torstai 8. maaliskuuta 2018

Shalom-Lobos 19: Varapresidentti


Täytyypä taas postata kuvia vähemmäksi, että kehtaa pelata lisää :D Oon ottanu hiihtolomasta kaiken irti ja pelannut Simsiä niin paljon kuin oon kyenny. Blogin ulkoasu on uudistunut sillä tapaa, että tausta ja banneri ovat vaihtuneet. Mulla ei oo niin mahtavia kuvankäsittely- ja koodaustaitoja, että aivan hetkessä saisin värkättyä loistokasta banneria joka istuis täydellisesti. Mutta eiköhän tuo vältä taas jonkin aikaa, kunnes keksin paremman ratkaisun.

Shalom-Lobosien pariin!


Viime postauksessa perhe kutistui, kun sekä Aava että Carlotta muuttivat omille tahoilleen. Jäljelle jäivät siis Anita ja Kyle, heidän tyttärensä Rachel ja hevoset Taneli, Riidu ja Mokka.Kyle sai taas näkymättömyyskohtauksen ja Rachel päätti soittaa tärkeän puhelun.Jussi kutsuttiin siis kylään! Kyle puhuu puhelimessa työtoverinsa Simon Adamssonin kanssa, siitä leijuva puhekupla.Kuhertelua~ kylläpä tuo sänky näyttää jotenkin isolta :oJussi näyttää välillä jotenkin vastahakoiselta Rachelin romanttisiin toimintoihin :DSuostuu se lopulta kuitenkin - yleensä :DHei vau vauva! Kaikki seis!Siinä se Malena menee. Ja tuossa on muuten noiden esikoispoika!Sipe Kuhapasanen nimeltään. Viimein saan sukupuukuvan.Olisi näköjään pitänyt poistaa Carlotan deittiprofiili ennen sen muuttoa.
Vasta menit naimisiin ja nyt jo tapailet muita...Okei, takaisin Rachelin ja Jussin seuraan.
Rachel: Hei rakas, minulla on tällainen idea... Voisimme tässä pikku hiljaa siirtyä suhteessamme seuraavalle asteelle...Jussi: Ööötuota hieno yksisarvisen kuva seinässä sinulla!Koitan estää poikaa karkaamasta ennen aikojaan.Rachel: Eikö olisikin mahtavaa herätä vierekkäin sängystä joka aamu...Rachelin johdattelut johtivat tähän pisteeseen!Mitäs sieltä tulee? Katsokaa ilmeitä :DHups!Väsyttää mutta tämä on sen arvoista.  💕


... Mitä? O.O Kieltävä vastaus? :OSenkin Jussi!Miksei kelvannut? Teidän suhdepalkki on täynnä!Mitä? Eikö ole vielä oikea aika?
Vau! En tienny, että näin voi käydä :D Simit on ennen aina suostunu ihanasti tai kieltäytyny vihaisesti, en tienny että voi pyytää ystävällisesti lisäaikaa.Jussi: No can do, honey.Jaa, selittääkö tämä jotain :D Jussin täytyy kyllä olla aika sekopää kieltäytyäkseen.Siitä tuli tuollainen moodletti. :o :DSamassa sängyssä ne nukkuu kuitenkin.Jotkut mummelit vaan leikki tuolla hippaa koko päivän ja vielä yölläkin XD Toinen rynnistää vapaana ja toinen köpöttelee kepin kanssa perässä XDDDDVielä minä nappaan sinut, Jussi! Tutustu nyt tulevaan appiukkoosi.Tämä oli hyvä päivä lähteä kesäriehaan. Mielenkiintoisia nämä kissan ajatukset :D "Anteeksi, pomo,  alennuin nuuskimaan vierasta ihmistä."Ommommomomommmo.Kyle innostui voitosta niin paljon, että löi käden pöydän sisään :DTuollainen kuvakin saatiin.Anita: Ai, sinäkin sait tuollaisen kasvomaalauksen! Onpa mahtavaa!

