torstai 27. toukokuuta 2021

Shalom-Lobos 65: Homma eskaloituu

Hei jälleen. Opintojuttujen vähentyessä Sims-innostus kasvaa, joten täällä on taas uusi postaus teille! Jotta kirjoitus-urakka ei kasvaisi ylitsepääsemättömäksi, pelaan paria muutakin tallennusta Shalom-Lobosien lisäksi. On hyvä olla olemassa sellainen perhe, jota pelatessa ei tarvitse miettiä bloggausta. Shalom-Lobosien elämästä on edelleen kiva jakaa täällä blogin puolella – etenkin, kun simsblogiskene tuntuu saaneen taas vähän uutta eloa. Mennään osan pariin~
Hetki edellisen perhepotretin jälkeen. Perhe intoilee edelleen uudesta Amity-vauvasta. Paitsi Andrew, jota ällöttää. :DHey, nice. Vuodenajat on mun pelissä 7–8 päivää.Hääpäivän kunniaksi Jutalle tuli pakkomielle ostaa soittorasia ja tunnelmoida sen äärellä. Tämä on myös Unelmaduuni-lisäristä mulle uusia juttuja :D Soittorasioita on ilmeisesti useampi? Ostin ensimmäisen, joka tuli valikossa vastaan.No tämä ei oo vaikea toive toteuttaa :DAjolinjat kohdillaan. Lähetin Andrew'n ja Jutan juhlimaan hääpäiväänsä.Pykäsin kaupunkiin tällaisen kauppakeskuksen. Tontin nimeksi tuli Ostoskeskus Emerald, koska katon viheralue muistuttaa Minecraftin smaragdia :DOtin vaikutteita Oulun Valkeasta, vaikka kaikissa ostoskeskuksissa on kyllä jotain samaa. Koitin tehdä tänne erilaisia ravintoloita, salongin, kuntosalin ynnä muuta. Niiden toimivuus sitten onkin haaste. Peli ei ole löytänyt kaikkiin kassakoneisiin myyjää, ja nekin myyjät, jotka ovat paikalla, hengaavat ala-aulassa. Andrew ryntäsi heti kellarikerrokseen tarkistamaan vessat :DTein kellariin myös lastenhoitohuoneen. Yleisillä tonteilla on harvoin paikkoja, mihin vauvat/taaperot voisi laittaa. Nyt vauvojen ei tarvitse maata avuttomina lattialla, kun aikuiset ovat tekemässä jotain muuta.Täällä piti olla myös kansankauppa, mutta eihän se toimi. Koko tontti pitää varmaan säätää kansankaupaksi, jotta peli kohtelee sitä semmoisena.Yhdessä kahvilassa sentään oli henkilökuntaa paikalla. Sisustaessa iski laiskuus – jospa joskus tekisi paremmin. Ja unohdan aina vaihtaa sisäkatot.Pernille tuli äheltämään pihalle lumiukkoarmeijaa. Laita nyt herranen aika vaatetta päälle.Tämmöinenkin uusi peli tuli lisärin mukana. Hetkinen, tämähän on se korkeakouluopiskelijoiden laji, mekin ollaan pelattu tätä fukseina jossain yliopiston orientaatiopäivillä! Nimi ei vain millään muistu mieleen. Kuitenkin siinä heitetään tuollaista kalikkaa ja yritetään kaataa vastustajan tolpat nurin.Jutta: Hävinnyt pesee pyykit kotona!Kotikellarissa on jalokivispawneri. Täältä onkin kätevä poimia lasten kivikeräystehtävään tarvittavat jalokivet.Joshua kävi tiedekeskuksella viemässä kivet. Milo halusi käydä logiikka- ja keksimiskursseilla samassa paikassa.Pernille siirtyi yläkerroksen kuntosalille tanssaamaan.Tykkään tästä pukuhuoneesta.Hääpäivänjuhlijat ryhtyivät otteluun keskellä aulaa :D Lapset saapuivat paikalle ja löysivät karkkiautomaatin.Leivonnaisten myyminen tuntuu sopivalta hommalta kunnianhimoiselle Milolle. Sanomalehdestä voi tarkistaa leipä- ja leivosraportin, joka kertoo tuotteiden suosion.Jännää.Heiheihei lapset pois katolta! Mokomat juoksivat tuonne omin nokkineen.Joshua: Tästä tulee meidän salainen paikka!Milo ei sentään hypännyt katolta trampoliinille.Kerrankin joku vie pyykit koneeseen asti eikä heitä niitä keskelle käytävää.Iltasadun lukijoista on ylitarjontaa :D

