maanantai 10. heinäkuuta 2023

Shalom-Lobos 78: Kummitustalon ikärajat ja pikku yksisarvinen

 Mulla on nyt kasvisim, kasvisim, kasvisim~ 🎵Blöö. Talossa on nyt kaksi vihreää pötkylää. Matthew tosin ehti kasvaa jo ulos kapaloistaan. Tämän kirkkaammanvihreän pötkylän nimi on muutes Marrow. Alvar nosti sen mullasta viime postauksen lopulla.En tiiä, Marrow on jotenkin pelottava vauva :DD Sosiaalinen vauva myös. Ainakin tuntui siltä, että se vaati paljon enemmän sosiaalisuutta kuin Matthew vauvana.Alvarille pukkasi työtehtävää, jossa piti toimittaa muinaisesineitä. En jaksa lähettää näitä mihinkään, joten rakentelin historiallisen museon muinaisesinemyymälöineen :D Näin jälkeenpäin tarkasteltuna tämä rakennus taitaa mennä remppaan, sen verran on kummallisen näköinen pytinki.Museon alta lähti salonki/tatutointistudio, jonka siirsin pienemmälle tontille keskustaan. Tohon salongin ja kirjaston (sininen pytinki) väliin on tarkoitus tulla jotakin, mahdollisesti vanhainkoti.Lähdettiin koko porukalla käymään museossa. Repomiehen ajokoirat oli taas mestoilla – juoksentelevat ahkerasti ympäri saarta. Repomiehen tilukset ovat itse asiassa heti museon naapurissa.Museon sisätiloista tykkään enemmän kuin julkisivusta. Alakerrassa on ns. yleinen näyttely ja myymälä.Kulttuuria pienestä pitäen.

Amity: Matthewsta voisi tulla isona urheilija, niinku nuo patsaat tuossa! Ja tuommoisia pokaaleja tuot kotiin sitten.Alvar halusi välttämättä tulla mestoille tiedemiehen asussaan, mikä ilmeisesti huvitti museon henkilökuntaa. Ostettiin tehtävän vaatimat esineet.Mystävänuket... Lapsuusvaihetta kauhulla odottaessa. Tähän postaukseen mahtuu muuten Matthewn koko taaperoaika. Sen pidemmälle en kehdannut pelata vielä. Yritän saada aina viimeisimmän postauksen julkaistua ennen kuin pelaan lisää.Museon yläkerrassa on pieni teemahuone jokaiselle matkakohteelle. Villa rikkoi heti sääntöjä ja meni kähmälöimään kiinalaisia museoesineitä. :DRanska oli tosi vaikea laittaa. Tungin sen vaan täyteen kaikkea suurin piirtein olevaa.Keskellä sit Egypti-näyttely.Matthew sai leikkitoverin :D Harmi, kun taaperot ei voi noin vaan kommunikoida keskenään. Nenää kaivelevalla townietaaperolla (David Saari) ei tainnut olla puhetaitoakaan.Saara Kontiovaara (os. Saari) bongasi Alvarin, joka oli kerennyt kampaamaan hiukset ja riisumaan labratakin.Kiukkuahan siitä tuli, kun Alvar ei vastannut lähentely-yrityksiin ja vaimokin kerkesi väliin.Villa päätti, että nyt piisaa museointi, ja lähti formuloimaan kotiin. ::D Tää on mahdottoman nopea auto, mutta perheretkiin ei tilan puolesta sovellu (peli ei kylläkään näe mitään ongelmaa tässä).Eihän se Villa sittenkään kotiin mennyt, vaan hylätylle rannalle tapaamaan vanhaa majuria (jonka nimi oikeasti on Majuri). Jätin nämä kaksi oman onnensa nojaan, ja siellähän ne söpöilivät rannalla. Majuri harmi vaan kuoli jossain kohtaa tän postauksen aikana.

