sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Shalom-Lobos 18: Karkaa kanssani

No niin, viimeinkin postauksen kanssa täällä! Nämä kuvat on tosiaan otettu joskus pari kuukautta sitten, katsotaan muistanko mistään mitään xD Selitin tosiaan aikaisemmin blogin hiljaiselosta, jota koitan tässä ratkaista ja samalla vähän uudistaa blogin ulkoasua.

Mutta pidemmittä puheitta, eiköhän ruveta osan pariin!


Edellisessä osassa päästiin siis siihen, että Carlotalle hommattiin jaappanilainen mies nimeltään Shimon Petoro. Rachel ja Aava viettivät syntymäpäiviään ja kasvoivat nuoriksi aikuisiksi.


Synttäreiden jälkeen koitti totta kai valmistujaispäivä!Perhe suunnisti Aurora Skiesin kaupungintalolle perinteiseen tapaan.Hei vau, en oo aiemmin huomannu tätä vaakunaa vai mikä nyt onkaan! :D Aika siisti. Näitä oli tosiaan tuossa kaupungintalon seinässä.Tarkastellessani kaupungintaloa lähempää, kun odottelin simejä valmistujaisista, huomasin, että tuonkin kellon viisarit liikkuu (ainakin luulisin, että otin kuvan sitä varten). Toisaalta miksipä tää kello ei kävis, kun tavallisetkin kellot käy.Noniin, tulihan ne sieltä. Heei tuolla sisälläkin on tuollaisia vaakunajuttuja! Mutta ne on vähän erilaisia kuin ulkoseinässä olevat. :oTuolla valmistujaisissa menee niin paljon aikaa, että poikkeuksetta vähintään kahdella simillä on hirveä nälkä sen jälkeen :DKyle: Rakas tyttäreni, onnea valmistumisesta! Saat kalleimman aarteeni, Törkysammakon!
Rachel: ...Voi kiitos, isi... olenkin aina toivonut sellaista... hihihi...Anita hyppäsi peräkonttiin ja ajeltiin ravintolaan, koska tosiaan kaikilla oli nälkä. Mulle on muodostunut sellainen tapa pelissä, että simit juhlistaa valmistujaisia seremonian jälkeen ravintolassa. :DAavalla ei tosiaan oo mitkään parhaat välit Rachelin vanhempiin (etenkään Anitaan), joten Carlotta pitää sille seuraa aina välillä.
Aava: Kerron salaisuuden... Sahasin Anitan ja Kylen sängyn jalat poikki!Näiden kahden oli pakko mennä toiselle puolelle rakennusta kuin muut, ja vieläpä eri pöytiin... Miksi ei voi toimia loogisesti tämä kun simit syö ulkona? :'DHei, vielä on villihevosia!Piti juosta tuonne rantaan asti katselemaan hevosta, ja tajusin, että tuosta kaiteelta on aika tunnelmallinen merinäkymä.Oo nyt jo! Tuo on siis Peacen ja Urpon jälkikasvua.Olisin mennyt ottamaan kuvan sukupuuta varten, mutta en päässy sisälle taloon :(Hmm jaa.Rachel: Hyi mikä ääni! Murtovaras, en kestä katsoa!
Varas & poliisi: Laita tyttö hyvä päällesi jotain...

...Ilmeisesti se ei kuitenkaan Rachelia häirinny, että oli puolialastomana vieraiden simien nähden :D
Eikä se näyttäis Aavaakaan hirveästi haittaavan...
Mutta hei, poliisitäti hoiti hommansa!Mittään käsirautoja tarvi :DOnpa murheellinen murtovaras. No, kannattiko tulla meidän taloon?Aamulla Angel oli näköjään taas kyläilemässä ja Kyle nousi kukonlaulun aikaan bilettämään herättäen kaikki.Kyle sai kuitenkin houkuteltua vaimonsa mukaan tanssiin :D Anita näyttää kuitenkin olevan vielä hiukan näreissään herätyksestä, eikä ole ihan läsnä humpassa, tuijottaa vain hajamielisesti ohi menevää Rachelia.

