keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Shalom-Lobos 59: Paluu juurille

Kas niin. Viimein koitti se aika, kun sain pelin ja modit sun muut asennettua uudelle peliläppärille! Fps:ää on rajoitettu, ja peli tunnistaa näyttiksen. En tiiä, pitäskö vielä jotain muistaa tehä, mutta kertokaa toki :D Oon tunari tämmösessä teknisessä suhmuroinnissa.

Koneen vaihdon yhteydessä, kuten lupasin, tapahtui Shalom-Lobosien muutto uuteen kaupunkiin eli kerron kohta minne!


Muutto koneiden välillä tapahtui tällä kertaa näinkin monimutkaisesti: Ensiksi tallensin Shalom-Lobosit tontteineen päivineen laariin, tai miksi sitä kaupunginmuokkauksen perhevarastoa kutsutaankaan. Mukaan lähti myös Foxien talous, koska tarvitsen niitä. Sitten taisin luoda uuden tallennuksen vielä vanhalla koneella. Tungin siihen kaupunginmuokkauksessa Shalom-Lobosit, Foxit ja kaikki muut simit, jotka mulla oli tallennettuna ja jotka halusin siirtää uuteen peliin. Sitten tallensin ja siirsin tuon tallennuksen uudelle koneelle Driven kautta (jossa muutenkin pidän varmuuskopioita tärkeistä tallennuksista). Matkassa oli mutkia, mutta jotenkin näin se meni :D

Loppujen lopuksi sain simit uuteen, toimivaan tallennukseen, uuteen kaupunkiin ja uudelle koneelle. Mutta talon piti myös vaihtua. Vaikka niin kovasti tuosta vanhasta talosta tykkäänkin, välillä tarvitaan jotain uutta, ja muutto on ihan realistinen hetki vaihtaa taloakin. Tärkeimmät kimpsut, kampsut ja etenkin hautakivet pakattiin mukaan, ja kuten kuvasta näkyy, Shalom-Lobosit olivat valmiita siirtymään uuteen kotiin! Ja mitä kaupunkiin tulee, nythän ollaan, tättärää......RIVERVIEW'SSÄ!

Kyllä, Shalom-Lobos palaa juurilleen. :D Tästä kaupungista, Lobosien perheestä, lähti suvun historia liikkeelle. Ja nyt palaamme sinne muutamia sukupolvia myöhemmin. Tallennuksen alkuaikoinahan lähdettiin melko nopeasti pois Riverview'stä Aurora Skiesiin, olikohan peräti Marisol vielä hengissä... Joo, peräti 12 osaa viihdyttiin Riverview'ssä. Ikävä sitä ensimmäistä taloa, jonka rakensin noille <3 Aurorassa viihdyttiin vähän pidempään, osaan 28 asti: sieltä muutettiin juuri ennen kuin John ja Tem menivät naimisiin! Ja siitä asti on oltu pitkän pitkän aikaa Appaloosa Plainsissa, until now.

En tiedä, mitä mieltä olisin tästä talosta ja tontista :D Tuommoinen tuli kuitenkin pykättyä semmoiselle sivutielle, missä on hienoja ja arvokkaita taloja. Onhan Shalom-Loboseista tullut rikas ja vaikutusvaltainen suku: on ollut presidentti, astronautti, kuuluisa taiteilija... Sittemmin suvun vesat ovat eksyneet rikoksen poluille, mutta eeh :'DPainin pitkän aikaa talon värin kanssa. Valkoiset seinät ois sopineet tuolle asuinalueelle paremmin.Lopulta pääsyin kuitenkin uskollisesti Shalom-Lobosien klassiseen punaiseen! Löysin vahingossa tyyliin saman tekstuurin, joka oli edellisissäkin taloissa.Taloa ympäröi tällainen kuistipatiohomma, ja takapuolella on iso parveke. Jätin läpällä raidan vaihtoehtovalkoista tuonne.Pihalla on tämmöinen mielenkiintoinen hiekkapuutarha, jonne myöhemmin tuli puita lisää. Tontutkin saatiin mukaan, ainakin suurin osa. :DVeljekset rupesivat heti ensi töikseen nauttimaan hiekka-aukean urheilumahdollisuuksista.Hautausmaa vaatii vielä vähän siistimistä ja koristelua, mutta tuossa se on perusmuotoisena tontin nurkalla. Vasemmalla oranssien kukkien luona on Marisol ja Angel. Vasemmalla laidalla on myös Rachel ja Jussi (joka pääsi viimein kunnon haudan lepoon), ja Merry lepää yksin nurkassa. :D Oikealla on sitten Anita ja Kyle sekä Tem ja John, en ole varma kummat on kumpia. Lemmikeille on oma nurkka. Siirtykäämme talon sisäpuolelle! Ja todetkaamme, etten osaa sisustaa taloja. Ja että olen taas rakentanut aivan liian isoja huoneita :'DD Onpahan tilaa liikkua ja pitää juhlia...Filemon otti heti ilon irti valtavasta tanssilattiasta! :DToisessa päässä huonetta on mukava nurkkaus, jota simit ei koskaan käytä. Piti oikein ottaa kuva, kun joku meni kerrankin ihan vain istumaan.Yläkerrassa makuuhuoneita. Xanan ja Filemonin huoneesta tuli liian pimeä niin suureksi huoneeksi. Leikittelin lattiamateriaaleilla ja muutin sitä myöhemmin vaaleammaksi. Valkoinen, tyylikäs huone on tietysti Pernillen ja Adamin. Andrew'lla on myös oma huone. Stellaa jouduin vähän syrjimään, enkä tehnyt sille kunnollista makuuhuonetta :'D Se nukkuu välillä alkovissa Pernillen huoneen vieressä, välillä Andrew'n huoneessa, koska teinialien ei nuku enää...Sekä ylä- että alakerran aulassa on takkanurkkaukset. Pernille änkesi kaivertamaan kotoisasti kurpitsaa jo ennen kuin olin saanut sisustamisen valmiiksi.Stella: Xana hoi, miten sinä siellä luet?