Mitä täällä tapahtuu :DRachel löytää kauniita luonnonkukkia ja ärsyttävän allergian.Ilotulituksia!

Kyle lähti illalla Siniseen laguuniin tapaamaan Simon Adamssonia, mutta tämä päätti hetkensä koittaneen :d Tuolla on joku toinenkin haamu muuten vaan kämppimässä :DAijaha :DDKyle raukka on ihan murtunut.Lemmikit kyllä osaa lohduttaa, kun on joku hätänä 💗


Bennyn kuulumisia rupesi satelemaan ihan huolella tämän pelikerran aikana:

Jatkoa seuraa!Aamulla piti tsekata postiloota.Ei kiitos.Hyväntekeväisyyttä :)Metsästin vähän bannerikuvia. Tämä ois ollu kiva kans, mutta häiritsee tuo tökkivä rantaviiva kauempana.Hip hei!Tähän päädyin lopulta.JössesOpin että esteitä voi madaltaa poistamalla puomin :DYritettiin kehittää kilpailusuorituksia. Näköjään joku toinenkin Mokka siellä :DAnita lähti kuvauksista kylään Bennyn luo ja joutui todistamaan niiden kissan kuolemaa. Mikä on tämä että kaikki kuolee kun Shalom-Lobosit tulee paikalle?Miriam leikki lehdillä eikä voinu vähää välittää. :IAi no nyt sitten. Tuo vessahätää valittava muurahainen on Benny :'DIngbergit kävivät kylässä vielä illalla.
Iris: Eikö teidän pitäisi laittaa kotinne vähän... edustuksellisemman näköiseksi? Kylellä alkaa olla vaikutusvaltaa kaupungissa...Rachel: Älä sure, isä!R: Saattaa olla, että saat pian muuta ajateltavaa, kunhan saan Jussin kiikkiin...

Okei :o Ei niillä sit mennykään niin hyvin.Kävin Bennyn taloudessa kurkkimassa ja tosiaan, ne on eronnu ja vihoissa.Ja tältä näyttää Bennyn uusi tyttöystävä Rafaela Junlander.En raatsinu jättää Lakkaa kahdestaan lastenvastaisen Miriamin kanssa, joten kävin siirtämässä sen Bennyn ja Rafaelan perheeseen :) Jos nyt lapsella ois vähän parempi elämä.Angelin haamu saapui kylään keskellä yötä ja herätti kaikki (jälleen kerran). Sekä Angelin että Marisolin haamu näyttäis suosivan erityisesti tuota keinutuolia :D Kai kummituskin voi nauttia takan äärellä keinumisesta.Anitaa ei näyttäny haittaavan isän haamun ilmaantuminen.Anita: Psst, Rachel! Isäsi on nyt herkillä, käytän tilaisuutta hyväkseni...Anita: Kuule rakas, näen että suret yhä Adamssonin poismenoa... Eikö vain pieni pörröinen koiranpentu lievittäisi suruasi?Kyle: OOH!!!
