keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Shalom-Lobos 69: Ratsastusretkihetki

Tervetuloa uuden osan pariin. Luvassa on yleistä pööpöilyä, jälleen uusia perheenjäseniä sekä pieni pyörähdys yliopistossa!


Amity on joutunut esi-isien käsittelyyn.Adam hei... ei ihan noin läheiseksi tartte ruveta.Amity ei taaskaan voi hyvin :DD En minäkään vois tuommoisen jälkeen. Mutta jostain syystä Amity on jatkuvasti kipeänä ja tuntuu reagoivan herkästi kaikkiin outouksiin, joita tässä perheessä tapahtuu.Mmikä homma? Andrew sai viime postauksessa uuden tyttöystävän, joka muutti jo taloonkin. Ja nytkö on heti joku petoskeissi tekeillä?Ahaa. Villalla oli joku aikaisempi heila, paikallinen stylisti. Laitoin nää heti muka keskustelemaan asiasta, koska en jaksa enää toista kolmiodraamarumbaa :DD

Andrew: Ethän sinäkin vain petä minua!? Kerroin jo, mitä ex-vaimon kanssa kävi.Villa: Ei hätää, se tyyppi vain luki minua väärin! Lopetan jutun heti kun mahdollista.

Pernillen vanhasta huoneesta tuli Villan makuuhuone. Ja täällä on vielä exän teinipusukuvat seinällä :'DDD Huups, nuo lens hetimmiten Andrew'n tavaraluetteloon.Nyt on sopu taas. Ja tässä meillä on myös täysi-ikäistynyt Joshua syömässä aamupalaa.Oon niin vaikuttunut siitä, että ratsastaja pystyy siirtymään yksisarvisen selässä teleporttaamalla. Ei tarvi laukata koko kaupungin läpi, että pääsee tuonne estekentälle.Vesieste vaikuttaa vaaralliselta, kun allasta ei edes näy lumen alta :DDAndrew'lle tuli nopeasti kylmä, koska sekopää ja uima-asu ulkona... Hänpä päätti sitten riisua ne viimeisetkin vaatteet ja mennä lämmittelemään. Lastenhoitohuoneeseen. (Tykkään tehdä tonteista taaperoystävällisiä.)Ulkona viuhahteluun tuli kuitenkin ulkovaatteet päälle :DD Tässä meillä on toimintapaikan asiallinen omistaja.Tontin arvoa piti nostaa, joten rakensin jonkinlaisen ulkoilmakatoksen. En muistanut ottaa kuvaa ulkopuolelta. Mutta tuostahan tuli aika romanttinen. Sisäkaton vois vaihtaa puuhun vielä.Villa joutui kokkailemaan ainakin kolmet hodarit ennen kuin niistä tuli syötäviä. Sillä on muuten vähän pelottavat silmät...Illan päätteeksi Villa teki vielä tilit selviksi stylistiheilan kanssa. Ero kävi hyvässä yhteisymmärryksessä – Andrew'n karjuessa taustalla.Joshuan huoneen pieni uudelleenjärjestely. Kerrossänky vaihtui leijusänkyyn (mikä lieneekään). Joshua ei vain päässyt nauttimaan uudesta sängystään, koska Amity änkesi sinne iltasadulle.Narni ei katsonut kirppukylpyä kovin hyvällä :DDNarni: Pyh, minuahan ei pompotella!

Narni tykkää myös kantaa random esineitä joka paikkaan.Ensin kissa raapii ja sitte mummokin tulee säikyttelemään :DXana ei arvostanut Jussin tanssitaitoja.Aamulla Amity lähti kouluun ja Joshua jonnekin muualle (ei vielä töihin, koska musiikkiura). Andrew lueskeli päivän uutiset perinteisellä paikallaan jalat lumessa.Kukas se sieltä tulee?