Mietin samaa, mutta kas, tuosta ovesta pääsee autotalliin.Tämä autotalli on edellistä tilavampi, joten tänne mahtuvat suunnilleen kaikki Shalom-Lobosien erilaiset kiesit. :DAutotallista pääsee kellariin, jossa on tuttuun tapaan nektari- ja ninjailusysteemit.Tungin vanhat muinaismuistot sinne myös, kun en muuta paikkaa keksinyt.Andrew'n kuulumisiin ei ole vielä katsottukaan. Se vaan rikkoo raivokkaasti äitinsä tekemiä kurpitsalyhtyjä. Talon ensimmäinen vieras, laama lähestyy uhkaavasti :oSe jättikin vain lahjukset pöydälle ja lompsi tiehensä. Taisi pelästyä nähtyään kurpitsan kohtalon.Andrew'lla on tämmöinen huone. Sänkyähän se ei oikeastaan tarvitsisi, mutta Stella nukkuu siinä joskus :'DSekä Xanan ja Filemonin että Andrew'n huoneesta pääsee  parvekkeelle. Andrew on jostain syystä intoutunut opettelemaan kitaransoittoa.Aika nopeasti lähdettiin tutustumaan kaupungin keskustaan! Xana ja Pernille kävivät rekisteröitymässä "eläkeläisiksi", eli työpakotuksen esto päälle kaupungintalolla. Siellä olikin mielenosoitus meneillään, joten jäätiin hengaamaan.Koska sukupolvia on ehtinyt kulua välissä jo monta, kaupungissa ei tietenkään voi olla samoja default-simejä. Ei etenkään Lobosien kaksoiskappaleita. Siispä tein tempauksen ja kansoitin koko kaupungin uudelleen. Annoin townieille samoja sukunimiä kuin alkuperäisillä oli, niin että leikisti elämä on mennyt eteenpäin. Kasvonpiirteiden yms. periytymiseen en tosin jaksanut kiinnittää huomiota. Tällä kylällä näköjään vastustetaan lumimiehiä.Pollikin eksyny paikalle :D Ja kaupungin vanhuksilla on vipinää.Shalom-Loboseillakin on täällä leikkisukulaisia! Tässä meillä on teini nimeltä Sean Lobos :D Sehän vois olla vaikka Bennyn sukuhaaraa... Ehkä siinä on jopa vahingossa jotain bennymäistä.Tässä on Seanin äiti Karen Lobos. Karen on eronnut Seanin isän kanssa ja muuttanut itsekseen bunkkeriin :D Xanasta tuli myöhemmin kavereita Karenin kanssa, ja tais tulla Pernillestäkin.Xana: Minulla on ihan sinun ikäisesi pojanpoika. Teidän pitää ehdottomasti tutustua, kun sukuakin ollaan!

Sean: Isä kyllä kertoo avaruustarinoita meidän suvusta, mutta että alieneita... En olisi uskonut.Seanilla näyttäis olevan ihan vipinääkin. :DPäivän päätteeksi vielä ulos syömään......ja mehubaariin bailaamaan :D Tää oli sinänsä tylsä paikka, mutta lisäsin pari mehutynnyriä ja muuta mielenkiintoista.Täällä oli aika hiljaista, mutta nämä naiset varmaan tykkäävätkin ryypätä rauhassa...