Villalla on juttua kaikkien saaren vanhojen pappojen kanssa XD Papparaiset siirtyvät tuonpuoleiseen yksi kerrallaan, mutta Villa sen kun porskuttaa. Ei yhtään epäilyttävää?Romanttisen illan päätteeksi hullu teräsmuori patikoi kotiin yli vuorien.Hautuumaa houkutteli. Villa ei vain suostu ns. muuttamaan sinne. Mun simien elinikä on 185 päivää, ja Villa on jo ajat sitten ohittanut 200. Mutta Villa lisää niin paljon sekoiluelementtiä tähän peliin, että se saa olla taloudessa niin kauan kuin elinpäiviä riittää.Villa tuli kotikortteliin parahiksi näkemään, kun naapurin Alma palasi synnytyksestä vauva mukanaan.Suku sai jälleen uuden jäsenen, kun Milolle ja Almalle syntyi iltatähti. Opin tästä, että Andrea voi olla sekä tytön että pojan nimi. :D Plum Tree päivitetty.Amitylla on hiukan ristiriitainen suhde tähän kasvitieteen hedelmään. Ylipäätään Amity hoitaa paljon mieluummin Matthewta ja haluaa tehdä tämän kanssa kaikkea. Marrowista ei tule juurikaan toiveita, ja Amity hoitaa tuota vain, jos ketään muuta ei ole saapuvilla.Alvar sen sijaan on ymmärrettävästi aivan innoissaan tiedelapsestaan :D Niin että kummallakin on selkeästi oma lempilapsensa.Kummitustalossa on selkeesti ikäraja, kun vauvoja ei voi viedä sinne.Kummituksia piisaa kyllä päivänvalossakin.Matthew on oppivainen taapero. Muikeat ilmeet on myös.Kävelytaito edistyy sukkelaan.Moro, Kinuski. (En tiedä, onko nuorempi vai vanhempi.)Toinen Kinuski jää kohta kavion alle D:Näyttipä kuumottavalta. Säikähtelen, kun villihevonen yhtäkkiä säntää kulman takaa. :DAmity pistäytyi onnittelemassa ystäväänsä Juulia (keskellä). Tämä oli mennyt naimisiin ja vaatteista päätellen vauvakin on tuloillaan. Kuvassa juoruilevat Juulin ja Jannen kämppikset Agnes ja Esme. Kaikki neljä asuvat kerrostalomaisessa valmistalossa, johon tungen yksittäisiä nuoria aikuisia. Mulla ei oo sitä lisäriä, jossa tulee varsinaiset kerrostaloasunnot.Ehkä Matthewsta tuleekin voimistelija :DD Jos mulla olis Superstara niin varmasti tulisi akrobaatti.Yhtenä päivänä mentiin porukalla syysriehaan. Matthew olis heti käppäillyt kummitustaloon :D Siellä vaan on se ikäraja, joten Matthew saa odottaa kauhua vielä jonkin aikaa.Onneksi Amityn leluista on iloa.Yhteisötonttien lapsiystävällisyys on tärkeää. Tää keinu on kätevä vauvaparkki.Poliisiauto on kierroksella tarkistamassa, ettei riehassa riehuta ylen määrin. Tässä taisi tosin olla kuskina konstaapeli Tommi Neposen vaimo, vaatteista päätellen armeijan leivissä.Routalemmen lapset Reino ja Riitu piknikpöydän ääressä. Toimittaja on ehkä Daniela? Joka tapauksessa tämä päivitti perheen kuulumisia Amityn kanssa.Amityn elämä pyörii lasten ympärillä, kuten toiveista näkyy :D Se ei kerkeä keksijänhommia juuri enää tekemäänkään.Marrown syntymäpäivien alla pirahti Amityn puhelin. Heppu nimeltä Eppu, Luotamaan Eppu, esitti ehdotuksen.

E: Mukavaa, että tulit! Minulla on tässä kaksi poikaa, joilla ei ole vielä tyttöystäviä. Sinullahan on kauniita veljentyttäriä? Voisimme vähän järjestellä...Vasemmalla Eero, oikealla Erik Luotamaa.Eero: Hei, rouva Shalom-Lobos! Ei tartte järjestellä mitään, kiitoksia vain!Musta tuntuu, että nimenomaan tarttee järjestellä vähän. :D Story progression on ollut laiskalla päällä romantiikan suhteen, vaikka oon pienentänyt flirttailun ja romanssien nopeusarvoa. Agnes, Mervi ja Lenita eivät tunnu löytävän puolisoja, joten yritän vähän auttaa niitä. Kutsuttiin siis Luotamaan perhe synttäreille.Kylän pormestari Einar Elmhurts vanhenee väsyneenä ja yksinäisenä kartanossaan. Siitä tuli jo enteilevä ilmoitus, joten kutsuin hänet juhlien kunniavieraaksi.Villa komensi nuoret pleikkarin ääreen, jotta näille kehittyisi jonkinlaista suhdetta. Etenkin Agnes (harmaa mekko) ja Mervi (valkoinen) on sen verran kauniita simejä, että haluaisin niiden geenit eteenpäin. Lenitalla taas on suvun aliennenä, joten sekin voisi vielä lisääntyä :D Agnesin ja Eeron setit näytti hetken aikaa lupaavilta, mutta toistaiseksi he ovat vielä ystäviä.Kasvua ja kaakkua! Jostain tuli mieleen Nuuskamuikkusen huudahdus "Maitoa ja pannukakkua!" Vieraita ei vaan kiinnostanut tämä synttärihomma :DEhkä kasvisim oli vieraiden mielestä liian kummallinen ilmiö.Mutta nyt kun Marrow on taapero, nämä kaksi voivat leikkiä yhdessä!Juhla rakentui enemmän nuorisodraaman kuin vauvan ympärille. Lenita yritti jotakin Erikin kanssa, mutta tämä ei ollut kovin vastaanottavainen.Lenita kasvoi muuten hiljattain.Jännä, että tää listaa sekaisin piilotetut piirteet ja sosiaaliset ryhmät. Tää ikkuna on Nraasin Story Progressionin tekosia, ja sillä voi tarkistaa täysi-ikäistyvien simien elämänhaaveet. Lenitasta on näköjään tulossa poliisi.Erik olikin kiinnostuneempi Mervistä. Kävin myöhemmin auttelemassa näitä lisää, joten ne taitavat seurustella.Kunniavieraamme, pormestari Elmhurst, ei halunnut kuolla juhlien keskipisteenä, vaan vaelsi talon taakse viimeiselle matkalleen.

