lauantai 2. helmikuuta 2019

Shalom-Lobos 30: Lapsikatras kasvaa

Hehei, Shalom-Lobosit ovat saavuttaneet taas pyöreän luvun! Mennäänpä sen kunniaksi suoraan asiaan. Tässä postauksessa on luvassa monenlaisia sattumuksia, kaaosta ja kaiken tapahtumista yhtä aikaa. Siis normaalia simien arkea.John: Ruby on viimein saapunut luoksemme. Praise the Lord, aamen!

Ruby: Mitä se puuhaa...

Nyt selvisi tyttösen nimikin! Tajusin muuten, että sekoilin viime postauksessa. Pelissä se aikaisemmin adoptoitu vauva oli nimeltään Ruby, ja tän lapsen olin nimenny Roseksi. Mutta sit mietin, että se tuntuu toimivankin paremmin just toisinpäin. Joten kävin kaupungintalolla vaihtamassa tyttöjen nimet :D Eli taapero on nyt Rose, kuten kirjoitin viime postaukseen, ja tämä tyttö on Ruby. En tiedä, saiko tästä mitään selvää xDTässä on Rubyn piirteet ja suosikit. Melkoiset älykön piirteet on peli arponu :DDTem sai viimein kaverin shakinpeluuseen. Sillä on elämänhaaveena kätevyyden ja logiikan saaminen kymppiin, ja Ruby nyt haluaa piirteidensä puolesta kehittää logiikkaa.Cipolla meni syömään kasvit naapurin Millereiden puutarhasta XDD eiiiiLumihiutalepäivänä John ja Tem järjestivät orpokodin "avointen ovien päivän" lahjabileiden muodossa. Nyt vasta tajuan miten paljon väriä tässä kuvassa on :D Ja vasemmanpuoleisella ukolla jumittaa käsi näkymättömään lautaseen.Gavin Bird-Pinkerton: Todella kodinomainen tunnelma tässä laitoksessa.
Jacquie Miller: Ihan sydäntä lämmittää!Gavin sai lahjaksi vessapaperia :D En kyllä muista, mitä muuta pointtia tässä kuvassa oli. Mark, David ja puuma-Vera on täällä.Chuck päätti sitten mennä istumaan seinän taakse toimistoon :DDD Koska huoneet ei oo yhtenäisiä (seinä jakaa vaan osittain eikä oo ovea tai mtn), simit ei tajua, että välissä on seinä.Ois kiva saada Davidista ja Rubystä ystäviä, koska kumpikin on fiksuja tietokoneneroja!John saa sitä hyvää <3 ;)J: Sori, pitää päivittää Simsta.

Simit tykkäsivät juhlista. Voidaan leikkiä, että lastenkoti sai tästä hyvää mainetta.Kattokaa, ketä on täällä jälleen! Riffinin Cornell ja Chantrelle Riffin tuli keräämään joulukarkkia. Chantrellesta on kasvanu... persoonallisen näköinen teini. :DTem näyttää myötätuntoiselta.Chantrellea ei oo koskaan oikein kiinnostanu nämä karkkikierrokset. Se alkaa aina lukemaan kirjaa tai tutkimaan tonttuja meidän pihalta. Ilmeisesti Cornell vaan pakottaa sen mukaansa :DSiellä se on taas. Lopeta se tonttujen potkiminen ._. Tonttuneuvostoliitto palaa varmasti kostamaan.Rachel lukee Rubylle iltasaduksi Anitan kirjoittamaa sarjakuvakirjaa <3Lopulta kävi niin, että kaikki simit menivät nukkumaan, eikä kukaan muistanut kolmea oman onnensa nojaan jäänyttä taaperoa :'D

Merry: Tää töit nyt kanaa! Nom nom!M: Titten tää lentäit Kuuhun tämmötellä laketilla ja hakit juuttoa. Tappait kaikki avaluutoliot ja hakit juuttoa...

