tiistai 3. maaliskuuta 2020

Shalom-Lobos 43: Talven romantiikkaa

Uusi osa on ulkona, kuten luvattu!


Tää tapahtui heti edellisen osan perhepotretin kuvaamisen jälkeen. Filemon rupes selittää Merrylle jotain siirappista :D

F: Xana on niin ihana! Minun pieni rakkaani! Näääin pieni, kato!
M: Mitä tuo horisee...F: Mutta toisaalta hänen sydämensä on aivan VALTAVA!F: Mutta me kaks ollaan ihan samaa maata, vai mitä, appiukko?
M: Älähän, vävyntekele, innostu.Xana lähti opettelee ratsastusta. Heippa, naapurit!Aattelen vaan sitä Lännen lokari -kappaletta.Asdfghhgghghgh onko John noussu haudan takaa???
Siis tää on Merry työasussa :DDD Toi tukka päässä se näyttää ihan Johnilta! Löysin Filemonin pyykkäämästä vapaaehtoisesti :oJaa ei sitte, se kokosikin vaatteet pyykkikoriin. Ainakaa ei heittäny lattialle.Sit Filppu (hei, keksin lempinimen) tuli Xanan huoneeseen hakee lempeä. <3F: Voisin syödä sut.Ooo, Xana haluu naimisiin! ;) Laitetaan korvan taakse...Ennen ko päästiin mihinkää, Filemon lähti vetämään kohti keittiötä. Xanan reaktio kertoo kaiken. :D Sillä on muuten ollu toi sama reaktio välillä ennenkin, kun se on ollu Filemonin kaa ja sit Filemon on lähteny. Blogiinki tää on tallentunu siihen yliopistopostaukseen, jossa Xana ja Filemon vietti yön ruokapaikan pihalla.Talvi saapui!Mua vähän häiritsee miten Filemon pitelee tuosta hodarista kiinni :D Millä liimalla toi toinen leivänpuolisko on kiinnitetty?Antti: No, oletteko olleet serkun kanssa vielä petipuuhissa?A: Te tarvitte kyllä parisängyn niihin hommiin...
F: Mitä tuo selittää? Sänky on nukkumista varten!Ostin näille tämmösen ja unohin sen olemassaolon :DRock-konserttiako katselet?Hei älä nyt lähde lentelemään, vaikka alien oletkin! :DXana: Olipa jännittävä peli! Melkein luulin kuolevani!Antti: Grafiikatkin oli varmaan tosi jees?

Mikä tää huolestunut ilme on?

Ylennyksiä satelee molemmille.Rankan työpäivän jälkeen tekee mieli kahvia :D

M: Ehkä saan kahvikupin ilmestymään ajatuksen voimalla...Merryn ajatus ei toiminu, joten piti mennä kotiin juomaan kahvia. Kuvan pointti oli, että uus työasu näyttää kerrankin järkevältä!Talviriehaan vielä ylennysten kunniaksi. Siinä ne luistelee peräkanaa. :DXana jäi jumittamaan tohon lammikon reunalle.

Kattokaa taustaa, kuka luisteluringissä on!Siis miten Jussi on täällä :DDD Eikö haamujen pitäis pysyä kotitontilla? Toisaalta Jussi rikkoo muutenkin kaikkia haamujen sääntöjä ja mellastaa talossa 24/7. Ehkä se halus mukaan retkelle xDMerry kutsui myös sukulaisia riehaan. Etualalla Pippin ja Armi (Antin ja Jontun vanhemmat). Merryn kanssa juttelee Auli, Armin sisko.Aika pian tästä siirryttiin kotiin iltapalalle.Xana ei yleensä viihdy sukulaisten ja isänsä ystävien seurassa (relatable much?), mutta tällä kertaa se tuli itekseen lukemaan iltapalapöytään. Ulkovaatteet päällä, mutta tuli kuitenkin.Sitte. Antti oli jo nukkumassa (kasvomaali...), kun sen toimintojonoon rupes ilmestyy juttuja. Kaks "Käske käyttäytyä" Aulille ja Pippinille, ja "Poissa tolaltaan" Pippinille. Ihmettelin tätä ja siirryin äkkiä alakertaan kattomaan, mitä tapahtui.En kerenny nähdä tai kuvata kunnolla, mutta kaikesta päätellen Pippin oli koittanu liehitellä kälyään xd Mietin, miksi vain Antti reagoi tuohon. Kuuliko se isänsä ja tätinsä säädöt yläkertaan asti, unen läpi? :DEn muista kaatuiko peli välillä vai peruuntuiko Antin toiminnot muuten vaan, mutta ei päästy näkemään draamaa. Auli sai kyllä palkkansa, kun Temin vanha sänky kaatui päälle. :DXanankin yö tuli häirityksi, kun Anita-haamu valtasi tietokoneen.