Pernille: Ihan sivistyneesti vain. Tämän jälkeen kotiin nukkumaan.Miksi otinkaan tämän kuvan? :D No, tässä on kuitenkin yläkerran kylpyhuone. En halunnut luopua vessakopeista, ne on isossa perheessä niin käteviä.Keittiö+ruokasali näyttää jopa melkein sopusuhtaiselta perheen kokoon nähden, mutta oikeasti se vaan on liian iso :D Nuo verhot kyllä nyt häiritsee, noille ikkunoille ei oo oikeesti suunniteltu mitään muuta kuin rumat sälekaihtimet.Tontut eivät ole vielä oppineet paikkaansa uudessa talossa, vaan tunkeutuvat silloin tällöin sisälle aukomaan telkkareita.Aww, löysin Andrew'n isinsä ja setänsä jalanjäljiltä. Ei näytä oikein sujuvan meidän lökäpöksysankarilta.Täällä sen sijaan on täysi mittelö käynnissä. Xana käppäili lunkisti ohi puolen metrin päästä ja välttyi just ja just hyppypotkulta :DAdam sai uuden vyön, mutta esittelikin mieluummin toppatakkiaan...

Abel: Olipa hauska matsi! :)Adam: Jos sinäkin haluat, poika, oppia tappelemaan, sinulla täytyy olla lihasvoimaa! Painaa painaa!
Andrew: ÄÄÄH! En mä jaksa :(Annas nyt, Filemon, niiden tonttujen olla, osa niistä on varmaan vanhempia kuin sinä. En kyllä tiedä, miten nopeasti etenkään erikoistontut vanhenee pois.Jahas, peli syöttää työpaikkoja kaikille.Andrew'n kuntoiluinnostus jatkuu. Poika halusi lähteä lenkille koulusta kotiinpäin. Kissalla olikin sama matka :D Minneköhän se on menossa?Oho, nyt se vaihtoi tien puolta!Kissa johdatti meidät talolle, johon olen sijoittanut tärkeän henkilön~Hetken odottelun jälkeen tärkeä henkilö hölkkäsi paikalle. Muuttosysteemien jälkeen Jutta ei enää "muista" Andrew'ta, joten pitää tutustuttaa (ja rakastuttaa) ne uudelleen.Tämä on tällainen random täytetalo, jonka rakensin joskus ja toin uuteen tallennukseen. Tämä sai toimia Foxien kämppänä, kunnes Storyprogression heitti ne hienompaan taloon.Lucaskin on Andrew'lle muka täysin ventovieras.Mikähän tässä on menossa?

Andrew: Voisinpa tarttua sinuun kiinni näin, mutta täällä on silminnäkijä...
Polli: Moikkulimoi! Miten koulussa meni? Ja kuka tämä hyvinpukeutunut ystäväsi on?Jutan porukoissa ei ollut tarpeeksi häiriötä, vaan Jutta oli kutsunut jonkun Susannan käymään.

S: Kai teillä on kasvisruokaa? Mähän oon siis vegaani!Näillä tietysti kävi sydämet pään päällä. Sori Andrew, sulla ei ole nyt valtaa tässä asiassa. Sulla on tulossa järjestetty liitto Jutan kanssa xdJuuri näin, jätetään Sussu tekemään läksyjä ja tehdään se mitä tultiin tänne tekemään.

Andrew: Oletpa nätti ja pinkki kuin perhonen!Oisko pitänyt olla pinkkejä kukkiakin? Tykkään käyttää teineillä "kaverinkeltaisia" kukkia. Toisaalta eikö keltainen ole petollisuuden väri kukissa xdd hetkinen nytSitten tulikin liian myöhä, ja Lucas komensi pojan kotiin. Nyrpeä naama ymmärrettävästä syystä. Juttu jäi kesken, ja Jutta katsoo haikailevasti perään.Täällä kyllä parisuhde kukoistaa.Andrew ei kuitenkaan ollut vielä valmis lähtemään kotiin, jotenka päädyttiin isä-poika-harrastuksiin yökalalle. Ja sitten koin suuren yllätyksen, kun kalapaikalle ilmestyi yksisarvinen! Näitä ei usein mun pelissä näe. Arvatkaa, mikä yksisarvisen nimi oli.Tietenkin Mokka Hevonen :DDD Mun peli tunkee tuota joka paikkaan. Välillä tuntuu, että joka toinen hevonen pelissä on nimeltään Mokka.Se asteli suoraan Andrew'n nenän eteen o.oAndrew kerkesi just moikkaamaan sitä ennen kuin se pölähti pois paikalta.Andrew: Ehkä yksisarviset ei tykkää, jos on liikaa porukkaa... Pitää tulla yksin ensi kerralla.Adam: Olipa jännää! Yksisarviset viihtyvät muuten tällaisten paikkojen äärellä, missä on vettä.Ostin takan äärelle keinutuoleja, ja vanhukset änkesivät heti nautiskelemaan. Sää oli niin lämmin, ettei takkaan laitettu tulta.Klassinen. Kaikki miehet ihastuu uuteen kotiapulaiseen. Ja vielä salilta käsin, vaikka eivät ole tätä nähneetkään??Maalaukset ja kuvat hävisivät melkein kaikki, mutta Xana tehtailee nopeasti lisää. Filemonista saatiin omituinen muotokuva aikaan, mutta itseään Xana ei kyennyt maalaamaan. Piti ottaa selfie sen sijaan.Jatkakaamme salilla. Filemonilla ei ollut Appaloosassa paljon ystäviä, joten nyt se saa tutustua paikallisiin vanhuksiin.