Rachel on kyllä minun mielestä tosi nätti sim, kun näin läheltä katsoo. Se ei oo periny tuota Anitan nenää. :D
Perheen touhuja tuolta päivältä: Anita rupesi laittamaan vähän aamupalaa ja kaataa tässä täysmaitoa taikinaköntsän päälle...Rachel lähti tottakai päivälenkille Mokan kanssa.Olikohan tämä peräti se kevään juhlapäivä, miks en muista sitä nimeä nyt... (Netissä luki lemmenpäivä, okei!)Ei kuitenkaan menty Adamin pirskeisiin, vaan suunnattiin kevätriehaan eräästä syystä...Jos luitte edellisen postauksen tarkasti, tätä ei ollu vaikea arvata. :D
Shimonillakin on hauskaa.Carlotta: Kuule Shimon, mehän tapasimme vasta pari päivää sitten, mutta minusta olisi jo aika ryhtyä kirjoittamaan yhteistä kirjaa... tiedätkö --
Kyle: HEI KIOSKIMIES!Kyle: Nyt ruokea ja äkkiä!
Carlotta: ...Pusukoppi!Täällä ei semmoisia tarvita, ruokakioski riittää.Tämä olis söpöä, jos sormet ei menisi käden läpi. :DRachelkin tosiaan löysi tiensä tänne. Nää kaks jopa suostu menemään samaan pöytään!Yritin tässä koko ajan saada Carlottaa ehdottamaan seurustelua Shimonin kanssa, mutta sitä toimintoa ei vaan tullu vaihtoehtoihin, vaikka oltiinkin siinä "täysin vastustamaton" -tasolla. :IMyyjä: Eikö tämä työpäivä voisi jo loppua, en jaksa katsella noita enää...Kyle lähti viettämään vaimonsa kanssa rauhallista koti-iltaa tanssin merkeissä. On se kultainen mies 💘
Adam kutsuttiin kans kylään lohdutukseksi, kun ei käyty sen juhlissa (en muista, oliko joku oikea syy).

Tää on jotenkin vaan niin ihana kuva. Tykkään hirveesti Kylestä kun sen luonne on niin kiva ja se on vaan niin hyvä mies 😍 Vois sanoa etten oo koskaan kiintyny mihinkään muuhun valmissimiin yhtä paljon.Yö laskeutuu yhtä pimeänä kuin aina Aurora Skiesissa.Tässä kohtaa Aava sai päähänsä karata kotoa ja muuttaa pois. Vaikka hauska ja juonikas sim onkin, ei jotenkin vaan inspiroinu sillä pelaaminen. On vähän muita suunnitelmia, joiden vuoksi taloa pitää tyhjentää. Aavaa tullaan kuitenkin näkemään vielä, onhan se kuitenkin Rachelin paras (m)ystävä. :)Joo selvä heippaMuu ei auttanut tuossa seurusteluasiassa, joten lisäsin Shimonin perheeseen. Ruka-koirakin ilmestyi siitä syystä Shalom-Lobosien tontille.Rachel ehti näköjään vaihtaa ratsua jossain vaiheessa ja palata kotiin...Hyvin menee letti paidan sisään :DAi oikeesti? Se toinen myyjä taisikin loukkaantua, mutta tää ilmoitus tuli ihan kotitontilla.Rachel ratsasti paikalle juuri, kun tapahtui jotakin merkittävää...Sain tämän toiminnon Shimonille!Ensin seurusteltiin......sitten kosittiin revontulten alla!

Huomatkaa Rachel, joka todistaa tätä tapahtumaa järkyttyneenä :DDEn oo ihan varma, onko tää Rachelin mielestä hyvä juttu vai ei.Väsyttää ja nälättää mutta rakkaus on sitäkin suurempaa. :DShimonin piti tietysti tutustua perheeseen :)Kylen kanssa meni niin hyvin, miksi nää naiset ei tykkää? :DShimon on kohtelias ja pyytää anteeksi, vaikka ei tiedäkään, mitä sanoi väärin. :DCarlotta tuli onneksi selvittämään tilanteen.Carlotta: Ei hätää, Shimon on rikas mies! Ja rikas, hänellä on hieno talo...
Anita: Ahaa, miten mukavaa! Tervetuloa perheeseen!Myös lemmikkien välistä tutustumista :)Jaa, ajattelin että Aavasta tulisi rikollinen, mutta eläköön miten haluaa. :DCarlotta jakoi kumppanilleen isänsä Angelin suuren salaisuuden, joka tätä menoa säilyy suullisena perinteenä Lobosin suvussa sukupolvelta toiselle. Angel kertoi sen joskus aikaa sitten lapsilleen, kun piti keksiä, minkä vuoksi tuo perhe puhuu niin paljon planeetoista ja muista taivaankappaleista. Meinasi tulla kyynel, kun luin sen uudelleen ;_;