X: Jonkun pitäisi opettaa kummituksille vähän tapoja.Seuraavana päivänä koitettiin taas kutsua Anne kylään, mutta sen piti tietty lähteä heti töihin. Antti jäi ihailemaan lunta kotiapulaisen kanssa.Jaa, Annen sisko ei tykänny, kun istutin ne samaan taloon David-sedän kanssa :DMerry, pliis...Merry: AUTTAKAA!!!
Filemon: Mitä täällä tapahtuu?!Suihku on onneksi lähellä.Arjen sankari Filemon pelasti tilanteen. Tää perhe ei oikeasti selviä yhdestäkään osasta ilman tulipaloa :DDD Mutta kukaan talouden jäsenistä ei oo vielä kuollu niihin!Josko nyt onnistuis tän Annen kanssa. Mikä ihme tuota kattoa muuten vaivaa? Oon varmaan tehny jonkin lapsuksen, sen verran laiskasti tein tän keilahallin (mm. unohdin ikkunat xdd).Nää onkin tuplatreffit! Toki simsissä vaan yhden parin on mahdollista olla "virallisilla" treffeillä, mutta leikitään ny.Meanwhile: Merry ja Frangia raidaa naapurin Riffinien puutarhan XDKun keilailua tuli tarpeeksi, lähetin parit elokuviin.Antille tuli joku bugi tuon leffan kanssa. Se tuli heti teatterista pois ja toiset jäi kuitenki kattoo leffaa. Se sai sit soitella kavereille aikaa tappaakseen.Viimein Anne tuli ulos teatterista, ja Antti kävi kimppuun hukkaamatta aikaa.Xana: Vau, miten inspiroivaa! Ehkä seuraavaksi romanttinen kirja...Xana: Filppu, mäkin haluan hellyyttä!

Antti esitti Annelle serenadin.Anne kyllä tykkäsi serenadista, mutta sit näille kummiskin tuli joku ongelma.

Antti: Come on, minähän olen liikemies! Kyllä minä sinut elättäisin, jos musiikkibisneksesi ei onnistuisi.
Anne: Miten voit sanoa noin! Itsenäiselle naiselle!Kukat auttaa anteeksiannossa :DHyvä...Hyvä...Noni, ruvetkaa jo seurustelemaan! Tarpeeksi jo katottu teidän söpöilyä :DAnne suostui, ja nää on nyt pari.Xana ja Filemon jättivät kyyhkyläiset kaksin jossain vaiheessa ja menivät kotiin söpöilemään.Ei-niin-äijämäinen treffien jälkipuinti.

Filemon: Naiset: niin epäjohdonmukaisia! Sun Annenkin kiinnostus tuntuu vaihtelevan päivittäin.
Antti: Pitää vain tehdä oikeita valintoja, antaa ääni oikeaan kohteeseen!F: Kuulostaa tosi poliittiselta.F: Mihin sä nyt meet? Tuu takas tänne istumaan.A: Ulkona muutes sataa lunta!

