tiistai 10. elokuuta 2021

Shalom-Lobos 67: Andrew'n päänsisäiset äänet

 Hoi ja tervetuloa uuden postauksen pariin. Mulla on kesätöitä enää tämä viikko, sen jälkeen helpottaa ja toivon mukaan rupeaa taas tulemaan enempi postauksia ulos. Mutta tässäpä ois kesän kuvia:


Viime kerralla siis jäätiin Amityn synttäreihin kalalammella. No, Jutta leiriytyi sinne yöksi synttärisankarin ja Milon kanssa. Sillä välin Andrew ja teiniksi kasvanut Joshua viettivät laatuaikaa  autokoulun pimeäajon oppitunnin merkeissä. Ilmeisesti Joshua kuitenkin väsähti ja homma jäi kesken. Andrew hylkäsi poikansa keskelle kaupunkia ja lähti ajelemaan kotiin päin. :D
Sitten peli rupesi kiukuttelemaan jostain ja mun piti resetoida koko perhe. Kaikki kotona.Keltainen perhosmekko is baaack! Nähkää Amity stailattuna. (Kuvakehyksessä lipaston päällä pitäisi olla vanhempien yhteiskuva, mutta se katoaa aina välillä ja pitää klikata uudestaan näkyville.)No mene sitten nukkumaan kesken kuvaamisen. Tykkään Amitystä oikeastaan entistä enemmän <3Kissan haamu tuli moikkaamaan. Ja Andrew'lla on jalat kiven sisässä.Andrew ja Jutta lähtivät parisuhdeterapiamatkalle, vaikka erosivatkin jo. 
Tumma kuva, koska PrtSc + Paint.Joshua halusi lähteä puistoon soittamaan. Torille~

Kuvan oikea pointti tais olla, että peli häröilee. Edessä pitäisi olla se uusi kauppakeskus, mutta peli näyttää ensiksi alkuperäisen tontin eli huvimajan. Sama toistuu lähes poikkeuksetta karttanäkymässä. Vasta hetken päästä tilalle latautuu uusi rakennus.Ei nyt ole varaa arestiin, kohta on tanssiaiset!Tulihan se kauppakeskus sieltä :D Sinne siis, eikös teinit tuommoisissa yleensä pyöri? t. maalla koko lapsuutensa viettänytMuutin kaupunginmuokkauksessa tämän tontin kansankaupaksi, ja nyt se toimii kuten pitääkin! Ostettiin Amitylle soittorasia ja muuta sälää.Tanssiaispari Daniela saapui paikalle. Taitaa tyttö tietää, että tällä parilla on kemiaa. :DÖöö ok? :D Päivitin ajurit yks päivä ja se resetoi kaikki Sims 3:n asetukset. Muistot pamahtivat myös päälle. Yleensä kytken ne pois vähentääkseni turhaa ilmoitustulvaa.Luulin, että tanssiaiset olisivat vasta parin päivän päästä, mutta muistutus tulikin jo kauppakeskustreffien aikana! Siispä kotiin limusiinia odottelemaan. Postilaatikossa odottelikin Danielan kirje :DDaniela suuntasi heti trampalle. Celsukka olisi varmaan halunnut mukaan. Sen verran tiiviisti se seuraili pomppivaa Danielaa :DDaniela: Eikä, ihan oikea yksisarvinen! Luulin niitä kirkkaamman värisiksi.
Celsukka: Pois tieltä, mun vuoro hyppiä!Hyvän heilan oot Joshua itsellesi valinnut XDDKappas, tässähän myöhästyy tanssiaisista! Limusiini ei saapunutkaan, joten Joshua hyppäsi mopedin selkään ja huristeli koululle. Vaan mihin jäi Daniela?Daniela meni taksilla, ei koululle, vaan kotiinsa, ja teleporttasi mystisesti suoraan tanssiaisiin.Ja totta kai tanssiaisissa tuli seurustelupyyntö.Pikkuveljelle kerrottiin heti tanssiaisten kuumimmat juorut. Tai sitten ne nauraa tuolle kuvalle takana.Yksisarviset vetävät edelleen hirveästi porukkaa tallille. Adam oli paikalla :D

