perjantai 17. elokuuta 2018

Shalom-Lobos 24: Äkkivanheneva hevonen


Hei! Postailen kesän pelikuvia kahdessa pyöreästi sadan kuvan osassa.


Surkea rantatontti Aurora Skiesin läntisnurkassa...Rähjääntynyt vessarakennus muuttuu......vaatimattomaksi, mutta kodikkaaksi pikku mökiksi!Pian saapuvat myös uudet asukkaat.Tavatkaa Noomi Kumma ja hänen pieni tyttärensä... (apua en muista nimeä)

Tein siis uuden perheen tähän naapurustoon, tarkoitus ei ole välttämättä pelata sillä, mutta haluan Noomista ystävän Rachelille. Tytöllekin saattaa olla käyttöä myöhemmin ;)


Siitä on niin pitkään kun pelasin, saatan sekoilla, jos unohdan, kuka lapsista on kuka. Tässä taitaa olla taiteellinen Mark soittelemassa.

Kuvien laatu tulee olemaan vähän kökkö, oli pakko laskea grafiikkatasot takaisin, kun kone ei arvosta.Shalom-Lobosien kasvatusvinkit, osa 1: Ruoki lapsenlapsesi ja anna sen katsella kun istut kakilla.Kyle on taas mielipuuhassaan, kannustamassa kavereitaan eteenpäin <3 Mitä enemmän hommaan sisältyy huutamista, sen parempi :'DKyle on kai ylpeä tyttärensä saavutuksista kolmen lapsen äitinä ja menestyvänä jockeynä... Löysin sen tuolta tuijottamasta Rachelia David-vauvan kanssa :DEi. Mark. Ei.Kyle käyttää ninjataitojaan ja huitaisee nuken tavaraluetteloonsa niin nopeasti, että poika ei ehdi edes tajuta!
Noomi muistuttaa olemassaolostaan.Kyläilemään :3
Miksi taapero istuu yksinään pihalla :oNoomi tulee sentään jutulle.Oh sith, tuolla tytölläkin on mielikuvitusnukke.Haluan Rachelista ja Noomista ystävät.

Rachel: Äitini se keksii kaikkea omituista. Kerrankin hän lähti ratsastamaan väärin päin satulassa istuen!Noomi: Ehkä pienokainen seuraa vielä isoäitinsä jalanjäljissä...Rachel: Toivon kyllä, että lapsetkin viihtyisivät tallilla. Hevoset ovat sitten upeita!Ruoki se lapsesi, jooko.Sillä aikaa Kyle näyttää siltä kuin se ois hiipparoimassa jonnekin :DTää tais olla yksi Jonas Ingbergin lapsista (Jonas on Kylen entinen työkaveri). Ja nyt se ottaa oppia Kyleltä tanssitaidoissa :D
Kyle: No mitäs pikkumies osaa tanssimisen lisäksi?
Ingberg Jr: Oon mää aika hyvä piirtämään!Kaikilla oli nälkä, joten laitettiin Rachel kokkaamaan edelleen Noomin luona Sopivasti Sopimaton -palkinnon turvin.Yhtäkkiä salaperäinen journalistimies tuli koputtelemaan ovelle :ONoomi vaan nukkuu täällä vaikka on vieraita talossa ja kolmas ovella.Journalistipappa haistoi ruuan ja tuli toimittamaan Noomin kanssa jotain hämäriä bisneksiä.Rachel päätti, ettei halua tietää mitään, ja poistui lapsensa kanssa paikalta :DRandom alien ravintolassa.Toiveissa oli hankkia uusi hevonen nimeltään Mynta.Poimin Myntan löytöeläinkeskuksesta varsana, mutta se tulikin perille aikuisena...? Pitkään kestänyt kuljetus, kun ehti kasvaa välissä :'DTuttavuuden tekoa :3Kyle noutaa postia~ Huomatkaa tonttuneuvostoliitto.Kotiapulainenkin pitää huolta lapsista. :)Käytiin taas kisaamassa Tuonolla.Hei, mistä tämä ilmestyi? Näköjään Rachel kirjautui virallisesti jockeyn ammattiin.
(Btw tässä suvussa on siivottu tallia ehkä tasan kerran :D)Ja ylennys melkein saman tien :DAnita viihtyy hyvin hevosten parissa, vaikkei enää kilpailekaan. Mitähän voittoa Mynta ajattelee?Welcome to the party!Tässä kuvassa tapahtuu niin paljon.. :D
1) Kyle hihkuu suoraa huutoa Bennylle :D
2) Rachelin ja Aavan jälleennäkeminen
3) Kulhokäsimutaatio :'D apua.Rachelin ja Aavan välit ei ole niin hyvät enää nykyään. Ne on nähneet toisiaan niin vähän sen vuoksi, että Rachelilla on kiire lasten ja hevosten kanssa eikä Aava yleensä ole tervetullut taloon, koska vihamielisyydet Anitan kanssa.Nyt juhlitaan siis Markin synttäreitä - eheeihei, meinasin erehtyä! Tämä on John, esikoinen!Puhalla poika puhalla <3
Mulla ei oo varmaan koskaan ollu synttärikakussa kynttilöitä :D Kavereilla on joskus ollu. Onko kakkukynttilät ylipäänsä tapana Suomessa, vai tunnetaanko ne lähinnä mediasta? Kyllähän kaupoissa myydään ihan kakkuun tarkoitettujakin kynttilöitä, mutta kuinka suosittuja ne on?Tämä perhe rakastaa juhlimista! (perheen pää varsinkin)Hei, joku vieraista leikittää meidän vauvaa! Yleensä vieraat jättää vauvat ihan huomiotta mun pelissä. Mutta tää tais olla lapsenvahti virka-ajalla, nyt siviilissä juhlavieraana.Kasva kasva! Kasvutanssiiiin!Anita: EEEEEIIIII

