sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Shalom-Lobos 29: Uusi elämäntapa


Heiii ja iloisen kylmää sunnuntaipäivää meille kaikille.

Pelailin tuossa pari viikkoa sitten ja kävin sitten katsomassa Screenshot-kansiota. Yllätyin kovasti kun siellä olikin melkein 300 kuvaa! Mietin, että en mie nyt noin paljon oo pelannu edellisen blogipostauksen jälkeen... kunnes otin kuvat kansioon ja huomasin että jaa, tässä kasassahan on vielä edelliseen postaukseen menneet kuvat :D Olin siis unohtanu poistaa vanhat kuvat Simsin kansiosta, ja uudet tuli siihen päälle. Mutta tässä tulee siis uudet ja ennennäkemättömät tapahtumat Shalom-Lobosien perheessä!
Merry hakeutuu hankaliin paikkoihin kuin touhukas taapero ainakin.Kattokaa, miten söpö siitä tuli tuossa osien välissä!Rachelin syntymäpäivä yllätti hänet itsensäkin.R: Älkääs ilakoiko siellä, minusta tuli raihnainen mummo!Minua kiehtoo ajatus Rachelista pullantuoksuisena maalaismummona, siitä vaatteet :D

Miten John kattoo vaimoaan (jonka juhla-asu on vieläkin häämekko koska en oo jaksanu vaihtaa) <3Tem halusi omistautua lapsilleen ja päätti ottaa lopputilin. Näillä on ihan rutosti rahaa, niin että pärjätään ilman poliisin palkkaa. :DTem: Kohta on lampi puutarhan paikalla, kun sadetin heittää vettä tuommoiseen malliin!Tunkeilijoita! Markin mummovaimon kirppukasa tuli meidän tontille. Petra, aja se pois!Rachel, mee pois :I Kohta tarttuu kirput joka simiin.Puskii! Lehdet lentelevät, eikun mitä. Oon miettiny tuota ajatuskuplan lehteä, se on jotenkin "liian hieno", ei-simsmäinen? :DEi näytä tappio harmittavan? :'D
Petrasta on tullu raivokas iän myötä. Se jahtaa postinaista joka aamu.Hei! Petran piti ajaa kirppukasa lipettiin, ei tuoda sitä sisälle!
Kun yrität jotain Simsissä, se ei onnistu.Tem: Susta tulee vielä kuuluisa!
Merry: Kuu, luita? *katsoo lukijoita viattomalla lapsen katseella*Temmmm ei näin!!! xDO-ou. Tuon käsittelyn seurauksena Pippin taisi venyä kaalimadoksi :'DAuttakaa! Lapsenryöstäjä! D:Varas: Helppo saalis, mutta parkuu liikaa. Ei sovellu järjestömme tarkoituksiin.

Säikähdin jo hetken, että mitä jos tuo varas oiskin lähteny juoksee meidän vauvan kanssa jonnekin :DDD Melkein päästiin todistamaan kidnappausta Sims 3 -pelissä!

Ex-poliisi Tem ois ehkä saanut lapsivoron kiinni.Vastuullinen äiti. Hylkää vauvansa puistoon sen jälkeen kun tämä melkein ryöstettiin :'D
Nyt takasin sieltä!Meanwhile John meni kylään Markin ja Davidin luo, laski Merryn suoraan lammikkoon ja heitti kokkiasun päälle? :D John on jotenki kiintynyt tuohon naamiaisasuun, se saattaa heittää sen ylleen vaikka ei ois naamiaiset tai mitkään juhlat edes. Salainen ammattihaave?
Vastuullinen vanhempi #2. Poika naapurin lattialle ja lipettiin :'DKaikkien piti juosta kotiin, koska kartanolla alkoivat Rachelin järjestämät nyyttärit! Rachel on tutustunut ratsastuskentällä pyöriviin simeihin ja hankkinut nopeasti kunnioitettavan joukon ystäviä ja tuttavia. John ja Tem ovat lähinnä kykkineet kotona ja hoitaneet lapsia.DUN DUN DUUUUU.Tiikeri: Karkkia.
John: Ehh...heeei sinä.. pelottava lapsi...? Hyvä on, tässä sinulle...John yrittää olla näyttämättä pelkoa ja pyrkii nopeasti pois kanssakäymisestä hirviölapsen kanssa.Tiikerilapsi ehti juuri lähteä, kun seuraavat karkkipelottelijatkeppostelijat saapuivat. Chantrelle ja Cornell Riffin melkein naapurista.