Adam: Mutta kun tuo oli minun homma. Ja minun sänky!Adamillekin löytyi onneksi nukutettava.Tämä on todellakin näiden suosikkileikki. Joshua ja erityisesti Milo ovat koko ajan leikkimässä kuningasleikkiä.J: Minä, Valtias Valkoinen, olen ylin hallitsija valtakunnassa!M: Ei, vaan minä, Kuningas Keltainen! Hurratkaa minulle, ja maksakaa muffinssiveroa!Kuninkaallisia tykkää leikkiä myös tämä tyttönen: Lade Remington, Joshuan ja Milon paras kaveri.Adam: Nyt onkin hyvä aika käydä tervehtimässä velipoikaa!

Eli menet rääkyvän lapsenlapsesi kanssa veljen pihalle keskellä yötä.Adam: Miksi veli ei avaa? Olisipa raketti, niin räjäyttäisin oven palasiksi!Repusta löytyi kuin löytyikin raketti xDDSosss ei hyvä idea.

Adam: Kohta paukahtaa!Ihmiset, pitäkää vauvat poissa ilotulitteiden läheltä...Luulin, että simvauvat on kaikki samanlaisia, mutta Amity on oikeasti söpö!Abel: Kuka rääkyy minun pihallani...

Adam: Viimeinkin avasit, velipoika!Pernille saapui paikalle ja toi aamiaista mukanaan. Abel oli kiinnostuneempi videopeleistä, kuten taustalla näkyy.Adam: Stellan kuoleman jälkeen veli on vain istunut kotona ja pelannut päivät pitkät! Ulkomaanmatka voisi tehdä hänelle hyvää!Yksin koirien kanssa asuva Abel ei osaa huolehtia itsestään, joten Adam ja Pernille käyvät välillä auttelemassa.Kevät tuli, ja Pernille pääsi taas puutarhatöihin. Xanan häälahjatraktori on tuossa edelleen. :DLade tuli kylään koulun jälkeen. Lapset söivät keksejä ja suunnittelivat muffinssinmyyntibisneksiä.Milo: Kotitekoisista muffineista saa varmasti hyvät rahat!Milo: Kun kauppa saadaan käymään hyvin, kasvatamme liiketoimintaa!Joshua: Joko Lade on lähdössä kotiin? Sun piti tehdä läksyt meidän kaa!Adam: Jaa muffinsseja myytäväksi, annas kun maistan.... Hirveää! Siis... hirveän hyvää! 

Muffinssi ei säilynytkään repussa yhtä hyvin kuin synttärikakku...Adam: Maku on vähän erikoinen...

Milo: Erikoismakuisista muffineista saa enemmän tuottoa!