Reaktio xDK: Tietysti, armaani! Hankitaan koira heti!A: Mutta ehkä se ei riitäkään... Ehkä tarvitsemme lisäksi suloisen, kehräävän kissanpennun.K: Aah, ehdottomasti! Kissanpennun söpöys totisesti lievittäisi suruani!Anitan suunnitelma onnistui täydellisesti, ja oli aika kaivaa läppäri esiin.Pian perheeseen saapui kaksi uutta lemmikkiä. Ensiksi Pedro-kissa, josta kuva yllä :3 Toiseksi Anita valitsi koiranpennun, josta en muistanu ottaa lähikuvaa. Nimi tais olla Jeepee tai jotain sinnepäin. Tässä näkyy tuo nukkuva koiranpentu, vähän huonosti vain kun sulautuu lattiaan. Nämä pienet tulee vilahtelemaan kuvissa aina välillä.Anita maalasi kuvan kaupungintalosta, myi sen ja sai tuollaisen ajatuksen :D Päätyikö taulu kenties koristamaan valtuustosalin seinää?Rachelin piti mennä elokuviin Jussin kanssa, mutta jätkä katosi viime hetkellä... Jussi on ollut ihmeen välttelevä viime aikoina, kieltäytynu kosinnasta ja muutenkin ollu tosi kiireinen kun Rachel on kutsunu sitä juttuihin. Sitoutumispelkoa? :DDHmm... Elämänhaave bisnesuralla on saavutettu eikä mitään esteitä ole, joten Kyle päätti ottaa viran vastaan!Näin se kävi että Kyle nousi bisnesmaailmasta arvostetuksi poliitikoksi :DKylellä oli kolmisen päivää aikaa kehittää asioita varapresidenttiyden mukaiselle tasolle. Rahoitusta kerätään siis pyytämällä kavereilta ja järjestämällä varainkeruujuhlia (kuulostaa niin bilehile-Kylen jutulta!)Virkaan astumista piti totta kai juhlistaa...
Uudesta korkeasta asemastaan huolimatta Kyle meni vapaaehtoisesti talikoimaan heinää first thing in the morning 💚Selvä :DMutta ennen juhlia täytyi bondaantua pomon ja työkaverin kanssa kylätalolla. Työkaveri sattui olemaan Jonas Ingberg! Ja mikäs sen parempi suhteidenkorotuskeino kuin videopelit.

Jonas: Katsokaas kun kalastan tuon pallon itselleni...Beaker: Aikamoisia nallekarhuja nuo pelaajat.Beaker: Minäkin voisin opettaa noille tempun tai pari.Varapresidentin viran myötä Kylen ja oikeastaan koko perheen puheeseen on ilmestynyt tuollainen lippuasia. He voivat nyt keskustella maailmanpolitiikasta :D Siellä on selvästi Simlandian lippu ja pari muuta.Yritettiin taas pyydystää Jussia ja kutsuttiin se treffeille.Juuri kun Rachel oli houkuttelemassa Jussia kuumailmapalloon kosintaa varten, tämä haistoi vaaran ja päätti häippästä. :DDKyle lähti vielä Jonaksen ja Erinin talolle.Kyle: Teillä näyttäisi kämppä tulvivan melkoisesti, mutta liikenisikö silti pari simoleonia kampanjarahastooni?Erin: Totta kai! Mitä nyt pienestä vesivahingosta.
Seuraavaksi tulikin ilmoitus Shimonin juhlista. Mutta juuri kun Kyle pääsi paikalle, Shimon ja Carlotta päättivät lähteä omista juhlistaan jonnekin muualle. :o Ei sitten, ei oltais haluttukaan juhlia.Hei jee!Orivarsa tuli! Peli ehdotti nimeksi Ukkonen, joten siitä tuli sama italiaksi - Tuono. (kiitos Google)Nämä jutteli roskista varmaan puoli tuntia. On jutut. :DRachel halusi nukkua yön varsan vierellä. :3
Ai jaha, selvä homma! Benny levittää Lobosien geenejä.Rachel: Mummi oli kaunis. Ihan kuin Mona Simlisa.Kyle valmistautuu tulevaan päivään teekupposen ja kirjan äärellä. Oikeasti tuo kirja on vaan jääny tuohon, mutta tykkään leikkiä että Kyle ois lukenu tuota aamiaisella.Kyle (tsemppaa itseään): Ou jeah! Tänään järkätään sellaiset varainkeruubileet että oksat pois! Pois tieltä, risut ja männynkävyt! Täältä tulee Kyle Shalom, bilettävä varapresidentti!

Anita: Niin varmasti, rakas.Rachel on heti ystävystymässä Tuonon kanssa. :)Päivällä järjestettiinkin varainkeruujuhlat, jotka oli tullu vaihtoehdoksi. Paikalle kutsuttiin kaikki naapuruston varakkaat ystävät ja tuttavat, muun muassa molemmat Ingbergien taloudet.Virallisten kättelyiden ja ruokailun jälkeen oli biletyksen aika, koska Kyle :DKyle: Hei vieraat! Se, joka lahjoittaa nyt kolmetuhatta simoleonia, saa tanssia kauniin tyttäreni kanssa! Benny, miten olisi?