Chantrelle: Isoveli ryhtyy kaikkiin outouksiin, raahasi minut mukaan...Jep, Cornell näyttää olevan eniten innoissaan tästä kierroksesta :D Chantrellea ei karkki kiinnostanut, hän meni tutkimaan tonttuja.Niin John pääsi tutustumaan Riffinin perheeseen, jolla on muuten mielenkiintoinen taustatarina!

Ajattelin ensin, että nää ois isompi veli Calvin ja lapsi-Cornell :D Mutta SimsWikin mukaan Calvin on pelin alussa jo nuori aikuinen.Jaa nytkö se karkki kelpasi Chantrellellekin :D (huh mikä sana)

C: Okei, otan karkkia tältä sedältä. Voidaanko jo mennä kotiin katsomaan kauhuleffaa?Juhlien päätyttyä rohkaisin Johnia lähtemään lenkille ja tutustumaan ympäristöön. Ystävällinen naapurinrouva Jacquie Miller sattui hengailemaan talonsa edessä, joten jäätiin juttelemaan!Hehei, yhteisiä piirteitä! Aika sopivaa, Jacquiehan just näki Johnin lenkillä :DUrheilusta saatiin jutun juurta, ja pian John huomasi kertoilevansa naapurille perheestään.Oon lueskellu kaupunginmuokkauksessa Appaloosa Plainsin perheiden infoja. Herra ja rouva Miller on ilmeisesti kylän hyväntekijöitä, jotka huolehtivat kaikkien hyvinvoinnista. Erityisesti he katsovat edellämainittujen Riffinien perään, joiden vanhemmat ovat kuolleet tulipalossa.

Jacquie: Ne raukat asuvat kolmisin ilman varttuneiden vanhempien opastusta! Calvinkin on niin nuori vielä... Sinun kannattaisi käydä katsomassa heitä, vaikutat niin hyväsydämiseltä ihmiseltä! Tiedätkö, kun eräänkin kerran kävi niin, että päläpäläpäläpälä............John! Parketti menee pilalle! Ja miten vihannekset liittyy tähän :D

John: Veggietales alkaa ihan just!

...Mutta kun sie oot teknologiakammoinen etkä edes katso telkkaria.Haamu-Kylen kohtaaminen ei inspannu tähän väliin.Hyvä, Merry!Jaa. Simeistä viis, koira etupenkille :DLähdettiin siis kylälle koirapuistoon, jossa Petra sai temmeltää ja Merry treenata kävelyä.Tässä välissä peli taisi kaatua. Uudella yrityksellä jätinkin Johnin pois taksikyydistä ja annoin sen ratsastaa Cipollalla puistoon. John kun halusi kehittää ratsastustaitoja, mikä näyttää olevan aiheellista.Johnin saapuessa paikalle Tem oli tutustunut johonkin kyläläiseen ja kertoi tälle perhesalaisuuksia.Äijä: Hoah hah. Varsin viihdyttävää.
Tykkään siitä, että tuollakin oli taapero mukanaan :D Mukava nähdä lapsia ja sitä nuorempia yhteisötonteilla. Monesti varsinkin taaperot jumittaa vaan kotona, kun aikuiset simit ei ota niitä mukaan minnekään.Hei! Tuolla takana! Se on se lapsenryöstäjä taas!Ai, oli se kuitenkin eri tyyppi. Mutta tämä yrittääkin myrkyttää meidän heposen! :OTem: Sitten kun susta tulee iso ja kuuluisa, pidät yllä meidän perheen omaisuutta!

Näkymätön tyyppi ei arvosta niitä arvoja, joita Tem tuolle lapselle opettaa.Tem: Mutta kaikki rahat pitää hankkia rehellisesti, muuten pääsee poliisiauton kyytiin!
Merry: Juhuu, kivaa! :)Mun mielestä on aina ihana nähdä townieita tekemässä kivoja juttuja lastensa kanssa!