Adam: Ovathan yksisarviset kivoja. Asuisinpa taas poikani luona, niin voisin katsella niitä pitkin päivää.Abel oli näköjään myös talleilla. Se lähti randomisti astelemaan kotitontin puolelle, ilmeisesti hoksasi pistäytyä kylään :DMorjensta Pernillen hattupäiselle haamulle.Laitoin Amityn muokkaamaan isosetää. Haluan, että lapset tuntee sukuaan edes vähän.Abel: Sanokaapa, onko teidän koulussa töissä sellaisia korkeakorkoisia naisia! Tai tuota, hmm, ei sittenkään mitään...Amity: Joshua tietää varmaan parhaiten! Paitsi että nyt sillä on tyttöystävä. Daniela käytännössä asuu täällä.Nyt tiedän, kuka on Abelin suosikkisukulaispoika :D Näillähän oli yhteisiä piirteitä.Adam ei uskalla tulla käymään kylässä, vaan stalkkailee ikkunoista XDD Joshua taisi mennä ravintolaan Danielan kanssa, ja Adam tuli ikkunan taakse ottamaan kuvia puhelimella :'DDLopulta Adam asteli sisälle, mutta pariskunta ehti jo pian tulla ulos.En muista, esittelinkö jo Joshuan piirteitä, mutta tuossapa ne ovat. Kurinalainen taiteilija, joka on myös hyvä lasten kanssa.Olipahan hyvä syy ostaa piirustuspöytä, siitä on taiteelliselle simille paljon iloa. Viola tuli ihmettelemään uutta mööpeliä.Amity yritti lähteä pyörälenkille koiran kanssa :DD Ihan hyvä idea, mutta tämä on sims.Vanhemmat tulivatkin jo kotiin, eikä edes sotkettu pahasti taloa. Eivät kuitenkaan kotiapulaisen kyydillä tulleet, vaikka tasan yhtä aikaa saapuivatkin.Andrew'lla taisi olla jo ikävä eläinystäviä.Matka taisi keventää välejä, mutta selkeneekö tilanne muuten? Se selviää pian.Vanhemmat saapuivat parahiksi Milon syntymäpäiville. Adam-ukki uskalsi jopa tulla paikalle, vähän ehkä poikaansa arastellen.Tai sitten vain pilaa tehden ja höröttäen :DDJoshua söi just kanelia. Mikä tämä? Kanelisuudelma näytti aika lailla tavalliselta muhinoinnilta, en ainakaan pannut merkille mitään erikoista. Sohvalla Amity yrittää lukea, mutta pelin parissa rääkyvä Lade häiritsee.Vieras: Haahaa, ne pussas!Milo: Arvaa mitä, Lade! Mulla on synttärit tänään!
Lade: Älä hitossa! Minkä takia sä luulit, että me tultiin tänne?Millainen Milosta kasvaa? Miksi kaikki nauraa Danielalle? Ja mikä tuo Andrew'n asu on? Paljon kysymyksiä, mutta vain osaan niistä löytyy vastaus.Joshua pls, kuinka voit nukkua siinä?Kasva jo, kasva joMilo säilyi ihan itsensä näköisenä. Tästä tulee ihan mieleen Pippin muutama sukupolvi taaksepäin! Sekin taisi olla toinen poika. Piirteitä tulee siis selvästi ns. Foxien sukulinjasta (käykäähän kurkkaamassa sukupuu).Milo sai omat lahjansa, mutta Joshualla oli myös Amitylle myöhäinen synttärilahja!Kun taloudessa pyörii parikin yksisarvista, talon tyttärellä on pakko olla huoneessaan yksisarviskamaa. Joshua löysi aiemmin kansankaupasta yksisarvissoittorasian, joten täytyihän se ostaa Amitylle.Teiniveljekset rupesivat heti riitelemään.