Anita? Oletko pettynyt? :'D Ihan hyvähän siitä tuli, vähän persoonaton, mutta kyllä se siitä kasvaa."Muistahan sitten, poika, tuo puvun käyttö! Oikea pukeutuminen tukee uralla etenemistä ja tuo ylennyksiä ylennysten perään."Mark John: Ehkäpä niin, mutta uraputki ei auta rakkaudessa.
Kuus vee ja haaveilee jo rakkaudesta. Johnista tuli Perhekeskeinen.Siellä on taas yksi seinäkiipijä. Hylätty kakkupalanen odottaa kaihoisasti :oJohn saa lahjaksi mummonsa kirjoittaman sarjakuvakirjan "Anita-mummo Kiinassa". :)
(Benny pelaa pleikkaria ruokapöydässä :D)Anteeksi mitä. Me just hankittiin Mynta, joka oli kasvanu varsasta aikuiseksi... Ja nyt se ikääntyi jo vanhukseksi? :DD Mikä äkki-ikääntymisbugi tämä on???Koska Mynta olikin jo eläkeiässä, sen kilpailu-ura päättyi ennen kuin ehti alkaakaan. Siirsin hevosen Noomin talouteen ja ostin sinne tontille kaiken tarvittavan, että heppa saa hyvän elämän.Siskokset muistelevat yliopistoaikoja. :)Hei, kirja tippuu! Kyle tykkää lukea iltasatuja lapsenlapsille. <3Siirsin keinutuolin väliaikaisesti tuohon, ja heti siihen joku Carlotta kerkiää :'DJohn ei saa nukkua öisin, kun pikkuveljet valvottaa. Rachel näyttää siltä että haluaa minun tekevän asialle jotakin.John saa nukkua teltassa. Siellä se viihtyy Ulkoilmasiminä ja saa olla rauhassa pikkulasten rääkynältä. (Rakastan lapsia, mutta karkea verbi sopi tuohon.)Faijan haamu ilmestyy Carlotalle :OOhmygoodness, se lähti seuraamaan! Tonttuneuvostoliitto tekee kaikkensa estääkseen.Aave-Angel raivasi tontut tieltään ja huhuilee uhrilleen. Tämä oli oikeasti vähän creepy tilanne pelatessa! :0Se oikeasti seurasi Carlottaa kadulle puoleenväliin matkaa D:Lopulta haamu joutui luovuttamaan.
Aave-Angel: Voi ei, en saanutkaan tytärtäni kuolleiden kirjoihin! Nyt joudun ottamaan sen toisen... :(Lopulta Angel kaivoi jostain auton ja lähti kiesille :'DDDD
Taas.
Johnin ja Markin tosiaan erottaa siitä, että Johnilla on suvussa hallitseva tumma tukka ja Markilla jostain ihmeestä tullut blondi... Eikun aa, Jussiltahan se tulee. Meinasin unohtaa :DJohn rukoilee hiekka-alttarilla
John: Praise the Lord!Kisukisuuu~ :3John: Heihei, pappa! Meitsi lähtee nyt kouluun!
Kyle (jostain etäisesti): Olehan kunnolla siellä! Hyvää koulupäivää, olet rakas!Se sai jo kavereita. :)Anita! Eiiii D::Älä mene vielä! Sinun piti kuolla kotona, ei yksin julkisella paikalla D:Anita on samaa mieltä eikä tahtoisi vielä lähteä. Mutta mikään ei auttanut, oli aika :(Pikkuveljistä johtuva unirytmin sekoutuminen ja isoäidin kuolemasta aiheutunut suru tekivät Johnille jonkinlaisen unisyndrooman. Koulusta tullessaan se oli aina niin väsynyt, ettei jaksanut tehdä muuta kuin juuri ja juuri tehdä läksyt ja mennä suoraan nukkumaan :( Harmi, koska tykkään pelata lapsilla ja Johnin vapaa-aika meni ehkä viikon ajalta hukkaan. Kylään tullut kaverikin joutui tekemään läksyt yksin :D Ja Davidista tuli taapero jossain vaiheessa.


