tiistai 20. joulukuuta 2022

Shalom-Lobos 75: Simbotit pilaavat elämäni

 Shalom-Lobosien tarina on päässyt 75 postauksen kunnioitettavaan ikään. Satanen alkaa jo häämöttää!


Ennen näitä kuvia kului pitkä aika, etten pelannut Shalom-Loboseja. Viime postaus tuli kesällä. Ja sitten, kun viimein sain tallennuksen auki, siinä oli mahdoton lagauscrashausongelma. No, sain viimein aikaiseksi ladata Errortrap-modin. Kaiketi se sitten auttoi, koska kaatuilu loppui. Päätin kuitenkin, että perhe vaihtaa kaupunkia (ja tallennusta) heti, kun mahdollista. 

Tämä postaus onkin sitten elämänhaaveiden täyttöä sun muuta valmistelua ennen suurta muuttoa. Kuvia on suhteellisen vähän suhteellisen pitkällä aikajänteellä (Alvar ehtii keski-ikäiseksi ja Amitykin melkein). En yksinkertaisesti tehnyt mitään muuta mielenkiintoista kuin rakensin botteja ja odotin, että Alvar ehtisi käydä töissä ylennysten keräämiseksi – siinä meni pari kolme simviikkoa. Lisäksi perhe koki menetyksen, johon minä en ollut ollenkaan valmis. :0


No tämä ei liity vielä siihen menetykseen, Villa vain sattui olemaan hautausmaalla :DTai ehkä liittyykin, koska Villa ja Andrew molemmat elävät ei-niin-rauhallista vanhuuttaan ja lähestyvät päiviensä päätä. Andrew hoitaa yksisarvisiaan ja tekee satunnaisia kirjailijantöitä. Villa on edelleen rikollisuralla, vaikka joutuukin lähes joka yö putkaan :DDAmity... rakentelee simbotteja enemmän tai vähemmän menestyneesti. Viime kerralla saatiin viimein kerättyä kaikki tarvittavat osat. Vaaleanpunaisten timanttien metsästykseen meni kirjaimellisesti koko talouden ikä ja terveys. Mutta nyt on!! Viime postauksessa rakennettiin kaksi simbottia: Spede ja Ella Sähköhella.Alvar tekee töissä suuria saavutuksia ja niittää ylennyksiä. Tykkään ajatella, että se tutkii noita Amityn rakentamia simbotteja ja tekee siten tieteellisiä läpimurtoja.Naapurusto sen sijaan ei ole vielä tottunut uuteen elämänmuotoon :D Ihmisten reaktio näihin on sama kuin haamuihin: "eww, o-ou" ja toiminnon keskeyttäminen. (Tää tietenkin koskee myös perheenjäseniä, mikä rupesi olemaan ärsyttävää pidemmän päälle)Ööö näköjään simbottien ihastuminen ihmisiin on todella mahdollista

Ella: Miten ihastuttava ihmisyksilö! Vaihdettaisiinko nivelkomponentteja?
Jamppa: Öö tuota tämä on vähän liikaa joRomanttiset suhteet ihmisiin koskevat etenkin Spedeä. Sillä on Onnenonkija-elämänhaave. Senpä johdosta Spede on kartoittanut kaupungin naisten varallisuutta ja siviilisäätyä. Naapurin Christina Pöntikäinen oli rikas, mutta harmi kyllä varattu.Jahas, joku on tuonut vaavin baariin. Tulee mieleen, kun poikaystävä kävi kerran Helsingissä ja sinne oli joku tullut pubiin koko perheellä...Syy miksi oltiin baarissa: Amityn polttarit. Nuohan meni viime kerralla kihloihin.

Lade: Hyvät bileet! Discopallo vain puuttuu!
Amity: Ei saa omissa juhlissaan ryypätä rauhassa...Yksin ryyppäämään vetäytyminen on bilehile-Amitylle epätavallista käytöstä. Ehkä sitä jännittää naimisiinmeno. Edes Juuli-kaason lennokas maljapuhe ei herättänyt minkäänlaista reaktiota.