Narni: Ifi kato, mulla on fulle lahja!OK. Siellä oli orava, laitettiin sekin terraarioon.Andrew teki sanomalehdellä muutakin kuin luki uutisia. Tässä on Pottu-kissa, Narnin uusi kaveri ja perheenjäsen :DEhkä nää tulis hyvin toimeen?Tai sitten ei? :DD Saattaa mennä aikaa, ennen kuin Narni suostuu jakamaan valtaistuimensa.Amitylla oli äitipäivä koulun jälkeen. Jutta pisti tytön kotitöihin ja soitteli itse kitaraa.Kovin pitkään ei Amity ehtinyt nauttimaan äitinsä seurasta, koska Jutan piti lähteä töihin. Kai Jutalla kuitenkin on ikävä tytärtään, kun katsoo tuolleen haikeana perään :DAndrew on perheen ainoa toivo kissankäsittelyn osalta, joten suhteita täytyy yrittää nostella. Olin unohtanut seinäheilurin olemassaolon. Ja Pottu onkin mangusti valepuvussa.Bakamitai ilmestyi taas riivaamaan, tällä kertaa nukkemuodossaan. Se tulee aina välillä, hengaa päivän pari ja häipyy taas.Tajusin, että Amity on kohta kasvamassa. Tuli paniikki tehdä sillä kaikkia lapsijuttuja ennen kuin on liian myöhäistä.Bakamitai kertoi niin tylsiä juttuja, että Andrew ikävystyi kuoliaaksi ja pyörtyi :'DAmity: Isi ootko sä kunnossa? Tarviiko laastaria?
Andrew: Ei tässä mitään, tuli vain tylsiä harhoja.Andrew ei pyörtynyt vain kerran eikä kahdesti, vaan joku viisi kertaa putkeen, kun Bakamitai yritti jutella sille :DDD Eii mikä farssi. Ainakin kypärä suojaa päätä. Villa miettii, pitääkö nyt olla huolissaan.Megafoni on takuuvarma herätyskeino.Villa: Kulta, pitäskö sun mennä lääkäriin... tai johonkin terapiaan?Amity taitaa kans tykätä kissoista! Pottu muuten sulautuu keittiön lattiaan aika hyvin.Amity: Siis isi on ihan sekaisin!
Villa: Älä, oikeesti? Niin minäkin!

Katoin, että pitääkö ne toisiaan kädestä kiinni :D Amity tulee uuden äitipuolen kanssa toimeen oikein hyvinkin. Harmittaa, kun hävitin Andrew'lta kosintatoiveen (kävin kurkkimassa toista perhettä ja jostain syystä SP:n toiveensäilytysasetus oli menny pois päältä). Mutta naimisiin mennään viimeistään sitten, kun toive ilmestyy uudelleen!Sisarusten välistä laatuaikaa alienukkojen merkeissä. Lieneekö Joshua antanut taas jonkin pienelukan lahjaksi?Kappas, yksisarviset olivat kunnioittamassa suvun todellisen hevosnaisen eli Rachelin muistoa. Rachel oli siis Jussin vaimo :DHevosnaisista puheen ollen: Villankin täytyy opetella ratsastamaan. Piti säätää paljon, että sain pariskunnan ratsaille yhtä aikaa. Andrew antoi rauhallisen Celebruhin Villalle ja nousi itse nuoren Celsukan selkään.Et muuten tule mukaan tälle reissulle, Bakamitai.Noniin hei, nyt ne ratsastelee yhdessä! Harmi, ettei useamman simin ratsastusretkille oo mitään toimintoa. Laitoin Villan "Lähde ratsastamaan" -toiminnolle ja klikkailin Andrew'lla "ratsasta tänne" niin että tämä pysyi suunnilleen lähettyvillä.Mutta tästä tuli tosi kivoja kuvia! Villa vilkuilee selvästi miesystävän suuntaan rohkaisua kaivaten :DVilla: Voidaanko jo mennä kotiin? Mitä jos Celebruh heittää minut selästä tai siirtyy huitsin nevadaan?
Andrew: Höpsis. Pidähän isompi turpaväli, kohta osuu polvet yhteen.Villa ei katsonut, minne ohjaa :DDSimien laulu palikkalaatikon äärellä on melkein yhtä huvittavaa kuin kalastaessa laulaminen ja huitominen. Pottukin mouruaa mukana.Talleilla joku kävi taapero sylissä kakalla :DDOo hei arvaatteko mitä, nyt on Amitylla synttäribileet! Mukaan kutsuttiin lähinnä sukulaisia ja (vanhempiensa pakottamia) koulukavereita.Jutta ja Villa eivät edelleenkään tule toimeen – ymmärettävistä syistä. Jutta on tainnut puhua myös Milon puolelleen. :DKissoista sentään löytyy yhteistä puheenaihetta.Riidat ja kissavideot sikseen, nyt on synttärikakun aika! Ikävästi varjo tulee Amityn naamalle.Amity: Toivon, että juhla olisi pian ohi ja pääsisin nukkumaan!Miksi tuo poika näyttää sokkiin menneeltä :DHYI

