä :p Nyt vaan tuntuu keskittymiskyky olevan taas huonoin mahollinen ku oikeesti jo alotin niitten kuvien muokkaamisen sillon ku tää selain jääty ja nyt eksyn koko ajan youtubeen ja kaikkialle muualle, kävin tossa aikasemmin jopa läpi kaikki nraasin modit ja latasin itelleni ne päivitetyt versiot ja säädin muutakin teknistä tän pelin kanssa :DD

  Aaaa noi random ninjahetket oikeesti :DDDD Emilyn tulevaisuus �� (Pakko käyttää tätä nyt ku en uskalla enää käyttää sitä toista ku kuitenkii rikkoo kommentin ��)

  Heee, oon itekin miettiny et vois tehä jonkun taloesittelyn videona :p Tai siis Rogeteista nimenomaan. Ite vaan haluisin muokata sitä vähän jollain ohjelmalla (+ et se laatui ois oikeesti ihan hyväkin) joten pitäs varmaan kuvata se Frapsilla pelin oman kameran sijaan... ne käyttää jotain koodekkia mitä nuo ohjelmat ei avaa, kiitos taas EA ♥
  Vitsi muuten noissa siun videoissa on huomatavasti parempi laatu verrattuna miun videoihin o.O Tai sit miulla vaan on ne ruudut ollu isompia ja säröily näkyy helpommin.

  Että muuten on huomattavasti helpompi hahmottaa tuota huonejakoa ja pohjia nyt ku on ite nähny sen tolleen videolta! :D Tosin usein vaikee hahmottaa pelkistä talokuvista et miten ne huoneet nyt meneekään ja miten päin ees ollaan, joutuu useemman kerran selaamaan kuvia et saa jonkinlaisen mielikuvan päähän :D

  Laita betonilattia :D Siihen ku levittää heiniä ni hyvää tulee! Normisti talleissa on ihan vaan betonilattia :p (Ellei sit oo haluttu hifistellä ja vetää kaikkee viimesen päälle ihan lattioita ja karsinoitten pohjia myöten.)

  Onks toi sukuhauta tontti vai noitten tonttiin kuuluva alue? Jos jälkimmäistä ni onnee vaan haamuarmeijan kanssa :DDDDDD (Tästä syystä tein Rogeteille oman sukuhautausmaan TB:n oman hautuumaan viereen :p)

  Puhuminen joo taitaa kasvaa tuosta. Ne kai voi kasvattaa sitä myös ite puhumalla tolle peilille tuossa kehässä?

  Niin noh, eihän ne hiekkalaatikot niin kauheesti eroa toisistaan ::D Tai tietysti ei oo kivaa jos lapsi leikkii kissan hiekkalaatikossa mut meillä ainankii kissat (sillon ku vielä saivat olla ulkona irti) oli ihan otettuja siitä et ihan heitä varten oli ripoteltu jättimäisiä hiekkalaatikoita pihoille... kävivät aina naapurissa päiväkodin pihassa laatikkoa lainaamassa XD (Meillä ei ollu ku vaan laidat, hiekka puuttu :D:D:D:D:D)

  Kylelle tuli keski-iänkriisi ja sim ei tuntunu omalta lajilta? :D:DD

  Hahaha, oliko makuupussi sit miellyttävämpi ku sänky? XD (Tai ehkä Kylestä irtos vieno kilpikonnan löyhkä?)

  Noihan tanssii hyvin, D:t astu(u) kokoajan toistensa varpaille :D:D:D

  Hmm, jumittaa tai sitten simit on syöttäny sille lemmikin herkkuruokaa, joka pidentää myös ikää :D Ja joskus nekii elää oudon pitkiä aikoja.

  Ehkä siellä on joku huippusalainen maan alanen stadion? :DDDD

  ///Ahaa, liikaa merkkejä taas...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loput:

   Jännää :D Kattelin noita noitten luonteitakii ja ei kyllä yksinäisten susienkaan pitäis tolleen kieltäytyä puolisonsa seurasta, miulla ei ainakaan koskaan :D Ellei sitten Anitaa ota kupoliin se et Kyle on bilehile, emt :D Mut voi se olla et on vaan väsyny ja huonolla tuulella eikä huvita. Mut ehkä sillä on koko ajan olo et on liikaa populaa ja siks jopa makuupussissa nukkuminen on mukavempaa? :D