Joshua: Tulipa sinusta aivottoman näköinen!
Milo: En jaksa sua nyt!Hyvät bileet oli, vaikka juhlien järjestäjä luikki lopulta kellariin piiloon :DYksisarvisiakin pitää muistaa välillä hoitaa. Mammahepo Celebruh on edelleen maisemissa, vaikka sitä ei ole hirveästi kuvissa näkynytkään. Varsa Celsukka vain sattuu olemaan aktiivinen ja änkeää usein pihan puolelle.Pernillen poismenon jälkeen puutarha on jäänyt oman onnensa nojaan. Andrew ja Jutta yrittävät sitä silloin tällöin hoidella. Hiekkapihan kirsikkapuita piti jo hävittää.Elikot karkasivat naapuriin. Viola opettaa varsaa pahoille teille.Keinutuoli -> haamu -> teinit ei saa nukkua.Amity halusi järjestää teekutsut. Minä hyvää hyvyyttäni kokosin kasan leluja hyvään paikkaan, lisäsin maton ja kahvikuppeja, kaikki viimeisen päälle.Mutta ei, Amity halusi välttämättä nostaa syrjään yhden nallen ja tarjoilla mehua vain sille. Ja sitten tulikin jo kiire kouluun.Jokin tämän tyylinen banneri vois olla aika kiva. Vaikka kahvitarjotin menee osittain maton sisään, ja mehu haisee :DKuka tämä? Andrew oli haravoimassa lehtiä ihan tavallisena päivänä, ja yhtäkkiä huomasin tällaisen jannun pihamaalla.Luulin ensin, että joku naapuruston sim oli tullut käymään. Mutta tämäpä oli näkymätön kaikille muille paitsi Andrew'lle...Andrew: NO MIKÄ JAMPPA SE SINÄ OOT!?A: Ai, sinä! Mahtava juttu!Mjoo. En tiedä miten tämä on mahdollista, mutta Andrew'n kauan sitten hävitetty mielikuvitusystävä Bakamitai saapui paikalle ihmismuodossa :'D Bakamitai siis hylättiin muistaakseni paikallisen kirkon lahjoitusvitriiniin monta postausta sitten. Siitä lähtien se on ollut hukassa, ja peli on antanut tasaiseen tahtiin ilmoituksia tyyliin "Ikääntyminen jumittunut: Bakamitai Shalom-Lobos" – vieressä tavallisen teinipojan kuva. Nähtävästi Bakamitai on keksinyt keinon, jolla päästä eroon kirostusta ulkomuodostaan. Ja nyt se on jostain syystä palannut kummittelemaan Andrew'lle. Mikä homma tämä on?? :DDAndrew: Siitä on niin kauan! Mulla on sulle kokonaisen planeetan verran kerrottavaa!Jutta ei tiennyt kohtaamiesta, vaan oli pöllimässä lelujen kestikeksejä keittiöstä.Andrew: Pakko tutkia, oletko ihan oikea poika!Bakamitai: Hahaa, olen ainakin melkein.B: Olen tullut tapaamaan sinua, mutta olen vain pääsi sisällä. Esimerkiksi ex-vaimosi tuolla takana ei pysty näkemään minua.

Jutta: Kenen kanssa se puhuu? Nyt on mies tullut lopullisesti hulluksi.B: Voin kertoa sinulle kaikki juorut, eikä tuo akka kuule sanaakaan!

Jutta: Haiseekin vielä.Ja niin Andrew kertoi Bakamitaille kaiken elämästään ja näytti tälle vanhoja kotivideoita.

B: Jos homma ei toimi, akan pitäisi muuttaa talosta pois!Andrew: Mutta kuka täällä sitten laittaa ruokaa?
B: Annahan kun mietin.Andrew: Toisaalta, onhan ruuanlaittajia kuin meressä kaloja! Milokin on pienestä asti ollut taitava leipomaan. Tuossa hän palaakin koulusta, niin voit tavata hänet!B: Hah! Avaruusiho näyttää kulkevan edelleen suvussa.
A: No juu. Vanhimman pojan yli se hyppäsi, mutta toiset kaksi ovat vihreitä.Milo: Öööh, kenen kanssa isä puhuu?