BAKAMITAI MEE POISJa kissat valitsivat taas täydellisen paikan nujuamiseen. :DNyt poika katse pois sieltä hameen alta!Amitysta tuli tosi nätti nuori nainen! Tykkään siitä aina vaan enemmän. Uusi piirre on Bilehile, teinille tosi hyvä :DKumpi on enemmän epätoivottu synttärivieras: Andrew'n mielikuvitusystävä vai yliopistolaama? En ole aivan varma.Jaa no en ihmettelisi yhtään :DDAndrew ryhtyi pitämään tyttärelleen onnittelupuhetta – kovaäänistä sellaista. Melkein kaikki vieraat kyllä lähtivät jo. :D Amitykin kerkesi karata yläkertaan vaihtamaan vaatteita.Olihan se perhosmekko vielä saatava.Bongasin Bakamitain tuomassa Andrew'lle välipalaa. Kiva tietää, että tuo toimii, mutta Andrew olisi paljon nopeammin käynyt itse jääkaapilla...Seuraavana päivänä ennen töihinlähtöä Joshua tapasi kirjastolla tyttöystävänsä Danielan. Tässä opiskellaan varmaankin yliopiston pääsykokeisiin ;)Onko ongelmia?

Joshua: Älä oo noin etäinen! Päästä mut lähemmäs!Paapat oli ainakin läheisissä tunnelmissa.