Adam: No ei sillä tavalla erikoinen...Pernille kävi edustamassa taas jonkun random simin juhlissa.Onpa jännän näköinen ukkeli.Kai Andrew ja Jutta tietävät, että Joshua on puumajassa ja voi nähdä kaiken, mitä ammeessa tapahtuu? Ehkä siksi ne ei suostuneet pelehtimään. Andrew ois toivonut sitä, mutta Jutta kerkesi karata vessaan.Eipä tarvi osata kätevyyttä, kun alienit voivat korjata kaiken aivotoiminnallaan.Lapset lähtivät teatteriin luokkaretkelle. Tuo nainen oli niiden kanssa muka opettajana. Peli kertoi sen kuitenkin olevan Baristan baarimestari :DD
Baarimestari komentaa poikia.Andrew teleporttasi hevosen selästä. Jotain oli vissiin tiellä.Jutta lähti teatterille muka valvojaksi, eli lähetin sen vierailulle tutkimuskeskukselle samaan aikaan koululaisten kanssa. Opintoretken jälkeen suunnattiin viereiselle torille.Milo aloitteli muffinssibisnestä kahden lautasellisen voimin. Tää koju on muuten söpö!Massit ja ylennykset mielessä. Asiakkaita vaan ei tullut yhtään :( Yritin klikata Jutalla, mutta talouden jäsen ei voinut ostaa mitään.Ainakin dinosaurus on ihana.Milo ei myynyt yhtään muffinssia. Ehkä Joshuan limsakojulla on parempi onni. Tähän piti laittaa hedelmiä, joista kojun pitäjä puristaa mehua tilausten mukaan.Tähän pystyi sentään tulla oman talouden jäsenet ostelemaan.

Pernille: Laitapa jotain oikein värikästä limonaatia!ÄÄÄÄÄ, tästä kojusta voi kysyä psykiatrista apua XDDD Tenavat-viittaus!Tähän kojulle mahtuu kaksi kerrallaan. Lopputulos: Joshua puristaa Pernillelle omenalimua ja kuuntelee samaan aikaan Adamin sekopää-tilitystä XDDTuli varmaan hyviä neuvoja :DD Oma tuntuu kivalta? Mikä homma?Pernille: Sinun kojullasi on ötököitä! Onkos sinulla edes hygieniapassia?
Adam: Nyt minä annan sinulle neuvon: soita tuholaistorjujalle.

Kojun viereen spawnasi oikeasti jotain koppakuoriaisia. :DBisnes ei oikein sujunut, mutta onhan läksytkin tehtävä.Joku pani piknikin pystyyn, ja koko perhe oli haukkana paikalla. Amityn kasvaminen ei kiinnostanut ketään.KATTOKAA NY SITÄMiten söpö alienlapsi!!!! En miettinyt hetkeäkään, pidänkö tukan vai en. Tuo sopii Amitylle just niin hyvin, että se oli pakko pitää, alien eli ei.Jussi taas herättelee aamulla.Milon toive toteutettu.Voikohan nää kaks nyt ihan hyvin? xdAaaahhh so cute~ Amityn lempiväri on muuten keltainen! Taitaa olla ensimmäinen suvussa. Sinisen, punaisen ja violetin sävyt on tavallisia lempivärejä tässä perheessä.Joshua halusi jutella Celebruhin kanssa. Ei joka pojalla olekaan yksisarvista lemmikkinä!Milo yritti uudestaan muffinssien myyntiä. Porukkaa oli paikalla, mutta kukaan ei taaskaan tullut ostamaan mitään xdMilo joutui luovuttamaan ja lähtemään kotiin, missä Joshua oli jo tekemässä läksyjä Laden kanssa.

Lade: "Etsi käsiisi tuttipullo ja laske sen tilavuus." Käyttääkö sun pikkusisko vielä tuttipulloja?Joshua: Ai käyttääkö? Koko talo on niitä täynnä!Pernillellä oli marttakerhon kokous.

P: Ei tänne saa tuoda lapsia!
Martta: Rauhoitu. Katso, minkä hittibiisin löysin täältä puhelimesta...Kun Pernille söi ravintolaillallista marttojen kanssa, muu perhe söi tavallista kotiruokaa.

Andrew: Meidänkin pitäisi joskus törsätä ja mennä kaikki ravintolaan syömään! Lade voi kanssa tulla!

(ystävyyspisteitä ropisee, taisi olla kannattava ajatus)Taas täällä on leikitty kuningastuolileikkiä. Adam on se jännä isovanhempi, joka ärsyttää lapsenlapsensa kavereita :D
Andrew'lla on jokin ongelma Laden kanssa :DAndrew: Mene jo siitä syömästä meidän ruokia!Toinen opintoretki.Tuunailin Koiralan leikkimaata lapsi- ja taaperoystävällisemmäksi. Ei kannata katsoa kovin tarkasti tuota hyppyruudukkoa :DDD Tuo kuvio oli sopivin mitä löysin, okei?

