lauantai 23. marraskuuta 2019

Shalom-Lobos 38: Sopeutumisvaikeuksia


Ottakaa loputkin pelikuvat~ Tästä tuli suht dramaattinen osa.
Viime postauksen lopulla perheeseen tulivat Antti ja Johannes, jotka ovat siis Pippinin lapsia. Merrylle tuli pakottava tarve selittää jotain ydinjätteestä, tiedealan työjuttuja?


Tässä ois poikien piirteet. Kumpikin näyttäis tulevan hyvinkin Shalom-Lobosien sukuun: piirteistä löytyy ystävällistä, ulkoilmasimiä ja kasvissyöntiä... jopa taiteenvihaaja. Antti tosin on kunnianhimoinen. Toisaalta sekä Antin isä että setä ovat melkoisia työnarkomaaneja, joten ehkä poika on ottanut heiltä oppia. :DKunnianhimoinen elämänhaavekin sillä oli jo taloon tullessaan... Isopappa Kylen jalanjäljissä? xdXana ei tunne serkkujaan vielä kovinkaan hyvin, joten saa tutustua aamupalapöydässä. Tem pyllistelee keittiössä, John ehti juosta ties mihin, ja Merrylläkin soi puhelin.Jonttu: Otetaan kisa, kuka syö leivän ekana! Minä voitan varmasti! *grin*Mjooo. Tää tehtiin kai jossain vaiheessa.Vois päätellä, että Xana voitti sen leivänsyöntikilpailun.
Jonttu: Antti hävisi! Häviäjä tiskaa kaikkien astiat!
Antti: Huijausta! Xana ei takuulla pureskellut kaikkien taiteen sääntöjen mukaan!En ymmärrä, miksi tässä talossa puhuu koko ajan taiteenvihaamisesta nekin, joilla ei oo piirteissä mitään taidetta vastaan :D Ehkä Tem vaan valittaa tarpeeksi sitä, että talo on täynnä kuvia ja koriste-esineitä xdJohn sentään arvostaa kauniita asioita. Laitoin sen katsomaan tuota kasviruukkua odotellessa, jotta Merry ehtis poistua suihkusta.Xana, laita tuo heti pois. Sulla on kaksikin nallea, leiki vaikka niillä.Tää puteli on muhinu tuossa jostain Jussin ajoista saakka :DMerry totesi, että nyt oli sopiva aika käyttää tuo täydellinen juoma. Hänellä oli nimittäin – nyyh – syntymäpäivä!Jussikin pääsi mukaan maistelemaan omaa nektariaan – mutta hetkinen, sillähän onkin kahvikuppi kädessä! Ei sitten. xD
Jussi ja David on muuten kans niitä, jotka menee mulla sekaisin keskenään. David on kuin ilmetty Jussin (elävä) kopio.Äkkii nyt, juhlat on jo alkaneet!Järjestettiin Merrylle synttärijuhlat tuolla saluunalla. Lopputulos oli hyvin laginen; porukka ei oikeen liikkunu minnekään, ja itse juhlakalulla kesti ikuisuus saapua paikan päälle.Nää oli aikuisten juhlat, joten Xana ja Jonttu saivat jäädä kotimiehiksi.

J: Kerrankin saa katsoa piirretyt ilman, että aikuiset tulee luennoimaan ruutuajasta!Sit bondataan palikkahärvelin äärellä.
J: Ooh, vesimelonia! Nomnom – ai, kova!Kiinnitin huomiota tuohon kirjahyllyyn ja... mikä ihmeen kuva tuossa kehyksessä on? XDJ: Herneenpalko? Loistava idea!Xana puhkesi laulamaan kesken rakentelun! En tiennyt, että tämäkin on mahdollista :'DD Ja kädessä ollut palikka lentää ilmassa!Ja takaisin studioon. Täällä oltiinkin jo täydessä vauhdissa.
Merry on jo asemissa.Osa vieraista yritti edelleen päästä portista sisään, mutta hekin saapuivat suhteellisen hyvään aikaan hurraamaan.Simien synttäri-intoilu on jotenkin hauskaa. :DJohn ja Tem, tulkaas nyt sieltä, teidän poika puhalsi jo kynttilät :DBörje tuijottaa jo ahnaasti kakkua XD Merry: Nyt en ole varma, onko tämä sittenkään hyvä juttu.Mies parhaassa iässä! Ja tottakai sille tuli keski-iän kriisi.Ainakin kakku tekee kauppansa ilman suurempia jumituksia.Hei, kiitos tästä. Tosi kohteliasta. Siellä sisällä ois ollu vessakin, tiesitkö?
Se, että joku laskee alleen juhlissa, tuntuu olevan simsissä enemmän sääntö kuin poikkeus. :DElanoria ei oo unohdettu. Merry sai viedä sille kakkupalan.