Sukuhaudalla vierailu papan kanssa auttaa pahimpaan suruun.

 

Angel itse selvisi vaimonsa menetyksestä positiivisen elämänasenteensa avulla. Useammin kuin ennen hän kuitenkin istui keinutuolissa tuijotellen tuleen ja ajatellen asioita...Myös Pedro-kissa suri kovasti rakkaan emäntänsä kuolemaa.Haudalla miukuminen toi esille vain Marisolin haamun.Eräänä yönä Pedro päättikin karata kotoa. Se juoksi kauas pois...
(Tulipa lastenkirjailijafiilis. Eräät tutut itse asiassa kirjoittivat kuvakirjan kotoa karanneen kissansa seikkailusta, pitää mainostaa tähän väliin!)Pedron reissun määränpää oli hautausmaa. Eihän siellä kenenkään perheenjäsenen hauta ole, mutta Pedrolla oli toiveissa.Haamut siellä vain säikkyivät toisiaan. :DAa, Mynta on näköjään täällä vielä tässä vaiheessa. Rachel lohduttautuu tuttuun tapaan hevosia hoitamalla.Aww, Rachel haluaisi uusiin naimisiin! How sweet... Rachel kyllä kaipaisi apua arjessa, jonkun auttamaan hevosten kanssa.Pistettiin siis deittiprofiili pyörimään!Muuten ihan okei, mutta en tykkää tuosta Paha-piirteestä. Kuka kertoo deittipalstalla olevansa kärtty pahuuden perikuva? Ja vieläpä pummi xDTämäkin ois ookoo, mutta sitoutumiskammo on ylimääräinen haaste.Hmm... ei ehkä Rachelille sopivan näköinen.Eikä tämä.Tämä ois hyvä! Huolehtii lapsista ja viihtyy ulkoilmassa.Hei, mi... miksi te tuijotatte minua? D:
Ööh... entäpä jos lähdettäisiin tuonne puistoon, onko se okei?Riehatontilla ajanviettoa taaperoiden kanssa. :3Kaverit :) ...se nukke pois siittä!John kärsi edelleen uniongelmasta eikä päässyt mukaan, vaikka oli viikonloppu :/
Mutta Pedro tuli seuraksi kotiin!Shalom-Lobosien kasvatusvinkit, osa 2: Kun menet juhliin, jätä taaperosi yksin talon ulkopuolelle.Tää tyyppi oli deittipalvelussa, jutellaanpa sille. Se vei näköjään Rachelin tuon telkkarin edessä seisovan ukon nenän edestä. :DMiika: Mitähän hän haluaa? Toivottavasti ei tarvitse turvautua nyrkkeihin.No niin!Rachel: Voi... Menetin juuri äitini!R: Asiasta toiseen, oletko naimisissa?