Mutta siis tämän tapaamisen tarkoitus oli tietenkin se, että Joshua pyysi Danielaa muuttamaan luokseen! Daniela kun oli koditon.Tässä piirteet ja suosikit. Perfektionisti sottapytty on mielenkiintoinen yhdistelmä. :D Myös poikkeavuus sopii sekopäiseen sukuun oikein hyvin... Elämänhaaveesta täytyy huomauttaa, että peli ilmeisesti generoi sen yhteenmuuton hetkellä. Tätä ennen olin jo kerran yrittänyt ottaa Danielan perheeseen, mutta peli kaatui pian sen jälkeen. Silloin sillä oli joku eri elämänhaave, ja kerkesin työllistää sen jo ihan toiseen ammattiin (enkä tietenkään muistanut tallentaa). Tällä toisella yrittämällä elämänhaave vaihtui journalismiin. Daniela tosiaan oli koditon (joko lapsenvahti tai lehdenjakaja), joten sillä ei varmaan sitten ollut elämänhaavetta valmiina. Aina oppii uutta tästä pelistä!Heti muuton jälkeen Daniela osoitti vaimopotentiaaliaan ja ryhtyi itsenäisesti pyykkäämään.Amitylla on tasan kaksi ystävää koulussa. Toinen on joku Juuli, ja toinen on tämä Lauri, jonka kanssa pelattiin shakkia viime postauksessa. Amity ylpeilee yksisarvisilla, mutta Laurilla taitaa olla ketunhäntä kainalossa. :DShakinpeluu on näköjään näiden perinteistä yhteistä toimintaa.Wut? Andrew oli kirjastolla kirjoittamassa jälleen yhtä yksisarvistietokirjaa. Ihmettelin ähkintää ja puhinaa, ja toisessa huoneessa olikin joku kansalainen synnyttämässä :DD Onneksi oli lääkäri paikalla (vai onko tuo tiedemies? taitaa olla sama korkean tason univormu kummassakin)Andrew oli ritarillinen ja vei rouva Shallow'n sairaalaan pois puhisemasta.Osallistuikohan Andrew myös synnytykseen vai istuiko odotushuoneessa :DD Andrew'lle tuli tuosta "Tytön syntymä"-moodlet, vaikka ei oma lapsi ollutkaan!Samalla oli kuitekin kärtty olo.Lapsen isä selvisi. Sehän oli Miska Shallow, Andrew'n ja Jutan "perhetyöntekijä" :DDDIlta jatkui ravintolassa. Laurikin taitaa olla sottapytty, ainakin se hotki samalla tavalla kuin Daniela.Mulle tuli ilmoitus, että Milo on kasvanut nuoreksi aikuiseksi! Peli oli tuupannut sen heti urheilu-uralle. Hassua, olin ihan varma, että siitä tulis liikemies. Toisaalta liikkuuhan urheilussakin isot rahat.Lähetin Joshuan onnittelemaan, mutta veljeksillä meni heti naureskeluksi ja tölväilyksi. :DEn ymmärrä, miksi urheilu-ura? Ei ole oikein mitään siihen viittaavia piirteitäkään. Ehkä Milo oli jostain kerännyt kuntotaitoa.Milo ei sitten ilmeisesti seurustelekaan enää Laden kanssa. :DTykkään, kun tähän raapimataloon (?) mahtuu useampi kissa samaan aikaan toimimaan.Narni alkaa viimein hyväksyä sen, että Pottu on tullut jäädäkseen. Se toi Potulle lahjalinnun!Pottu päätti sitten syödä sen D:D: Tuo oli kyllä söpö lintu, ois voinut ottaa lemmikiksi.En tiiä, tykkääkö Narni nuoleskelusta vai ei. :DJahas, jahas.Eeei täällä suinkaan mitään tehty.Perhe lähti ilmaiselle lomamatkalle, joten bilehile-Amity järjesti tietysti teinibileet. Piirre tuo innostamistoiminnon, jossa hypätään puoli metriä ilmaan. Ja Amity oli tietysti räjähtänyt juuri ennen bileitä kemistisetin ääressä. xdAmity ei meinannut ehtiä mitään tekemään, kun kaikki pojat halusivat sen jatkuvasti tanssiin :DD Liekö syynä paljastava asuvalinta vaiko sitten kasvamisen myötä kukkaan puhjennut viehättävyys. Amity ei ollut alakoulussa mitenkään suosittu, mutta nyt kaikki haluaa yhtäkkiä olla sen kanssa.Stopp! Narni käytti heti tilaisuuden hyväkseen ja otti haukun hampparista.Voi niitä silti syöttää vieraille :DDAmitylta puuttui vielä tanssiaispari. Bileistä ei löytynyt muita sopivia/ vapaana olevia ehdokkaita, joten kysyttiin Lauria ihan vain parhaan kaverin ominaisuudessa.Sitten orava kuoli ja pilasi juhlat.Mahtoi olla silti kovat bileet. Ainakin Amity väsähti jatkuvasta tanssimisesta.Jussi halusi mukaan juhliin ja järjesti uusia ohjelmanumeroita.Amity yritti aamulla korjata Jussin ja muiden vieraiden jälkiä. Hanan korjaus taisi mennä pieleen.Pro taktiikka on mennä nukkumaan oikealla hetkellä ja välttyä aikuisten toruilta. :DNyt sitte oikeesti. Porukka palasi kotiin ja ryhtyi heti veisaamaan valitusvirttä oravalle.Ei aikaakaan, kun pari simiä suunnitteli jo uutta reissua.Täällä vain hyvästelyhalitellaan.Stop tykkänään.Kissoissa oli taas miljoona kirppua. Onneksi kylvetykset onnistuivat tällä kertaa.Amitykin heräsi ja ymmärsi, mitä oli tapahtunut.Siivoa nyt jälkesi.Andrew'lla meni koko yö bileissä rikkoutuneiden esineiden korjaamiseen. :DAivovoimatkin kuluivat loppuun.Ja sitten haamujen valitusvuoro... Moti meni, nyt vaihdetaan maisemaa.En halunnu vielä luopua Joshuasta ja Danielasta, joten lähetin ne yliopistoon! Ensimmäisten lukukausien aikana ei tapahtunut mitään kovin ihmeellistä, kuvasin vain joitakin parhaita paloja.Tässä maistiaisia kurssinimistä. Daniela opiskeli viestintää, koska journalismihaave.Joshua opiskeli tietenkin kuvataidetta. Kirjan nimi on jotenkin sointuva. :DOpintojen lomassa Joshua vietti paljon aikaa sarjakuvakaupassa ja ystävystyi nopeasti myyjien kanssa.Danielan haastattelut eivät menneet aivan putkeen. Ehkä poikkeava sim kysyy kyseenalaisia kysymyksiä. xdProfessorit tulevat paikalle niin kuin pitääkin! Yllätyin positiivisesti.Daniela on jotekin ristiriitainen luonne. Sotku ei haittaa, mutta silti pitää kaiken olla tiptop :DDKysymys kuuluu: Miksi Joshualla oli Danielan tenttivastaukset?Nää kaks on tosi rakastuneita, eivät millään meinaa pysyä erossa toisistaan. Tykkään kuvasta.Daniela: Eeeei jäätelöauto äläl mene!!!Valitettavasti Daniela jäi kiinni lunttaamisesta. En muista, oliko tämä maineenpuhdistusluento vai ihan vain arvosanankorotustehtävä. "Putin" tykkäsi joka tapauksessa xdNyt äijä pois siitä tuijottamasta.Vuokra-asunnossa nuoripari sai kokea itsenäistymisen vastuut ja velvollisuudet.Sekä tietysti vapautta ja biletystä. Professorit tulivat mukaan ja heittäytyivät villeiksi :DDD Vasemmanpuoleinen viuhahtaja on Danielan professori, oikeanpuoleinen Joshuan.Joshuan ja professorin välille kehittyi draamaa. Opiskelujen aikana proffa pyysi useampaan kertaan Joshuaa treffeille, ja bileissä yritti tarjota kukkiakin. Joshua ei onneksi antanut vastakaikua lähentely-yrityksille. xdNää vaan ottaa kuvia toisen ahdingosta ja lähettää kavereille :DDAhdas kylppäri vai mikä?Kiva.Tosi kiva.Palomiehet hoitivat homman, mutta palaneen sohvan tilalle jouduttiin etsimään hätävarahuonekaluja.Välillä piti kerjätä arvosanan korotusta professorilta.Eiii miten söpö taulu! Onko tämä vieläkin sen kuolleen oravan muistolle xddd Joka tapauksessa tää piti ihan ottaa mukaan kotikaupunkiin!Joshualle tuli joku ihme bugi, se sätki joka välissä pystyasentoon.Joshua: Ihan varmasti unohdin nytten jotain.