Alkuperäinen tarina löytyy osasta 3 ja nyt myös Simejä-sivulta!Carlotta: Ilman isäni eismerkkiä minusta ei olisi koskaan tullut urheilijaa! Isä oli aina harjoituksissa heiluttamassa kannustusviiriä ja vetämässä treenejä. Kuljen hänen jalanjäljissään. 

Aww ;_;
Ihan kuin Carlotta olis ottanut Shimonin kädestä kiinni ja estäny viemästä haarukkaa suuhun/lautaselle :DD "Kuuntele nyt kun mie puhun."Riiduko se siellä harhailee?Treffipäivä!

Carlotta: Shimon kulta, tule nyt, tästä tulee hauskaa!
Shimon: Kuumailmapallo... voi hurja... meneeköhän se korkealle?Se ei millään suostunut menemään tuonne koriin :DD

Shimon: Ai että, tuollahan on naapurin täti! Pitääpä käydä tervehtimässä...
Carlotta: Hei, et nyt mene mihinkään! Nyt lähdetään ilmalennolle!Ja juuri kun sain Shimonin pakotettua tuonne, Carlotta oli muka lähdössä töihin...Carlotta, et mee mihinkään! Olis muuta mielessä.Carlotta ja Shimon nimittäin karkasivat naimisiin tuona päivänä.

(En muista miksi menetettiin 125 simoleonia :D)

Siinä ois vielä Shimonin piirteet ja suosikit. Tein seikkailunhaluisen ihan sen takia, että se tykkäis lähtee Carlotan kanssa kaikkiin seikkailuihin. Hajamielinen ja ulkoilmasim on myös Carlotan piirteitä. Siisti koska japanilainen harmonia, no en oikeesti tiiä.Häämatkalle lähdettiin tietysti Kiinaan!Nuoripari ei malttanut pysyä kauaa paikoillaan, vaan kumpikin haistoi jo seikkailun kirsikkaisen tuoksun.Peloton Shimon Petoro otti tehtävän vastaan ja päätti lähteä seikkailulle tuoreen vaimonsa kanssa.Ohjasin nämä menemään haudalle yhdessä autolla, mutta......Shimon!! Mitä sinä siellä teet? o_o autoon siitä!
Tulin huomaamaan, että kahdella hajamielisellä simillä pelaaminen on melko... mielenkiintoista xDKoska Carlotta oli jo ehtiny lähteä autolla edeltä niin lähetin sen torille hamstraamaan suihkutölkkejä. Myyjä oli kuitenkin kadonnut, joten ei saatu mitään.Carlotta ehti tuonne... temppeliin? palatsiin? vielä ennen kuin Shimon kerkesi polkea perässä.
Carlotta: Niin tuota... Mitäs varten minä tänne tulinkaan?Carlotta: Ai niin, piti soittaa Anitalle! Hei, sisko, matka on ihana! Me just murtauduttiin yhteen palatsiin, Shimonkin tulee juuri...Shimon: Yokatta! Upeaa, rakas Sait portaat auki!Shimon: Woaah... Minusta tuntuu, että tuo patsas tuijottaa minua.Hyvä Shimon!En yhtään muista pointtia tälle kuvalle.Hauska kun sim vaan heiluttaa tuollaista jäätävän kokoista hakkua :D Carlotalta kävis tuo homma paljon nopeammin, mutta haluan, että Shimonkin saa harjoitusta.Carlotta: Jee, hyvä, kulta! Vielä pari heilautusta! Kyllä sinusta vielä voimamies saadaan!

