sunnuntai 16. elokuuta 2020

Shalom-Lobos 53: Varastettu rosvohevonen

Välipostaus, jossa syyslomaillaan kotona ja varastetaan anopin hevonen. Plus mun taloudentyhjennysprojekti ottaa takapakkia! Enjoy :D

Mmitä täällä tapahtuu? :D Syysnoita on kaapannut vallan Tonttuneuvostoliitossa ja sortaa viattomia Hössisiä. Farao näyttää myös pyrkivän epätoivoisesti karkuun xD


Älä edes suunnittele tonttujen polttamista, Adam!


Mutta mehän ostettiin jo yksi hevonen... Xana ja Filemon sai tuon toiveen yhtä aikaa, ja Filemonilla se täyttyi, kun hän itse kävi heposen ostamassa. Ilmeisesti sitä ei sitten laskettu Xanalle, vaan hän olisi halunnut ostaa oman :D No way, yhdessäkin on tarpeeksi hommaa.


Heppa ehti vain vilahtaa viime postauksessa, joten tässä kuva Prunellasta muistin virkistämiseksi. Adam on suht innoissaan, ja ratsastustaitoakin on tähän mennessä kertynyt ehkä kolmostasolle asti.


Abel on ajoneuvointoilija, joten hän suosii toisenlaisia hevosvoimia.


Sairaan nopee.


Ajettiin aamun pikkutunneilla tulevalle työpaikalle eli Karjavarkaan lehtoon (?). Sinne olikin joku sotilas tullut hevosella... Hevonen näköjään kyllästyi ja lähti lätkimään kotia kohti :D


Sotilas paljastui Pernilleksi, ja tällä oli mukanaan suloinen koiranpentu! Pernille laski pennun maahan ja jätti sen kokonaan huomiotta xd Olemmeko juuri todistaneet surullisen tavallista tapausta, jossa ylimääräinen koira hylätään johonin rähjäiseen loukkoon? (lue: Uskissimin narratiivinen mielikuvitus lähtee laukkaamaan)


Pikku koira yritti kovasti löytää tietä kotiin ;_; Se menee tuolla pienenä valkeana pisteenä! Ja Pernille vain kyselee Abelin yliopistokokemuksista.


Mutta faktahan on, että noilla on ihan liikaa lemmikkejä :'D Elanorista on vanhemmiten tullut lemmikkihamstraaja (tontilla on talli...). Jatkuvasti tulee Storyprogressionin adoptointi-ilmoituksia. 


Tein radikaalin eläinsuojelullisen toimenpiteen ja päätin, että Nuudeli eli Noodle muuttaa meille. Samalla säädin Nraasin asetuksista sitä rajaa, kuinka monta lemmikkiä SP voi yhteen talouteen syöttää. Jospa se vähän hillitsisi townieiden adoptointi-intoa. Tekisivät mieluummin oikeita lapsia~


Siinä se nyt on! Mutta koska lemmikkien suhteiden korottaminen on äärimmäisen hidasta eikä pennut osaa kiivetä portaita, oli hirveä homma saada tuo sisälle taloon xD Koska eihän se suostu nostettavaksi ennen kuin suhde on ylempänä... MUTTA ongelmatilanteissa tuon voi kiertää klikkaamalla simillä haluttua paikkaa ja valitsemalla "Mene tänne seuranasi...". Se näyttäis ohittavan tuon "nostorajoituksen".


Siinä se pallero nyt on!


Jes, se on itsenäinen = ei vaadi koko aikaa huomiota :D


Miksi yksisarvinen?


Kaksosten huoneesta tehtiin pennun huone, koska mihinpä alienit makuuhuonetta tarvis. Adam teki tulet, jotta pennulla ois lämmin nukkua... Mua tosin arveluttaa tämä homma, koska tuon kamiinan kanssa on sattunut monia tulipalo-onnettomuuksia :'D


Xana toivoi uuden tähden löytymistä. Luulin jo, että sellainen löytyi, mutta Xana taisi hihittää jollekin jo tutulle tähdelle.


Adam ja Pernille suunnittelevat jo häitä, vaikka ne toteutetaan vasta yliopisto-opintojen jälkeen. Adam näyttää jatkuvasti jotenkin ahdistuneelta puhuessaan häistä :o :D Jännittääkö kenties?


Superkoira! Tändänddäää~


Tässä näkyy Abelin blogi. Liiketoimintaopinnoissa tarvii sosiaalista verkostoitumista.