Filemonille tuli vissiin mieleen metallin nuoleminen pakkasella :DA: Liikekeskuksessa kehitellään uutta avantouintiin keskittyvää hanketta. Se tekee hyvää koko keholle!A: Samalla voi napata pari kalaakin pinnan alta.Mitä se hykertelee :DDNäytettiin Filemonille "törkeä video" ja se oli tuo TV:n robottihomma? :DOnko se nyt noin paha? Tossa ei kirjaimellisesti näy muuta kuin robotteja ja hullu tiedemies :D Onhan tuossa klipissä se sidottu nainen, mutta se ei ees kerenny näkyä tuossa puhelimella.Merry heräs ja kutsuin Filpun juttelemaan sen kanssa. Merryllä oli tuommoinen toiminto, jota en oo koskaan nähnykään! Voisko johtuu siitä, että Filemon on sekopää?Piti testata, ja tottakai sekin oli tommonen syyttelytoiminto. Ei kovin "Hyvä" xd Oishan se voinu olla hyväntahtoinen kysymys "Mitä ihmettä teet, haluatko puhua siitä?" :DNäiden suhde meni alaspäin eikä ne oo enää ystäviä :d Merry halus kyl heti korjata tilanteen ja toivoi Filemonia ystäväksi.Filppu lähti Merryn luota suoraan kylppäriin kattomaan, kun Xana kävi suihkussa ;)Filemon: Voisinkohan taas mennä Xanan sänkyyn nukkumaan...

Oikeesti toi tais olla Filemonin oma sänky, koska Xanalla on erilainen. Filpulla on toistaseksi oma huone, mutta kyllä mun pitäs jo laittaa näille parisänky.Ratsastuskeskuksella oli tehtävä, jossa sai opetusta ratsastajalle ja hepalle. Muut oli töissä, joten lähetin Xanan sinne.Mitä mitä, taasko uusi ylennys! Hyvä, Merry! Vielä yks taso ja voidaan vaihtaa uraa :D Merry siis toteutti jo elämänhaaveensa, mutta päätin pitää hänet kokeilemassa uusia uria ja vaihtaa aina vitostasolla. Tavoite ois kokeilla kaikkia uria, jotka mulla on pelissä (lastenhoidon saatan jättää pois laskuista).Xana maalas suttuisen maiseman ja kokeili fantasiakirjan kirjoittamista.No nyt nuo kattoo TV:stä samaa ohjelmaa, jota Filemon kauhisteli muutama kuva aiemmin XDXana: Tuleeko susta yhtä kuuluisa kuin tuosta tiedemiehestä?

(Peli laittoi Filemonin tiedeuralle.)Filemon: No, aika paljon on opittavaa ennen sitä.Xana tais sanoa jotain kummallista :DDMerry sai töissä hämäräperäisen tehtävän.Mitä jos nää vois vaan myydä kilpailijoille tai rikollisille? :D Harmi että ne oli vaan tuommoisia inventaariojuttuja, ettei niitä voinut jättää lojumaan esim. Merryn työpöydälle.Mennään nyt sit kiltisti pelastamaan Antti ja muut liikekeskuksen työtekijät. Liikekeskuksen pihalla oli tekstiilikaksonen :DAnttikin oli just päässy töistä. Tuo nainen tais saada ylennyksen, tai sit se hihkuu muuten vaan.Aa moi Pippin, myös lähdössä kotiin :DMerry: Minulle kerrottiin, että olit unohtanut työpöydällesi arkaluontoisia asiakirjoja. Minun käskettiin hävittää ne...Antti: En se minä ollut, vaan Jonttu, joka sotki käyrät!A: Jontusta just tehtiin arkistonhoitaja. Hän se laittoi väärät paperit johtajan salkkuun ja jätti toiset minulle.En tiiä, miten tää liittyy politiikkaan, mutta käväistiin kuitenkin sisällä suorittamassa tehtävä. Merry on kuuliainen työmyyrä. Meanwhile Xana oli viereisellä tontilla toteuttamassa alieninvaasiota taiteen keinoin :D En muistanu, että alienukosta on myös naispuolinen versio! (seksismi koska kaulin, blaablaa)Antti tuli auttamaan!