Benny: Iliman muuta!Ja Rachel tanssi enonsa kanssa isän katsellessa tyytyväisenä vierestä.
Kyle: Tämän avulla saan pian kampanjaani vaikka lentokoneen!Shimon: ...eikö tuo ole jo ihmiskauppaa? Jos hän ei olisi sukulainen, soittaisin poliisille.
Jakob: Relaa, hyvä mies.Vieraat vaikuttivat nauttivan hiukan epävirallisemmista juhlista :DJonas jäi vielä juhlien jälkeen yöksi, ja Kyle kehitti hyvää ystävyyttä hänen kanssaan. Huomatkaa ikkunan takana Marisolin taulu, joka katsoo juomapeliä valvovilla silmillä :DSitten koitti laiskottelupäivä. Kesäriehassa oli joku haamumies uskollisen koiransa kanssa.Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä tuonne riehaan koko porukalla, mutta siellä oli niin tyhjää ja tylsää, että päätin vaihtaa paikkaa.Päivä vietettiin tällä kauniilla rannalla.Rachel oli juossut innoissaan veteen :D
R: Hei Jussi kultu, tule tänne rannalle! Vietämme hauskaa kesäpäivää!Anita pääsi grillaushommiin perheen kokkausvastaavana. Tykkään tästä kuvasta; kerrankin Aurora Skiesin taivas on kirkas ja sininen!Kyle on edustusmies ja saa puheluita kerta toisensa perään myös lomalla.
Kukkuu, Kyle, olen täällä puskassa!Jussi suvaitsi saapua paikalle ja ruveta tanssiin.Anita sai kalan ja ranskikset valmiiksi ja lähti uimasille.Nautin näistä kesäpäivänviettokuvista 💖Jussi O_O Mitä teet XDKattokaa Kylen järkyttynyttä ilmettä :'DIlme muuttuikin nopeasti järkyttyneestä iloisen yllättyneeksi :DD Miten tuo ylähuuli oikein menee??Anita oli ehtiny saada rusketuksen. Nää kaks on kyllä kans aika romanttisia :3Uusi yritys!
Vanhemmat katsoo vierestä eikä reagoi... Olis hauskaa, jos sivulliset simit reagois jotenkin, kun näkevät kosinnan.Jussi vilkuili sivuilleen, että näkeekö kukaan. Hei, sun tyttöystävän äiti on ihan tuossa takana ja katsoo vakavasti :DD
Ei vaikuta lupaavalta.Hylsy tuli.Anita: Noiden kahden välit taitavat olla viilentymään päin...
Kyle: Onneksi Anita ei hylännyt minun kosintaani.Jussi: Sinä olet kyllä aikamoisen sekaisin. Minä en aio selvitellä henkilökohtaisia ongelmiasi. *kaasuttaa pois paikalta*

Enpä tiedä, onko rakkaus tai kosinta henkilökohtainen ongelma :D Mutta ainakin nyt on käynyt selväksi, että Jussi ei halua naimisiin ainakaan tällä aikataululla... Pitää siis kehittää toisenlainen toimintastrategia.Tällä kertaa vanhemmat näkivät tapauksen ja voivat lohduttaa.Kyle: Voisin ostaa Rachelille kirjahyllyn. Kirjat piristävät aina!Anita: Nyt kun olet varapresidentin tytär, sinunkin on aika ajatella poliittista tilannetta. Isäsi pohtii niitä asioita yötä päivää...