Andrew'n perheenjäsenet saa Bakamitaista saman animaation, joka tulee, kun lapsen nähdään kommunikoivan mielikuvitusystävänsä kanssa. :DAndrew: Onneksi meidän lapset eivät ole enää tuttipulloiässä!
Milo: Jaa...
Andrew: En minä sulle puhunut.
Bakamitai: Aah, ei enää taaperoiden riepottelua ja rääkymistä!Bakamitai käyttäytyy täysin mielikuvitusystävän tavoin. Tepastelee isäntänsä perässä jopa vessaan.Taidat olla mieleltäsi sairas, kun näet näkymättömiä ukkoja.Amitykin tuli katsomaan isänsä sekoamista :DAndrew: Rakas pikkuiseni, halataan!
Amity: Isä, pelotat minua...Amity ei kestänyt isänsä tempauksia.Andrew: Nythän minulla on uusi paras kamu! Miten minä kerron tästä Mannelle?
Bakamitai: Olipa nolo lapsi.Murhamysteeri on sopiva iltasatu. Bakamitai tuli stalkkaamaan ja pohtimaan entistä elämäänsä nukkena.Asiasta kukkaruukkuun. Joshua on jättänyt läksynsä pöydälle. (Tai siis minä laitoin ne siihen, mutta ei puhuta siitä.)Milon kiusaus kopioida veljensä läksyt kasvoi kestämättömäksi.Jotenkin Joshua huomasi tihutyön, vaikka olikin syvässä unessa :D Joshua suuttui yllättävän paljon ja meni huutamaan Milolle.Joshua: Tee ite omat läksysi, luuseri!Jaa ok.Milo: Mitä jos Amity olisi kopioinyt tehtäväsi? Et varmaankaan olisi huutanut hänelle! Mutta minä, minua aina sorsitaan!Milo: Sitä paitsi äitisi on laama!
Joshua: Älä jaksa, meillä on sama äiti!Tappeluhan siitä syntyi.

Jutta: Mitä täällä metelöidään keskellä yötä?Jutta rupes vaan nauramaan :D
Jutta: Tappelu, tappelu! Varo Joshuaa!Jutta: Ääh, nyt sai poika selkäänsä.Jutta: Jos lähdet haastamaan riitaa, opettelisit edes tappelemaan kunnolla!Jutta: Ja sinä myös, jäähypenkille!
Joshua: Saako käydä suihkussa ensin?pro kuvakulmaJutta: Katso, mitä kävi! Joshua hakkasi minun Miloni henkihieveriin!
Andrew: Miksi minua ei ole rokotettu tämmöisiä typeryyksiä vastaan...Andrew: Älä huoli, minä pidän kyllä saarnan pojille.Andrew: Kuule. Bakamitai sanoi minulle, että CD-levyssä on kaksi puolta.
Jutta: Niin kuka?
Andrew: Hyss, ei sen väliä. Ehkä sinun ja rakkaan lempilapsesi pitäisi katsoa toinen puoli elämästä.Andrew: Kuules, poika, ei lähdetä kaivamaan tätä kovin syvältä.Andrew: Rattaat pyörivät, elämä jatkuu. Me olemme päättäneet, että äiti muuttaa täältä pois. Ja meistä olisi hyvä, jos lähtisit hänen mukaansa. No, tämä oli tässä, kiiruhda jo kouluun!Uutiset heijastuivat Milon koulunkäyntiin. :DAmity: Nyt kun mulla on flunssa eikä tarvitse mennä kouluun, voin ihailla yksisarvisia koko päivän!Äiti tuli antamaan hyvästelyhalit. Jutalla oli hyvät välit myös Amityyn, mutta haluan pitää Amityn täällä. Miloon mulla on kaikkein vähiten mielenkiintoa, joten päätin lähettää sen äitinsä mukaan.Näin on eroprosessi ja huoltajuuskiista saatu päätökseen. Viola on jo pitkällä vanhuudessa, joten annoin senkin Jutalle, niin säästyn yhdeltä itkuepisodilta.Jutta, Milo ja Viola muuttivat jännään valmistaloon, jonka nimi on pelissä "Se talo".