Shimonia taitaa nolottaa, kun vaimolla on kuntotaso tyyliin kymmenen ja itellään on yksi :DCarlotta: Hei miksi me ollaan täällä? Ja mitähän tuolla on...
Shimon: Ai kun minulla on hieno vaimo...Kahdella simillä seikkaileminen on oikeestaan aika kätevää! Vaikka joutuukin liikuttamaan kahta simia paikasta toiseen, arkkujen ja ansojen ym. selvittäminen käy huomattavasti nopeemmin. Tietty vaan toinen saa ne palkinnot ja viisumipisteet.Aina välillä piti pysähtyä ihailemaan sormusta :DLöytämisen ilo!Carlotta etsii katosta timantteja.Eipä sieltä löydy muuta kuin ärsyttävä harmaa katto. Huomasin vasta tässä että holveissa on tuommoset, häiritsee kun rikkoo tunnelman!
Mielenkiintoinen sukeltamistyyli :D
Hyi mitä jos se vois jäädä kiinni niihin leviin D:Tietysti uidaan tunneliin!Shimonkin ihailee olematonta sormusta odottaessaan avainta.Noni!Shimon: Räiskytit vettä takilleni...
Carlotta: Hei, kumpi meistä on märempi? Avataan nyt tuo ovi!

Olisit Carlotta voinut käyttää ihan uima-asua... :DArkusta nousee radioaktiivista säteilyä! Tai sitten siellä on termiittien discobileet tai kloonisotilaiden kiihkeä blasterikamppailu.

Ennen uusia seikkailuja päätin viedä nämä taistelukouluun. Haluan, että Shimon oppii ninjataitoja. Mutta katsokaa, kuka havaittiin myös Kiinan-matkalla...BENNYHÄN SE SIINÄ :DDDDLaitoin Shimonin harjoittelemaan ja Carlotan juttelemaan pikkuveljelleen. Hyvä kun Carlotta saa muuta tekemistä, Shimon saa aikaa päästä vaimonsa tasolle. :DCarlotta: Oletkos veli hyvä lukenut niitä paikallisia sarjakuvia... Soturi Roh Keen seikkailut?
Benny: Joo! Olisi mahtavaa olla urhea samurai!Carlotta: No sehän onnistuu harjoittelulla! Painaa painaa!
Benny: En minä - puuh - ihan tätä tarkoittanut...
Jes, Shimon on nyt ninja!Jaa. Ei muuta ko uudestaan harjoituksiin.
"Haastan sinut otteluun!" POKEMON"Tässä tapauksessa katkera loppu tarkoittaa 'täydellistä nöyrtymistä ylivertaisen vastustajan edessä'." :DDVastustaja ei koskaan tullu paikalle (vai olisko se tullu tukikohtaan?), joten Shimon sai kelvata harjoitusvastustajaksi.Oikee soturi-ilme :DSelän kääntäminen vastustajalle... Huomatkaa Carlotan ilme xDShimon kohtasi katkeran lopun ja nöyrtyi täydellisesti ylivertaisen vastustajan edessä. (Tossun alle?)Shimon pahoitti mielensä tappiosta, ja kireä tunnelma jatkui vielä illallisella.Shimon: On häpeäksi minulle olla näin heikko! Pitää alkaa nostelemaan puntteja!Carlotta: Haha! Olisi pitänyt ottaa kuva siitä, kun kompastuit ja hävisit minulle surkeasti.Shimon: Älä viitsi... Ehkä meidän pitäisi vain lähteä kotiin.Carlotta: Kesken matkan? Ei todellakaan! Ota sinä minusta kuva tuon puun alla.

Ne kävi oikeasti ottamassa kuvan, mutta unohdin ottaa sen Shimonin kännykästä esille.Carlotta: Senkin ruukku, annan sulle selkäsaunan ja paiskaan lampeen!C: Hh-hei kaubbiash, olet kuule huvä kaverrri!
Myyjä: Turistit...Tölkkisuihkuja ja ruokaa pitää aina hamstrata kotiin hätätapauksia varten. Meillä oli noin paljon rahaa Shimonin takia, olin heittäny sille motherlodea että se sais ostettua sen japanityylisen talon.Sovinto on tehty. 💕

Vielä muutama sekalainen kuva matkalta:Hei Shimon mihinkäs kattelet?Välillä käytiin tukikohdassakin lempimässä.Shimon: Heei minun piti kysyä sinulta yhdestä arvoesineestä, joka löytyis tuolta katakombista (ja jos sinulta liikenisi pari ilmaislippua Sim Fu - turnaukseen niin sekin olisi kiva...)S: Jaa, ei sitten! Mistä nuo ympärilläni pyörivät ruukut ilmestyivät...


