tiistai 16. kesäkuuta 2020

Shalom-Lobos: 50. osan spesiaalipläjäys

Nyt on sen aika! Tervetuloa Shalom-Lobosien historiasta koostetun videopläjäyksen pariin. Tässä on sekalaisia pätkiä eri sukupolvista. Kaikista simeistä ei ole kertynyt videoita, mutta homma etenee suht kronologisessa järjestyksessä.

Tämä videohan koostuu käytännössä vahinkoräpsyistä, Kyle&Anita -hypetyksestä ja muista random tallenteista, joita en aikanaan suunnitellut julkaisevani missään. Lopputulos: en ole säätänyt pelin videoasetuksia enkä mitään muutakaan, ja kun käytössä on mun läppärivanhus, laatu on mitä on :'D Siispä suosittelen katsomaan videon pienessä ikkunassa tai puhelimella.

Down the memory lane~


1 kommentti:

  1. Onnittelut 50. osasta! Tää oli kyllä kiva video! :D Yritin kovasti saaha tota ruutua ees himpun verran isommaks ku isolla ruudulla se tuntuu iiiihan liian pieneltä, mut en onnistunu... mut kyl siitä silti nyt ees jotain selvää sai :D (Ja koko näytön tilassa taas on jo liian iso.)

    Ja just nyt hämmästelen, et miten muka tästäkii on jo viikko, tuntuu et oisin ihan pari päivää sitten vasta kattonu tämän :D

    VastaaPoista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3