Juuli: Teininä Amity räjäytti koulun vessan ja vapautti sammakot luokasta!Juuli taisi paljastaa noloja juttuja.Tässä vielä kuva näiden kellarista. Koitin tehdä muinaisesineille järkevämpää esiinpanoa. Bottien sängyt ovat myös kellarissa. Jospa ne viihtyisivät siellä enemmän kuin talossa säikyttelemässä kaikkia.Alienjäbä kävi säikyttelemässä Kinuskia.Kummitukset taas säikkyivät toisiaan. Jussista pitää aina ottaa kuvia, kun se ilmaantuu :DD Jussi on best.Siitä vain, Jussi, se sänky on nykyään vapaana. Siinä voi hyvin päikkäröidä (vai yökkäröidä, yöllä?)Spede lähti tekemään uusia valloituksia. Caritas Partissimalla oli liki miljoonan omaisuus, mutta silti se asui näin kämäisessä talossa. Eli Speden mielestä tämä ei ollutkaan rikas leskirouva.Piipahdin rakennustilassa. Johan muuttui Spedellä ääni kellossa. Rakennan muuten tosi harvoin tällaisia moderneja taloja. Tässäkin on käytetty neuvoksi Youtube-videota. CreditSpede: Hyvää iltapäivää, leskirouvayksilö! Teilläpä on vauraan näköinen talo!Oooh keittiö heijastuu tuosta lasikannusta! :o En edes huomannut, kun kuvasin.

Spede: Kotinne on suorastaan kuvauksellinen!Alkujärkytyksen jälkeen Caritas alkoi kuin alkoikin lämmetä Spedelle.Valitettavasti Nraas oli tehnyt töitä, ja Caritas oli jo kerennyt kihlautumaan. StoryProgression tuppaa lyömään yhteen, ei vanhuksia keskenään, vaan vanhuksia ja nuoria aikuisia. Googlettelin myöhemmin ja säädin asetuksia, jotta näin ei kävisi.Vaihdoin taloutta ja laitoin Caritaksen jättämään SP:n änkeämän heilansa. Luulenpa, että tässä ilmoituksessa on jotakin vikaa. :D


Talouden vaihto oli muuten hyvä idea, mutta kun yritin vaihtaa takaisin, paneeli sekosi täysin. Ensin en nähnyt koko perhettä. Caritas ja kissa jäivät paneeliin, mutta Spedeä pystyi ohjaamaan (vain Spedeä, koska simiä ei voinut vaihtaa paneelista). Sitten sain paneelin näkymään, mutta tapahtui kuvan mukainen tilanne, eli monta simiä oli valittuna yhtä aikaa. Alavalikossa näkyi välillä sekaisin useamman simin tietoja, tyyliin Speden elämänhaave, Andrew'n moodletit ja Amityn tarpeet. xd Useamman yrittämän jälkeen totesin, että eihän tästä mitään tule, lopetin tallentamatta ja jätin Caritaksen valloituksen sikseen vähäksi aikaa.Amity sai kolmannen simbottinsa valmiiksi! Tästä ei tullut vielä robotti Ruttusta, koska haluun siitä samanvärisen kuin Ella. Tän nimeksi tuli sitten Kalle Kattila.Mutta mitäs kehveliä? Meillä on kolme simbottia, mutta laskurissa vain yksi. Redditissä sanottiin, että matkustaminen saattaa nollata elämänhaaveiden laskurit. Ja Amityhän juuri matkusteli timanttien perässä... 

Voitte kuvitella, kuinka turhautunut olin tämän jälkeen :DDD Kaikki se vaiva nähty niiden timanttien ja bottien eteen. Tässä kohtaa tuli ragequit, ja jatkoin pelaamista vasta parin päivän kuluttua.Peliin palattuani olin ehtinyt unohtaa Alvarin syntymäpäivän. Hyvää keski-ikää ja mikroateriaa. Sentäs kellarissa on Pernille-mummon vuosikertaviiniä (Oliko Pernille oikeasti Amityn isoäisi? Tuntuu, että siitä simistä on ikuisuus.)Simbotti taiteilijana? No mikä jottei. Tuli muuten vahvasti mieleen Detroit: Become Human.Miten Ella voi olla käynyt koulua, kun se on justiin rakennettu xddKeksin toisen suunnitelman. Keksijä itse tuli bottiporukalla leskirouvan luokse. Näköjään ammattimaista käytöstä heti.Caritas: Ovat nuo kyllä kauniisti muotoiltuja pikku robotteja! Tasalaatuisia kuin sillan tornit!Amity: Nyt saisit erikoishintaan kaksi peltisen pätevää kodinhoitajaa!