Börje: MITÄ! Joko kakku loppui?!Vanhukset puhuu vaan ruoasta. Johnin rullat ei tunnu olevan Temin makuun. :DEi Merry mitenkään vanha oo, vielä jaksaa bilettää :DNo täytykö just siihen kusilammikkoon jäädä seisomaan?Säikähdin kunnolla kesken juhlien, kun murtovarasmusiikki alkoi soimaan. Mutta varasta ei näy, missä se on??Haa, se tulikin hämysti tuolta sivuportista.Voro ei reagoinu mitenkään hälyttimen ääneen, tuijotti vain tyynesti 10 minuuttia, kunnes poliisi saapui :DLohikäärme? Yksisarvinen? Noinko ne näkevät toisensa? :DEi näy kuvassa, mutta lapset seurasivat tappelua tiiviisti terassin toiselta puolelta :DSurkea kyttä.Jonttu menetti iäksi uskonsa poliisivoimiin ja päätti lähteä aamupalalle.Antti sai huutoa seuraavana aamuna.Syy? Tässä. Jos muistan oikein, poika käytti aikuisten juhlakiirettä hyväkseen ja käväisi koululla pöllimässä kokeen. :DJohn: Jos et nyt kunnostaudu, mummosi passittaa sinut vanhempiesi luo aurinkorannalle!
*Kaataa kahvikupin*Kuulin yläkerrasta hirveää mölyä... Tem ei näytä olevan huolissaan Antin käytöksestä, pelailee vain :DAntti taisi kuitenkin nukkumaan mennessä miettiä, mitä John oli sanonut.Vetääkö talossa vai sekoileeko John muuten vain? :DXana saa vuorostaan huutoja, mutta minkä vuosi? En muista, mutta veikkaan koulusta myöhästymistä. Kylläpä John nyt kärttyilee kaikille. :oJonttu toi koulusta random kaverin.Boi: Ehkä jos hinkkaan kynää tarpeeksi kovaa, läksyt syttyvät tuleen...
Antti: Ei se noin toimi, eikö teille ole koulussa opetettu?A: Jos haluaa pärjätä työelämässä, pitää tehdä läksyt huolella...
J: Mutta minä haluan nukkua enkä tehdä läksyjä! >:(J: En jaksa enää tätä bullshittiä. Pappa vois kertoa iltasadun.
Tem: Minä tiedän, että sinä Antti olet pohjimmiltasi kunnon poika...Miksi se kehuu Antille Frodon lapsia? :DTem: Viettäisit vähän enemmän aikaa luonnossa. Niin teki isoisäsi ja hänen isänsä...O-ou. Unohdin täysin, että Jonttukin oli ikääntymäisillään xddSiinä se ois teininä. Uudeksi piirteeksi arpoutui Loistava suutelija.Laamamies saapui, mutta vaihtoikin arkivaatteisiinsa ja löytyi kohta hautausmaalta, jossa John selitti omaa juttuaan.Juttu jatkui vielä seuraavan aamun puolellakin xdLopulta John väsyi laamamiehen seuraan ja vetäytyi leikkihuoneeseen lukemaan päivän lehteä.Laamamies oli ilmeisesti melko karismaattinen, sillä jokainen halusi jutella sille vuoron perään :DIhan kotiapulaista myöten.Herkeä hihkumasta ja mee kotiis jo :DTieto Antin kepposesta ei ilmeisesti kantautunut opettajien korviin :DAntti taisi pölliä kokeen lisäksi myös lautasen ruokalasta :D
Vaan mitäs nyt tapahtuu?Antilla oli teiniangstipäivä. Pojat rupesivat riitelemään keskellä koulun pihaa. Minä vähän autoin ;)Tosi vaikea kuvata tässä koulun sisäänkäynnin edessä.