~💚~💚~💚~💚~

Sitten Aurora Skiesin tuoreimmat uutiset:Vauva nro 2!Jussi Ingberg kasvoi ja lähti isänsä jalanjäljille lääkärin uralle. Pakottiko isä uravalintaan :oAnita: Hei, onnea, ja mahtavaa kun palasitte! Oliko matka romanttinen?
Kyle: Täällä oli niin vähän tiskejä, kun te olitte poissa...Kyle: Häät eivät tainneet mennä aivan oppikirjan mukaan?
Carlotta: No eiväthän ne mitkään perinteiset olleet, ei ehditty kakkuakaan ostaa.Kyle: Te varmaan matkailette niin paljon, ettette ehdi lapsiakaan tekemään... :(

Ne lapset ois muuten Rachelin serkkuja, hyvänen aika :OAnita: Nyt pääsit sinäkin sisko avioelämään! Kauheuksineen ja hienouksineen.Kyle: Nyt pitää sinunkin, Shimon, alkaa kasvattaa lihaksia, että pärjäät tuolle meidän urheilijalle.
Shimon: Älä nyt sinäkin vielä muistuta...Löysin Jussin jostain randomisti :DSiellä se oli katselemassa tähtiä ja varmaan pohtimassa uravalintaansa.Shimon ja Carlotta muuttivat sitten omaan kotiinsa. Ehkä hyppään jossain vaiheessa matkalle niiden kanssa, jos Shalom-Lobosien elämä alkaa kyllästyttää.Näköjään he veivät myös kaikki rahat mukanaan :DDDD Olin sekoillu jotain.Shimonin ja Carlotan mukana lähti Ruka-koiran lisäksi myös tämmöinen kissa, jonka olin hankkinu toiveiden täyttämiseksi :D En muista oliko nimeltään Nuka vai mikä.Seuraavana aamuna Anita oli taas lähdössä aamuratsulle ilman vaatteita...Kyle nautti vapaapäivästä hyvän kirjan äärellä.Mikähän pointti tässäkin mahtoi olla?En muista, minkä takia Rachel kävi yksin tuolla. Ehkä jokin tehtävä.Anita: Miksi täällä ei oo tuoleja? Hei Riidu, tuu tänne ja oo mun tuoli!Ainakin on kivaa :3Rachel käytti Mokkaa taas joissain kisoissa. Pitääkin tehdä siitä ihan ammattilaisjockey.On se kun äiti kaahottaa vastaan kotimatkalla :DCarlotta oli jossain juttelemassa tuolle viime osasta tutulle miehelle, joka oli siis Rollo nimeltään ja tässä kadonnut lattian sisään. Carlotta tapasi siis Rollon aiemmin deittipalstalla, ja kävi ilmi, että tämä olikin parisuhteessa. Sitten kyllästyin etsimään miestä ja sain idean tehdä Shimon. :DKyle kutsui kylään Jonaksen ja Erinin ja tää yks oli kylvyssä heti.Rachel tekee tuttavuutta Jussin isoveljen kanssa.
Jonas: Onpa viehättävä nainen! Jussi on liian roska hänelle.Jonas: Joo, tiesitkö, että isäsi on vaimoni työtoveri! Kerro, onhan hän uskollinen vaimolleen? Ei katsele minun Eriniäni esimerkiksi?Rachel: Ei hätää! Isä on maailman hienoin mies, vai mitä, lukijat?Jonas, mitä just puhuttiin toisten vaimojen vikittelystä? :'DMikä siinä on että ei voi laittaa vaatteita päälle ennen ko nousee ratsaille? :DMaastoon on päästävä, satoi tai paistoi!Rachel oppi tuollaisen poseerauksen :DIhana ko sain nää kerrankin menemään yhdessä! Voisin harkita ratsastusasun tekemistä Anitalle.Heippa, naapurit!Mamma ja varsa :3Olisko aika nähdä kavereita?Ei vissiin sitte :DAava sentään pääsi tulemaan ja jakamaan kuulumiset.Meille on ilmestyny tuollainen heppatonttu :)Ei ollu ees mikkään rieha meneillään, mutta vesisotaa voi silti pelata.Hauska tehtävä, koska Kyle on myös osakkaana tuossa puolustusvoimien laitoksessa :D Ja sukulaisten kanssa korottaa mielellään suhteita.Bennyn tyttöystävällä on jostain syystä vihamielinen suhde lapseensa... no varmaan siks kun se on lastenvastainen.Benny: No terve, lankomies!
Kyle: Palkankorotus, täältä tullaan!Kyle: Mitä, eikö koulubussi kulje teidän talon ohi? Minulla on yhteyksiä kaupungin koulutuslautakuntaan, voin järjestää asian.
Miriam: Kyllä tuo kakara joutaa ihan hyvin pyöräilemään.Lakka: Eivätkö isä ja äiti voisi jo mennä naimisiin, niin minua lakattaisiin haukkumasta koulussa... :(Kyle: Niin, ja minun mielestäni puolustusvoimien penkkien uusiminen voisi parantaa viihtyvyyttä ja maanpuolustuksen tehokkuutta jopa 180 prosenttia...
Miriam: Hyi, sinä kirppukasa! Tee läksysi jossakin muualla!Kyle: Sanomalehdessä voitaisiin tiedottaa yhteisistä maanpuolustustalkoista. Yhteisö saa aikaan enemmän!K: Miriam vaikuttaa jotenkin kireältä. Laamako hänen hyvän tuulensa on vienyt?Benny: Vien Miriamin tänä iltana kylpylään, kyllä hän siitä leppyy!
Kyle: Näinköhän...Opetellaan vielä uusi laulu :DMiriam siirtyi ikkunan taakse tuijottamaan murhaavasti XDDDKyle: Minun ei pitäisi kertoa, mutta työryhmämme on tuottamassa uutta videopeliä!
Benny: Mitä, kerro lisää!Joko Kylen bisnestyöryhmä markkinoi lentäviä puhelimiakin :DDLahja sinetöi ystävyyden! Ja tuhoaa myös Bennyn ryhdin.Kyle: Heihei, Lakka! Tsemppiä!
Lakka: Pelottava setä, kerrotko mulle iltasadun?Anitalla on jatkuvasti toiveita uusista kissoista, koirista ja hevosista. Juuri ja juuri hoidetaan nykyiset hevoset kunnolla! :DOlis sen auton voinut kiertää XDDEn kattonu minne Anita ratsastaa ja löysin sen tuolta hylätyltä varastolta eri rikollisten työpaikalta. O.O
Siellä ei kuitenkaan tapahtunu oikeastaan mitään.