Jutta: Katso, Amity, turisti hyppii ruutua!Opin juuri, että taaperon kanssa voi mennä kylpylään. Jutalla oli Amity kannossa, kun lähetin sen kylpylään hoitoon. Oletin, että Jutta laskisi Amityn kylpylän pihalle ja marssisi sisään. Mutta eipä laskenutkaan, vaan taapero meni sisään ja tuli ulos Jutan mukana.Xanan muisto elää yhä </3Lastenhuoneen remontti suoritettu! Jaoin Xanan ja Filemonin entisen huoneen kahtia ja nappasin palasen Andrew'n ja Jutan huoneesta. Jutta ja Andrew tarvitsevat makuuhuonetta lähinnä pelehtimiseen ja Jutan nukkumiseen, joten pieni koppero riittänee :DD Adam änkesi just tuonne lukemaan kirjaa...Poikien huone. Amityn huone. Toistaiseksi hyvin pelkistetty, mutta videopelinurkkaus löytyy.Aromikkaat varpaat XDDDD Makujen jalat, en kestä!Riehassa opetetaan elämän lainalaisuuksia kukkapensaalle.Vielä yksi yritys leivontapöydän kanssa. Täällä on sentään ihmisiä.Eikö kukaan osta muffinsseja? Oikeasti? Pitää varmaan tarkemmin seurata sanomalehden leivosraportista, käykö kauppa ja mitä makua halutaan ostaa.Simit luulevat, että tässä on syöntikilpailukoju :DDDHodareita ilmestyy tyhjästä! Ei kai siinä, voittajalle ilmaista ruokaa (joka unohtuu reppuun ja homehtuu)

Andrew: *mums mums*

Andrew muuten voitti kilpailun.Täällä vaan tanssitaan, vaikka muksulla on hätä!Jutta vois olla paremmissa väleissä poikien kanssa. Kohennettiin suhteita pelaamalla.Pari tuntia kävelytuolissa, ja Amity oppi kävelemään ihan itsekseen!Adam muikenee kuin vaari :DDAndrew: Hei isä, tarvitsen apua hirmuiseen juoneen...
Adam: Jos se on ulkona, sopii kyllä. Mitä tehdään?Andrew ja Adam hiipivät ärsyttävän Jim Breckenridgen kotitalolle.Juokse, Jim, juokse. Andrew tekee kohta jotain jännää.Andrew kutsui alienvoimillaan jotain, mikä vei kaikki aivovoimat.Jim: Mitä mehmettiä tuolla taivaalla on? Miksi tuo piste kasvaa koko ajan?Menkää te nyt sivummalle siitä!Vielä ei näy mitään...Jim meni puun alle piiloon, mutta sen lapsi on suojattomana tuolla xdSieltä se tulloo!

Meteoriitti! Mitä nyt käy?Jim ja lapsi selvisivät, tuolla on myös räjähtänyt naapuri. Mihin se mummeli meni?O-ooou.ME TAPETTIIN JOKUMe tapettiin Jimin vaimo! Ja tuon lapsen äiti D::En oo varma, onko Andrew pahoillaan Mirkun kuolemasta vai näyttääkö se noin surkealta aivoväsymyksen takia.Ainakin meteoriitilla saa aivovoimat takaisin täyteen. Ja Jim levitoi sen takia, että portaat hävisivät kuvasta.Adam: Nyt ei Pernille voi tulla tekemään viikatemieslumiukkoa, kun on jo kevät!

Älä nyt juttele lumiukoista, kun poikasi on murhaaja!Vähintä, mitä voi tehdä, on oikaista roskatynnyri paikalleen.Jimin ja edesmenneen Mirkun tyttären nimi on Elisa Breckenridge.Ei kai siinä muu auttanut kuin esittää "anteeksi, että pudotin meteorin äitisi päälle" -surunvalittelut.