Antti: Sängyn alla oli aamulla kokonainen lammikko... Ettet vain olisi yöllä kastellut?Jonttu: Sinähän se himoitset arvosanoja. Taisi koe jännittää vähän liikaakin...Hups, nyt tuli turpaan.Jonttu saa selkään :0 
Haluaisin tehdä näistä sellaiset "pojat on poikia"-veljekset, jotka nujakoi vähän väliä, mutta tekee aina sovinnon. Se on vaan vaikeaa, kun simit loukkaantuu aina niin verisesti ja suhde menee punaiselle vähemmästäkin :DTappelu koulun pihalla ei kuitenkaan ollut mikään pikkuasia. Merry teki itse asiassa suht oikeudenmukaisen tuomion: Jonttu meni jäähylle, ja Antti, joka aloitti koko jutun, sai arestia.Antin arvosanat heittää häränpyllyä jatkuvien arestien vuoksi... :DXana oli osaton koko tapauksesta ja leikki tyytyväisenä :DMerry: Pojat, meidän pitäisi pirauttaa vanhemmillenne.M: Luulisi tosin, että pojat rauhoittuisivat täällä maalla, syrjemmässä kylältä.John: Niin! Kun minä olin nuori, kaikki hilluivat kaupungilla hörppimässä ties mitä mehuja...M: Pienessä kylässä jutut liikkuvat. Tällainen skandaali ei edistä minunkaan urakehitystäni...

John: Nyt tekisi kyllä mieli mehua.Jonttu: Come on, ei me mitään lapsia olla!

John: Elokuvissakin nuoret joutuvat aina huonoille teille...Merry: Ja kun eksyy tarpeeksi huonoille teille, voi olla, että kuolema korjaa! :O

Jonttua ei kinosta yhtään. :DXana on jäänyt poikien takia vähemmälle huomiolle. Merry saa nyt korjata tilanteen <3Xana: Isi, minkä takia sä teet töitä koko ajan?

Mikä on tuo käsiliike :DNyt kun kevät on saapunut ja vedet sulaneet, Tem pääsi viimein kalaan.Sillä välin näillä oli taas joku riita.John päätti, että Antti tarvitsee tukea opinnoissaan. Katoin, että mitkä ihmeen housut sillä on päällä, mut sehän olikin aamutakki XD Tulee mieleen joku... sulttaani? En edes tiedä :DEi taida olla täydellisiä varastossa, mutta katsotaan, kunhan kasvit lopettaa horroksen.Lähetin Temin aluksi väärään paikkaan, mutta hoksasin sit laittaa sen vedenpuhdistamolle (?), josta saa pellekaloja. Semmonen piti toimittaa teatterille.Tem sai muutenkin vierailla siellä ja viettää vähän aikaa poissa kotoa.Antti soitteli kitaraa ja laittoi sen sitten takaisin aika omalaatuisella tavalla.John, tulit hurraamaan vähän myöhään :DSe taisikin olla kohtaus eikä hurraus...En aatellu, että John kuolisi vielä pitkään aikaan D:
Eikä ketään muita ollu kotona kuin pojat, jotka oli yhtä järkyttyneitä kuin minäkin. Xana oli juuri tulossa koulusta, ja komensin Temin heti takaisin kaupungilta.Tuonpuoleisen takaa saapui... GONDOLIEERI???V: O SOOOLE MIIIOOOOO....!

Mitä tämä nyt on? XDV: Ettäs kehtaatte häiritä kesken etelänmatkani.

(Kylään tullut Frodon poika hipsi kauhuissaan takavasemmalle)Tem onneksi ehti paikalle hyvästelemään miehensä...John lähti ikuiselle matkalle hyvin sopuisasti, paljon elämää nähneenä.Kuin hyvästiksi hän kääntyi viimeisen kerran perhettään kohti, ennen kuin sukelsi uurnaan. :(Välittömästi tämän jälkeen peli oli sitä mieltä, että Tem ja Merry tarvitsevat hermoloman! :o
No, mikäs siinä sitten.Suruaika tai ei, läksyt pitää tehdä seuraavaksi päiväksi.Antti: Me vain riideltiin papan kanssa...No just nyt ei...Jotain hyvääkin: yhteinen menetys sai pojat sopimaan riitansa.Mitä Shalom-Loboseille tapahtuu, kun jälleen yksi patriarkka on poissa? Se selviää, kunhan pelailen vähän lisää. Myös kommentteihin koitan vastata piakkoin. :)

Be blessed 💝

3 kommenttia:

 1. Oi, onkii sopivasti itellä tylsä hetki ku just lopetin yhen pelin pelaamisen, eli just sopivaan saumaan osu tää postaus! :D (Oon vähän väsyny, mikäli ihmettelet välillä vähän kuivaa kommentointia, ei oikeen lähe nyt ::D Ja tajusin nyt vasta et täähän tuli jo ulos lauantaina? Mitä ihmettä XD)

  Ehkä niitä ärsyttää taiteenvihaajat? :D

  Oiskohan peli miettiny vieraitten juhla-asuja?