Xana: Muista sitten, että tästä pitää tulla taiteellisesti hieno.Illalla Antti kerkes vielä nukkua ja kohottaa energiamittaria sen verran, että jaksoi odottaa Annen pääsyä töistä. Tällä kertaa se jopa kehtas jäädä paikalle. (Mua häiritsee noi auringonkukat talvella, mutten jaksa tehä niille mitään :D)Antti halus leikkiä tyynysotaa, mutta oliko pakko mennä just Filemonin huoneeseen? Antin omassa huoneessa ois ollu reippaasti tilaa! :DTulee varmaan hyvä kuva, kun toinen nukkuu taustalla :DDOikeesti, hankkikaa huone! Mieluummin oma kuin jonkun toisen.

Filemon: Kuulostaa ihan hevosen yninältä...Noni kattokaa nyt, herätitte Filemonin :DFilemonilla oliki nälkä, joten lähetin nää sen seuraksi syömään vohveleita. Kellohan oli yli yksi yöllä.Toiset tuli jo aamukahville :D

Anne: Kuule, rakas, haluaisin kyllä kokeilla sänkyäsi!Antti: Öö... Huomenta, setä, miten töissä menee?
Anne: Ymmärsitkö? SÄNKYYN!Merry: Noh, aika mukavan palkankorotuksen sain niiden paperien hävittämisestä, jotka sinä jätit työpöydällesi...Merry: Miksi olette noin totisia? Nauru on parasta lääkettä.Rachel-haamu pliis, älä tuu häiritsemään tätä tärkeää hetkeä.Anne tulee näille asumaan! Kyllästyin venkslaamaan hankalien työaikojen kanssa, ja langat pysyy paremmin käsissä, kun Anne on ohjattavana. Filemonia en tosiaan vielä ohjaa, se on kämppiksenä. Se on toisaalta ihan hauskaa, mutta pian täytyy ottaa sekin ohjattavaksi ja toteuttaa suunnitelmia.

David jäi taas yksin rahojen ja kissan kanssa :D Se ei siis oo vielä menehtynyt, vaikka sain ennakoivan viestin aikaa sitten. Peli tais kaatua välillä, joten Davidin kuolema peruuntui ja hän sai lisäaikaa.Annen tiedot. En oo pitkään aikaan pelannut sosiaalisesti kömpelöllä simillä :DNää älykääpiöt päätti rakentaa lumiukon suoraan portin eteen :DD Mahtuuko tuosta nyt heppa kulkemaan?Oiii, jopa Merry alkaa lämmetä näiden yhteiselolle! :3 I got plans~Yön kukkunut pariskunta vietti päivän uneksien matkoista ja mammonasta :D Molemmilla oli vapaata koska lumihiutalepäivä.Päätin tehdä tästä "joulusta" erityisen Xanalle ja Filpulle. Lähdettiin siis treffeille Filemonin kämäisellä kiesillä.Ensimmäinen kohde: taidemuseo! Olikohan lumi märkää vai miksi Filemonilla on märkäpuku päällä :DD Ja sit se nuolee itsensä kuivaksi...Xana: Kulta, tule katsomaan, tämä taideteos on aivan sykähdyttävä!
Filemon: *rikkoo neljännen seinän* Päästä minut tästä kärsimyksestä.Filppu ei inspiroitunu taiteesta, joten seuraavaksi ravintolaan.Kolmanneksi koko perhe kävi Antin enon, Dakotan jouluisilla nyyttikesteillä. Täällä oli koko tuon puolen suku, myös Jonttu :DXana ei oikein viihtynyt noissa juhlissa, mutta Jonttua piti silti moikata.Merry sen sijaan kuunteli Dakotan puheita ihan supliikkina. Dakota tais ihastua Xanaan xddEijeijei älä vielä mee, mulla on suunnitelma! Nää vaan huutaa Jontun kanssa yhtä aikaa :DFilemon kerkes karata kotiin, mutta lähetin Xanan heti perään.