Kyle: Millaisesta siemenestä kasvaisi lihapullakasvi?Päivä kääntyi iltaan ja pahaenteiset ukkospilvet kerääntyivät taivaalle, joten oli aika ratsastaa (ja ajaa) kotiin.Tajusin juhlissa, että näiden koti ei ehkä ollu ihan varapresidentin kodin näköinen :DD Tein hieman remppaa siistiäkseni alakerran yleisilmettä. Vaihdoin seinäpinnat, ostin pari huonekalua lisää ja järjestelin uudelleen. Dinosaurustelkkari sai kenkää ja tilalle ostettiin asiallisempi. Ei tämä nyt vieläkään kauhean fancy ole. Mutta ei se saakaan olla liian hieno tai se ei näytä Shalom-Lobosien kämpältä :DAnita oli käynyt kirjakaupassa jossain taiteilijoiden kokoontumisessa ja saanut suuren inspiraation. Kylellä on taas ohikävelyilme :DD Se on muistaakseni kans taiteellinen, joten ymmärtää Anitan innostuksen.Muutin keittiön vielä erilliseksi huoneeksi. Ja koska näillä oli toiveissa ostaa jotain kallista, ostin puu-uunin!Rachel halusi käydä naapurissa Carlotan ja Shimonin luona.Vierailu jäi lyhyeksi, koska molemmat oli (taas!) lähdössä jonnekin. :DRachel päätti sitten kutsua Aavan laitumelle, joka on siis aivan tuon Carlotan talon vieressä. Hetken kuluttua Benny kirmasi paikalle ja alkoi kirjoittaa Peacelle tekstaria :DDBennyllä oli selvästi jokin hätänä, mutta hän ei halunnu kertoa siitä siskontyttärelle.Miksi nyyhkit? Pettämisen tikari?Kävin vilkaisemassa. Ilmeisesti Rafaela on pettäny sitä :d Taisin saada jotain viestiä aiemmin, että Rafaela vehtasi jonkun muun kanssa, mutta en ottanu kuvaa siitä.Benny on tämän pojan isä nyt kuitenki :DNo varmaan tuletkin kipeäksi, kun ratsastelet ympäri kyliä ilman vaatteita!Kyle: Ah! Siis minulla on niin nälkä, että taidan syödä tämän koko leivän!Hei, herra varapresidentti... Mukava, että haravoit lehtiä boksereissa etupihallasi, mutta limusiini odottaa XDHyppää nyt limusiiniin, ennen kuin postimies tulee!Perus kuljettaja. Maisema heijastuu laseista :DKyle: Limusiini on ahtaampi kuin kuvittelin, mutta ei se mitään.Heti ensimmäisenä työpäivänä Kyle sai huomata, miten kovaa peliä politiikan keskiössä käydään. Mutta tähän ei takuulla suostuta, vaikka palkintona olisi presidentiksi pääseminen :I Meidän Kyle ei ole sellainen mies.

~~~

Sellainen homma. Tässä postauksessa tapahtui taas hurjasti asioita, mutta toivottavasti pysyitte kärryillä. Esikatselen tämän vielä ja lähetän sitten, muuten on taas kymmenen kuvaa vinksallaan ja mitä lie :D
Be blessed 💝

5 kommenttia:

 1. Wooooo ihanaa ku nyt on ollu taas aktiivisempaa kaikkien blogeissa! Kivalta muuten näyttää tää ulkoasu ja banneri! (:

  Näyttääpä kivalta toi Rachelin makkari! (Oletan että se on sen makkari ku siinä sängyllä touhuaa XD)

  Malena on jotenkin kiva nimi :D

  Ouuu pakit tuli Rachelille :DD Tyttöparka.......

  Noi hippamummot aaa XDDDDD

  Aww lakka pääsi parempaan kotiin! Ehkä ihan hyvä :DD

  Söpö kisu!

  Oiiii minunkin pelissä synty just varsoja ♥

  Kesäpäivänviettokuvat ja yleensäkin semmoset kuvat missä koko perhe tekee jotain yhdessä on ihania!

  TAAS PAKIT??? :DDDDD Nyt jussi....pää pois sieltä pensaasta ja ryhdistäydy XD

  Oikein kivalta näyttää uusi sisustus!