Paljon onnea, Kyle! 💚


Tämä postaus päättyi vähän kesken, mutta nyt oli vaan tähän pisteeseen kuvia. Katsotaan, miten ehdin pelaamaan tässä lomalla - ehkä polttelis päästä jo tänään pelaamaan! Uuden postauksen kirjoittamisesta en yhtään tiedä, mutta katsotaan sitä sitten.

Toivottavasti teillä oli/on hyvä loma, jos sellaista on ollut! Siunauksii, tavataan taas Bloggerin pyörteissä!


4 kommenttia:

 1. Kaikki tollaset pienet yksityiskohat simssissä on jotain niin parasta! ♥

  Aavan salaisuus :D:D:D:D:D:D:D

  Huomasin muuten ainankii Ranskassa et vähintäänkin tyhjiin taloihin pääs sisälle vapaan kameran tilassa! Ku etin Emilylle lomakotia enkä jaksanu käydä kaikissa kurkistelemassa ikkunoista sisälle ni menin sit vapaan kameran tilaan ja kappas, sehän toimi! :D Tosin ei näytä huonekaluja kaikkialta jos on asetuksissa täppä siinä kohti, et muitten kerrosten tavarat häviää näkyvistä jos on kerroksessa X.

  Naurattaa aina ku noi poliisit lähettää ne varkaat autoon ni ne vaan kiltisti kävelee yksin sinne autolle :DDDD Ihanku oikeesti kukaan tekis niin vahtimatta XD

  En tiiä onks noilla tollasilla työntekijöillä joku juttu et ei voi muka seurustella. Niinku Mikke ja se sen mehumestariheilaehokas jonka kanssa ei ainakaan vielä oo tullu mitään mahollisuutta sille...