Hän oli parisuhteessa juurikin tuon toisessa päässä huonetta istuvan naisen kanssa. :DPresidentti-pappasi liikkuu limusiinilla, ja sinä poika joudut menemään tavallisella koulubussilla. Pitäis laittaa Kyle viemään nuo limusiinilla kouluun :DJoku täällä kiukuttelee niin että liekit nousee päästä... (takka) :DJa toinen täällä... Rachelin aika ei riitä mihinkään, kun pitäisi hoitaa sekä hevoset että lapset.En yhtään muista, onko Kyle siirtynyt eläkkeelle vai ei - tuosta presidentin asusta päättelisin, että se on vielä töissä? Muistaako joku :D Sen tiedän, että nykytilanteessa se on kyllä eläköitynyt.Lapsenvahti ei tykkää Kylen poliittisista lähtökohdista.
Kyle kutsui sen kylään ihan vaan tutustuttaakseen sen Racheliin ;)Rachel: Moimiksiruokakippoontyhjä?
Lapsenvahti: AAAGH! Talo täynnä kommareita...
(Ei mitään järkeä tässä mutta :DD)No minkä taiteellisuutta se nyt ihastelee...Kuitenkaan lapsenvahtimies ei arvostanut, kun Rachel lauloi sille romanttisen laulun. Tämä oli siis tosiaan jo kasvanut nuoreksi aikuiseksi, ei ollut teini. Eikö kaupungissa ole tarpeeksi teinejä, kun se ei korvaudu?Koitetaan kohentaa suhteita. Ei Rachelin miehenetsintä tähän kaadu!
Jaakoppi soittelee.Mentiin käymään, kun kerran kutsuttiin.Jakob: Lääketieteen alalla bisnes sen kun kukoistaa.J: Olen kehittänyt erään lääkkeen, jonka myyntikäyrät ovat jo nyt kovassa kasvussa...J: Elämäntyöni Jaakoppium valtaa maailman! Hahahaa!
Kyle: Selvä, selvä... (Jaakob alkaa olla vanhuudenhöperö ukko, mutta kuitenkin arvostettu lääkäri AS:ssa.)Mitä tapahtui :DDD
Tähän onkin hyvä katkaista postaus. Lisään vielä pari ilmoituskuvaa ja julkaisen sitten. Laittelen toisen osan tässä piakkoin, ehkä ensi viikon puolella.

Mitähän tuleva syksy tuo tullessaan? Onko teillä odotuksia tai suunnitelmia? Opiskeluja, töitä? Aloittaako joku jopa uudessa opinahjossa? :) Omat opintoni jatkuvat syyskuun alussa; odotan innolla paluuta yliopistolle!

Be blessed 💝

2 kommenttia:

 1. Okei MITÄ on tämä :DDD Luin siun uusimman postauksen jo ajat sitten ja kommentoin siihen, ja sit omaa postatessa kävin läpi siun blogia ja huomasin et en ollu kommentoinu yhteen. Ja NYT huomasin et niitä onkii KAKSI mikä tarkottaa sitä, et miula on jääny välistä _kaks postausta ja se kyllä selittää, miks se edellinen tuntu siltä ku ois alkanu lukemaan ihan keskeltä :DD Joten luen ja kommentoin nyt sitten näihin kahteen ku ei muutakaan tekemistä ole :D

  Vaikka oon ihan varma et oisin lukenu ton alotuksen, mut ilmeisesti en ole? Jos ei oo miun kommentti sit poistunu taikka menny jostain syystä roskapostiin. Miulla joskus hyvätkii kommentit menee sinne, eikä siitä tuu mitään ilmotusta o.O
  Ei, en kyllä varmasti oo lukenu tätä.

  Ninja-Kyle ja nukke :DDDDDDDDDDD

  "Oh sith" XDDDDD Star Wars vaan näkyy silmissä nyt :::D

  Ai saamari tota tonttuneuvostoliittoa taustalla :DDDDDDD

  Hmm. Kyllä meillä ainankii satunnaisesti oli kynttilöitä synttärikakuissa (itellä on kaks sisarusta, jotka on kaksoset). Ainankii sillon ku oltiin pienempiä, meillä oli usein niitä kynttilöitä mitkä on jonkun numeron muotosia, ni ei tarvinnu tökkiä tiettyä määrä pikkukynttilöitä kakkuun. Ja kyllä varmaan serkuilla ja ehkä kavereillakii käytettiin kynttilöitä. Mut joskus taas numero tai joku taiteiltiin jollain herkuilla kakkuun. Yleensähän niitten kynttilöitten idea just on et niistä näkyy se ikävuosien määrä :D Luulen, et tää on ennemminkii ihan perhe- ja sukukohtanen juttu eikä niinkään ole tai olematta yleinen _suomalainen tapa. Taitaa olla Amerikan puolelta tullu tänne ja siellä se nyt ainankii on varmaan enemmän sääntö ku poikkeus, siellähän jokainen saa toivoa jotain suorastaan sillon ku puhaltaa kynttilät :D (Ole hyvä vaan tästä kakkukynttiläanalyysista XD Nyt tekee jopa mieli googlettaa koska en oo KOSKAAN miettiny tätä ennen ja nyt kiinnostaa :D)