Elmhurstin hieno kartano jäi tyhjilleen, joten tein siitä julkisen tilan, jossa voi järjestää vaikkapa juhlatilaisuuksia....Pelottavan älykkäitä lapsia :DD Mitähän ydinvoimalaa tässä suunnitellaan.Nyt kun on opittu puhumaankin, voi tehdä yhteistyössä maailmanvalloitussuunnitelmia.Kun töitä pitää tehdä, mutta samalla on kaksi taaperoa vahdittavana.

Matthew: Kuinka monta palikkaa noutee kellalla?Random Reino Routalempi :'DD Mitkä geenit lapsellaKävin toisella taloudella säätämässä jotain, mahdollisesti auttamassa just Mervin lemmenelämää. Sillä välin nää kolme oli jättäneet lapset bottien hoiviin ja lähteneet viihteelle.Botit eivät olleet innoissaan tästä tehtävästä. Ruttunen ja Sähköhella panikoivat toisiaan matkalla hoidokkien luo. :DLaittoivat taaperot nukkumaan ja tappelivat keinutuolista loppuillan.Täällä hengailtiin aika leppoisasti. Tallibaarin yläkerrassa on kivoja hengailuloosseja. Tila vain tahtoi loppua rakentaessa. Kissoista piti ottaa kuva, mutta Jussi änkesi mukaan. :DKattokaa, mikä söpöläinen! :O Yksisarvisten suku jatkuu, sillä Celcannon kävi maatilalla hoitelemassa hommia.Pikkuinen saa nyt kasvaa Heinäpäiden luona, koska Shalom-Loboseilla on talous täynnä. Nimi meni kyllä vaihtoon: Jokapoika on nyt Celeboy.Tuutikki-emä on tosiaan tämännäköinen. Väriyhdistelmästä tuli aika jees. Celeboyn hännän muutin CASissa valkoiseksi kun harjakin on.Piti oikein tarkistaa, kenen haudalla Villa hihkuu. Kenenpä muunkaan kuin miehensä ex-vaimon xdOnneksi olkoon, mutta pistä nyt vaatetta päälle :DDNo sehän sydäntä lämmittää. Nyt on muuten muikea ilme.Jussi änkesi keskellä yötä Villan makuuhuoneeseen. Olisiko tämä enne siitä, että pian on teräsmuorin aika mennä?Kävin välillä auttamassa oveen kiinni jäätynyttä Ellaa. Sillä välin Villa ehti jo tekemään tuhmuuksia.Ei näin xD Ota kaikki papparaiset mitkä haluat, mutta esi-isät voisit jättää rauhaan.Kirjastossa ei olla näiden kanssa vielä käyty, joten Alvarin vapaapäivän tullen koko perhe suuntasi sinne. Tykkään monesta asiasta tässä kirjastossa. Tässä on sellaista kaupungin julkisen tilan fiilistä. Nuorisotila, lehtisali ja harrastustiloja löytyy, kuten modernista kirjastosta kuuluukin.Toisessa kerroksessa on enemmän kirjoja, lukupaikkoja ja lasten nurkkaus.Tästä näkee taas, että Amitylla olisi mieluummin biologinen lapsi sylissään.Kirjastotunnelmaa~Mun helmasynti on unohtaa sisäkattojen värjääminen. Kuten tässä blogissa on moneen kertaan todettu.Lastenosastolla kuhisee.