  Kyle pääsi uusille urille!

  Hyvin pysyin kärryillä! Olipa kiva postaus taas (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itsekin innolla odotan, miltä siun blogi tulee näyttämään remontin jälkeen :)

   Joo innostuin tuon Rachelin makkarin kanssa :D Se on vähän hassu kun portaista näkee sisälle huoneeseen, mutta toisaalta se tuo avoimuutta niin en viitsinyt laittaa seinää siihen väliin. Tykkään sisustaa makkarit simien lempivärien mukaan, Rachelin lempiväri on siis punainen, kuten näkyy. xD

   Kyllä, hihittelin sisäisesti noille hippamummoille XD Ne oli siinä koko päivän!

   Mie teen Simsin sosiaalitädit työttömiksi kun siirtelen lapsia ominpäin :DD

   Perheen yhteiset päivät ja juhlat on simsissä jotenkin erityisiä. Usein tulee vaan suoritettua kullakin simillä niiden omia tehtäviä ja juttuja, jolloin jää vähemmän aikaa suhteiden hoitamiselle ja yhteiselle puuhastelulle. Kuulostaa joltain mikä on haasteena myös irl, nyt kun miettii. :o

   Jussilla on oikeasti joku ongelma xD Alan arvella että se on sitoutumiskammoinen, kun en vielä sen viidettä piirrettä tiedä. Ainakin on haastetta, tämän simjäbän kalastaminen ei niin helposti käykään :D

   Oon niin ylpeä Kylestä, minun pieni ;_; <3 :3

   Kiitos kehuista ja kommentista! :)

   Poista
 2. Tykkään ulkoasusta! En ite käytä Bloggerin valmiita mitään vaan tykkään muokata omannäkösen aina, mut tää neliapilatausta sopii tänne ku nyrkki silmään, jotenkii pirtee :) Ja tuokin banneri on just hyvä! Ei kaiken tarviikaan olla just niin täydellistä eikä kaikkee osata parhaiten, jotta lopputulos ois toimiva ;)

  Tuli tässä ekasta kuvasta mieleen et vitsi ku ärsyttää muuten välillä toi nelosen tuputtaminen :D Tohonkii päävalikkoon piti sitten tunkee linkki sen ostamiseen XD Ärsyttäs ehkä enemmän jos en ois jo kerenny aikoinaan sitä ostaa. (Ja nyt mystisesti alko taas tekee mieli kokeilla sitä... noh, sitähän on aina pelattava silleen kerran, kaks vuoteen, jotta voi taas todeta, kuin ärsyttävä se on ja palata kolmoseen :D Oishan siellä Hazelilla vielä keskeneränen taapero... viimeks pelasin just sen takia et testasin vaan taaperopäivitystä :D)

  Malena, ompa muuten hauska nimi! Vaihteeks jotain muuta ku niitä perinteisiä Pekkoja ja Liisoja :D

  Onko Jussi sitoutumiskammonen? En muista tekeekö joku muukin piirre herkästi tuota, yksinäiset sudet nyt ei ainakaan oo normaalia herkempiä torjumaan. Itellä ainakaan eivät oo koskaan torjunu :D Itseasissa on tainnu aina onnistua tuo miun simeillä ::D

  Ompa erikoinen moodletti ja animaatio! Sims kyl jaksaa yllättää vielä vuosien jälkeenkii!