Nosta nyt se harja maasta ja jatka siivoamista :D Resetsim auttoi lopulta sätkimiseen.Toisen lukukauden kokeiden jälkeen näkyi taas viuhahtava professori :DDEnnen kotiinlähtöä pelailtiin biljardia. Luulin, että Joshua olisi näistä se kovempi opiskelija, mutta lopulta Daniela saikin kympin ja Joshua kahdeksikon. Edellisen illan bileillä ja professorin torjumisella saattoi olla vaikutusta asiaan. Mutta tutkinto ei ole vielä valmis, eli Joshuakin ehtii vielä parantaa arvosanoja.Käytiin pyörähtämässä kotona kesälomalla.Nähtiin vanhoja kavereita. Ladella oli jo lapsi kainalossa :DNiin ja Amity meni viimein sinne tanssiaisiin.Lauri pyysi Amitya seurustelemaan. Päätin kuitenkin, että Amity näkee Laurin ennemmin kaverina. Amityn tulevaa puolisoa pitää harkita tarkkaan!Älä nyt säikyttele sitä liskoa. Kohta sekin kupsahtaa ja itkurumba alkaa alusta.Voisin ottaa tavaksi lähettää nämä ratsastusretkelle.Amity halusi harrastuskerhoon. Näytelmäkerho vaikutti sopivalta valinnalta, ainakin Amity on eksentrinen ja laulutaitoinen :DJoshuan oravamaalaus sopii täydellisesti Amityn huoneeseen. Siellä oli jo syksyn lehtiä ja toinenkin oravataulu. :DNämä kaks ei tunne toisiaan vielä kovinkaan hyvin.