Jutta: Kaikki eromassit meni taloon!

Heippa.Amity: Isi on hullu!Peli ilmoitti, että Abelilla ei ole paljoa elinaikaa D: Yhytin sen äkkiä kirjastosta ja lähetin Andrew'n viimeisille juttusille. Rikollis-perhetyöntekijä edellisestä postauksesta oli myös paikalla. :DToisin kuin mystävät, Bakamitai seuraa mukaan myös yhteisötonteille. :0

Abel: Kyllä tässä alkavat jo voimat ehtyä...Nyt taisivat ehtyä ne viimeisetkin.Adam-ukki oli järkyttynyt veljensä kuolemasta.Bakamitai: Talossa on liian tyhjää! Hanki kissa, hanki kissa!Andrew tekee kaiken, mitä päänsisäiset äänet sanovat...Tämä pentu houkutteli eniten sekä nimensä että yrmeän ilmeensä puolesta :DDKattokaa nyt sitä!!! XDNarni: Tuolla on hullu huppumies ikkunan takana!Repeilin koko ajan pentuvipellyksen ja äkäisen ilmeen yhdistelmälle XD*mulk*

Narni on meemi :DDDTämä meemi. Yhdennäköisyys on ilmiömäinen :'DDDAdam oli yötä perheensä luona. Äkkäsin sen keinutuolista tuijottamasta taivaalle ja pohtimasta kuolemaa ;_;Yhtäkkiä koittikin toinen kuolema.Adamin koira, Violan veli, Turo poistui autuaammille kivenkeruumaille.Adamilta kuoli kaikki oman taloutensa jäsenet peräjälkeen xd Kävi niin sääliksi, että Andrew'n oli pakko pyytää isäänsä muuttamaan takaisin. Nyt on Juttakin muuttanut pois, joten tilanne on sillä lailla suotuisampi. Plus haluan Adamin sitten sukuhautausmaalle. Adam on siis jälleen osa perhettä!Joko Amity ei järkyty mistään, tai sitten se patoaa kaiken sisälleen ja pakenee lastenohjelmien pariin.Älä Adam huuda, lapsi herää!

Amity: Zzz... ydinvoimalan hälytyssireeni... zzz...Andrew purkaa tuntojaan Narni-kissalle.

Andrew: Setä meni ja kippasi keskelle kirjastoa!
Narni: Olisivat heittäneet ruumiin lampeen.Käykö kissa hermoille?

Narni:

Tälle huoneelle ei ollut käyttöä enää, joten tungin sinne terraarioita. Eipä meillä ole kuin kilpikonna ja ehkä lintu, mutta vois laittaa Narnin metsälle ja hankkia täytettä.Milo ei paljoa aikaillut muuttonsa jälkeen :DSyksyn askareisiin on hyvä lopettaa. Perhepotrettia ei tähänkään tullut otettua, saatte sen seuraavan postauksen alkuun, kun taas pelailen. Mutta siis talouteen kuuluu tällä hetkellä Adam, Andrew, Joshua ja Amity sekä lemmikit Celebruh, Celsukka ja Narni.

Pelaillaan taas! Be blessed 💝


3 kommenttia:

 1. Tajusin just et joka kerta ku avaan siun blogin, siitä tulee joku jännä positiivinen tunnelma :D En osaa selittää et mitä se on, kai vähän samanlainen ku näkee Muumeissa kuin Muumit syö pannukakkuja... sellanen lämmin fiilis :D Tai sit se on tää tee? No anyway, nyt lukemaan! :D

  Onks tuossa valokuvassa joku ajatus päällä? Muistaakseni johonkii niihin saa useemman kuvan tavallaan slideshow'na ja mietin et onko siinä joku juttu et kuva "sammuu" tietyn ajan kuluttua?

  Amitysta (vaiko Amitystä?) tuli oikeinkii kiva!