+ John päätti laittaa kaikille evästä. Salainen kokki.Niin ja sillä välin Rachel oli ratsuilemassa ja heppamarkkinoilla. Nyt vanhuksena hän ei enää kisaile, vaan keskittyy enemmän valmentamiseen ja hevosten kasvattamiseen.Rachel: Jokoshh minulla on kolmas lapsenlapsi?

Valitettavasti tuo on vain bugittava Petra.
Tässä vanhassa lastenhuoneessa on noin monta sänkyä ihan tulevia suunnitelma varten, niistä lisää hetken päästä.Romantikkomummo ei luovuta :D Kaikki suhteet tietysti unohtuivat, kun muutettiin uuteen kaupunkiin, joten Rachel ei muista entisiä miehiään.Muu perhe noudatti viimein Rouva Millerin neuvoa ja lähti käymään Riffinien luona. Tosi nätti auringonkukkapiha näillä, nuori Calvin on pitänyt tilukset kunnossa.Calvin ei ollut kotona, ja Cornell, joka nähtiin karkkikierroksella, piti taloa pystyssä.Huumorintajuinen Tem sai perheen pienimmän, Chantrellen, luottamaan itseensä.John: Teillä näyttää menevän täällä, ihan hyvin, mutta pitäkää toki mielessä: me ja Millerit olemme aina valmiit auttamaan, jos jotain tulee! Vähän niin kuin mielikuvitusystävät... tai hyvät haltijakummit!

Kävi mielessä, että John ja Tem olisivat voineet "adoptoida" kovia kokeneet Riffinit. Silloin luulin vielä, että Calvinkin on teini (pelissä jos talouden aikuiset kuolee, teini voi jäädä jatkamaan). Mutta kun Calvin onkin nuori aikuinen ja olisi julmaa erottaa perheenjäsenet toisistaan, ei tästä suunnitelmasta tullut mitään. Sen sijaan John ryhtyi rakentamaan toisenlaista isoa päätöstä, jonka paljastamme pian.Cornell: Sepä hyvä. Minäpä rimpautan isoveljelle ja kerron!

...Ja missä Calvin oleili?Markin kämpillä juhlissa Rachelin flirttien kohteena XDDD eiiiiiiiiiiiihhLeikitääs vähän ennen petiinmenoa *kröh*Hui jestas D:John: Olemmehan nyt varmasti päättäneet laittaa tämän alulle? Suunnitelma on hyvä, mutta se vaatii paljon paperitöitä...Tem: Niin, ja meidän pitää asioida poliisiasemalla ja sosiaalitoimistossa...John: Ei kai auta muu kuin pistää peppu penkkiin ja perehtyä asioihin!
Tem: Se nostaa mahdollisuuksiamme onnistua hankkeessa.Jussi liihotteli ympäri taloa.John ja Tem eivät kuitenkaan haamua huomanneet, sillä he olivat keskittyneitä kirjallisuuteen.Myöhemmin Jussi lepatteli taas huoneeseen, jätti pöydälle salaperäisen näköisen kirjan ja luikahti tiehensä ovelan näköisenä... Auttaisiko Aarteen hinta pariskuntaa saavuttamaan yhteisen tavoitteensa?

(Nyt on pieni tarinamoodi päällä vaihteeksi. Oli vaan jännä, että Jussi kävi heittämässä kirjan noiden sängyn viereen ikään kuin merkitsevästi :D )Rachelilla ei ollut hyvä aamu.


Mutta hei! Seuraavaksi paljastuu, mikä hanke minulla on suunnitteilla Shalom-Lobosien arkeen. Sen johdosta nimittäin tehtiin suhteellisen suuri remontti talon alakertaan.