  Ei jessus noita hippamummoja :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  Lol tota haamun ilmotusta :DDDDDDDDDD

  Toi Kylen hyväntekeväisyyskuva ois muuten kans banneriainesta! Jos vaan leikkais kuvaa silleen et timantti jää pois näkyvistä :D Hei muuten, tuli tässä mieleen et jos joskus haluat jotain tietynlaista custom-made banneria etkä osaa ite tehä, ni huikkaa miulle! Tykkään tehä kaikenlaista ja jos vaan on kuva, mittasuhteet, teksti jonka haluat ja muu visuaalinen ajatus siitä mitä oot vailla bannerin kanssa ni onnistuu kyllä :)

  Naurattaa aina ku laukkakisoissa on _Ravuri :DDD

  Benny-muurahainen :DDDDDDDDD

  Apua, Lakka-parka :D Ehkä ihan hyvä näin, Benny osaa kuitenkii huomioida vähän paremmin lasta :D

  Voi hitto, siis kummitukset + keinutuolit! Alicen hauta ku oli jonkun aikaa Rogetien tontilla ja niillä oli keinutuoli, ni siis ei sitä muut kerenny käyttämäänkään varmaan ku aina öisin Alice nökötti (ja nukku) siinä :DDDDDDD

  Toi Kylen reaktio :DDDD Mistä ne muuten puhu oikeesti? Tai puhekuplissa on eläimiä mut oliko tuo joku eläinystävän tms. piirre et voi puhua eläimistä vai mitä tossa tapahtuu oikeesti? Oon aika vähän pelannu kyseisillä piirteillä. Corbin tais olla kissaihminen mut ei se ikinä puhunu kissoista kelleen :D

  Ahaha tossa Anitan läppärikuvassa muuten ton Kiinan patsaan pää menee katosta läpi XD

  Ei vitsi miten jotenkii surkuhupaisaa seurata tota Jussin livistelyä päivästä toiseen, ihanku se oikeesti välttelis seuraavaa kosintaa viimeseen asti :DD

  Vitsi näyttää aika hauskalta noi varainkeruujuhlat, vaikka en ookaan mikään innokas juhlienjärjestäjä simssissä enkä juhli koskaan myöskään irl :D On vielä paljon noita peruspelinkii uria mitä en oo pelannu ainakaan paria tasoa pitemmälle ja politiikkauraan en ainakaan oo tutustunu koskaan sen kummemmin!

  JUSSI XD Luulin ensin et se kosii! Sit vasta tajusin et se tökkii Rachelin rintavarustusta XD

  Hyväksytkö simeille muuten aviottomia lapsia? :p Jos Jussin muuttais niille ja jatkais ilman naimisissa oloa?

  AI hyvä ihme tuota Kylen ohikävelyilmettä :::D:D:D::DD:DDd

  Voihan Bennyä :( Ei mee hyvin nyt.

  Huh, olipas tehtävänanto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta! :D Totesin itekin että tämä apilajuttu on oikein passeli vaikka Bloggerin valmistausta onkin. Vihreä väri on se juttu jonka haluan glogin tyylissä säilyttää. :)

   En oo tyyliin koskaan ees huomannu tuota nelosen mainosta ku en koskaan jaksa kirjautua sisään ja klikkailen parissa sekunnissa talouden lataamaan :DD Mutta joo onpa kyllä... Nelosta ei mulla ole eikä tule. :D

   Sims osaa välillä yllättää mielenkiintoisilla nimillä... vaikkakin suurin osa yllätyksistä on ihan naurettavia tyyliin Kekkonen ja Paukku XD Joskus löytyy muuten toisistakin peleistä inspiraatiota mielenkiintoisiin simien nimiin! Kaveri esimerkiksi pelaa Kingdom Come: Deliverance ja siinä oli nainen nimeltä Johanka (ilmeisesti ihan oikea nimi jossain päin mualimaa). Olin heti että vitsi onpa siisti nimi, pitääpä muistaa tuo! Jospa Rachel saisi vaikka tyttären :D

   Tiiätkö muuten "muistaako" peli simien nimiä? Jos laitan jollekin simille jännän nimen niin voiko jostain joskus putkahtaa townie jolla on sama etu- tai sukunimi? Koska silloinhan peliin vois tavallaan istuttaa erilaisia nimiä.