   JALAT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Tuo naulakko (tuleeko muuten Aurora Skiesin mukana?) löytyy luultavasti koristeista joko veistoksista tai siitä seuraavasta missä on kaikki muu sälä :D

   Vitsi toi tollanen lasiseinänurkkausuloke on kivan näkönen! Siitä tulikin idea, yritin nimittäin tehä jotain vip-baaria simssiin mut peli kaatu �� joten ei sitten tehty mitään... mut tosta tulikii sit idea et jos en tekiskään tornitaloa vaan toisenlaisen baarin ja vois siellä käyttää ton tyyppistä huonetta jossain :D Vielä ku muistas ton muulloinkii ku vaan tän 10 sekunnin ajan XD

   ...voi apua, innostuin tässä piirtämään itelleni hahmotelmaa tuosta^ et ei ainakaan unohu ja nyt kello on jo sen verran et pitää melkein kiirehtiä tän lukemisen kanssa :D Okei, ei miulla oo kiire vielä, riittää ku oon kolmen jälkeen tallilla mut koitan lähtee sinne silleen et kerkeen kolmelta kattomaan ravit ku yks meijän tallin hevonen juoksee siellä :p Joten eiköhän jatketa lukemista, on toi hahmotelma nyt ees jotenkii paperilla x)

   Tykkäisin itekii tollasesta riipputuolista hirveesti! :D Miulla oli kyl pienenä sellanen riippukeinumainen riipputuoli XD Siis sellanen kankainen riipputuoli :D Mut se irtos katosta varmaan kaks tai kolme kertaa ja sen jälkeen sitä ei sinne laitettukaan enää. Ja syy sille et se putos? Miusta oli niin hauska pyöriä siinä et sit lopulta aina se koukku rullautu irti sieltä katosta ja putos miun päähän :D:D:D:D Ja tyhmä ku ei oppinu kerrasta ::D

   Hahaha toi on niin hauskaa ku aina normiarjen ohessa tulee noita "why won't you just die" -Marisol-kuvia XD

   Oliko ovet lukossa hautajaisissa? :D

   Aaaaaaaaaaaaa nuo glitchaavat simit :DDDDDDDDDDDDD

   NONIIIN nyt se on luettu! :D

   En oo ite koskaan kokeillu tuota elämänhaavetta mut googlasin ja Simswikiassa on yksinkertanen kuvaus siitä, onhan siulla myös kaks ötökkää ja kaks perhosta? "Have 2 cats, dogs, horses, birds, lizards, turtles, rodents, snakes, butterflies, and beetles." Ja riittääkö se et ne on koko taloudessa vai pitäskö sit noissa pienissä eläimissä simin löytää ite ne kaikki kaks jokaista, hmm... Toivottavasti selviäis et mikä tuo juttu on, pitää varmaan joskus itekii testata :D

   ///Ja noi merkit mitä tää ei ymmärrä on rikkinäinen sydän, koska se kirjotettu versio pilkkoo kommentin ja näköjään emojit ei mee tän tajuntaan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 💔

   Poista
  2. Hyvänen aika mikä kilometrikommentti :D Vastailenpa tähän kun yritän ladata peliä... Windows 10 päivittyi Creators updateen ja kieltäytyi pyörittämästä simsiä, crashasi muutaman peliminuutin jälkeen. Laitoin koneen asetuksista pelipalkin pelintallennuksen pois päältä ja säädin DEP:tä, katsotaan auttoiko.

   Aa joo mun puhelin ei ainakaan tunnista noita kaikkia emojeita, näyttää kysymysmerkkiä :D

   Hyvä jos video valaisi huonejakoa. Itekään en koskaan tajua muiden blogeista miten kaikki oikeesti menee :'D Sit katon vaan että onpa kivoja huoneita!

   Ahaa, kiitti vinkistä! Voiko sinne karsinaankin siis simsissä levittää heinää?

   Sukuhauta on ainakin toistaiseksi omalla tontilla kun paikka oli niin jeejee. En tiedä kuinka monta sukupolvea nuo tulee tuossa talossa viihtymään, ja jos haamut alkaa ärsyttää niin siirretään eri tontille :D Mulla ne ei ihan joka yö tule sotkemaan kuitenkaan.

   Nää on kato harjoitellu tuota tanssipuolta ;D

   Luulen että Arska vaan yksinkertaisesti jumittaa, en mie ainakaan oo mitään sille syöttäny. Pitää katsoa mitä asialle vois tehdä.