Spede: Minäpäs esittelen ominaisuuksiani!
Kalle Kattila: Eipäs kun minä! Voi ei, reititysmatriisini lagaa!Spede: Osaan imuroida, korjata kaikki kotisi laitteet...
Caritas: Uskomatonta!!
Amity: Jahas, nämä taitaa olla näillä puheilla myyty...

Ja näillä puheilla kävin siirtämässä simbotit Caritaksen talouteen, koska meidän talouteen ei mahdu taaskaan yhtään ylimääräistä. En tiedä, kuinka eettistä tällainen simbotti-ihmiskauppa on, nehän on vissiin tietoisia olentoja :'D Muttaaa öö ehkä simbotti on sen verran tuore keksintö, ettei etiikkaa ole ehditty vielä miettimään (taas on Detroit mielessä)Keski-ikääntynyt Alvar päätti, että nyt ryhdytään tuumasta toimeen ja rengastushommiin.

Alvar: Haluaisin viedä sinut ensin syömään.
Amity: Kuulostaa hyvältä. Häät ovat tässä suvussa aika... kaoottisia.Kappas. Ravintolan pihalla oli veljentyttö Lenita läksyjen kimpussa.Moi, Lenita. Minä istun nyt tässä.asdfgggg unohdin lähettää Villan töihin xDHui haitari säikähdin jo, että Kinuski on kuolemassa. Joku kissahaamu oli tulossa nuuskimaan. Kinuski ei kyllä ollut edes vanhus vielä.No niin, ne häät. Amity höntäsi heti kellotorniin kuumottelemaan ._. Tule nyt alas sieltä.Amity: Minä halusin vain tarkistaa, että soivathan ne hääkellot sitten varmasti...

Andrew: Alta pois! Täältä saapuu morsiamen isä hääkakun kanssa!Andrew: Tulkaas nyt jo sieltä, että saadaan kaakkua! Hirveä nälkä!Kauniit simit. Olisinko sukupuuta ajatellen ottanut lähikuvan.Äläää nyt Andrew syöpöttele siellä! Odota rauhassa kakkua ja mene seuraamaan tyttäresi häitä!

Andrew: Kirkonpenkissä syön nopeasti tämän leivän...Andrew: Olisi nyt nainut kunnon aliengeeneihin... Ei edes valkeaa mekkoa ole.

Kärtty mikä kärtty.Simbotit varastivat vieraiden huomion.Onneksi kaikki eivät ruvenneet reagoimaan simbotteihin kesken seremonian. Suurin osa pysyi jopa penkissä.Put a ring on itAndrew: Noniinhyvähomma nyt sitä KAAKKUA!Mitä ihmettä :DDD

A: KAAAAKKUAAAAA!!!!!Daniela: Mikähän sille nyt tuli...

Amity: Seremoniaan kuuluu romanttinen häähieronta!Andrew: Kakkuakakkuakakkua :))Alvar rupesi myös panikoimaan :DD mitä täällä tapahtuuKakun leikkaaminen onnistui kerrankin niin, että molemmat ehtivät paikalle.Andrew on ikionnellinen. Hääpari sikseen, kaakku on hyvää.Ellakin maistoi kakkua. Simbotit syövät kai mieluummin romua, vaikka voivatkin nauttia ihmisten ruokaa.Juhlan jälkeen mentiin lammelle luistelemaan......ja sitten yöksi motelliin.Muillakin oli romanttinen tunnelma.Simbotitkin saavat näköjään tehtäviä. Ellalle soitettiin poliisiasemalta, jos tämä tulisi korjaamaan putkan lukkoja. Ella oli juuri menossa auttamaan lainvalvojia, kun näki talon emännän rikollisasussaan :DMoinen ristiriita sai aikaan oikosulun.

Korjaaja: GRÄÄH! Minä tulin korjaamaan teleporttauslaitetta enkä kummallisia keksintöjä!Korjaaja: Vähän meisseliä niskaan, niin kyllä se siitä.Tuosta Ellan tehtävästä muistin yhden jutun, jota halusin kokeilla. Lähetin Villan kaivuroimaan poliisiasemalle.