Creepy lapsi D:M: Ja nyt ne lähtit buttilla kalkuun kun tämä tulee laketilla.
R: Okei! Blum bluum!

Merry on selvästi leikin johtaja.Pippin ei ruvennu leikkimään tämmöistä ja lopetti. Tuntuu että Pippin jaksaa keskittyä paljon vähemmän aikaa kaikkiin toimintoihin verrattuna toisiin taaperoihin. Jos sen komentaa leikkimään jollakin, se lopettaa viiden simminuutin päästä ja alkaa joko huutamaan tai leikkimään ystävänukella. xd Mutta ihan mukava, että taaperotkin erottuu toisistaan persoonaltaan!

Merry ja Pippin on muuten molemmat Kömpelyksiä, ilmeisesti Rachelilta peritty ominaisuus :D Ja Merry on Herkkäuninen, kun taas Pippin on Sikeäuninen. Hauska!John tulee viimein aamukolmelta katsomaan, mitä taaperot täällä touhuaa.Tiedän, John, minäkään en tykkää mystävistä.
Aww Rose muuten kattoo Johnia tuolla lailla :3Teknologiakammoinen John ei siedä telkkarin olemassaoloa ja ragee jatkuvasti, kun joku tonttu käynnistää sen :DKolme taaperoa pitää perheen hyvin kiireisenä, mutta aikaa on jätettävä myös suhteen hoitamiseen.Rubyllä on tutunoloinen strategia: herää aikaisin, jotta ehtii pelata koneella ennen kouluun lähtöä :DEnsimmäinen koulupäivä (?)Rachel on sata kertaa yrittäny tavoittaa Gavin Bird-Pinkertonia palauttaakseen sille korjatun telkkarin (tehtävän johdosta), mutta mies on aina joko töissä tai muuten ei tavoitettavissa. Just katoin että hei, nyt se on kotona, laitetaan Rachel äkkiä menemään sinne. Ja arvatkaahan, kuka tulee autolla vastaan puolivälissä matkaa. :DTalouteen tarvi saada tilaa.Gaaah!

Tem oli vaihtamassa soittoääntä ovikelloon :D Rachel tuli talleilta ja ovella olikin vasaraa heristelevä miniä xDMURHA XDJohn halusi kans touhuilla hevosten kanssa, joten käytiin laittamassa Nada tiineeksi.Kokeilin tulisko enemmän orpokoti/laitosfiilis, jos ois aita tontin ympärillä. Mutta ei mikään korkea muuri, koska halutaan kodinomainen ympäristö. Päädyin lopulta tuohon pensasaitaan. Samalla laitettiin hieno kyltti.? Kaksosetko sieltä onkin tulossa?Muistatteko, mitä sanoin Merryn hakeutumisesta hankaliin paikkoihin :DRachel on kovasti ihastunut hevosmies Chuckiin.Okei.Käytiin laittamassa Diamondien asiat kuntoon, ei ollu sänkyä tyttärelle. Yritin saada vanhemmat naimisiin, mutta ei ollu suhde tarpeeksi korkea / olivat liian väsyneitä nii ei onnistunu.Palasin peliin ja Tem rupesi oksentamaan jotain kumman syystä. Raskaana se ei oo.Kun jätät simit nukkumaan ja lähdet käymään keittiössä, lopputulos on tämä.John, unohda kirjahylly ja pelasta vaimosi! Onneksi meillä on sankari-Marisolhaamu, joka ryhtyi toimiin :DRose huutaa ja John ragee.Tilanteenpurkuhetki. Ei hätää, kaikki ovat kunnossa!Rose ei suostunu syömään tuota ruokaa, vaikka sillä oli hirveä nälkä. Se johtui tietty siitä, että lautanen bugasi ja jumittui syöttötuoliin. Mutta ää, nirso taapero :DKattokaas, kuka löytyi harhailemasta meidän pihalta!Davidista on tullu joku poliisin teknikko.