Ja tässä se tulee: John ja Tem päättivät perustaa lastenkodin! (Enhän vaan oo puhunu tästä missään aiemmassa osassa?)Alakerta koki tosiaan suurimmat muutokset. Tontut hoitakoot esittelytehtävän!Entisestä sivuovesta, nykyisestä etuovesta, tullaan vastaanottoon/toimistoon, jossa Rachel selailee useimmiten deittisivustolla. Kääntykäämme Hössisen osoittamaan suuntaan.Tässä on siis tällainen käytävähomma, joka vie ruokasalin puolelle. Viihdejutut löytyy tästä.Ninjatonttu esittelee ruokapöytää. Seinä on vaihtunut punaiseksi, eli huoneen värimaisema on vihreä/punainen kuten keittiössä.Keittiössä on vaihdeltu asioiden paikkoja ja lisätty ovikaari käytävän puolelle, kuten talvitonttu näyttää.Käytävästä pääsee yläkertaan, vessaan (samanlainen kuin ennenkin) ja leikkihuoneeseen. Portaiden ala- ja yläpäässä on portti taaperoiden ja Napoleon-tontun haavereiden ehkäisemiseksi. Ja Petra lojuu täällä mielellään vahdissa.Oikeanpuoleinen ovi käytävästä vie leikkihuoneeseen, jota esittelevät Hyhmäpupu ja Jussi. Täältä löytyy paljon värejä ja kaikki taaperoiden leikkeihin tarvittava, kuten myös kirjahylly lapsia varten.Yläkerrasta ei oikeastaan ole muuttunut sellaista, mitä en olisi jo näyttänyt. Kehtojen määrä ja muu sellainen toki kehittyy tarpeen mukaan.Kuulaita kuvia bannerinmetsästyksestä:


Tässä ruokaillaan seesteisesti ja kivasti. Jussi pyörii talossa niin usein, että se on ilmeisesti hyväksytty asiaan kuuluvaksi xDLastenkoti aloittaa toimintansa vauvalla numero yksi! Koko homman idea on siis, että adoptoin perheeseen uusia lapsia sen mukaan kuin talous antaa myöten. Toinen ja jopa mielekkäämpi keino on siirtää talouteen kaupungissa olevia townielapsia, joilla on vaikeuksia omassa perheessään (huono suhde vanhempiin tai talouden ainoa aikuinen kuolemassa kohta). Säännöt, milloin uusia lapsia otetaan, on vielä muotoutumassa itelle, mutta ajattelin, että max kolme kehtolasta kerrallaan olis hyvä määrä; isompia voi olla niin paljon kuin talouteen mahtuu.

Normaalisti ajattelin arpoa uudet tulijat, mutta nyt kun peli ei kahteen sukupolveen oo antanu yhtään tyttöä biologisesti, päätin tehdä poikkeuksen.Ja sieltä tulee sossutäti tuomaan ensimmäistä lasta.Sos: Huhuu? Jätän tämän vain tähän. Heips!John: Uuu, piknik!John: Aaahh, vauva.. terrvetuloa perheeseen...Jösses mikä ilme :'DDDD Olikohan tämä sittenkään hyvä idea XDHei, Pippin kasvaa!Voisit sie John tulla juhlimaan ihan seinän toisellekin puolelle :DWhat an adorable child! <3 Jostain syystä tulee vaan Mark mieleen, Johnin veli :DPetra halusi ajaa Jussin hautakiveen, mutta tämä olikin suihkun turvissa.Sitten meiltä kuoli joku pikkueläin ja tuttu parkurumba oli valmis.Ihanaa, talvi saapui Appaloosa Plainsiin! <3

...ja suli pois heti aamulla xdJussi on lastenkodin virallinen toimistovirkailija.Veljekset ajavat kävelytuolirallia ympäri ämpäri.Joskus vilinä tuottaa ongelmia isälle. :DMerry oppi kuitenkin nopsasti kävelemään, eikä Pippinilläkään ole siihen enää pitkä matka.Rachel sai kalastustehtävän. Kalastustontilla törmättiin bugiharjaiseen villihevoseen ja tämän laumaan :DVähän kuin Pegasus, mutta siivet on niskassa.Rachel: "Oi kolmiooo, ei oo solmiooo..."