Villa: Minäpä vapautan sellitoverit nyt, kun lukot ovat rikki.Ella kylläkin ehti jo korjata lukitusjärjestelmän.Ella: Moraalivirhe! Virkavaltaa ja yöunia vastustavaa toimintaa!Ella: Ei se mitään, minä laitan torkuille tähän.Villa: Välipalan paikka! Kyllä kirjakin käy lautasesta.Alvar on ahkeran autonomisesti lukenut raskauskirjoja, vaikka vauvaa ei vielä ole näköpiirissä.Alvar: Nyt laitetaan lempiruokaa vaimolle.
Kinuski: Mäkin tahron :3Alvar: Ja päivällistä, olkaa hyvä. Jälkkärikahvit.

Alvar: Kuumasta kahvista tulee pipiä kieleen.Amity: Vihanneksetkin on vielä höyryävän kuumia... Niin kuin sinäkin...Ja sitten autonominen tyynysota autotallissa. Jostain syystä aina pitää mennä autotalliin, vaikka talossakin ois tilaa (ja tyynyjä)Sillä välin Villan kaivuukone glitchasi. Se on siis vielä tuossa kuopan päällä, mutta näkymättömänä. Villa ei siis voinut enää jatkaa kaivuutöitä. Rikollisten vapautusoperaatio ei olisi pysynyt salaisena muutenkaan, koska puoli kylää tuli valittamaan melusta :DElämä on taas Ellalle liian vaikeaa.Amityn rupes tekee mieli tatuointia. Keskustaan reissu siis. Ketään tatutointitaitoista simiä ei kylläkään ollut paikalla, joten Alvarin (jolla ei ole minkäänlaisia taiteellisia kykyjä) piti ryhtyä toimeen.

Alvar: Annas minä valikoin tuosta listasta sopivan kuvan...
Amity: aAAh ihana vihkisormus! Hetkinen, missä se on...Eiiiih XDDD Sillä lailla, Alvar.Homer Simpson kurkkaa rintavaosta :'DDDDAmity suhtautui onneksi ihan huumorilla tähän. Miten nuo saa pois, pitää kai käydä CASissa?Häälahjalahjonta en muista mitä. Villa ei päässyt näiden häihin kunnolla paikalle, kun piti lähteä töihin kesken.Alvar kohottelee kirjastossa tiedealan taitoja. Kuvan pointti taisi olla kuitenkin tuon toisen ukon villi takki :DJaa tota missähän se Kinuski menee. Koiraystävä kulki jonkun matkaa mukana.Villa on oikeasti joka toinen yö putkassa.Andrew: Meikäläinen pelastaa prinsessan linnasta!

Uusi yritys vankien vapauttamiseksi.Kinuskista tuli vuorivuohi. Se oli siis vähän aikaa Andrew'n kanssa kissapuistossa, sai kiinni jonkin ötökän ja lähti kilometrien päähän lahjoittamaan sitä Alvarille xddKinuski-kissan eeppinen seikkailu. Kummituksia ja vaaroja matkan varrella.Alvar alkaa tulla sinuiksi Amityn keksintöjen kanssa.Taas: miksi autotalliin?

Kinuski tuli kotiin joskus kolmelta yöllä. Lahja ei näemmä kelvannut unissakaan :D Voi Kinuski, kaikki se vaiva nähty.Villa ehti jo vapautua vankilasta ennen kuin Andrew sai tunnelin kaivettua. :D