Rachel: Palvelet siis yhteiskuntaa älylläsi? Olen ylpeä, poika.Rachel oli tosi mielissään siitä, että David jäi kylään vähän pidemmäksi aikaa.Tässä välissä kävin Nraasin avulla haravoimassa kaikki Appaloosa Plainsin taloudet läpi. Halusin tutkia, onko kaupungissa kaltoin kohdeltuja lapsia lastenkotiin siirrettäväksi, ja toisaalta lisätä tarvittavat kehdot, sängyt ja lemmikkien ruokakipot joka taloon. Laitan tähän jotain havaintoja SimsWiki-linkkien kanssa, miten alkuperäissimien tilanne on mun pelissä kehittynyt. Jos joku tietää nää ja kiinnostaa, niin voi tsekata.

Bookle Singleton on avioitunut Hetty Lionheartin kanssa, jäänyt leskeksi ja elää nyt Lionheartin kämäisessä mökissä kolmen kissan kanssa. xD

Lapsettomuudesta kärsineet Marshallit ovat saaneet kaksi lasta, nimeltään Enni ja Nino. :)
(Jos joku on kattonut Isä Matteota, voi kenties huomata sattumalta syntyneen referenssin :D)

Honey Darnell on ihastuksen kohde sekä Chuck Hobblelle että tämän kämppäkaverille, Johnny Johnsonille. Tämä on fakta jo pelin alussa. Siirsin kuitenkin Honeyn hevosineen Johnnyn ja Chuckin talouteen. Kun myös Rachel Shalom-Lobos on ihastunut Chuckiin, on draama käynnissä, ja saa nähdä, mitä tapahtuu.