Veljekset yhdessä lenkillä~ Todellisuudessa kovakuntoisempi Abel oli paljon nopeampi ja rynni edelle.


Meanwhile yritin saada Lucasta käymään isänsä luona, mutta peli ilmoitti Antin olevan juuri nyt rannalla. Sieltähän löytyi koko porukka. Vauva-arki ei näytä sammuttaneen Edithin intohimoa Anttia kohtaan. Mitähän Antti tuossa seisoo, nehän on jo naimisissa :D Ja hups, Mitro-taaperon pää jäi aidan taa...


Juuri kun Lucas oli nostamaisillaan pikkuveljen ylös, tämä teleporttasi tiehensä :O Ei hätää, saatte Mitro-kuvia hetken päästä.


Mitro teleporttasi kotiin, koska nämä kaksi päättivät mennä kävelemään veden päällä eli käytännössä poistuivat tontilta.Nuudeli oli mukana, ja heti järsimässä aurinkovarjoa. Uimaan ei pentu valitettavasti vielä pääse, vaika näköjään kovasti tahtoisi.


Myös Adam tuli kihlattunsa kanssa paikalle. Mäen toisella puolella olisi ollut kirkas kuu ja tähtitaivas, mutta jostain syystä nämä jäivät tarkkailemaan puusta putoavia lehtiä. :D


Pernille: Hahaa, katso, kuka tuolla on!

Adam: Totta tosiaan! Lukijahan se siellä!


Pernille selvästi haaveilee häistä :D

Adam: Hei, tuus syömään sieltä ylhäältä!


Pernille: Hääsviitissä pitää sitten olla tukeva sänky. Siitä tulee hurjaa menoa!

Adam: *gulp*


Heti kun selkäni käänsin, tyyliin heti tuon illan jälkeen, Edith pääsi vanhustumaan. :D Ainakin se kerkesi lapsen tehdä.


Edith on muuten kaunotar vanhuksenakin! Filemon meni käymään kylässä.


Helpppp :DD


Aika voimakas vanhus :D Mies kantoon, eihän tämä mittään!Noi on vieläkin koko ajan kiinni toisissaan. Filemon ei jaksa kuunnella TV:nkin yli raikuvaa imuttelua. xdNo tässä on nyt kuva Mitrosta! Vaikka taaperot yleensä näyttääkin kaikki samanlaisilta.Nyt näyttää vähän hankalalta.Aww. Adam meni Pernillen luokse yökylään, laittoi juustopastaa, ja nyt ne katsoo yhdessä hääohjelmaa.

Adam: Meidän häihin tulee samanlaiset tarjottavat kuin tuossa!Pernille: Etkö sanonutkin viime viikolla, että häissä voisi tarjota nachopeltiä?Köysi menee miten sattuu. Oikeasti, miksi tuo ei täytä puruvimmaa? Kävis niin järkeen.Pyydettiin Elanorilta ratsastuslupaa yhdelle niiden hevosista.Lupa heltisi, ja Adam ratsasti kotiin hevosella nimeltä Rosvo. Osuvaa. :DNäillä taas lemmenelämä kukoistaa. Pelehdintä mielessä jälleen.Koristuksista voinee päätellä, että on pelottelupäivä.Tällä kertaa pidettiin nyyttärit. Tarjoiltavat olivat vähän tylsät, koska vieraat toivat vain vohveleita ja tofuhodareita. Mutta vieraita tuli mukavasti paikalle.Tämä tässä on Stella Kauppijärvi (?) jonka Abel tapasi muistaakseni deittisovelluksen kautta. Yliopistolla on vielä Mirja, mutta Abel halusi katsastaa myös kotikaupunkinsa tarjontaa. Stella oli täysi valmiskasvo ja sillä oli vaaleat hiukset. Kävin muokkailemassa vähäsen, niin että sliderit ei ois ihan keskellä kuitenkaan.Xana: Nyt kaikki tulkaa ottamaan ruokaa!

Huutelet vähän väärään suuntaan :DXana: Kuules Antti, tuo kälysi on melkoinen pommi! Onko sillä laskiaispullat rintaliivien alla?Elise: Muista, että muhkea nainen on kodin onni!