Tämä oli mun pelin ensimmäinen meteori :D Alienin täydellinen rikos.Joshua maalailee autuaan tietämättömänä isänsä ja pappansa tekosista.Tallilla muuten liikkuu älyttömän paljon porukkaa! Yksisarvinen lienee suosittu turistikohde :D
Pitäisikö tulla tänne myymään muffinsseja?Öhäh?Mistä Abel on saanut avaruusaluksen? :DAdam: Vaimo, arvaa mitä! Me käytiin kovistelemassa sitä Jimiä, joka aiheutti meidän pojalle ongelmia! Sen vaimo jäi meteorin alle!

Pernille: Hiljempaa! Kohta on poliisit täällä!Milo ja Joshua järjestivät pyjamabileet. Talo alkoi täyttyä lapsista. Adam ja Jutta näköjään keksivät ihan omaa ohjelmaa... Näitä ei voi jättää keskenään juttelemaan, tosi helposti alkavat appi ja miniä flirttailemaan keskenään xdEIEIEIEIEIEIEIIIIIIIMitä te teette, ja vielä lasten nähden xddddd Siinä meni suhdepisteet Jutan ja lasten väliltä. Pernille juoksi tuolla eikä huomannut :'DJutta haluaisi päästä eroon todistajista.Joshua: Äiti, sun piti pussata isiä eikä Adam-ukkia!
Adam: Jutta halusi kyllä pussata minua.Jutta: Älä sinä poika minulle ala! Isäsi suudelmat maistuvat kylmältä kanalta!Milo meni kantelemaan :D

Milo: Mummi! Sinua on petetty!
Pernille: Arrrrgh! Olkoon Adam vaikka kuinka kuuluisa rosvo, minulta ei viedä rakkautta, joka minulle kuuluu!Peli oli sitä mieltä, että nimenomaan Pernille oli tässä se petetty henkilö, vaikka myös Andrew'n puoliso oli tässä osallinen :DD Niinpä Joshua ei päässyt tekemään muuta kuin "Ilmaise, että Pernille saa myötätuntosi" -toiminnon.

Andrew: Arvaa mitä! Adam-ukki petti mummia! Me nähtiin!Pernille sentään tajusi mennä syyttämään Adamia pettämisestä.Samaan aikaan pihalla oli useita sisään pyrkiviä lapsia :D Tää ajoitus, petos pyjamabileiden aikaan, oli pelatessa tosi koominen.

Pernille: Nyt ainakin tiedetään, kuka EI ole luotettava ehdokas seuraavissa kuntavaaleissa!
Adam: Tätä ei taida kukkapuska korjata...Jutta: Laitetaanpa lapset syömään Milon leipomia keksejä, ja mennään selvittämään tilanne.No nyt Jutta tuli mustasukkaiseksi, kun Adam yritti tehdä vaimolleen romanttisen toiminnon XDIhastuksen kohde? Mitä täällä tapahtuuuuuu.....Ja mikä tämä toiminto :DDD En pysy perässä enää! Andrew ja Jutta ovat naimisissa, ja Adam ja Pernille myös. Adam suuteli Juttaa, jolloin Pernille ja Andrew tulivat petetyiksi. Peli kuitenkin ajattelee, että Jutta ja Adam ovat suhteessa myös, joten Jutta ja Pernille ovat mustasukkaisia molemmat. Ja nyt Adam ei muka tiedä, että Jutta on naimisissa Andrew'n kanssa, ja Andrew joutuu ilmoittamaan siitä.Andrew: Niin, isä, kai sinä tiesit, että minä ja Jutta ollaan naimisissa...?
Adam: Ei! Ette varmasti ole! Minä luulin, että hän asuu täällä muuten vaan :(Pernille: Onpa hyytävä tunnelma.Andrew ei ilmeisesti ollutkaan ihan selvillä Jutan osuudesta, koska ei pystynyt syyttämään Juttaa pettämisestä. Taas myötätuntoillaan Pernilleä.