  Jaa, kai ne kuulemma teinit pyörii kauppakeskuksissa, en mikään tiiä ihan varmaks ku asun itekii sen verta pienessä kylässä (no on tää kai kaupunki, päälle 30t ihmistä täällä...) missä vissiin kaikki kauppakeskuksetkii meni kiinni tyyliin 18-20 välillä sillon ku ite olin teini :D Eikä niissä muutenkaan ollu koskaan mitään tekemistä, saatika kovinkaan mielenkiintosia kauppoja :D

  Jahas, soittorasiasta tuli mieleen et oon näköjään nähny unta simssistä ja soittorasioista. Tämä selvä.

  Kattokohan Celsukka peiliin vahingossa? :DDDD

  Miks tuossa suhdepaneelissa on tuo yks ööö... perheenjäsen, Andrew? Joku muu? Tuolleen harmaana? Onks se töissä vai mitä tapahtuu, yleensähän tuo tulee kai jos sim ei oo sillä hetkellä tavotettavissa/paikalla? :D (Tyyliin Yliopistossa kotikylän simit näkyy tolleen tummalla alustalla.) Voi tuo toki olla joku ihan normijuttu jonka nyt vaan ite mystisesti unohin XD

  Muokkaamaan isosetää? Oisko kuitenkii "moikkaamaan"? :D

  Lmao at stalkkeri Adam :::DDDDDDDDdd

  Apua tuo pyörälenkki XD En tienny et noin ees voi tehä :DDD Tai, "voi" ku ei tuo nyt näytä siltä et on ihan ohjelmoitu loppuun asti EA:n puolelta ::D

  Ulko-oven yläpuolelta muuten puuttuu palanen kattoa - liekö taas joku leijuva kattolaatta ottanu ja karannu sieltä...

  No nythän se Andrew'n harmaus selvis - lomamatka! Jotenkii en huomannu tätä vaikka tulihan siinä se ilmokii juhlien järjestämisestä :D

  Miulla kävi aikoinaan vähän sama homma Corbin Rogetin ja Riimin kanssa! Kerrankii halusin simille mielikuvitusystävästä puolison ja eiköhän se sit sen kerran just ota ja katoa ku pieru saharaan :D Sain sen sit jotenkii koodeilla ongitua takas paikalle, mut Riimi tuli paikalle simimuodossaan ja pään päällä kiilu ilmassa valopallo (se on se oku mystävän antenni emt XD), ja otin sen vissiin koodilla perheeseen ja saatiin juotettua sille sitä todellistusjuomaa mitälie. Eli ei menny ihan niinku strömssössä, mikä ärsytti ku oisin halunnu nähä, et miltä se näyttää vasta sen juoman JÄLKEEN :D

  ...mmmmikä ihme tuo kumiankka-grillilasta Andrew'n kädessä on??? :DDDDDD

  HEI onhan muuten tuonkii mystävän pään päällä valopallo! :D En erottanu sitä ensin noista ekoista kuvista.

  En kestä tota kotivideoitten kattelu -keskustelua XDDD "Annahan kun mietin." aaaaaaaa XDDDDDD

  Lmao en kestä, flunssat tarttuu simssissäkii näköjään jos ei pie etäisyyttä :DDD

  Apua, nuo puhekuplat tappelun ja kaiken aikana XDDD Pakko pelata omaa peliä piakoin, en malta oottaa et pääsen näkemään millanen härdelli syntyy ku Pantterien perhe kasvaa/lapset vanhenee :DDD

  Tässä suvussa ei kyl kovin herkkään taija puolisot kestää yhessä kuolemaansa asti? :D

  No nyt on kyl yrmee pentu :DDD Jännästi muuten tuossa listassa kaikki kissat on joko valkosia tai harmaita.

  ...luin koko ajan et tuon pennun nimi on NAMI eikä NARNI :D Mut kiva nimi vaihteeks, niin usein tulee vastaan niitä Sukkia ja Räkiä ja ties mitä.