Elise on siis Johanneksen tyttöystävä, oli ainakin joskus, en ole tarkistanut sen koommin. :DStella valitti nälkää eikä osannut hakea itse ruokaa, joten Abel oli simp herrasmies ja vei hälle hodarin.Antti edelleen palvoo Edithiä hullunkiilto silmissään. xd


Edellinen näky masentaa Annea. Oikeasti se kai fiilisteli musiikkia. Poika sen kun mussuttaa suosikkileipäänsä tyytyväisyyden perikuvana.


Aa apua sos :DDD Luulin, että lainahevonen osais itse juosta kotiinsa, mutta se jäikin tielle tököttämään!Adamilla pystyi valitsemaan toiminnon "palauta hevonen". Palauttaminen ei kuitenkaan onnistunut, sillä Rosvo oli saanut tarpeekseen hevosvarkaan läsnäolosta eikä päästänyt tätä selkäänsä.Ei sitten XD Ei tuosta kuitenkaan mitään muuta tapahtunut, ja aamulla hevonen oli poissa, joten ehkä se juoksikin itse kotiin.


Kunnioitettava lautaspino. Eikä tuo edes riittänyt, olohuoneesta piti hakea vielä toinen satsi nyyttäreiden jäljiltä.


Pelin sanonta "sukulaisten korvissa kalkattavat jo hääkellot" käy selvästi toteen :DD Adam arvelee joutuneensa lampeakin suurempaan liemeen. Käydääs ensin se yliopisto loppuun.Nuudelispämmi!

Xana halusi Nuudelista muotokuvan.Aww, se säikkyy kurpitsalyhtyjä.Niin söpö pallero :3 Nuudeli on muuten sisäsiisti, ainakin parhaansa mukaan. Se ei pääse portaita alas, mutta menee sentään tuonne kuistille pissimään.... Muotokuva meni saman tien myyntiin. :DMeillä on ollut lähinnä laukkahevosia, mutta Prunellan kanssa voisi treenata esteitä tavoitteellisemmin!Abel kutsui Stellan kylään ja jakoi jotain Merryn vanhoja kukkia.


Stella on onneksi sinkku.

Abel: Olet muuten tosi nätti tuossa paidassa!


Hups :D Mirja odottaa yliopistomaailmassa, mutta sekin on vain ihastuksen kohde, ei mitään vakinaista.Oota Stella vielä sekunti ennen kuin kuukahdat!Ensisuudelma!Heti suudelman jälkeen Abel otti jyrkän asennon ja Stella livahti tiehensä XDAbel: Pakko kertoa heti Adamille!Adam oli parhaillaan purilaisella Pernillen kanssa ja sai hepulin tekstiviestistä :DAdam: Heiheiheiehei! Aapelille kävi niin kuin telkkarissa, siis, se oli kunnon moisku!
Pernille: Mitä ihmettä selität?Merryn tapauksen jälkeen automaatin hakkaaminen kuumottelee D: Mutta kone on jumissa, joten tämä on pakko tehdä.Saatiin masiina kuntoon turvallisesti! Mutta Xana, patukan tunkeminen kurkkuun kääreineen päivineen ei näytä kovin turvalliselta xdddNii-i. Ihan oma syy.Jussi ryökäle meni herättämään Stellan. Abel, puolusta naisen yörauhaa! Tee jotain!Abel: MENETKÖS SÄIKYTTELEMÄSTÄ!
Jussi: AAH! Jösses!

Juu, käy se näinkin. Tämän jälkeen Stella sai nukkua rauhassa haamuilta. Tosin yötä ei ollut paljoa jäljelläkään.Veljekset viettivät loppuyön videopelin ääressä ja puhuivat naisista.