  Ehkä Rachelia ahistaa noitten nopee toiminta :DDD

  Hauska kyl miten toi planeetta kestää noitten puheenaiheena! Ei miun simit tota noin usein viljele :D Meillä on sit vissiin muut jutut, en vaan nyt muista et mikä se meillä suosituin aihe on XD

  Yay, muutkin matkailee enkä vaan minä- tai siis, Emily :DDD

  Tässä postauksessa on muuten muutama kuva ollu vähän vinksallaan. Joku oli jo aiemmin mut sit on kans yks näitä Kiina-kuvia reunassa ja tainnu jäähä muutenkii pienelle tuo kuva. Mainihen jos tulee muita vielä vastaan :p (Blogger ja sen ihanat koodisekoilut </3)
  No ton yhen lähdekuvan jälkeen on heti muutama kuva jääny suurentamatta :D

  "Arkusta nousee radioaktiivista säteilyä! Tai sitten siellä on termiittien discobileet tai kloonisotilaiden kiihkeä blasterikamppailu." Ei vitsi ku oon pelannu nyt viime päivät LEGO Star Wars III: Clone Wars -peliä ni toi näyttää kyllä JUST siltä XDDDdd

  AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA siullakii sukulaiset tunkee samoihin matkakohteisiin :DDDDDD

  Shimon-ninja-kuva on kans jääny pieneks :D

  Ja jee, niin kivaa ku matkustelu onkii ni sims ei aina tykkää siitä... nimimerkillä liian monta pelin sammumista takana koska MM ._.

  Tossun alle :DDDDD

  Mietin tota ku sanoit et noitten lapset ois Rachelin serkkuja, ni tuli taas sellanen hetki et jaa, pitää vissiin virkistää muistia ja käydä vähän tutkimassa noita siun simisivuja tms. XD

  Tosi nätti muuten toi... laituri?kuva, tuo paikka missä siis Jussi oli.

  Miusta toi oli ihan hyvä lopetus postaukselle :p Toivotaan et kerkeet pelaamaan ja postaamaan taas! On jo ikävä kaikkia postauksia ku on kuukausitolkulla jatkunu tää simsblogien hiljaiselo. En itekään oo niin aktiivinen ollu ku mitä välillä, mut sille on kyllä hyvä syy ollu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskohtiin pitäis tosiaan kiinnittää enemmän huomiota! Luin eilen jonkin sun postauksen jossa oli joku puumajaan kiinnitetty maitopurkki-linnunpönttösysteemi. Olin ihan että vaau, en oo koskaan ees tarkastellu noita puumajoja lähemmin :D

   Pitääpä kokeilla tuota vapaan kameran systeemiä! Itse asiassa mulla on nyt peli auki. Nään tuolla sisälle taloihin, mutta nään vaan tyhjiä huoneita enkä simejä tai huonekaluja ollenkaan, ainakaan äkkivilkaisulta. Paitsi että yhden simin näin jo ikkunasta ja se näkyi sit talon sisälläkin.

   Niin voi olla, että se johtuu siitä kun Shimon oli kioskimyyjänä :o Eli ei ois ollu oikeen muuta vaihtoehtoa kuin tuoda se perheeseen, kuten nytten tein.

   Nää jaksaa kyllä jutella tuosta planeetasta päivästä toiseen :D Varmaan Rogeteillakin on joku sellainen asia.

   Noniin hyvin alkaa tämä talvihorroksesta herääminen kun kuvat on pitkin poikin xD Blogger oikeasti heittelee niitä välillä oikealle ja vasemmalle, enkä huomaa sitä suoraan muokkaustilasta jos oon suurentanu kuvat. Ja kun postaus on pitkä niin näköjään unohdan välillä suurentaakin ko oon mielessäni jo menossa eteenpäin :'D Mutta nyt oon koittanu korjailla noita asioita, kiitos!

   Kiina tuntuu olevan erityisen kaatuileva matkakohde. Nyt jos muistan oikein niin just tuossa ninjailukohdassa peli kaatuili ihan sikana enkä ollu päästä eteenpäin ollenkaan. Liekö jokin jumittava sim jossakin, jonka reititys on epäonnistunut.