Marrow: Mallu kattaa pöydän nyt tähän.Matthew: Tää heittää sitä pallolla päähän.Marrow: Au! Voi ei, nyt tulee velta! Mittä taa punatta maalia?Matthew: Mallu on ihan palas pikkuveli. <3Ai ei vai :DDD Klikkasin palikkapöytää.

Matthew: Äkkiä pakoon, äiti läjäyttää!

(Ei räjäytetty kirjastoa)Tässä kirjastossa ei oo 3D-tulostinta, mutta tiedeasema on varattavissa.Villa jutskaili Repomiehen rouvan kanssa, ja perhe käskettiin kutsuille. Ei, sillä ei oo muuta etunimeä kuin Rouva :DRepomiesten lukaalissa näköjään kummittelee. En ymmärrä, miten näitä tulee, vaikka oon estänyt kummituksenmetsästäjän uran kokonaan Nraasin avulla. Kummittelumusiikki häiritsee.Repomiehet valittivat Amityn käytöksestä, vaikka tää ei tehny muuta kuin toi ruokaa ja kutsui kaikki syömään.

Amity: Lähdetäänkö jo kotiin? Ikävä tunnelma.Alvar jäi vielä rakentamaan iglua Markku Saaren kanssa, taustalla näköjään yksisarvispilvi.Päivitetty perhepotretti! Sopivasti veljekset kattelee toisiaan ja – en tiedä, miksi Villa nyrpistelee kissoille :D En kehdannut pelata tämän pidemmälle, ettei tulisi niin pitkä aika kerralla käsittelyyn. Ensi postauksessa luultavasti taputellaan poikien lapsuusvaihe jne.


Hauskoja hetkiä eri tallennuksesta:

Snoukkaava Viikatemies

Haamu pyykissä


Häät, jossa osa vieraista jopa istui paikallaan.


Auringonlasku Sunset Valleyn yllä.


Kiitos, että käyt lueskelemassa täällä! Be blessed 💝

2 kommenttia:

 1. Noniin, julkasin uuen osan omaan blogiin, ja jatkan nyt tästä kuten "lupasin" :D

  Hauska idea tuo museo! Siitä muistin et miehän tein Rogetien vanhasta talosta perhemuseon asioille, mitkä ei mahtunu niitten kotitontille :DDD

  Ärsyttää ikuisesti se ettei TS3-taaperot voi tehä keskenään vissiin mitään :( TS2:ssa ne pysty! Kuten myös lapset ja taaperot pysty kai halaamaan ja leikkimään keskenään.

  Villa on tollanen väärään-aikaan-väärässä-paikassa musta leski :DDD

  Vitsi ku oon innoissani ku tosiaan seuloin viime yönä (ja tänään) nettiä ja löysin mistä ladata Storen esineitä ja maailma peliin, ja nyt miulla oottaa siellä vaikkau kuinka monta erikoisesinettä ja muuta tutkittavaa. Ja sit välistä nään niitä siun postauksissa ja tulee sellanen "JEEE NYT TUO ON MIUNKII PELISSÄ, HALUAN PELAAMAAN 8D" :DD

  Ydinvoimala :DDD

  Tuutikki Heinäpää ja Jokapoika :DDDDDDDDD Celeboy on kyllä huomattavasti parempi nimi.

  Apuaaaaa Villa totes sit et jos kerran kaikki ukot kupsahtaa keihin se koskee, ni parempi siirtyy suoraan tuonpuoleisessa oleviin XDDD

  Mitäei, nytkö se jo loppu, tää osa oli niin viihyttävää luettavaa! No mutta, nyt oon saanu tän blogin kaikki postaukset kiinni, joten voin tällä kertaa sanoo oikeesti: seuraavaa odotellessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kävin lukemassa uusimman Pantterin heti kun ehdin :D Uusi työ vie veronsa.

   Musta tuntuu, että tuo museo siirtyy jonnekin muualle ja menee remonttiin :D Perhemuseo on kans hauska idea!

   No tää. Ainoat asiat, mitä taaperot voi tietääkseni tehdä, on tuo palikkalaatikolla jutustelu (jos molemmat osaa puhua) ja leikkikehässä leikkiminen! Kaks taaperoa leikkikehään, niistä tulee hetkessä parhaat kaverit. Siinä ei mun mielestä tarvinnu olla puhetaitoakaan.

   Tää tuonpuoleisen vokottelu oli oikeestaan hyvä osa Villan tarinaa. Siitä lisää ensi osassa, jonka oon kuvannu jo :D Iski sims-innostus tänä viikonloppuna.

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3