Abel: Se oli muuten tulinen suudelma, olisitpa nähnyt!Adam: No, milloin otat tytön taloon?
Abel: Ääh... liian aikaista.Abel: Olen miettinyt, että haluaisin kierrellä maailmaa ennen kuin vakiinnun. Opetella taistelutaitoja Kiinassa...Abel: Maistella viinejä Ranskassa, kenties?Adam: Tulet tietysti mukaan, kun lähdemme Pernillen kanssa häämatkalle!Stella jäi vielä aamiaiselle. Lucas oli kauhean innoissaan Abelin uudesta heilasta :DNiin oli Filemonkin XDLucakselle pitäisi vielä saada nainen, koska sen geenejä tarvitaan suvun pitämiseksi yllä. Mistä muustakaan nörttinero etsisi seuraa kuin deittisovelluksesta? :D Tällä haavaa ei vain löytynyt ketään sopivaa, joka olisi vastannut viesteihin.Nuudeli kiinnostui oravasta~Nyt se kierii lavuaarista vuotaneessa lätäkössä ja häiritsee Xanan kokkailua xdHoukuttaako fish and chips? :D (lätäkön pikselirajat oofff)Adam pls D: Sillä on joku pakkomielle polttaa isänsä elävältä...Näyttää jo aika hurjalta, tuli leviää... Pyromaanin sytyttämistä tulipaloista ei kuitenkaan tuu ns. oikeeta tulipaloa. Kalusteet roihuaa aikansa, mutta palo sammuu kohta itsestään eikä mihinkään tule vahinkoa.
Nyt vasta kiinnitin huomiota tuohon pyykkikoriin. Missä välissä se on mennyt pöydän sisään? :DTässä vaiheessa oli sopiva aika lähettää pojat takaisin kampukselle.Lucas oli räjäyttänyt itsensä juomankeksimispöydällä, ja jännitin vähän, vaikuttaako se yliopistomatkaan. Yliopistoon saavuttiin kuitenkin turvallisesti ja normaaleissa kuteissa.

Perhepotretti ji tällä kertaa ottamatta, mutta tuossa kuvassa näkyy suunnilleen kaikki. Lisäksi tosiaan koiranpentu ja hevonen. Mun piti muka saada taloutta pienemmäksi, mutta ei, päädynkin täyttämään tilaa lemmikeillä :'D Noh. Ensi kerralla hoidetaan tutkinnot valmiiksi ja katsotaan naista Lucakselle.

Be blessed 💝


 

2 kommenttia:

 1. No täähän tuli just hyvään saumaan! Just tässä väsyneenä viikonlopun jäliltä juon teetä ja mietin et mitä hittoa sitä tekis ja tajusin tarkistaa Bloggerin :D

  Lol nuo tontut XD

  Oho, koira :D

  Hauska tuo et kolmosessakii simit kuntoilee vähän erilaisella ryhdillä kuntotasosta riippuen. Nelosessa on aika paljon panostettu siihen et simit on yksilöllisempiä eikä kaikki animaatiot ois sitä ja samaa kaikessa, joten ihan kiva huomata et ei se kolmonenkaan ihan niin tasapaksu ole :D

  No nyt oli hieno 4:nnen seinän rikkominen XD

  "Pernille: Etkö sanonutkin viime viikolla, että häissä voisi tarjota nachopeltiä?" nachopeltiä? :D

  Ärsyttää kans ku tosta vetoleikistä ei täyty puruvimma. Oiskohan tohon modia keksitty...

  Tuossa lopputekstissä lukee muuten "ji" vaikka pitäs olla "jäi" :D Mut vitsit, nyt alko poltella taas sims ja pitäs se kai avata ja koittaa lentää Emilyn kanssa tyyliin Ranskaan tai Egyptiin kattomaan, saisko sinne noilla säädöillä uusia tehtäviä :D En haluu kotiin ennen ku ne on tehty, tai edes jotain hyödyllistä ku toistaseks ei oo Kiinasta tullu kai MITÄÄN hyödyllistä mukaan! Siis tältä reissulta, oon vaan niitä seikkailuja ettiny mut ku ei ni ei, yli viikko kai jo kulunu vaan ihan turhaan (onneks se ei vanhene siellä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin sun blogin puolella ja tuun nyt tänne teekuppini & lounaani kanssa~

   Koira oli kyllä täysin suunnittelematon elementti (ihan niin kuin hevonenkin), mutta tossa se nyt menee mukana :'D Simien repuissa kulkee yhä Anitan aikaisia lemmikin herkkuannoksia mitälie, joita ei voi poistaa tai myydä. Ne on vaan siirtyneet perintönä, kuolleen simin omaisuuden mukana. Jospa nyt viimein pääsis eroon käyttämällä ne.

   Joo, Abel kulkee ehdottomasti Adamia atleettisemmin ja varmaan kaks kertaa nopeammin :D Ja ratsastus on toki toinen: Xana istuu satulassa tottuneen ryhdikkäästi, mutta Adam ja vähän Filemonkin hölskyy miten sattuu.

   ...joo, nachopeltiä. Katso resepti Googlesta. On hyvää.

   Luinkin jo tuon uusimman välipostauksen. Tsemppiä vain edelleen. :DD

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3