   Musta tuntuu että Shimonin miehuus kärsii, kun se on heikompi kuin vaimonsa XD En tiiä saisko näin ajatella kun eletään tämmöistä tasa-arvon aikaa, mutta halusin kuitenki reenata sitä enemmän Carlotan tasolle :DD

   Joo Carlotta on Anitan kaksoissisko. Mullekin tuli vähän yllätyksenä tämmöinen tajuaminen XD Ja joudun kyllä itsekin muistelemaan Rogetien kanssa että kuka oli kenenkin mikä ja öö :DD

   Vastaan vielä tuohon edellisen osan kommenttiin pariin kyssäriin, vaikka kumpikaan ei ehkä muista mistä niissä oli kyse xD
   Kissamaljakko on pelin oma! Taisi tulla Lemmikeissä. Ja joo minun pelissä on aika paljon noita näkymättömiä simejä joilla objektit liukuu maassa mukana :DD Kyle ja Benny tuntuu olevan erityisen alttiita tälle näkymättömyyskohtaukselle. Sijoittaminen taas on ihan hyvä rahanhankintaratkaisu pitkällä tähtäimellä! Välillä on tuntunu että tulee liikaakin rahaa, kun on sijoittanu johonkin kalliimpaan kohteeseen. Mutta ne rahat pitää vaan muistaa poimia sieltä (harvoin muistan itekään :'D )

   Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 2. Onpa kiva pitkästä aikaa tulla tänne lueskelemaan!! Oon ollu varmaan kolmisen kuukautta poissa blogimaailmasta ja nyt vasta oikeestaan jaksan keskittyä muiden blogeihin. Mutta kyllä tämä taas tästä!

  Heti näin alussa huomaan että olis varmaan pitäny lukee järjestyksessä mutta :DDDDDDDDDD Yritän selvitä.

  Mullakin simit menee usein syömään ravintolaan valmistujaisten jälkeen! Se on jotenki kiva tapa :D

  Aaaaaaa mihinkä niitä käsirautoja tarvis XDDD Hyvin pysyy ilmankin!

  Rachel on kyllä nätti minunkin mielestä ja sille sopii hyvin tommonen lyhyt tukka!

  Kyle on kyllä goals! Hyvä isä ja aviomies! En edes muistanu et se on valmissim :DD Yliopistosta taisit sen pyydystää.

  Awww. Kosinta revontulien alla ♥

  Bennykin lähteny matkalle XDD

  Aivan parhaita nuo simien vuoropuhelut. :DDDDDDD Keksit aina niin hauskoja juttuja!

  Hiiiii minäkin hevostelen pelissäni atm ♥ Se on jotenki vaan niin kivaa :DD Toki ne on myös vähän ärsyttäviä välillä ku eivät tiedä miten liikutaan mutta mitäs pienistä. XD

  Voi eiii käy sääliksi tuo lakka :(( Söpö nimi muuten aww :DD

  Jeee hyvä Kyle!! Se on aina niin kivaa ku sim saavuttaa elämänhaaveensa (:

  Kiitos piristävästä postauksesta!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Oon itekin tässä heräilly blogimaailmaan ja lueskellu muiden postauksia. Kirjoitin sulle kommentin mutta ei tainnu tulla puhelimella perille :(

   Joo pitkissä postauksissa ehtii tapahtua asioita mutta etköhän pääse perille xD

   Kiitos! Joo, Kyle on yliopistosim. Se on ollu kyllä niin loistava :D Tästä löytyy linkki SimsWikiin:
   http://sims.wikia.com/wiki/Kyle_Shalom

   En tiiä mitä pitäis ajatella siitä että Benny ja muita tuttuja simejä lähtee matkalle samanaikaisesti :'D Ei sentään oman talouden jäseniä oo tullu. Ainakin oli Carlotalle puuhaa Shimonin harjoittelun ajaksi. :D

   Kiitos! Välillä tuntuu että onpa tönkkiä tämä puhekuplien sanoittaminen, että onko nämä jutut muka hauskoja yhtään kellekään, mutta teen parhaani! Tykkään kyllä keksiä niitä, välillä meinaa tuntua väkisin väännetyltä jos ei heti tule mieleen tai muista mitä vois laittaa.

   Hevosiin liittyy paljon kivoja toimintoja :D Vähän vaan kyrsii se miten satulaan nousuunkin menee ikuisuus. Ja tänään opin että puhelimeen ei voi vastata ilman, että laskeutuu hevosen selästä xd :D

   Älähän vielä, Lakan elämä tulee dramatisoitumaan entisestään seuraavassa postauksessa...

   Olen ylpeä omasta pikku Kylestäni! Seuraavassa postauksessa urkeneekin sitten ihan uudenlainen ura tälle rakastetulle perheenisälle. Katsotaan miten käy! :D

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3