Paul Paappander: Mikäs jantteri se tämä on?Filemon: Tiedätkö, kun tämä vanhuksen elämä on välillä tämmöistä. Välillä kolottaa ja änkeröityy, mutta toisina päivinä on vetreä olo ja jaksaa urheilla vaikka minkä verran!

Paul: Just noin joo!Varo, Riverview, pahamaineiset rikollisveljekset ovat saapuneet kaupunkiin! Täytin elämänhaaveet varalta jo Appaloosassa, mutta näköjään näillä säilyi työpaikka kymppilevelillä.En muista, tuliko tämä jo esille, mutta ilmeisesti Andrew on myös pyromaani :DDYläkerrassa on tällainen kiva välinurkkaus. Simit vaan harvoin istuu näillä random sohvilla, ellei niitä erikseen niihin laita. Sittenkään ne ei millään meinaa pysyä istumassa ilman kirjaa tai muuta virikettä.  Simit ei kai tykkää istua ihan muuten vaan.Aww, Filemon katselee keinutuolista, kun Xana tekee taideväärennöstä.Andrew liittyi seuraan. Mistä noin kärtty ilme taas? :D Kärtty on teineillä ihan kiva piirre.Isossa ruokasalissa on kyllä se hyvä puoli, että isolla perheellä on reippaasti tilaa liikkua ja asettua. Yhdistin kaksi pöytää moveobjectsilla, joten ruokapöytäkin on iso.

Andrew: Aloin treenata, jotta pääsisin koulun joukkueeseen... Mutta ehkä alan harrastaa jotakin muuta.
Muut yhteen ääneen: Hyvä päätös! *hörp*Filemon: Ole hyvä, armas muori!
Xana: Lahja minulle? Mikä se on? Uusi maalausteline?Ei ollu kun kävelykeppi :DD Xana ja Filppu alkaa olemaan jo aika vanhoja, hyvinkin yli määrätyn iän.Talo näyttää jäätävän suurelta pelissä. Toisaalta naapuritalot on melko lailla saman kokoisia. Oon myös yllättynyt siitä, miten paljon sujuvammin simit liikkuu huoneesta toiseen, kun koneessa on vähän enemmän tehoja :'D Ei siis haittaa, vaikka talossa välimatkat oiskin vähän suurempia.Muokkasin jostain keskustan puistosta tällaisen torialueen ja heitin sinne kaikkia kojuja.Filemon on jännä. Se on koko ajan iskemässä silmänsä nuoriin naisiin, mutta ei koskaan vie mitään pidemmälle, vaan pysyy uskollisena Xanalle.

F: Sinä varmaan muistat paremmin kouluajat, kun koulun jälkeen pääsi tekemään läksytehtäviä <3
Turisti: No ei ne läksyt niin mukavia olleet, kuin te ehkä muistatte, hyvä herra...Huomasin, että mulla oli vanhalla storesivustolla vielä Simpoints-pisteitä. Ostin niillä vihanneskärryn ja mehukojun. Stella näköjään ryhtyi torimyyjäksi.

Abel: Tässäpä on eväskorin täytettä.Laitoin laarista vanhoja simejä tähän kaupunkiin. Masa on näköjään työllistynyt torimyyjäksi. :D

Masa: Haluaisin myydä pesäpalloja enkä näitä nektarihyllyjä...
Pernille: Ja sitten otetaan tuo, paljonko se tekee... Hei, kuunteletko sinä ollenkaan?Sillä aikaa kun aikuiset viettivät aikaa kaupungilla, Andrew järkkäsi pyjamabileet uusille kavereilleen.Sean oli paikalla.Hei seis! Kukaan muu ei saa tanssia Jutan kanssa!