Andrew: Siellä vain piknikillä toisten kanssa, kun minä olen huhkinut koko yön!Jopas jotakin. Sieltähän tulee oikeasti rosvo!Tällaisten juttujen takia Sims 3 on paras peli. Aina jotain uutta ja randomia!Andrew: Jaa että kuka tuo oli? En minä vaan tiedä. Mutta nyt se on vapaa mies.Sieltä tuli toinenkin ilmo :D Vaikuttaakohan tämä johonkin pelillisesti, vai onko se vaan cooldown ennen kuin voi kaivella uudestaan vankilaa.Palkkio rosvojen auttamisesta on ilmeisesti, että kotitontille ei enää murtauduta. Kätevää.Heii, meillä on uusi simbotti! Tästä tuli juuri sen värinen kuin halusinkin, joten tämä on Robotti Ruttunen.Ruttusella ja Ellalla synkkas heti hyvin. Jos ne ei ois pelin mielestä sisaruksia, parittaisin ne. Tämän verran joudutaan Röllin laulusta poikkeamaan.Ruttunen on luonteeltaan viherpeukalo, joten siitä tuli Alvarin puutarha-apulainen.Nyt Alvar voi keskittyä paremmin töihinsä, ja ylennyksiä ropisee. Mikä mahtaa olla hallituksen huippusalainen tehtävä?Ööömm anteeksi mitä. Lahjabileet -> töykeä vieras höntäsi kylpyyn -> Alvar meni perässä ja jäi töllistelemään :DAlvar: Oivoivoi mitäs tässä nyt sitten... Ohhoh mikä näky...

Naikkonen: Apua! Tirkistelijä!Sitten Andrewnkin piti mennä katsomaan :D

Villa: Hei... eikös tuo vessa ollut varattu?Bottiparat joutuivat naurunalaisiksi.

Mervi: Hahaa, mikä otus se tuo on!
Ilo: Hyi onpa ruma.Amity: Kuules, veljentyttö, nyt juhlitaan!
Mervi: Aika lame.Spede ja kumppanit ottivat pilkasta nokkiinsa ja pilasivat koko bileet. Lahjojen poimiminen jäi sikseen, kun vieraat rupesivat reagoimaan botteihin.Sitten botit vielä rohmusivat kaikki lahjat. Pitäiskö tässä itkeä vai nauraa?Andrewn ex-vaimo ja nykyinen vaimo.Kokeillaanpa alienin mielenhallintakykyä simbottiin. Joshua ei arvosta Kalle Kattilan kaltoinkohtelua :D"Jaa nollalla"-yllytys ei sytytä simbottia palamaan.

Joshua: Oikeasti, älä tee noin. Simbotit ovat tuntevia elämänmuotoja.Kalle: Minkä takia poikasi pitää talvihanskoja sisätiloissa?Andrew: Mitä tapahtuisi, jos... söisit vaikka kanelia? Tai vielä parempi, menepä käymään suihkussa!

Amity: Isä! Mitä sinä teet minun keksinnölleni? ._.

Porukka tuli yläkertaan torumaan Andrewia. Botit ärsyttävät kaikkia, mutta niiden mieltä ei näköjään sovi sörkkiä. :DTykkään, kun Alvar ja Milo on ihan jees kavereita. Ainakin toisinaan.Tässä vaiheessa Amity oli rakentanut jo neljä simbottia. Sen bugin johdosta elämänhaaveen laskuri näytti kuitenkin 2/3. Päätin sitten, että nyt tämä kyllä riittää, ja ostin onnellisuuspisteillä Amitylle "Paras ystävä" -simbotin. Mokoma spawnasi tiedekeskuksen lähettyville.Sehän on varsinainen romuläjä :D Peli nimesi tän Sonjaksi, ja se oli jo saapuessaan Amityn paras ystävä.Amity toteutti elämänhaaveensa (VIHDOIN JA VIIMEIN). Sen kunniaksi nostettiin maljaa.Talous oli harmi vain liian täynnä tulevia suunnitelmia varten. Sonja potkittiin saman tien pihalle :D Muistaakseni ymppäsin sen Jutalle kotiapulaiseksi. Ryökäle ryhtyi saman tien vikittelemään naimisissa olevia vanhuksia. Seuraavaan tallennukseen olen jo värkkäillyt StoryProgressionin asetuksia. Vanhukset vikittelevät turhan paljon nuoria aikuisia (enkä tiedä, ovatko simbottien ja ihmisten suhteet niin kauhean hyvä idea)Kappas. Kinuski tuli ihmettelemään tallille, ja täällä oli täys mähinä päällä. Lentävä taapero ja palava sim.Miten tää sim on saanu ittensä liekkeihin :DD Täällä ei oo mitään kokkauvehjettä, takkaa tms ja nyt on talvi?Miekkonen: Aah! Auta, oi mahtava yksisarvinen!