  Anitan reaktio on kyl priceless XD

  Onks tuonne aarrekammioon tikapuut jossain? Vai kiipeekö simit tossa kerrossänkyyn, nehän kans bugaa joskus tolleen et simit kiipee seinän läpi?

  Ei jestas et siulle on oikeesti kertyny noita tonttuja :DDDD Enemmän ku Rogeteilla!

  Katoin hetken tota kissaa et se olikii kani :DD Varmaan ton heinän takia. (Ja nyt tekee yhtäkkiä mieli adoptoida simeille kani. Kai siinä on jäniksiä/kaneja myös, nyt en muista :D En oo kai luonnossa siinä nähny koskaan muita ku jotain rottia tai hiiriä. Google-> Jaa, ei siinä muuten oo kaneja :o Eikä hiiriä, rottia vaan :D Tämä selvä.)

  Tuli tosta väsymyksestä mieleen se ku Unelmaduunin ilmestymisen aikoihinhan oli muuten bugi, jossa similtä ei lähteny pois ollenkaan se joku väsymysmoodlet vaikka ois kuinka hyvin nukkunu. Ja en oo varma vaivasko tää pelkkiä teinejä, mut muistan sen ku Bea oli sillon teini, ja se oli sit koko ajan huonolla tuulella eikä voinu tehä läksyjä eikä olla koulussakaan kai, ja sit tuli noottia äipältä ku ei suoriutunu hyvin.

  Ehkäpä sellanen pahis, joka ettii rinnalleen toista pahista? :D Tai vaihtoehtosesti jotain pitämään sen kurissa XD

  Hassua, kuin voi olla sekä sitoutumiskammonen että huolehtivainen :D Mut tietysti jos kyseessä on sim, joka ei halua omia lapsia eikä kumppania, mut muuten tykkää lapsista ja mielellään on vaikka lastenhoitaja :D

  Hei joskus jos etit simille puoliskoa eikä taho löytyä ja jos siulla on se lisäri missä se tulee, ni kokeile joskus Simster-sovellusta! :D Se on käytännössä simssin Tinder XD Se arpoo randomin simin sinne paikan päälle, kerran kai kokeilin sitä vahingossa ku en tienny mikä se on :D

  Noniin, nyt sitten seuraavan osan kimppuun :D Pääsen ymmärtämään paremmin, mistä 26:ssa oli kyse ja mistä se miekkonen taloon oikein ilmesty XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaa voi ei! XD Mie viattomasti aattelin, että oisit lukenu nämäkin. Toivottavasti nyt selkiytyi, mitä perheessä on tapahtunut!

   Tuntuu, että tän postauksen kirjoittamisesta on jäätävän kauan, en muista mitä tapahtuu kun peli on menny jo niin paljon eteenpäin :D Tyyliin John on täällä vasta lapsi ja pelissä se on tällä hetkellä yliopistossa (hähää spoilers).

   Tonttuja on päässyt vähän kertymään :'DD Ne tykkää hengailla hautausmaan kulmilla tai muuten vaan syrjäisessä nurkassa, joten niiden olemassaolo pääsee unohtumaan kerran jos toisenkin. Sitten kun ottaa simistä jotain kuvaa niin huomaa, että jaa, taas ne on tuossa photobombaamassa. :D

   Sietäis kyllä tutkia tätä kynttilämysteeriä :D

   Jussin kammioon on tikkaat, ne vain joskus katoavat näkyviltä!

   Aww, ois kyllä kiva, jos Simsissä sais kaneja! Nyt kun mietin niin miksi ei oo? Oishan kani paljon loogisempi lemmikki kuin vaikka orava...

   Masennus? :O

   Joo, oon joskus Simstaa kokeillutkin! Se taitaa vaatia tietyn sosiaalisen verkostoitumistaidon tason. Ihan hauska, pitää kyllä kokeilla taas joskus!

   Vastailen seuraavaan kommenttiin ->

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3