 Ja koska seikkailin toisissa talouksissa, storyprogression teki tietysti näin. Palattuani Shalom-Loboseille lähetin nuo suoraan kaupungintalolle rekisteröitymään "eläkeläisiksi" -> ei enää pakotettuja ammatteja.Tem rupes sit tietty rakentamaan iglua suoraan pääoven eteen xDAwww, poliisi-David lukee Rubylle iltasatua! Davidin valitsemana kirjana taisi olla Voiton valkoinen lippu.Tem kävi jututtamassa Riffineitä. Olisin halunnu kutsua nälkäisen Cornellin näiden luo syömään, mutta se ei suostunut tulemaan.Mit...? Onko Riffineillä talossa joku salaovi? o.oRachel sai viimein Gavinin kiinni, palautti telkkarin ja jäi taas tuonne nukkumaan... Se on muuten Kylmyyden ystävä, eli ei mitään hätää.Ööö John, mitä täällä tapahtuu?Jaahas. Et sinä, Merry, varmaan ihan sieltä asti näe.Karvasääri-David oli yötä täällä.Pahamaineisella taaperojengillä on suunnitelma.Ilmeisesti ois pitäny päästä alakertaan leikkimään. ._.Nyt tulee lapselle ikuiset kummitustraumat. Haamut osallistuu täällä melko aktiivisesti lastenhoitoon, vaikka aikuiset eivät niihin uskokaan.Rachel: Pitäisit lapsi tauon siitä hiirellä näppäilystä ja lukisit välillä oikean kirjan!Ei nyt sinne sateeseen olisi tarvinnut mennä :'DRachel kutsui Chuckin ulos, ja tämä toi näköjään Honeynkin mukanaan. Drama drama... Mutta nää tuli ratsain paikalle, mikä on kiva juttu heppasimeille!Täällä kerrotaan perhesalaisuuksia koko kylälle. Ja sitten tulikin petturi-maine, taas ilman loogista syytä. Mitä juoruja Rachelista oikein kerrotaan?Tilanne korjattu onnellisuuspisteillä.Honey vakoilee hevosen takaa dramaattisesti.Chuck ei sitten ollutkaan kovin vastaanottavainen, joten kokeillaan miehen piirittämistä myöhemmin.Täälläkin opetellaan suvun tarinaa laulun muodossa!John: Muista, kultaisen meduusan voi löytää vain tuurilla ja tiedolla!Oho?Ihana!!! Tuommoiset karvasukat <3 Tonttuneuvostoliitto ja jäätelöauto ovat todistamassa sievän varsan syntymää. Alinalle ei ollu oikeen italialaista vastinetta, joten se sai jäädä silleen.Taas täällä tapahtuu kolme asiaa yhtä aikaa. Stereot syttyivät tuleen (toista kertaa tämän osan aikana), varsa syntyi ja Merryn synttärijuhlat ovat alkamassa :DMerry pääsi ikääntymään vasta, kun puolet vieraista oli lähtenyt kotiin :D Vera ei pitänyt taaperon hihkumisesta.Tällainen poika sieltä tuli! Piirteeksi arpoutui ylitunteellinen.Nyt kun kehtolapsiraja alittui, oli aika arpoa uusi ottolapsi.Saanen esitellä: Frodo Shalom-Lobos. Nyt onkin sitten talous täynnä. :DJussi. Mee pois, pelästytät lapset.
En muista kaikkia Frodon piirteitä, se on ainakin Ajoneuvointoilija.Merry tykkää hoitaa hevosia yhdessä mummin kanssa <3Lapset lähti kouluun. Sillä välin hoidettiin yhdessä puutarhaa, kevät on viimeinkin saapunut. Taaperot ovat mukana toiminnassa!Koulusta palattuaan Merry ja Ruby löysivät kulkukissoja toiselta puolen tietä. Niiden kanssa touhusivat koko iltapäivän.Ruby taisi oppia jotain ajan viettämisestä sateessa.
R: Hei meillä ei oo sateenvarjoja, pitää varmaan mennä sisälle!
M: Entä jos löytäisi niin ison lehden, että voisi käyttää sateensuojana...Rauhallinen perhehetki yhdessä pöydässä.*kaksi sekuntia myöhemmin* Ei sittenkään niin rauhallinen :D :S
Tuo kruunupää on joku koulukaveri.Rachel kävi Chuckin kanssa leffassa ja poimi kyytiin jonkun ihan random taaperon, joka ryömi ypöyksin tuolla tontilla :DTeleportattiin kotiin ja ryöstetty lapsi pysyi vieläkin matkassa xDSe vaan haipui pois? XDHyvin tehty, Merry... Ei se mitään, äiti korjaa.Kattokaa, mitä löytyi! Tää Jussin ja Rachelin tanssiaiskuva oli säilyny muuton aikana. Voi että kun ne oli teinejä vielä.Mietin, että miksi John jätti kesken lettujen paiston. Angel-pappa oli vallannut uunin! Ja voitte vaan arvata, mitä seuraavaksi tapahtui.Angel-haamu: Eeeei meikäläinen mitään tehnyt!Vaaratilanne! D: Palomies, tee jotakin!Apuaa :dKaikki ookoo! Lapset on vaan tunnin myöhässä koulusta.Stalkkeri!
Vera: Miksi Mark ei osta minulle tuollaista keinutuolia?Luettiin lehteä. Hyvä tietää :DKoulu loppu! Vaan älkääpäs menkökään koulubussiin.Tykkään tän kaupungin maalaismaisesta tunnelmasta, vaikka oma kone ja alhaiset grafiikka-asetukset ei teekään sille oikeutta.Lapset sai mennä kuppilaan vähän hamppareille. Merry edelleen palaneena.Ihana tähtitaivas!Kaikki kerääntyi tuohon portille, kun toinen niistä kulkukissoista kuoli tontille.Rachel tuli torumaan aidan toiselta puolelta, kun Merry ei mennytkään kouluun seuraavana aamuna :D Jotenkin niin sopiva, äkäinen mummo aidalla.Merry-parka. Ensin palaa poroksi, seuraavaksi iskee flunssa ja sitten vielä saa huutia mummolta.Nyt pidetään vähän hauskaa~Merry: Heiäitimissämunsininenhupparion?Uups. :DJohn: Ei me mitään tehty, ei ollenkaan!
Tem: Juuri niin, me vain.. painittiin! Menepäs siitä, nämä ovat aikuisten asioita.