Villa: Älkää sitten tuhlatko kaikkia rahoja siellä yliopistossa!

~

Tämän jälkeen tulikin aika palata yliopistoon aloittamaan seuraavaa lukuvuotta. Tällä kertaa Joshua ja Daniela majoittuivat asuntolaan. Kämppikset alkoivat saapua paikalle, ja sitten multa jäi yksi sydämenlyönti välistä, koska:Kattokaa, kuka täällä.

Totesin, että tähän on hyvä lopettaa, ja suljin pelin :DDD Heippa. 💝

4 kommenttia:

 1. Jees, teen kanssa taas luettavaa! :D Ite pien somesta nyt taukoo ku oottelen lempibändin uutta levyä saapuvaks ja haluun välttyy spoilereilta (levy julkastiin perjantaina mut ku tilasin sen Saksasta ni kestää aina hetki saaha jutut omiin kätösiini...) ni en käy tyyliin Tumblr tai missään ennen sitä, joten katotaan malttaisko sitä sit avata vaikka simssin taas joku päivä tässä :D Torstaihin asti saattaa mennä et saan paketin.

  Voiks lapsisimit ottaa flunssarokotteen? Ainankii aikuiset voi!

  Lmao, hyvä puhuu pettämisestä ku seinätkii on kuvia täynnä :DDDDDDDDD

  Andrew oli näköjään pukeutunu vesiestettä varten :DDDDD

  Jospa sekopäitten ja poikkeavien viuhahtelu nimenomaan on juoksentelua vaatteet päällä? Ja ilman rihmankiertämää on se normi :DD

  Tuonne katokseen sopis vielä hääkaari, sais jollekii parille oikein kunnon maalaishäät!

  Ooo toinen kissa!

  LMAO pyörtykö se oikeesti sitä tylsyyttä vai oliko se vaan uupunu? XDDD Meinaan, voin kyl samaistua, itekii nukahan jos on liian tylsää tarpeeks kauan.

  "Talleilla joku kävi taapero sylissä kakalla :DD" Miks nauran tälle näin paljon? XDDDDDD Käviks se oikeesti vessassa vai istuskeliko vaan? En muuten ees tiiä voiko simit istuu sohvalla tms. taapero sylissä, tuntuu et joka kerta ku pelaan, simit tekee ihan uusia juttuja taaperoitten kanssa mitä en oo ennen huomannu :DDD Esim. vastaa puhelimeen ku vauva/taapero on sylissä. Ku ei ne voi ees istuu ruokapöydässä ja vastata puhelimeen istualtaan???