Tämä kalastaessa laulaminen, onki viuhuu ympäriinsä :DDJohn on salaperäinen yön ratsastaja.Siellä hän menee.Unohduin katsomaan Johnin menoa, ja aamulla löysin Rachelin täältä kylältä nukkumasta :'DHei? Kaverit? Little help?Jussi kävi jättämässä toisen samanlaisen kirjan tuohon pöydälle :DD Selkeesti jokin tarkoitus!Temillä on niin paljon huolehdittavaa, ettei ehdi edes ihmetellä Rachelin katoamista.Heräsi näköjään itsekseen jäistä.Mutta ennen kuin sai ruokaa suuhun, jäätyi uudelleen.Autuaan tietämättöminä kaikesta John, Tem ja lapset lähtivät käymään Markin ja Davidin luona. David on aina töissä tai jossain, tuossa se kävelee taas pois tontilta.Sillä lailla, John! Suojele Merryä puumamummon kirppukoiralta!Kotiapulainen näyttää muuten tykkäävän Merryn soittotaidoista :DSillä välin Rachel on taas epä-jäätynyt ja vokottelee itsekseen jotain tyyppiä (taisi muuten olla sama tyyppi kuin se, joka oli Temin kanssa koirapuistossa)Tän tyypin vaimo ilmestyi paikalle buuaamaan :DDAww voi pientä, hukkuu hankeen :o

Rachel tuli sitten kotiin tuolta kyllä, oli vaan random seikkailu :DJohn: OMNOMNOMNOMJohn: Sori, taisi olla vähän liian radikaali leikki Pippinin kanssa äsken.
Tem: Ai, siksikö pojan paidassa on reikä?Kun olet 3v ja luulet tietäväsi kaiken.Lopeta, Pippin pelkää! :D Minäkin säikähtäisin tuommoista naamaa. John on osoittanut tässä osassa jotenkin Kylemaista ilmeikkyyttä.Petra eli tosi vanhaksi, mutta Viksu tuli hakemaan sitä nyt.Koiran kuolema lähensi miniän ja anopin välejä. Näyttää kuin Rachel olisi tulossa halaamaan, kun kummallekin tuli yhtä aikaa suremistoiminto.John päätti viimein tarttua haamu-Jussin vinkkaamaan kirjaan :DDKyllä, korkkarit on ihan hyvät kengät juoksumatolle.Unohdin kai kirjoittaa aiemmin, että ensimmäinen adoptoitu vauva sai nimekseen Rose! Teema menee nyt vahingossa LOTR:stä tutun Samvais Gamgin lasten mukaan. Tässä siis taaperoitunut Rose, hyvin suloinen hänkin.Homman vauhdittamiseksi hankittiin tällä kertaa ihan lapsilapsi. Kehtoikäisiä ei mahdu taloon enempää, mutta sukupuolen kuitenkin arvoin noppaa heittämällä.Tem: Katsoimme kuules sanomalehti-ilmoituksesta, että tuo tyttö varmaan viihtyisi täällä lastenkodissa!

...Ja tytön nimen saatte tietää seuraavassa osassa, koska lopetin pelin juuri tämän kuvan jälkeen ja taisin unohtaa :'D

~

Tiivistelmä:
 • Rachelista tuli vanhus
 • Lapsenryöstäjä hyökkäsi puistossa
 • Merry ja Pippin kasvoivat taaperoiksi
 • Tavattiin naapureita, muun muassa Riffinit
 • Tehtiin remppa ja alettiin testata lastenkoti-ideaa
 • Adoptoitiin Rose-vauva
 • Petra-koira menehtyi
 • Myytiin Festa-hevonen
 • Adoptoitiin tyttölapsi
Eiköhän siinä ollu tärkeimmät :DD Be blessed 💝

4 kommenttia:

 1. No mutta kappas, uus bannerikuva! :D

  No kieltämättä hieman hankala paikka XD

  Tuli tässä mieleen ku sanoit viimesimmän kommentin vastauksessa, et Mark on sitoutumiskammonen. Ehkä se otti mummon just siks ku siitä pääsee nopeemmin eroon ku nuorikosta? XD Ja kaupan päälle saa vielä ne perintörahat ::D

  Kissojen kanssa kirput on niiiiiiin rasittavia ku ei niitä saa pesuun ku kissat ei anna simien ees koskee itteensä! Ni pakko aina poistaa ne moodletit koodilla :D

  Apua pitäsköhän simssissä olla joku vauvanhoitokurssi ::D Kakkosessahan pysty yhen lisärin myötä lukemaan kirjan vauvanhoidosta, mut se nyt olikii ihan kiva lisäys ku siinä vauvojen tarpeita ei nää ollenkaan. Piti vaan arvailla mitä ne haluaa, mut ton myötä niiltä pysty "kysymään" ja ajatuskupla paljasti tarpeen :D