Andrew: Voitko kuvitella, Adam petti äitiä!Koska tässä hommassa ei ollut enää mitään järkeä, laitoin Jutan tunnustamaan.

Jutta: Etkö jo ymmärrä... Se, jonka kanssa Adam petti Pernilleä... se olin minä! :(

Ja ympärillä vieraat söivät keksejä ja tekivät läksyjä XDPernille teki heti soittokierroksen marttakavereille.

P: Annu, kuule! Tätä Adam ei saa ikinä anteeksi!Andrew: Suutelit toista miestä, se ei ole ylitsepääsemätöntä. Olenhan minäkin virheeni tehnyt, vaikka sen Jimin kanssa jonka vaimon päälle pudotin meteorin...

Jutta: Hys, tuo lapsi kuulee!Andrew: Mutta että petit minua oman isäni kanssa... Se on jo aika paha.Adam yritti pärjätä tilanteessa ärsyttämällä vieraita lapsia :DDJutta halusi säilyttää avioliittonsa ja katkaisi suhteen Adamin kanssa.Elisa: Eroaako sun mummi ja ukki nyt? Meidän talon päälle tippui meteori, hirveä pölypilvi tuli maahan ja äiti muuttui haamuksi...:DDD Pernille ehti juuri kertoa Annulle petoksesta, ja tämä pyysi saman tien Adamia treffeille!Ja joo, Adam meni hakemaan lohtua.Epätoivoinen sim tekee epätoivoisia tekoja.Tulipa paljon kansaa ihmettelemään.Boom. Kukaan ei kuollut, ei Adam, ei Annu eikä kukaan muukaan.Amity jäi bileiden ja suhdedraaman keskellä kokonaan vaille huomiota. Onneksi Milo pystyi vähän auttelemaan.Lapset eivät saaneet edes nukkua pyjamabileissä, kun haamut tulivat herättelemään :DDAbel: Hyvä, että tulit, mutta älä rääy niin kovaa! Korviin sattuu. Mutta ehkä on parempi, että jäät tänne joksikin aikaa.

Niin siinä sitten kävi, että Pernillen ja Adamin suhde joutui hirveään kriisiin. Adam muutti veljensä luo ottamaan lisäaikaa. Tuo näyttäisi olevan enemmän huolissaan suhteesta Juttaan kuin oikeaan vaimoonsa xd Pernille ja Adam eivät toistaiseksi ole eronneet, mutta katsotaan, miten käy.


Adamin poismuuton jälkeen perhe näyttää tältä. Hommat eskaloituivat nyt monella tapaa :'D Simit yllättivät taas autonomisella toiminnallaan. Opin jälleen uutta, ja viimeisin pelikerta jäi mielenkiintoiseen tilanteeseen. Jatkoa seuraa. Niin, ja mulla menee helposti Adamin ja Andrew'n nimet sekaisin, ja tässä niitä tuli paljon. Huudelkaa, jos jokin nimi on väärässä paikassa.

Be blessed 💝

4 kommenttia:

 1. Noniin kiva päästä lukemaan taas näitten edesottamuksista!

  Tosi hyvännäkönen ostoskeskus! Pitäs itekkin varmaan kunnostautua yhteisötonttien tekemisessä, oon tehnyt niitä pyöreät nolla. Toi vauvahuone on tosi hyvä idea!!

  Amity ON söpö. Olen vieläkin ihmeissäni siitä :D. Ja apua tuo raketti :DDD

  Niin karseita muffinsseja että kieli tulee alahuulesta läpi!

  Eikös alienit tuu Vuodenajoissa? Ehkä pitäs metsästää se jostakin niin sais korjaajan taloon :D

  "Oma tuntuu kivalta" tuon kuvakkeen kanssa ei kuulosta oikein hyvältä :DDD

  VOI EI Amitysta tuli niin söpö taaperokin ;___; innolla odotan millainen lapsi siitä kasvaa. Ja teini. Ja aikuinen.