   Jussi on kylä vältelly ja ollu niin ihme häiskä, että varmaan se on sitoutumiskammoinen :DD Sillä on neljä jotain muuta piirrettä ja viidettä en tiedä, joten se voisi olla juuri se... Mulla on kyllä sotasuunnitelma, että laitan Jussin muuttamaan näille ja sit laitankin Jussin kosimaan

   Hei nyt luinkin netistä, että Jussin sekopäisyys todellakin vaikuttaa asiaan! Joku kertoo että hyväksyntä/kieltäytyminen on tällöin random riippumatta siitä miten hyvä suhde on. Eli mun tarvii oikeesti vaan muuttaa Jussi sisään ja antaa sen tehdä kosinta. :D

   Allright kiitos tarjouksesta, laitan korvan taakse :)

   Anita on eläintenystävä ja sillä on aina toiminnot "Intoile kissoista" ja "Intoile koirista" tai jotain sinnepäin. Niitä käytin hyödyksi :D Toinen sim voi reagoida niihin tuolleen innostuneesti kuin Kyle teki tai tylsistyä. Mutta Kyle nyt suostuu kaikkeen mitä rakas vaimo sanoo xD

   Hups joo :'D Taisin siirtää tuon patsaan semmoiselle jalustalle kun muokkasin taloa edustavammaksi.

   Varainkeruujuhlien pitäis varmaan olla sellainen arvokas tilaisuus johon kerätään kaupungin kerma ja jossa soi klassinen musiikki, mutta koska Kyle on Kyle niin tietysti laitetaan bileet pystyyn! :DD Mulla oli kans ensimmäinen kerta kun sim on näin pitkällä politiikassa. Tässä on vielä se että hyppäsin tasojen 1-8 yli, koska Kyle oli ennen bisnesmiehenä :D Mutta kiva kun uran myötä tulee uusia toimintoja! Kyle voi nyt noiden juhlien järjestämisen lisäksi pitää innostavia puheita ja väitellä politiikasta simien kanssa.

   Jussi on sekopää, mitä muuta siltä voi odottaa XDDDD

   Bennyn elämä on kyllä melkoista vuoristorataa, hirveen usein tulee ilmoituksia kun sille sattuu kaikkea. Sillä välin Peace synnyttää lapsia onnellisessa avioliitossa (miehensä Urpo muuten eläköityi juuri).

   Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
  2. Hmm, en oo varma muistaako sims yksin nimiä, mut ainankii StoryProgressionilla muisti liiankin hyvin. Voi tietysti olla et jos tallentaa laariin simejä, et se sieltä ottas nimiä käyttöön. Mut itellä ku on SP ollu niin hiton kauan jo pelissä ni en tiiä millasta on elämä ilman sitä (paitsi että hermoja raastavampaa koska kontrollifriikkeys ::D), mut sen kanssa ainankii meni jo niin överiks toi nimien lainailu et oon joutunu aina asetuksista säätämään erikseen, et näitä tiettyjä nimiä EI uudelleen käytetä! Sillon ku toi alko lähtee lapasesta ni olin mm. tehny Moonlight Fallsiin Supernaturalin testisimit eli keijutytöt Lola ja Lilian Pixie ja noidan Rhonda R. Pelasin TWINBROOKISSA ja sinne alko sit putkahtelemaan samoja (suku)nimiä ja olihan siellä myös Mayeria (myös miun sim) ja vaikka ketä ja sit ku ne alko menee vielä naimisiin keskenään ni voi hitto :D Ja SP vielä teki niitä yhdysnimiä eli sit siellä oli jotain Pixie-Mayeriä ja vaikka ketä. Itseasiassa tästä on vielä jäänteitä tuolla Kiinassa, koska noita main tais käydä Bea piipahtamassa ulkomailla ja sieltähän löytyy se yks musta pikkutyttö (aka iho bugaa syystä X), jonka sukunimi on muistaakseni joku Pixie-R. tai vastaava mut en oo jaksanu tehä sille mitään joten se on siellä edelleen sukulaistensa kanssa :D

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3