  Ehkä Andrew vaan pitää huolen siitä, et Bakamitai ei unoha, kuka määrää kaapin paikan :DDDDDDD

  Itellä tuli kans Markulle vauvan syntymä -moodlet ku käskin sen viemään synttärivieraan sairaalaan niitten tontilta synnyttämästä, mut sit peruinkii se toiminnon ja nainen meni omia menojaan ja Markku jäi kotitontille, ja silti se sai sen moodletin myöhemmin :D Eli ilmeisesti se "Vie sairaalaan" -toiminto vaan triggeröi tuon moodletin ilmestymisen (sillon ku siis kyseessä vauva, joka ei liity omaan simiin mitenkään).

  Ehkä Milo tähtää valmentajaks tai jopa jonkun joukkueen omistajaks, joka vaan istuu päivät pitkät työpöydän takana pyörittelemässä peukaloitaan ja nostamassa rahaa :D

  Kunnianhimoinen-piirre saattaa muuten vaikuttaa tuohon et miks se lähti urheilu-uralle.

  En tienny et kissat tässä pelissä kans syö noita pikkueläimiä :o

  Piti selata aika nopee nuo loput ohi ni ei tuu sen enempää nyt kommenttia, mut ehkä tässä oli ihan riittävästi :D Lisää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vastailemaan. Kävinkin juuri kommentoimassa uusimpaan Pantteriin :D

   Luulisin, että rokote on mahdollinen myös lapsisimeille! Toisaalta Amityn jatkuva sairastelu on kiintoisa ominaisuus, kun siitä ei mitään varsinaista pelillistä haittaa kuitenkaan ole.

   Sekopäät on sekopäitä, joten en ihmettelisi yhtään xD

   Täytyypä asentaa tuonne hääkaari, hyvä idea!

   Bakamitailla on ilmeisesti jokin piirre, joka aiheuttaa keskustelukumppanille pyörtyilyä XDD Reaktiotoiminnon nimi oli kirjaimellisesti "ikävysty kuoliaaksi".

   Kai se oli vaan istumassa kun ei tullu sensuuriblokkia. Mielikuva oli vain niin huvittava :DD Mutta kyllä sim pystyy istumaan taapero sylissä! Puhelimeen vastaaminen istualtaan olis kyllä kätevää...

   Joo, Andrew osoittaa dominanssia :DD

   En tiennytkään, että kunnianhimoisuus liittyy urheilu-uraan! Kyllähän se järkeen käy.

   Pikkueläinten syönti oli uusi tieto minullekin.

   Katsotaan ehtiikö uusi postaus tän kuun puolelle. Kuvat pitäis muokata (moti)

   Poista
 2. NYT jos viimein kommentoisin tähän näin kuukauden myöhässä :DD. Tapani mukaan postaus on tullut luettua useempaan kertaan mutta kommentointi on osoittautunut ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. No joo.

  Voi Amity parkaa :D. Ei ole toi herkkävatsaisuus tässä perheessä ihan paras taipumus, outoudet kun on enemmän sääntö kuin poikkeus :D. On se Amity kyllä söpö.

  Oon saanut vasta nyt tän ja edellisen postauksen myötä enemmän otetta Andrewista. Ja oikein hyvä hahmonen hänkin! Toivon Villalle ja hälle onnellista suhdetta vaihteeksi.

  Kuinkahan monta kertaa oon sanonu, että tää perhe on inspiroinu mua ottamaan mun simeille hevosia :D. No, se pitää edelleen paikkansa, ja mulla on jopa tuleva hevostelijasim valmiina.

  ANDREW ULOS LASTENHOITOHUONEESTA JA HETI :DDDD

  Ulkoilmakatos on oikein suloinen. Söpö koira tossa hodarinsyöntikuvan taustalla, tykkään väreistä!! Ja on se näköjään tossa edellisessäkin kuvassa.