  Apua nyt on kyl sensuuri osunu hyvin tossa valokuvassa :D:D:D:D:D

  Voi hitsi, Antti vaan yritti vaan ajatella muita mut ku ei kelpaa ni ei kelpaa :( XD

  Voin samaistua Johniin, miun kämpässä on aina ihan hiton kylmä (varsinkii nyt ku täällä idässä vetää taas plussan puolelle ja talo luulee et kesä tuli...) ja nytki istun tässä huppari päällä ja huopa ympärillä ja sormet on jäässä :D

  John ja Xanahan on ihan sävy sävyyn :D

  Voin samaistua kans Jonttuun, haluun kans nukkumaan :D Mut ei viitti enää/vielä tässä vaiheessa ku sit en saa unta yöllä tai loppuaamusta...

  Whoops :D Se on kyl totta et simssissä kaikki aina loukkaantuu verisesti pienimmästäkii negatiivisesta jutusta :D

  Johnin mehuilme on kyl mainio :DDD

  APUA mikä on tuo Viksu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Ai kappas, se loppukii jo. Oli muuten äärimmäisen vaikee välillä keskittyä väsymyksen takia ja ku samalla kuuntelin lempibändini musiikkia ja sekii jotenkii sai ajatukset koko ajan harhailemaan ihan muualle :D Mut sainpahan luettua ja kommentoitua! Jää tosin nähtäväks, kuin paljon joutuu ens kerralla virkistää muistia! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin, että tyyliin Jonttu (? ainaki jompikumpi veljeksistä) on kans taiteenvihaaja :DD Eli jotain peritty myös Temin puolelta xD

   Joo, mullakin on usein kylmä sisällä, etenki ulkoseinän puolella, kun tuuletusikkuna vetää xd En tiiä, rupeaako Shalom-Lobosien kartanossa eristeet pettämään tai nurkista vetämään :D

   No niinpäs onkin! Ihmeen samanlaisia lempivärejä näillä. Aina jotain purppuraa tai marjanpunaista xd Pojilla on sitten kummallakin sinertävät lempivärit.

   Viikatemies tais olla juuri Venetsian-matkalla :D Tuonelan virran gondolieeri? D:

   Kiitos kommentista vaikka väsyneenäkin :D

   Poista
 2. Mystävänukke, oih. Tästä muistanki et pitää ladata modi joka poistaa mystävät kokonaan, koska siinä vaihees ku viidestä lapsesta kaikki sai omat nuket nii mulle riitti :DD

  Siinä on muute nektarilla ikää :D:D:D:D En jois.

  AAAAA meinasin kirjottaa et Jussia ei ookkaa näkyny pitkään aikaan nii eiköhän oo heti seuraavassa kuvassa XD

  Ok hyi toi kirjahyllyssä oleva kuva näyttää et se kuuluu johonki kauhuelokuvaan o__o Tollane viaton pikkutytön kuva jolta on kasvot sutattu.

  Portit on kyllä ihan katastrofaalinen asia olla olemassa joissaki juhlissa. Opin tämän itekki kantapään kautta :d

  Aika kylmäpäisiä lapsia talossa ku ei murtovaraskaa hätkäytä :DD

  Oho, ny on Antilla sellaset arvosanat etten oo tainnu ennen tällästä todistaa :D Saavutus sekin.

  Johnin ilme tossa mehukuvassa on täyttä meemimateriaalia XD "Oispa mehua"

  Olin kirjottamassa jotain kuinka sillon ku haluais et simi ei vielä kuole nii hyvä jos saa ikäpalkkinsa täyteen ja sit se joka joutais jo pois ei kuole millään......... MUTTA MIKÄ ON TOI GONDOLIEERI-VIIKATEMIES :D:D:D:D:D Rupes vissiin kyllästyttämään se sama vanha kaapu :p

  VastaaPoista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3