Tässä kohtaa peli kaatui, ja saatiin elää tämä aamu uudestaan. Ei siis traumoja Merrylle :DKun et ehdi syödä kunnon aamupalaa.Frodo: My Precious...Nää hoitaa suhdettaan ihan itestään <3John: Pitäisi kyllä päästä salille, ei ole pitkään aikaan tullut käytyä juoksumatolla!Tem: Hmm... Ehkä Rachel voi katsoa taaperoiden perään, kun me käymme nostelemassa puntteja.Merry ja Alina on parhaita kavereita <3

M: Minä olen prinssi Rohkea, ja sinä olet nyt minun uskollinen ratsuni.M:  Minun, prinssi Rohkean, on haettava Jalouden timantti tuon linnan salaisesta aarrekammiosta! (Jussin kaukomaakokoelma tallin yläkerrassa) Mutta linnassa asustaa hirmuinen lohikäärme...M: Tullos, uskollinen ratsuni, kukistetaan lohikäärme toisella kertaa.En muistanu ottaa kuvia Johnin ja Temin salireissusta, mutta tosiaan lähetin ne sinne joka tapauksessa ja Rachel hoiti taaperoita ihan hyvin.Kun lapset pääsivät koulusta ja kyyhkyläiset saivat salitreeninsä valmiiksi, vein koko konkkaronkan kuppilaan syömään. Siellä tuli Temille sopivasti tuollainen tehtävä. Juurihan se kävi salilla. :DJohn: Jep, Chuck, käytiin tässä kylällä syömässä lasten kanssa ja kohta päästään vaimon kanssa petipuuhiin...J: Salilla on käyty ja lihakset kasvaa näääin isoiksi!Frodo jutteli opintoretkestä ja koulubussista.Merry ehti leikkimään vaikka mitä flunssapäivän aikana! Se halus järjestää teekutsut Penni-nukelle ja laittoi jopa juhla-asun päälle.Pistän tähän väliin; John sai joskus jonkun kalojen tukkima viemäri -tehtävän ja toi sieltä mukanaan krokotiilin :D Nyt se on yläkerran käytävän seinällä täytettynä.Seuraava päivä olikin lemmenpäivä, jota juhlistettiin kevätriehassa koko perheellä.Ruby (meinaan välillä kirjoittaa Peace) oli vuorostaan flunssassa ja jäi kotimieheksi.Hellanlettas, Chuck :DDMitä ne juoruilee?
Chuck: Taaperot ovat sitten hassuja! Tekevät, katsos, näin!R: No mutta!Isä ja pojat rullaluistelemassa!John: Katsokaas, pojat, kyllä isä osaa!Frodolle taisi tulla paha olo tästä pyörimisestä.Tuo ilmoitus :'DD
Tem taitaa olla sitä mieltä, että John on hyvä saalis.Pippinin aika kasvaa!Työnarkomaani lapsi? Pippin saa burnoutin jo peruskoulussa.Kaikki kotiin! Riehatontti on melkein näiden kartanon vieressä. :DSelvennykseksi vielä kuva lapsista! Vasemmalta oikealle Frodo, Pippin, Merry ja Ruby.Tässä vielä koko perheen potretti. Ruby ei tykännyt olla kuvattavana. :D


Tiivistelmä:

 • Järkättiin lahjabileet
 • Tulipaloja peräti kolme kappaletta, mutta kukaan ei menehtynyt
 • Myytiin Cipolla-hevonen ja hankittiin Nadalle Alina-varsa
 • Laitettiin kaupungin taloudet kuntoon
 • Merry ja Pippin kasvoivat lapsiksi
 • Frodo saapui perheeseen
 • Rachel rakastui Chuck Hobbleen

Siinä ehkä käänteentekevimmät tapahtumat. Huomasin muuten, etten oo päivittäny simien tietoja pitkiin aikoihin. Siellä ei oo tyyliin Temistä kuvaa eikä piirteitä. Muutenkin pitäisi kehittää jokin toimivampi konsepti simien kuvien ja luonteenpiirteiden esittelyyn. Koitan tehdä niitä hommia jossain vaiheessa.