Andrew: Voi rähmä...
Sean: Älä huoli, serkkupoika, meitsi hoitaa.Sean meni kuin menikin häiritsemään tunkeilijaa, niin että Andrew pääsi vuorostaan liehittelemään tyttöä :DYhdet hiket vaan tekee läksyjä bileissä, kun toiset joko flirttaa tai valittaa tiskeistä.Hiiteen velvollisuudet, nyt bileet pystyyn!Juuri kun päästiin tyhjempään huoneeseen kuhertelemaan, Sean ryökäle seurasi perässä. Äsken oli vielä niin avulias, ja nyt itse änkeää!

Jutta suostui pusimiseen, mutta muhinointi oli liikaa. Heti sen jälkeen tuli aika mennä nukkumaan.Miks nää tunki kaikki kylmään autotalliin? :DD Sisällä ois ollu reilusti tilaa...Andrew: Miten minä nappaan tuon tytön?Adam, vai Abel, ää en erota itekään :D : Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Ehkä se toimii myös vastakkaiselle sukupuolelle. Vie se syömään tai kokkaa jotain!Joku on ollut kepposilla.Mummolta yön aikana opitut serenadit saattavat myös auttaa tytön nappaamisessa.Esi-isät ei arvosta. Noinko huonosti se menee? :dEn tiiä, pitäiskö Jutan ilmeestä päätellä jotain, mutta mummon serenadit ja kädestäpitäminen taitavat tepsiä.

Abel: Haa, noin sitä pitää!No nyt on kyllä paras tähtienkatselupaikka mitä on nähty. :D Tähtiäkään ei kyllä enää näy, aamu koittaa.Andrew: Ei se mitään, vaikka tähtiä ei näkynyt. Sinä olet minun tähdenlentoni!Seurustelemaan. Noin, nyt on tämäkin asia kohdallaan.Xana kokkaa niin ihanan itsevarmasti :DDMutta... tuon pitäisi olla wokkia, ja Xana vaan heittelee sitä kokonaisena könttinä XDSillä välin Filemonin piti viedä hodareita Paappanderille.

Filemon: Minäpä hylkään lautasen tähän kadulle, kun pelaaja ei katso!

Liian myöhäistä, Filppu hyvä. Ja taustalla menee taas joku Mokka Hevonen.Hei, tällä kertaa on valittu jopa mukiinmenevä tähtientiirailupaikka! Xana ja Filemon löysivät tilaa parvekkeelta.Hieno on taivaskin.Filemon: Kai sinä Aapeli viet naisesi vihille, kun vielä ehdit? Katsopas, naiset ovat välillä kuin tällaisia puupölkkyjä. Ne pitää ottaa käyttöön ennen kuin pääsevät kelottumaan. Sen minä olen äidiltäsi oppinut.Abel: No niin, Stella, eiköhän meidän ole jo aika astella alttarille! Isäni opetti, että tällaiset asiat pitää hoitaa ajoissa...Molemmilla oli toiveita naimisiinmenosta, eikä Stella vielä ole kuolemassa mihinkään, joten ajattelin, että olkoon menneeksi. Seuraavana aamuna koko perhe pakkautui kaksipaikkaiseen avoautoon ja suuntasi kohti Riverview'n uutta kirkkoa.Tässä tämmöinen! Ja totta kai etuovi on kirkontornissa, ja simit menee suoraan sinne, eikä kirkkosaliin... -_- Säädin jotain testingcheatsilla ja sain simit saapumaan oikeaan paikkaan.Tykkään tän sisustuksesta, mutta tarkemmin ajateltuna yläkerroksen pitäisi kyllä olla samaa valkeaa kuin alakerran paneelien.

Stella: Ooi voi, olisikohan pitänyt käydä kylvyssä ennen häitä?Kirkkosalia yläpuolelta. Tuossa ylhäällä on vielä parvi.Heti yks ahne on menossa sakastiin hakemaan evästä :DOvesta siis tullaan eteiseen. Suoraan menemällä pääsee kirkkosaliin. Sivuilla on sakasti ja varasto, josta löytyy myös portaat parvelle.Arvatkaa, mitä lahjoitetaan tähän.Kyllä.Päädystä aukeaa kaunis peltomaisema.Andrew alkoi soittaa lavalta löytynyttä kitaraa, ja vieläpä oikeassa paikassa! Yleensä simit valtavat ulos tai minne sattuu soittamaan, mutta ilmeisesti olen vahingossa rakentanut mukavan soittopaikan. Hääjuhlallisuudet saivat siis alkaa Andrew'n soittamalla kappaleella.Siis vau, häävieraat oikeasti istuvat! Aiemmin rakennetuissa kirkoissa tämä ei ole multa onnistunut. Tässä rakennuksessa on tarpeeksi tilaa, jotta simeillä ei mene myöskään liikaa aikaa asettua paikoilleen.