  Kaalimato ::DDDDDD

  Voiei, mikä tarina siitä ois tullukaan jos ois varas vieny viattoman lapsen puistosta ja sit ois seurattu sitä kuin se kasvaa varasjoukkion kanssa mestarivarkaaks XD Melkein toteuttamisen arvonen idea, mut jotenkii tuntuu siltä et varmaan tästäkii on jo olemassa elokuva ku kaikesta on tyyliin tehty elokuva jo :DD

  Onko Johnilla joku piirre joka saa sen vaihtamaan asua mielen mukaan? Sekopää tai poikkeava? En muista onko niitä muita. Hyväkäytöksinen pitää kyllä usein juhla-asua, mut toihan ei oo juhla-asu...

  Ehkä John miettii sadetinta tuota purkkisuihkua käyttäessä? :D

  Saiko Tem jotenkii molemmat lapset samaan aikaan mukaan puistoon vai kenen tuo kääreyle on taustalla? :D Eiku olihan se John mukana, en nähny sitä tuosta autokuvasta, maastoutuu liian hyvin takapenkkiin XD

  Lähteekö nuo "kirosanat" Jussista? :D Sen megafoni-incidentin takiako? XD

  Okei nyt kiinnostaa liikaa tuo suunnitelma :D Mietin tässä et hommaako ne lapsen tai lapsia (kolmoset?), adoptoida vai molempia yhtä aikaa? :DD

  OOOO mikä idea! :D En oo ite koskaan pelannu lastenhoitajilla tai millään. Nyt mietin et meinasitko kokeilla sitä lastenhoitajan uraa vai adoptoida vaan talouteen mahollisimman paljon lapsia :D

  Ootko nuo tontut ite ripotellu ympäri taloa vai itekö ne on tonne seilannu? :D

  Mie jo aattelin et koitit saada Rachelia traagisesti hengiltä :DD

  Pippinin paijassa reikä XDDDDDDD

  Ai joko se loppu :o No, ei voi mitään. Nyt tekee kyl sen verran mieli itekii pelata et taijan tarttua härkää sarvista ja käynnistää pelin pitkästä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!

   Hahaa no nimenomaan perintörahakeissi XD Ja mummeli ei voi saada lapsia joten niihinkään ei tartte sitoutuu.

   Jep, kissoja ja koiriakin on vaikea laittaa kirppukylpyyn! On tyyliin vaan se yks sim (jos sitäkään), jolla on hyvät suhteet kaikkiin lemmikkeihin ja se on ainoa joka voi kylvettää ne. Mutta sit just se sim on töissä tai tekemässä jotain tärkeämpää kun tarvitaan, ja kirput ehtii levitä joka paikkaan :'D

   Jep, simit vois kyllä tarvita vauvanhoitokurssia xDD

   Niinpä! Mitä jos varas ois vieny Pippinin ja ois myöhemmin nähty se hiiviskelemässä varkaan asussa :D

   John on Ruutukammoinen, Perhekeskeinen, Urheilullinen, Kasvissyöjä, Ulkoilmasim ja Huolehtivainen (yliopistopiirre). Ei kai minkään noista pitäis saada aikaa outoa pukeutumiskäyttäytymistä? :D

   Hei joo sadetin!

   Joo, megafonihaamusta lentelee tuollaisia ärräpäitä :D Ikuinen muistutus Viksun loukkaamisesta.

   Kyseessä siis orpokoti-idea, eli kuten selitin tuolla, paljon adoptioita ja mahdollisesti siirtoja kaupungin talouksista. Mietin että kehitän siitä jonkinlaisen haasteen itelle. Tykkään tosi paljon pelata lapsilla :D

   Heppatonttu oli katsomassa telkkaria jo valmiiksi, mutta muuten laitoin ite tontut joka huoneeseen!

   Rachelin suhteen lähinnä kokeilin, mitä se tekee xD Lopulta se päätti kuitenkin lähteä kotiin joten annoin olla.

   Mm, Johnilla vähän liian rajut leikit XD

   Pelaa ihmeessä!