  HEHEE JUSSI! Kuten uhosinkin, menin lukemaan vanhoja postauksia Jussin edesottamuksista (itse asiassa jätin kommentinkin sinne piiloon. Postaukseen 22.) ja siksi se nyt onkin Pernillen (ja Amityn) ohella suosikkini! Vaikka onkin aave.

  Voi ei miten ei Milon bisnekset nyt ota tuulta alleen :(. Tosi kiva ominaisuus kuitenkin, onks sekin Vuodenajoista? Ehdottomasti laitat sen tekemään sitä niin pitkään, että menee ees yks muffinssi kaupaksi :D

  Tykkään tosi paljon tän talon muodoista!!

  MITÄ PYSTYYKÖ ALIENIT TAPPAMAAN SIMEJÄ :DD tai siis ei nyt suoraan mutta en tiennyt et ne voi kutsua meteoriitteja :DDD Ihan kauheeta!!!

  MITÄ! Nyt tapahtui niin paljon ja niin nopeasti, että menee hetki tätä sulatellessa :DD. No, jos jotain hyvää, niin Adamin pois muutettua pysyn ehkä hiukkasen paremmin perillä nimistä. Vaikka se sujui kyllä tän postauksen aikana jo aika hyvin!

  Ihana Viola tuossa perhepotretissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintään yhtä mukavaa on päästä lukemaan kommentteja ja vastailemaan niihin! :)

   Amity kasvaa seuraavassa postauksessa. Se on sitten jännä sim ;) Hyvää perijäainesta kenties.

   Vuodenajoissa joo! Tän perheen alientarinahan alkoi siitä, kun Merry tuli avaruusolentojen kaappaamaksi ja sai Xanan. Siitä lähtien ei ole ollut huolta rikkinäisistä esineistä.

   Kävinkin lukemassa sen kommentin :D Jussi seikkailee pihamaalla harva se päivä (kirjaimellisesti myös päivisin). Sitä voi aina välillä bongailla kuvista.

   Leivontapöytä taisi tulla Unelmaduunin mukana! Mehukoju on ostettu Storesta, tuli muistaakseni samassa paketissa vihanneskärryn kanssa. Uudet toiminnot lapsille on aina tervetulleita.

   Ahaa, mulla on vielä vähän hankala suhde näiden taloon xD Tuntuu, että se on turhan iso, ainakin kun vanhat sukupolvet poistuvat ja huoneet tyhjentyvät. Mutta muutosta on niin vähän aikaa, että ei jaksa ruveta taloa vaihtamaankaan :D Jotain täytyy taas keksiä.

   Meteorit tulee kans Unelmaduunissa! Tai ainakin huomasin tuon toiminnon vasta sen asentamisen jälkeen. Lopputulos on suht arvaamaton, kuten voi huomata :DD

   Oi voi, ensi postaus tulee olemaan yhtä suurta pyöritystä kuin tämäkin :'D Peli ja simit heittivät väliin kaikenlaista yllättävää. Mutta se selviää sitten, kun kerkiän kirjoittelemaan! Yritän saada kommenttirästit ensin kokoon.

   Poista
 2. Jees, teetä simsblogin kanssa, taas :D Yritän itekii saaha omaan blogiin uuen postauksen ulos mahollisimman pian. Se on jo valmis kyl, mut haluun postata sen silleen, et voin samalla kertaa vastata kommentteihin tai ne jää taas vastaamatta liian pitkäks aikaa :D

  Juu noita soittorasioita on useempia, muistaakseni vaan yhenlaista saa ostettua ostovalikosta, ja muita sit ruokakaupan ja kansankaupan kautta. En tiiä ees kuin montaa niitä on, en oo varmaan ikinä saanu kerättyä kaikkia ku niistä ei oo samalla tavalla listaa ku tavallisista keräiltävistä :D

  Luulen joo, et kansankaupan pitää olla oma tonttinsa, jotta se toimii... Sääli, TS3 ei oo mitenkään kauppakeskusystävällinen :D

  Muistaakseni tuo peli on simssissä nimeltään Simmuksimi tms.