Ihmettelin, miksi kutsuvieraita ei näkynyt paikalla. Sitten aloin saada ilmoituksia huonoista juhlista.Olin laittanut juhlat vahingossa kotiin enkä kirkkoon :'DD Noäöö siellä on sitten vastaanotto vihkimisen jälkeen...Andrew: Äiti! Sä väitit, että Jutta olis täällä! Laitoit mut soittamaan ihan turhaan!Muutama sim nousi jo seisomaan, mutta seremonia meni muuten erittäin siististi. Abelilla toki oli alienien "kansallispuku" päällä, Stellalla perinteistä valkoista.Tämä maalaismaisema näyttää kyllä kivalta hääkaaren takana!Stella jätti kakun leikkaamisen Abelin huoleksi.Abel ei kuitenkaan jäänyt kakkukahville, vaan meni sakastiin mässyttämään muroja veljenpojan kanssa :DD

Andrew: Mitkä juhlat nää on, kun vieraat ei tuu paikalle ja syödään aamiaismuroja? :<Voi Andrew, ulkona kaikki muut syövät kakkua.Stellalla ei ole kunnon sänkyä, joten tuore pari valtasi teinihuoneen hääyön ajaksi. :DAndrew: Siis, mun huone :<Xana: Heipähei, mitenkä täällä menee – oi anteeksi!Abel: Äiti! Mene nyt siitä!
Xana: Menen menen, pitäkää vain hauskaa! Tästä sainkin idean maalaukseen...Adam ja Pernille ihan samoissa puuhissa.Stellan mentyä nukkumaan Abel siirtyi taas mielipuuhaansa. Se ei millään meinaa pysyä poissa lautojen luota, joka hetki menossa kohti kellaria!Haamut on ainakin löytäneet tutun paikkansa talossa.Rieha-aika! Olen remontoinut myös Tölkkilän.Vielä vanha jaksaa vetää piruetteja kuin ballerina.Täällä taas litkitään jäätelöä.Pernille: Huhhuh, täytyy käydä kaukalossa kuluttamassa nuo kalorit.
Stella: Niin mitkä? *Ottamassa kolmatta jäätelöä putkeen*Jahas :D Andrew kutsui riehaan koulutoverinsa nimeltä Makke McDermott.Nää kaks on ihan samanlaisia kuin villeinä yliopistovuosina.Kiva kortti saatiin myös aikaiseksi!Ja mitä ihmettä, tämänkö voi laittaa korkean vaatekaapin päälle? :D Sims aina yllättää...Joku viipyi kaupungilla liian pitkään.Andrew: Entä jos teen kakun anteeksipyynnöks...
Pernille: Myöhäistä! Nyt olet kyllä arestissa!Mutta:

Adam: Arestissa? Höpö höpö. Älä kerro äitilles, mutta me otetaan nyt Aapeli mukaan ja lähdetään pienelle ajelulle!

Näiden kahden kasvatus ei ole kovin yhdenmukaista. :DJa kun kyseessä on pari mestarivarasta, mihin muualle sitä mentäisiin kuin omena- ja tomaattivarkaisiin.