  Oon varmaan tästäkin jo maininnu, mutta musta on ihanaa kun sun simien talo on niin AVARA :D. Mä rakennan aina hirveen ahtaita koppeja joko vahingossa tai tahallaan.

  Ihana kirppukylpy-Narni :DD Kyllä sillä on edelleen melkonen meeminaama.

  Terve Jussi!!!

  TERVE POTTU!!! Ihana!! Kovasti on Karankojen Kurtun värinen, mut naamasta hauskasti ihan erinäkönen :D

  Jutan talo näyttää edelleen hyvin mielenkiintoselta. Valmistalohan tuo vissiin on mutta kuitenkin!

  Terve Bakamitai!

  Aaah innolla ootan/ootin jälleen Amityn seuraavaa ikävaihetta! On kyllä sulonen sim.

  Kannatan Villan terapiaideaa :DDD. Ihanaa, että se ja Amity tulee toimeen!

  AAA tykkään kovasti noista ratsastuskuvista!! Turpaväli :DD

  AAAAA Amitysta tuli tosi söpö !! Hauska sekotus vanhemmistaan!! Ja tykkään noista hiuksista kovasti. Ja perhosprintistä. Kai meinasit pitää sen Amityn tavaramerkkinä?

  Ihanaa, että Danielakin pysyy edelleen menossa mukana. Tykkään siitäkin tosi paljon.

  Ehkä Milosta tulee joku valmentaja, joka nostaa isoa hintaa mut ei ite liiku juuri yhtään :D

  Narni ja Pottu on varsin söpöt yhdessä <3. OHO EN EES MUISTANUT ETTÄ TUNNELMA MENI NOIN LÄHEISEKS

  Äääh munkin pitäs järjestää simeille ne teinibileet joskus :DDD. Tillykin ehti jo kasvaa aikuiseks, mokoma. Hauskaa, että Amitysta tuli noinkin suosittu :D! Ihan syystä kyllä.

  Voi ei rip Kurre D:

  Terve taas Jussi :D jotenkin sopivaa, että se ilmaantuu teinibileisiin.

  Yliopistoilu on aina mielenkiintosta, multa kun puuttuu kyseinen lisäosa!

  Putin :DDDDDD

  Ai kauhee tuo puumaprofessori :DDD

  No niin ja sitten taas tapahtuu :D

  Oravataulu!! Hyvä on ajotus!

  Kukas tämä on? Pitäs varmaan tietää, mutta en oo edelleenkään täysin tutustunut Shalom-Lobos- loreen :D. Joka tapauksessa, kiitos postauksesta, oli mielekäs ja uudestaanlukemista kestävä kokemus. Seuraavaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos mie nyt vastaisin :D Itsekin teen tuota; on melkein pakko kommentoida ekalla lukukerralla, koska muuten sitä ei vaan tuu tehtyä.

   Hei et suinkaan ole ainoa! Mullakin meni pitkään ennen kuin sain Andrew'sta otetta. Se on ollu sellainen "välisukupolvi". Odotan jo seuraavaa perijäkautta.

   Uu jee heppasimiä odotellessa!

   Rakennan hirveän isoja taloja, mutta onpahan simeillä tilaa liikkua :D

   Oho no on kyllä vähän Kurtun näköä!

   Perhosprintti todellakin pidetään.

   Luulen, että Milosta tulee juurikin joku rahaa tahkoava valmentaja tai liigamoguli :DD

   Jussi on aina paikalla sopivaan ja sopimattomaan aikaan.

   Yliopistossa tapahtuu kaikkea ja toisaalta ei mitään. Tämä postauksen lopussa oleva äijä löytyy Shalom-Lobosien sukupuusta ja on ehkä mun kaikkien aikojen lemppari kolmosen valmissimeistä. :D

   Kiitos pitkänpitkästä kommentista, parasta yritetään!

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3