   Hmm joo, hieno nurmikenttä rakennettu tuonne ja sit ne vaan pelaa jossain hallissa maan alla xD

   Tais olla niin että Anitalla joka kerta joko väsytti tai sitten Rachel oli liian lähellä. Ne ei suostu pelehtimään jos on lapsia samassa huoneessa. Mutta hauskoja nuo sun teoriat, tykkään itekin keksiä kaikkea :D

   ...ja eihän se Sims vieläkään toimi. En tiedä mitä tekisin tämän kans D:

   Ei vitsi mieki haluun semmosen kankaisen! Sellasen joka pysyis kiinni katossa vieläpä xD

   Ovet ei ollu lukossa, nuo vaan jäi tuonne koska, no, simit on outoja :DD

   Joo, oon kattonu varmaan viis kertaa että mulla oli ihan kaikki mitä tarvii. Mutta en jaksa vaivata päätäni enää näiden elämänhaaveella, nyt olis hyvä jos sais tämän simsin taas toimimaan.

   Poista
 2. NONIIN XDD olen täällä!

  Keksit aina noista puhekuplista parhaat jutut XDDD

  "istutan sinulle kaikkein kauneimmat kukkaset!" IHANAaaaa unelmamies <3

  OOOHH Aurora Skies! ♥ Niin nätti kaupunki. Siellä on ihanan värikkäitä taloja!!

  Voi kun noiden tontti on söpö. Just sopiva isolle perheelle!

  Awww tuo on IHANA tuo katos missä on noi riipputuolit! ♥ On muuten parhaat tuolit ikinä XD

  Leikkikehä on kyllä ihana mut mua ärsyttää ku simit laittaa taaperot sinne koko ajan :DD Ja joo ne voi opetella puhumaan ja sit ne voi leikkiä peilillä ja jollain muulla. Ja kaks taaperoo voi leikkiä yhdessä siellä ♥

  Keppivanhukset on parhaita :DDDD

  HNNGGGHH haluan tuon keinutuolin!! Myytäisköhän sitä erikseen storessa..mulla on Aurora Skies mut ei kultaversioo aaaa tarvitsen tuon keinutuolin HETI :DD

  Aww joo toi ku ne voi keinutella vauvan/taaperon kanssa. Ja sit jos pienokainen on väsynyt niin ne nukahtaa siihen!! Niin söpöä en kestä :DD

  Anita senkin pihtari :o

  Apua toi Marisolin sänkybugi :o En oo koskaan kuullu tosta:DD

  NUO JALAT XDDDDDDDD Ihana tietää ettei mun simit oo ainoita jotka kärsii vääntyneistä jaloista!!

  Aww Rachelista muotokuva!

  Tuo jousikeinutaaperohärvelijuttu! Se on varmaan aika random koska ne tekee ton söpön animaation mut huomasin kans et jos klikkaat melkein heti sen toiminnon pois niin sillon ainakin tekevät :DDD

  Ihanan isot tummat silmät Rachelilla!! Siitähän tuli oikein söpö pikkutyttö!

  EN KESTÄ TOTA OPERAATIO MARISOLIA :DDDDDDDDDDDDDDDDD

  AWW TANELI-HEPPA

  AWW AIKUINEN TANELI-HEPPA

  Eiiii vähä kiva idea toi telttaretki!! Voisin lainata tuota ideaa jossain vaiheessa!!

  Voi eikä jos toi elämänhaave ei mee läpi :o Phyh.

  Nyt seuraavaa lukemaan XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muuten ärsyttää kun kirjoitin puhelimella puoli kommenttia ja sipaisin muka vahingossa vasemmalle -> selain siirtyy toiseen postaukseen :DD

   Tervetuloa! XD

   Kiitoksia kehuista:D Simien puheita on hauska keksiä.

   Tykästyin kyllä kaupunkiin ja tonttiin! Talon pohjaratkaisuja ei tarvinnu muokata paljoa, yks iso makuuhuone vaan puolittaa.

   Pitääkin hommata kaks taaperoa seuraavaan sukupolveen, että ne voi leikkiä keskenään <3

   No ei ole ainoita, ei xD

   Lainaa pois vain! :3

   Ei se menny läpi. Kaikki pikkuelukat on jo menny enkä jaksa enää säätää :'D

   Jes!

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3