Celsukka: Älä nyt koske.Sentäs joku tajusi auttaa miestä hädässä.Talvinen lukupiiri. Alvar valitsi taas raskauskirjan lukemiseksi ._.Amity: Luet koko ajan tuota kirjaa, jossa sanotaan, miten pullat laitetaan uuniin. Tieteellinen puoliko siinä kiinnostaa?Alvar: Juu, se, miten siemenestä kasvaa uusi elämä!Täyttelemässä "Vie xx luistelemaan" -toiveita. Ella melkein pääsi ratsastamisen makuun.Celsukka ei hyväksynyt rämisevää ratsastajaa.Retken päätteeksi lähdettiin serkunsiskonkaiman kissanristiäisiin.

Alvar: Triviahaaste! Mikä on Traagisen klovnin piilopaikka elokuvassa Tuo?Amity: Hetkinen... puumaja?Bongasin Joshuan samoista juhlista.

Alvar: Aivan oikein! No... Kun mennään naimisiin, niin mitäs monesti tehdään sen jälkeen?Amity: Ööö. Lähdetään häämatkalle!

Alvar: No joo, mutta en hakenut tuota. Tämä liittyy toiseen lentäväiseen, tarkemmin sanoen haikaraan...Tämä pari on ollut niin urakeskeinen, että lapsihaaveet ovat antaneet odottaa itseään. Nyt Alvar vissiin kokee, että aika on kypsä. :DAndrew ja Villa näyttävät riitelevän keskenään. Todellisuudessa kumpikin räyhää itsekseen :DJuuh tuota yksisarvinen voi näköjään sytyttää tulipalon naapurin pihalle. Pieni sadisminpoikanen mielessä sytyttelin uusia tulipaloja ja pidin tuota roihua yllä koko päivän kahden yksisarvisen voimin :DApua, miksi Jutta on täällä liekeissä D: Joku vissiin sammutti sen kuitenkin, koska kukaan ei tässä palossa kuollut.Lopulta annoin Tyko Luomalan sammuttaa tulipalon. Hahaa, se sattui olemaan palomies, ja peli antoi sille ylennyksen tästä XDKotona ei tunnelma ollut yhtä valoisa ja lämmin.

Alvar: Andrew? Onko kaikki hyvin?Ei. Eieieieiei. Andrew on rutkasti päivissä yli, mutta en minä ole vielä valmis tähän!Älä virnuile siinä, kun jätät taaksesi niin paljon! 
Nyt se ei saa nähdä Amityn tulevia lapsia (simbotteja ei lasketa) :dViikatemies viuhautti viikatettaan. Andrew loikkasi lahjapakettien sekaan ja oli poissa.Naiset juoksivat tiehensä, ja vain Alvar jäi kissan kanssa paikalle suremaan.Villasta tuli yhtäkkiä leskivaimo ja talon vanhaemäntä. Tää kuolema tuli taas niin yllättäen. Andrew oli kuitenkin niin kovassa fyysisessä kunnossa, että ajattelin sen elävän yhtä pitkään kuin tyyliin Adam ja Abel.Andrewn kuolema tuntuu oudolta myös sen vuoksi, että yleensä tässä vaiheessa ns. lapsenlapsiperillinen on jo olemassa. Nyt sitä ei ole edes vielä laitettu alulle. Toisaalta Joshuan ja Milon lapset ovat jo kutakuinkin teinejä. Amity syntyi itse myöhemmin ja saa lapsia myöhemmin, niin se vääristää kuvaa. Mutta asioiden pitääkin mennä välillä eri tavalla. Andrewn elämästä ei tapahtumia puuttunut. Nyt on toisten aika toimia.Kinuski on kovaa vauhtia vanhenemassa. En koskaan saanut aikaiseksi teettää sille pentuja luonnollista tietä (kuulostaapa oudolta). Hoidettiin homma toisella tavalla.Miumau, tässä tulee pisteillä hankittu Kinuskin klooni. Taisin nimetä sen omaperäisesti Kinuski II:ksi.Alvar: Hei, anoppi! Tänään on sitten Andrewn hautajaiset. Kai kuitenkin tulet sanomaan viimeiset hyvästit?