Xana: Hei kulta, älä mee! Tuu tänne, kuusi on niin kaunis!Romanttinen joulukuva <3Nyt! Turha tätä on pitkittää, tää oli täydellinen hetki.Sormusta ei ees näy joulukuusen hohteelta :DMutta mutta. Filemon päätti pilata tän täydellisen hetken kieltäytymällä kosinnasta! xdOikeesti mikä vika :D Ei se oo sitoutumiskammoinen eikä mitään.
Oot Filppu totisesti sekopää, kun torjut Xanan kaltaisen naisen.Lopuksi vielä perhepotretti! Kaikki juhlavermeissä – paitsi Filemonin ryökäle. Antti kaivoi just sopivasti kitaran esille. :DNoniin, tää osa oli aika lailla parisuhdepainotteinen, vaikka edistyihän Merrykin töissä. Ensi osassa jatketaan yrittämistä noiden naimakauppojen suhteen.
Be blessed 💝

2 kommenttia:

 1. Haha, sims on kyllä niin jännä peli ku simit näyttää ihan toistensa kaksosolennoilta, jos niillä on samat hiukset, mut sit simi ite näyttää ihan erilaiselta eri hiuksilla :D

  Jos siinä hodarissa on vaan ekstramajoneesit? :DD

  Jussi haluaa selvästi takasin osaks perhettä :DD Taitaa olla vieläkii vähän katkera siitä, miten elämä päätty XD

  Kannattaa ehkä ostaa joskus tulevaisuuden varalle se "Paloturvallinen koti" -onnellisuuspalkinto :D Ellei sitten nauti tästä tulipalodraamasta liikaa XD

  Jos tuo katto menee tuohon ulko-oven yli, ni siitä puuttuu varmaan kattolaatat aka "yläkerran" lattia.

  Apua, en oo koskaan ennen nähny tuota "Mitä ihmettä sinä teet?" juttua :DDD (ja tulee tästä aina mieleen se hienookii hienompi Digimon-dubbi, "Öh, mitä sinä teet?")

  Millähän ne saa noista lumiukoista vihreitä :D

  Huh, perhepotrettien ottaminen on varmaan tosi mielenkiintosta puuhaa ku pitää yrittää saada kaikki olemaan paikallaan yhtä aikaa :D Mie melkein jo otin viime osaan perhepotretin mut sit mietin et ehkä kuva ohjauspaneelista riittää sittenkii. En halua nimittäin matkia, mut tajusin samalla et tuo on muuten tosi kiva tapa siulla heittää aina loppuun kuva kaikista, helpottaa paljon kartalla pysymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!

   Filemon varmaan just heittäny jotkut extra stickymajoneesit tuohon :D

   Kyllä!!! Jussi kokkailee ja vastailee seinäpuhelimeen ihan ku ois vielä perheessä mukana. Kai se sit on katkerana XD

   Onkohan miun pelissä tuota Paloturvallista kotia ollenkaan, missähän lisärissä se tulee :o En nyt muista suorilta että oisin nähny. Toisaalta Merry saa muutettua kaiken paloturvalliseksi, jos on tarve. Itse asiassa se oli jo muka tekemässä sitä parannusta, mutta klikkasin väärin ja tuliki automaattikytkentä :'D Toinen takka varmaan onkin jo paloturvallinen.

   Mun pitäs jaksaa korjata tuo keilahalli ihan kokonaan. Siellä tulee kuitenki välillä käytettyä simejä.

   Toimisko vihree elintarvikeväri lumen värjäykseen? :D

   Saat hei kyl käyttää tuota perhepotretti-ideaa, jos tahdot! Ei haittaa ollenkaan. Mieki saan sulta ja muista blogeista tosi paljon ideoita, nii ihan hyvä jos sie saat jotain takasinkin. :) Oon kans miettiny et pitäs jollain simillä tehä seikkailut loppuun, mutta en viiti tällä perheellä ko sun Emily seikkailee jo :D Laitoin sit alulle ihan private-tallennuksen et voin käydä niitä läpi. Tosin sitä ei oo tullu pelattuu, kun S-L:t on nii hulluja ja mielenkiintoisia. xD

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3