  NIIN MUUTEN ON TUO MEEMIKISSA XD

  ...asuko Turo noitten luona koko ajan vai oliko se vaan käymässä vai mitä ihmettä, miks kuulen tästä koirasta nyt ekaa kertaa? XD Vannon et oon lukenu kaikki postaukset. (Vai asuko se siis tuolla missä myös Adam ennen?)

  No mitäs, se loppukii jo :D Alussa tuntu et on kauheesti selattavaa vielä (ei suinkaan huono asia!), ja nyt sit tuntu et se loppu liian äkkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, tuo oli ehkä paras palaute ikinä <3 Ehkä lämmin tee ja Shalom-Lobosit assosioituu yhteen :D

   Niin ajoitus? Voi olla, niitä saa monesti olla laittamassa uusiksi. Toisaalta keittiössä oleva isompi kuvakehys ei tee tuommoista. Ehkä tuo korjaantuisi, jos laittaisi enemmän kuin kaksi kuvaa pyörimään (tällä hetkellä Amityn vanhempien yhteiskuva ja Celebruh).

   30 tuhatta on kuitenkin kymmenen kertaa enemmän asukkaita kuin siellä, missä minä oon kasvanu, että :DDD Mutta ymmärrän pointin, ei oo tullu hengailtua teininä tuollaisissa paikoissa.

   Muokkaamaan isosetää hahaha XDD nyt on niin hyvä typo etten viiti korjata edes

   Ois ihan siistiä, jos tuo pyörälenkki vahingossa toimisi edes jollain asteella. Tällä hetkellä koira jää seisomaan paikalleen ja sim lähtee pyöräilemään, kunnes hihna katkeaa :D Tuota on käynyt vain kerran tai kaksi.

   Jaa noniin, siellä on sellainen jännä tukirakenne, johon olis pitäny erikseen tunkea sisäkatto. Homma hoidossa.

   Aaa jooo nyt muistankin Riimin! :D Varmaan samanlainen bugi. Bakamitai katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin, kun avasin pelin uudelleen. Nyt sitä ei ole enää näkynyt. Yhteystietoluettelossa on aikuiskokoinen nukke, jolle ei voi muuta kuin lähettää rakkauskirjeitä xD Mutta ei mulla olisi ollut suunnitelmissa tuoda sitä aineelliseksi, se sopii hyvin "loreen" sekopää-Andrew'n sisäisenä haamuna.

   Aah, alieneilla on tuollainen vekotin, jolla voi säikytellä ja tutkia toisia simejä :D Se toiminto oli joko "tutki" tai "tutkaile". Toisesta tulee tuo härveli ja toisella voi selvittää piirteitä. En muista, kumpi on kumpi.

   Joo, tarttui välittömästi kun ei ollu turvavälejä :DD

   Hyvä, että miun tekstitykset simien puheille jaksaa naurattaa XD Välillä joutuu hakemaan aika kaukaa noita juttuja, kun yrittää sitoa puhekuplat käsillä olevaan tilanteeseen. Tykkään siitä haasteena. :D Minäkin odotan innolla Panttereiden jälkikasvun kasvamista!

   No nyt jos miettii, niin Xanaan ja Filemoniin asti meni hyvin ainakin perijäsuvun pariskunnilla :D Sitten tuli tämä Adamin ja Jutan hässäkkä -> Pernille suuttui Adamille ja kupsahti, ja Andrew jätti Jutan. Muuten ei ole avioeroja tullut, paitsi Antin ja Annen kohdalla (Jutan isovanhemmat, ks. sukupuu).

   Narni on paras :DDD Ja nimi on yllättävän kiva kyllä!

   Turo (ja sen veli) kuuluivat siis Abelin talouteen! Ja Adam muutti sinne aiemmin perhekriisin vuoksi. Adam ja Turo olivat käymässä vain, kun sitten Turokin sattui kuolemaan. Sitten vasta otin Adamin pelattavaan talouteen. Eli Turo ei oo koskaan ollut perheessä. :)

   Tapahtumat tiivistyivät loppua kohden :D Seuraavaa postausta alan kirjoittelemaan pian. Se on vähän lyhyempi, mutta sitäkin tapahtumarikkaampi.