Andrew: Tää on yleinen puutarha, täältä saa kyllä käydä ottamassa päivälläkin...
Adam: Hys, poika! Tämä on tehtävä huomaamattomasti, ettei kukaan soita kyttiä paikalle.Suuren rötöksen jälkeen ajettiin pienelle kalastuspaikalle katsomaan, josko yksisarvinen taas näyttäytyisi. Ei näyttäytynyt, mutta tavalliset villihevoset taitavat pitää tätä suosikkipaikkanaan.Juu, Andrew, olet hyvin piilossa, mutta näetköhän myöskään katsella hevosia?Vh: Lämmintä kättä? Phhh, herkulliset kukat kelpaisivat mieluummin.Älä nyt huido, säikytät sen vielä tiehensä!Vai kumpi säikkyy enemmän? :DAdamilta onnistui hevostenkesytys vähän paremmin. En muista, oliko tämä mun määräämä toiminto vai jopa Adamin oma.Nää näyttäis tulevan juttuun erityisen hyvin :'DAdam: Laskettaisko footbag taistelutaidon harjoitteluksi?
Andrew: Setä! Miksi tuo saa heppakaverin ja minä en? Ihan epiä!
Abel: Se oli kyllä kiva hepo...Abel ei juuri välittänyt hevosista, mutta löysi sen sijaan jotain muuta. Maassa oli söpö käärme, jonka sim kerkesi luikauttaa taskuunsa ennen kuin kuvaaja ehti kuvaamaan.Andrew sai käärmeen lohdutuspalkinnoksi. :DKäärmeestä tuli heti kaikkien lemmikki, ja se sai tietysti nimekseen Nemo. #väriliittyyJos Abel meinaa syödä tuon kurpitsan kokonaan niin sos :DDAndrew tykkää Abelista tosi paljon, mutta ei tajua tämän vanhaa vaimoa. Filemonin kanssa välit on vielä huonommat :'DHei vau! Tässä nyt on Lobosien vanha talo. Täältä kaikki sai alkunsa. Muistan nuo portaat, mutta muu on vähän hämärää.Ulkopuoli. Tuolta keinusta otettiin ensimmäiset perhekuvat!Sean tosiaan asuu tuossa talossa. Xana meni käymään.Jahas :D Hyvä, nyt Andrew ei toivottavasti katsele väärää naista, kun Sean otti sen omakseen.Seanilla on pikkuveli, Daniel. Ja niiden isä on Esteban. :PJutta kutsuttiin taas yökylään. Jotenkin kuollut katse. :DAntakaa nyt toisen nukkua :DDAamulla Andrew oli just saanut aamukuhertelut käyntiin, kun Jutta rupesikin juttelemaan pelikoneista Abelin kanssa. Ja taas ollaan myrtsinä.Onpahan kaikille tilaa ainakin jonkin pöydän ääressä~Hetikohta sain ilmoituksen, että Jutan perhe oli muuttanut tällaiseen kivaan taloon kaupungin keskustassa! Andrew'n piti tietysti lähteä vastavierailulle.Polli ei jostain syystä tuu toimeen Andrew'n kanssa :D

P: Minun vävyni pitää olla vähintään kapellimestari!
A: On mulla massia muutenkin...Suukopu jäi kesken, sillä Polli ja Jutta vetivät juhlapuvut päälleen ja lähtivät Pernillen järjestämiin edustusbileisiin. Nää oli tavallaan hienostotuparit: lähetin Pernillen etukäteen käymään tienvarren hienoissa taloissa tutustumassa naapureihin, ja kutsuin ne sitten bileisiin Shalom-Loboseille.Jostain syystä keittiö on paras hengauspaikka tässä talossa. Naiset viihdyttivät naapureita ja sukulaisia small talkin merkeissä. Andrew ja Jutta keskittyivät lähinnä toisiinsa.Vanhoilla ukoilla oli ihan omaa ohjelmaa. :DPernille sanoo nyt jotain tosi terävää, mikä saa Xanan äimistyneeksi :D En keksi mitään, mikä tekisi tälle oikeutta.Syksyinen ilta päättyy tietysti lehtikokkojen sytyttämiseen.... Adam badass-ilmeellä.Aww, Foxien pikkukoira nukkuu täällä!Tätä varten kutsuin Foxit mukaan. Ilmoitus kertoi Pollin lähestyvästä poismenosta.Jutalla ei kai ole aavistustakaan, mitä yläkerrassa tapahtuu.Okei, taisivat kumpikin lopulta tajuta.Lohtua <3Ja mielenkiintoisia häälahjoja, kun lopulta muistin tyhjentää postilaatikon. Erikoinen valinta Pernilleltä.Vielä erikoisempi valinta Xanalta :DDD Kas tässä ruosteinen traktorinrämä, onnea naimisiinmenon johdosta!Ainakin tontut tykkää. :DMeneeköhän koko lukio nyt mausoleumiin muistelemaan Jutan äitiä?Kiva juliste sieltä ainakin saatiin.Filppu kävi taas salilla tsemppaamassa kanssatreenaajia. Nyt loppu se ihastuminen! Karen on sentään leikisti sukua.Apua, syksy saapui ja Xanan kurpitsamania alkoi :DD Se aloitti tuon itsekseen ja veisteli kurpitsalyhtyjä yhden toisensa perään. Ei ois varmaan lopettanut viiteenkään, jos joku ei olisi keskeyttänyt.Abel sai taistelutaidon kymppiin ihan itsekseen.Sitten se tuli demonstroimaan tuhoamistaitojaan Xanan juuri kaivertamiin kurpitsalyhtyihin :'DDXana: Senkin papanapää! Mitä kuvittelet tekeväsi MINUN kurpitsoilleni!?