Eipä mulla muuta. Be blessed 💝


4 kommenttia:

 1. Jees, lisää simssiä 8) Miunkii blogissa oottaa nyt erikoispitkä (matka)jakso!!! :D
  Ulkona on nollassa sää ja tää talo aina kylmenee ku luulee vissiin et kevät tuli ja tänne sisälle paleltuu ja nyt on pakko kitata teetä, ja teetä on jotenkii aina tosi kiva hörppiä ku lukee simsblogeja :D

  Kyl mie ainankii sain selvän tuosta siun selityksestä :D En ois varmaan muistanu noita nimiä (tai tuota nimeä) muutenkaan vielä tässä vaiheessa kuvia XD

  Hyi ku tulee entistä kylmempi olo ku kattelee noita pelaamassa shakkia tossa kuistilla :DD

  Herranjestas noita tonttuja on PALJON :DDD Meille (siis Rogeteille) ei ookaan uusia tullu ihan äsken hmm...

  Wallace&Gromit ja kuu-juusto-jakso!!! Se näytti niin saamarin hyvältä aina ku ne söi "juustoa" voileipäkeksien päällä, harmi et oli vaan muovailuvahaa :( (Samoin se hillo paahtoleivän päällä, menee samaan kastiin Muumimamman kokkausten kanssa!)

  Merry haluu selkeesti kokee kaikki leikit täysillä :DD

  Johnin rage näyttää kyl enemmän joltain discotanssilta XDDD Mut hauska toi Marisol-haamu tuolla avuliaana :DD

  Hui kuin kuumottava olikii toi lettujenpaistoepisodi D:

  "Frodo: My Precious..." :::DDDDdd Also mikä noita sipuleita vaivaa, miks kaksi? XD

  Mikä toi viemäritehtävä oikein on? :D Tuleeko se tyyliin Maailmanmatkaajassa vai saiko sen ihan omassa kotimaassa?

  Meni hetki tajuta et mitä ihmettä Frodon naamassa on, mut sehän on sateenkaari :DD

  Olipas kivat perhepotretit lopussa, nyt on ainankii taas ajantasalla et montako simiä ja keitä taloudessa on :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Koitan just kehittää jotain tapoja tehdä selvemmäksi, ketä kaikkia talouteen kuuluu ja mitä tapahtuu. Just tiivistelmät ja perhepotretit postausten loppuun tuntuu ainaki toimivan. Tuo Simejä-sivu on oikea murheenkryyni, jota pitäs päivittää ja saada järkevämpään muotoon. :D

   Näille tulee koko ajan uusia tonttuja, etenkin koska hevoset!

   Merry on kyllä kiva. Se haluaa jatkuvasti leikkiä noita mielikuvitusleikkejä ja tehdä kaikkea jännää :D Rubyllä ja Frodolla on toiveissa lähinnä shakinpeluuta ja kirjan kirjoittamista, ja Pippinillä tyyliin kalastamista.

   Tykkään Johnista tosi paljon just sen takia, kun se on tommonen... liikkuvainen :D Aina heilumassa joka paikassa ja näyttämässä temppuja lapsille.