   Kiitos pitkänpitkästä kommentista, palaillaan!

   Poista
 2. Oonkin lukenut tän postauksen ilmestymisensä jälkeen jo varmaan joku kolme kertaa, mutta luenpa vielä kerran että saan koherentin kommentin aikaiseksi :D. Ja oot näköjään kirjottanu jo toisenkin uuden postauksen!! Pääsen ahmimaan vielä senkin.

  Tykkään edelleen kovasti ton talon pohjapiirrustuksesta, ihanan avara! Mun talot jää aina lähes poikkeuksetta tosi ahtaiksi, etenkin (ironista kyllä) laajennusten jälkeen.

  Amityn huone on myös tosi kiva, ihana lehmätaulu ;_;. Ja sopii tytön väreihin. Sisustukseen sopiminen on tosi tärkeetä :D. Ja Amity mekkoineen on myöskin ihana!

  En tiiä pyöriikö t. vietin lapsuuteni ja nuoruuteni isohkossa kaupungissa josta puuttuu kauppakeskus vaikka pienemmiltäkin paikkakunnilta sellaset löytyy. Kyllä ne taitaa pyöriä, mitä oon niillä muilla paikkakunnilla vieraillut :D. Täällä ne pyörii bussiasemalla... Missä lisäosassa nuo kansankaupat muuten tulee? Näyttää kivalta.

  Daniela on tosi nätti sim!! Ja Celsukka on edelleen tosi hellyyttävä <3. Ja joo oon edelleen kateellinen yksisarvisistas :D. Danielan piirteet on kivan... persoonalliset. Toivon, että se pysyy kuvioissa pitkään, ois kiinnostava nähä myös sen ja Joshuan maholliset lapset.

  Hiton tanssiaiset, ikinä ei mee homma niiku pitäs :D. Hyvä että Daniela kummiskin pääs paikalle. Tykkään kovasti tosta Joshuan ja... sen veljen naureskelukuvasta. Noloo, pitäs mun sen nimi nyt muistaa!


  Pernille!!! Munkin pitäs kunnostautua tossa simien sukulaisuussuhteiden ylläpidossa, sisaruksillakin on yleensä välit ihan nollissa.

  Voi Adam ja ikkunastalkkailu :DDD

  Joshuallakin on tosi kivat piirteet!

  Amity yrittää selkeesti hirttää Violaa :DDD ihan kauheeta.

  Ehkä kanelisuudelma tuotti Danielalle jonkun moodletin. En oo itekkään tuota ikinä nähny, joskin multa taitaa puuttua kanelit pelistä kokonaan.

  MILOHAN SE OLI olis mun tuo nyt pitänyt muistaa. Oikein kiva nimi vieläpä. Amityn juhlamekko(kin) on tosi kiva.

  Ihana Viola :DDD. Pitäsköhän mun viimein repästä ja tehä uus simi hevosen kera. Oon nimittäin jo pitemmän aikaa sellasta halunnut. No ehkä tässä joskus.

  Mitä hittoa toi mystävä :DDD aika kuumottava keissi.

  AI KAUHEE MIKS TUO AMITYN KYLLÄSTYNYT ILME ON NOIN HAUSKA :DDDD

  Hirveitä riitapukareita nää teiniytyneet Joshua ja Milo :DD ja Jutta kannustaa!

  Se talo on harvinaisen kivan näköinen! Hei hei, Jutta, Milo ja Viola. Viola etenkin. Nyyh. Ja heihei Abel näköjään myös!

  TERVETULOA NARNI!! apua miten söpö kissa :DD tekis mieli hommata Karangoillekkin uus, mutta ehkä ootan että kissalauma pienenee niin on enemmän syytä. Ja simslemmikkien valmisnimieksperttinä arvostan Narnin nimeä suuresti!

  Heihei Turo :( tosi söpö koira hänkin. Pitäsköhän Karangoille sittenkin ottaa koira... Ja tervetuloa takasin Adam!


  VastaaPoista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3