Heräsiköhän Filemon jopa tuohon meteliin :DAlienit on saaneet kuulla perheen uudesta asuinpaikasta. Pernille kävi lentomatkalla.Pernille: Ja sitten ne kiersivät Kuun, eivätkä laskeneet minua pois kyydistä! Voitko kuvitella?
Adam: No huhhuh... Oletko aivan varma?Kurpitsojen innoittamana Xana teki koko perheelle aamupalaksi kurpitsapiirakkaa ja keitti aamukahvit.Tähän onkin hyvä lopettaa. Onko kuvat teidän mielestä ihan ok? Musta tuntuu, että näytönohjain saattaa tehdä omia temppujaan. Ainakin Painttiin liitetyt screenshotit näyttää hirvittävän tummilta. Ja resoluution säätäminen ja kaikki muu, en tiiä, millaisessa koossa tätä ois hyvä pelata... Vanhalla läppärillä kaikki oli niin yksinkertaista, ääh :DD Jos on hyviä vinkkejä, mitä kannattaisi vielä säätää, saa kertoa toki. Mutta eiköhän tämä tästä asetu omalla painollaan.

Be blessed 💝

2 kommenttia:

 1. Oh, oonkii kovasti ootellu, et millon tulee lisää sisältöä simsblogeihin! Omaankii pitäis kyllä pelata lisää, kovasti ois vimma kyl mut ku oon jotenkii nyt piirtämisestä intoutunu - ilman et oon varsinaisesti mitään ees piirtäny, kattonu vaan videoita ja "harjotellu" luonnoskirjaan ku tuntuu et ei uskalla vielä kuitenkaan jatkaa varsinaista piirrosta, ja viikot ne vaan vierii ohi :D

  Tuo alkukuva näyttää ihan Sunset Valleylta tai Riverviewiltä mut saas nyt nähä XD Tai sit Hidden Springs. Mut ootan kyl innolla et miltä blogin simit ja kaikki muu näyttää paremmilla graffoilla!

  HEI KATO ARVASIN OIKEIN XD Vaikka eka kuva tais ollakii vielä vanhassa kaupungissa? :::D Nooo, ehkä se oli vaan sit onnekas arvaus :DDD

  Talon ulkoasu on kyl hyvin mielenkiintonen - tykkään tosta hiekkakentästä ja erityisesti tosta keskeltä nousevasta puusta! Meni hetki et tajusin et nuo pienet härpäkkeet on tonttuja XD
  Hautausmaa näyttää oikein kivalta, sinnekii sopis hyvin vaikka pari jotain pientä puuta!

  Itellä oli kans aina ennen (ja joskus edelleen) ongelmia talojen koon kanssa, niistä tuli aina liian isoja. Nykyään usein rakennankii niitä huone kerrallaan, et saatan vetää vaan seinän pari paikalleen, taikka pelkän lattian/perustuksen ja alkaa siihen latomaan huonekaluja ja vasta niitten ympärille säätämään seiniä.

  Oi tuo vihree nurkkaus on tosi söpö! Ite istusin siinä varmaan 24/7.

  Onko tuossa alkovissa siis sohva, jossa Stella toisinaan nukkuu?

  Eikujaa, nyt vasta tajusin, missä Andrew'n huone on! En huomannu tuota sänkyä pohjapiirroksesta ja luulin et se on tuo "alkovi" :D

  Mie huomasin joskus et vaan ne yliopistotontut ja tavalliset tontut vanhenee (ja lisääntyy).

  Lol tuo autotallissa nukkuminen XDDD

  Tuo Wokki näyttää joltain pannupizzalta :DDD

  Oi, tuo kirkko on kyl hieno - tykkään tosta parvesta!

  MITÄ HITTOA, kuin tuo toinen kurpitsa on NOIN iso??? XDDDDDDDDDDD

  Tuo Xanan ruosteinen traktori :DDDDDDDDDDDDD

  Kyl miusta nää kuvat oli oikeinkii hyviä - resoluutioks kannattaa peliin valita sama, ku mikä on tietokoneen näytön oma reso. Tarkotatko tummilla kuvissa kaikkia vai vaan ilmotuksia? Ilmotukset on muistaakseni joillain ohjelmilla tosi tummia mut esim. Fraps ottaa ne oikeen sävysinä.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, piirtämistä! Joko se varsinainen piirros on alkanut valmistua? :)

   Juu, Riverview'ssä ollaan jo alkukuvassakin. Siirsin aluksi koko talon, jotta saisin varmasti kaikki tavarat talteen :DD

   Lol joo, Adamin ja Pernillen huoneesta pääsee sellaiseen pikku kopperoon, jossa on alas vedettävä sänky. Stella nukkuu siellä joskus, mutta välillä löydän Xanan sieltä katsomasta TV:tä.

   Minä ihmettelen enemmän sitä, miten noin iso kurpitsa pysyy tikun päässä ilman, että tikku katkeaa XD

   Traktorinromu = paras lahja. :DD

   Joo, pitää ratkaista, miten ilmokuvat sun muut sais talteen parhaalla tavalla.

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3