  Katon koko ajan tuota kellarin seinämaalausta et se on joku puhekuplan sisus, jolta on vaan puhekupla hävinny ympäriltä :DDDDDD

  Tuo pukuhuone on kyl kiva! Muutenkii tuo kauppakeskus on kivasti sisustettu, oon ite niin kauheen huono tekemään yhteisötontteja et tuntuu et kaikki osaa tehä niitä paremmin ku minä, enkä ymmärrä, ku ihmiset sanoo, et ei oo niin hyvin sisustettu. No näkisitte meikäläisen tekeleet! :D Ja onhan niitä muutama miun blogissa kyllä ollukii, ja vähäseen määrään on myös syynsä...

  Huh, ihme ettei tuo raketti sytyttäny mitään palamaan. En oo varma sytyttääkö ne kolmosessa tulipaloja jos ne räjäyttää sisätiloissa, mut ainankii ykkösessä ja/tai kakkosessa todellakii sytyttää :D

  Ai kauhee, nyt rupes tekee mieli keksejä. Ja muffinsseja. Miulla on jotain eko-astianpesuainetta jossa on sitruunamelissaa ja joka hiton kerta ku pesen astioita, alkaa tehä ihan kauheesti miel sitruunamuffinsseja :DD Pitää vissiin kokeilla leipasta joskus, en oo vaan ikinä tehny muffinsseja.

  Nuo kannattaa laittaa jääkaappiin jos ei oo heti menossa myyntiin :D

  MITÄ EI XDDD Tuleeko tuo limpparikoju kans Unelmaduunin mukana vai onks se joku Store-esine? Oon käyttäny noita niin kauheen harvoin, etten muista :D

  Oiskohan tossa pitäny lukee "Oma elämä tuntuu kivalta"? :D

  Aromikkaat varpaat :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  Ohhoh, tuo meteori :DD En oo ite päässy vielä koskaan pelaamaan alieneilla ni ei mitään hajua, mitä kaikkee ne voi tehä :D

  No nyt on draamaa.

  Lollololloolll Annu katto et nyt on hyvä iskee, Adam kiinnostuu kuitenkii XDDDDDDD

  Mut ei kyl toimintaa puuttunu tästä osasta! :D Innolla ootan, miten tästä ens kerralla jatkuu! (Ja tosiaan koitan saaha sen oman uusimman osan ulos asap ja heti ku muistan, just nyt en vaan kerkee tekemään kaikkee aka kommentit jää, jos nyt postaan sen :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans yritän hoitaa kommenttirästit, jotta pääsen kirjoittamaan taas uutta postausta. Sun blogissa näkyy olevankin Pantteri 3, menen lukemaan sen kohta. :D

   Pitää varmaan muuttaa tuo tontti kansankaupaksi ja katsoa, vaikuttaako se mitenkään ikävästi muihin "liikkeisiin". Jos muut kassakoneet ja kojut toimivat, niin ei ole mitään ongelmaa, vaikka tontti olisikin pelin mielestä kansankauppa.

   Simmuksimi joo, mutta oon varma, että samanlainen peli on olemassa irl, en vain kuollaksenikaan muista nimeä. :D Ei oo ees mölkky, koska tässä on molemmilla puolilla nuo palikat mitä pitää kaataa.

   Muistaakseni Andrew on kerran sytyttänyt raketin talon sisällä xD Että joo, kyllä voi sytyttää tulipalon :DD

   Aaahh, semmoset kaupan pienet sitruunamuffinssit! Mummolassa on ollu niitä tarjolla, maiskis.

   Kirjoitinkin jo toiseen kommenttiin, että limsakoju on muistaakseni Store-esine. Tuli jossain paketissa vihanneskojun kanssa, ellen ihan väärin muista.

   Haluaisin kyllä tietää, mitä tuossa moodletissa lukee englanninkielisessä versiossa :D

   Niin paljon draamaa, ja lisää on tulossa!

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3