   Poista
 2. Kas hei! Meni siinä vähän (no aika paljo) kauemmin ku oli tarkotus mut täällä ollaan, ja loppusuora häämöttää :D

  * * *

  Jaa täälläki jahdataan postinkantajia aina ku vaan mahollista :"D En vieläkään tajua miks oman (sim)perheen koira teki sitä koko ajan jo sillon ku se ei ollu vielä ees aggressiivinen. (Tai se on vissiin suomennettu raivokkaaks? Anyway.)

  Voi apua mitä kaikkee Pippinille tapahtuu :DDDDD Parkaa altistetaan maailman julmuudelle jo ihan pienestä asti XD

  Whoa vähä siisti toi tiikeriasu, en oo koskaan ennen nähny ku en about ikinä jaksa lähettää lapsia karkkikierrokselle.

  Lol Chantrellellellellelle

  Aaaaaa täs ku hevoset on pyöriny pitkään isona osana sun postauksia nii tulee itellä koko ajan isompi vimma tehä kans jostain simistä kunnon jockey! Ainoot kerrat ku oon hevosia ees testannu oli sillon ku koko lisäri ilmesty ja sit yhellä perheellä jonka tallennusta en oo avannu sitte vuoden 2014. Mut nykysellä perheellä ei kyllä tuu ikuisuuksiin olemaan tilaa eikä rahaa :(

  Joo mulla taaperot todellaki jumittaa aina kotona, ku se on yks tyämaa ottaa ne mukaan ja muistaa tuoda takasikki XD

  En tajua miten toi monsterilemmikkibugi on pelissä vieläki :D (Tai no tajuan, koska EA..........)

  Puumamummoja siellä, puumamummoja täällä XDD

  Aaaaawww lastenkoti! Ei oo itellä koskaan käyny mielessäkään. Pitäis muutenki käyttää tota adoptointia enemmän (tai ylipäätään ollenkaa)... Ku on kuitenki tavallaan kiintyny omien simien ulkonäköön nii haluaa joka tapaukses et biologinen lapsi jatkaa sukua eikä mulla taas oo mitään hirveetä hinkua pelata isommalla määrällä lapsia ku on "pakko" :D

  Siis Jussi on oikeesti tyylii joka toises kuvas :DDDD Ei siitä niin helposti eroon päästykää.

  Ha, mua ois kyllä kiinnostanu nähä voiko kylmyyteen jotenki kuolla vai oisko se vaa nälkäkuolema....... sori Rachel xD

  Ja taas yks lemmikki meni! Oon ihan hukassa et paljonko elukoita näillä on ku tuntuu et vanhoja kuolee ja uusia otetaan koko ajan :D Johtuu tosin varmaan eniten siitä et mulla eläimet elää melkeen yhtä pitkään ku simit (jotka elää about 180 päivää) joten niitä saa kyllä kattella ihan kyllästymiseen asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oot päässy jo tänne asti :D Kiitos kommenteista!

   Jukra mikä tunne, kun palaa näin "vanhoihin" osiin. Johnkin on vielä nuori... :o

   Kyllä kai simsissä voi jäätyä kuoliaaksi, ainakin netin mukaan. En oo kyllä todistanu omassa pelissä. En myöskään tiedä, minkä värinen haamu siitä tulee. Toinen vaihtoehto on sit just toi nälkäkuolema kun on jäätyneenä, siis niinkin voi käydä.

   Tässä Rachelin aikana kyllä tulee ja menee lemmikkejä yhtenään :D Oon yrittäny säätää lemmikkien eliniät suht realistisiin mittoihin, eli huomattavasti lyhyemmiksi kuin simien iän. En tiiä onko se onnistunu yhtään vai tuliko jopa liian lyhyet lifespanit :D Hevoset oon taas koittanu myydä siinä vaiheessa kun ne on jo hyvin treenattuja (laukkataito karttuu vähän turhankin helposti mun mielestä), mutta ei vielä mitään vanhoja kaakkeja. Kai oikeakin hevoskasvattaja tekis niin, kun tahtois saada rahat hyvistä kilpahevosista? :D

   Toisaalta jatkuva lemmikkien (ja lasten!) vaihtuminen on tehny postauksista vähän sekavia. Oon koittanu selkeyttää asioita tiivistelmillä postauksen lopussa... niiden väsääminen on jääny taas, kun postauksista on tullu vähän selkeämpiä.

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3