   En tiiä mikä pirullinen juoni oli haamulla mielessä kun esti hellan käytön kesken lettujen paiston ja aiheutti tulipalon xD kirjaimellisesti kuumottava, kuten sanoit :D

   Frodolla oli iso nälkä, siksi kaksi sipulia. Ehkä. :D

   Tuo tehtävä oli ihan kotimaailmassa, tyyliin kaupungintalon viemärit menny tukkoon ja Johnin piti käydä aukaisemassa ne. Voi olla, että krokotiili onkin Egyptistä kalastettu ja piilotellu tavaraluettelossa, mutta huomasin sen vasta tuon tehtävän toteuttamisen jälkeen; en siis tiedä :DD

   Jes! Oonkin lukassu sun uusimman postauksen läpi, koitan heittää kommenttia jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Matka jatkuu, vihdoin ja viimein :D En tajua miten täs kerkis taas kulua melkee kuukausi siitä ku luin viime postauksen, mut josko ois korkee aika hoitaa homma kotiin, varsinki ku postasit just uutta materiaaliaki!

  * * *

  Uuuu Rubyn lempiväri on keltanen. I approve 8)

  Mä tein aina (ja teen kyllä edelleen........) tota koneella käymistä ennen koulua XDD Priorities.

  Joo musta kans tuntuu et on ihan mahotonta laittaa simejä tyylii sukulaisille kylään ku kaikki hyppää koko aja jossai kaupungilla. Ihan kiva ku julkiset paikat ei oo tyhjillää mut argh :D

  JAAAA se paranteli ovikelloo, katoin et mikä ihmeen taikasauva Temillä on kädes :DDDD

  Apua miten uskallat jättää pelin päälle ku lähet jonnekki! Mä oon nii vainoharhanen etten yleensä jätä peliä ees keskellä yötä ykköselle jos meen viiden metrin päähän jääkaapille xD

  En oo ikuisuuksiin pelannu perheellä jonka tontilla pyörii haamuja, ja ku seuraa tätä kaaosta nii en kyllä odota innolla. Mikä on todennäkösyys et Angel päätti just tolla hetkellä käydä uunin kimppuun?? Niinku thanks a lot :DDDD

  Mäki tykkään tosi paljo Appaloosasta ♥ Siellä on just sellane ihan oma tunnelma, ja näin maalla kasvaneelle se on myös tosi kotonen paikka. Jossai Bridgeportis on kyllä kiva välis pelata mut oikees elämäs suuret kaupungit ei todellakaan oo mun juttu :D

  Apua hajoon äkäselle Rachel-mummolle aidan takana XDD

  Nam, sipulia aamupalaks :''D

  Ihana puolen metrin kroko :D Mua ikuisesti ärsyttää ku simsin kalat on tollasia taskumalleja, koska vitsi miten hienoo ois jos seinälle sais iha oikeen kokosen krokotiilin.

  Onks toi lemmentutkija mikälie aina ollu noin härski??? :D:D:D:D:D Oikeesti mitä.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän on ihan hauskaa jättää simit minuutiksi yksinään ja kattoa palatessa, mitä ne on saaneet aikaan XD Joo siis nimenomaan ykköselle, ei ikinä nopeammaksi. Ellei sit kakkoselle, jos kaikki simit nukkuu yhtä aikaa.

   Nää haamut on ihan järkyttäviä :DD Jussi varsinkin tuntuu pyörivän tontilla 24/7, siis päivälläkin. Angel tai Kyle tulee morjestamaan välillä, mutta muut on yleensä rauhallisia. Jos Petra tulee, se jää yleensä hautausmaan penkille nukkumaan. Mutta ei ne yleensä tuollaista kiusaa tee kuin Angel tässä XD

   En kestä tätä kun Merry on vielä lapsi ja leikkii prinssileikkejä hepan kanssa <3 Ja saa toruja mummolta aidan takaa xD

   Niinpä! Ja jos krokotiilit näkyis vielä kalastettavina oikein massiivisina, sim vetäin yhtäkkiä vedestä parimetrisen möhkäleen :D

   Lemmentutkija on nähnyt paljon...

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3