Jutta: Minä näytän kyllä tänään aivan räjähtäneeltä, mutta kai se on tultava.Jutta kävi kääntymässä hautausmaalla ja poistui juhlista saman tien. xdAndrewn hauta seisoi yksinäisenä. Vieraat seistä töröttivät pihamaalla, mutta eivät uskaltautuneet haudalle.Keinutuoli oli ainoa keino, jolla vanhukset sai takuuvarmasti houkuteltua hautausmaan aitojen sisäpuolelle :DDAndrew oli tässä perheessä se suurin yksisarvisten ystävä. Myyttiset olennot tulivat valittamaan hänen poismenoaan. Andrewhan oli se, joka toi ensimmäisen yksisarvisen tähän perheeseen.

Villa: Andrew oli sekä hevosmies että naistenmies!Illan pimetessä vieraat uskaltautuivat viimein haudalle suremaan.

Milo: Isällä oli aina muutama saviruukku varastossa, kun kouluun piti viedä muinaisia esineitä. Ei tarvinnut lähteä Kiinaan tai Egyptiin asti niitä hakemaan.Amity tuli haudalle vasta hautajaisten päätyttyä.

Villa: Jos olisin ryhtynyt astronautiksi, voisin nyt etsiä Andrewta tuolta tähtien joukosta.Milon tytär Lenita kasvoi teiniksi. Melkoinen näky :D Suvun nenä sillä ainakin on.Hautajaisten jälkeen käytin vielä muutamia päiviä Alvarin ylennyksen haalimiseen. Mitähän hain ja simbotin yhdistelmää se on yrittänyt saada aikaan; räjähtäneisyydestä päätellen suurin läpimurroin :D Mutta nyt on Alvarin elämänhaave saavutettu, ja perhe on valmis vaihtamaan maisemaa.Tässä tämän talouden tohinat. Andrew nukkui pois, mutta talouteen on tullut pari erinomaisen ärsyttävää simbottia. Simbotit muuten pysyivät hautajaisten ajan visusti kellarissa, olisivat muuten taas pilanneet kaiken. Simien reaktio niihin on tosiaan sama kuin haamuihin. Simejä saa jatkuvasti olla paimentamassa, kun toiminnot peruuntuvat joko haamujen tai bottien takia. xd Katsotaan, kauanko jaksan katsella noita. On kaiketi olemassa modikin, joka estää simejä reagoimasta botteihin.

Tää sukupolvi on mennyt uskomattoman nopeasti. Paljon aikaa on mennyt bottien ainesosien grindaamiseen ja kaikkeen sellaiseen peruselämään siinä välissä, missä ei ole ollut paljonkaan kuvattavaa. Mutta ensi kerralla, kun tapaamme Shalom-Lobosit, se tapahtuu uudessa kaupungissa. Sitten ruvetaan tekemään sitä jälkikasvua. Ellei EA App -pakotus tuhoa minunkin peliäni. EA siis siirtää kaikki pelinsä Originista niiden uuteen sovellukseen, jossa kuulemma on paljon ongelmia näiden vanhempien pelien suhteen. Toivotaan parasta, itse ainakin viivytän siirtymää niin kauan kuin mahdollista. Onko kellään kokemuksia tästä?

Ensi kertaan. Be blessed 💝

2 kommenttia:

 1. Oon yrittäny lukee tätä miljoona kertaa jo mut AINA keksin jotain muuta oman pääni menoks! Avasin jopa pelin ite taannoin mut peli kaatu sillä kertaa johonkii CC-ongelmaan, ja unohin et ees avasin peliä :DDD MUTTA NYT, nyt luen! Ku on kesäloma ja kouluhommat tehty tältä lukuvuodelta, ja teekuppikii on nenän eessä vaikka täällä idässä meinaakii hellettä pukata.

  Alpertti Simstein :D

  Miullei oo koskaan ollu simbottia pelissä, nukkuuko ne normaaleissa sängyissä? :o

  Tuosta modernista talostahan tuli oikeinkii kiva!

  Ounou, tuo bugi muistuttaa Matkoilla-lisärin bugia! Siinä joskus peli saapu kohteeseen ilman simejä........ tän kyllä korjaa NRaas'in Traveler-mod, mut suosittelen myös Overwatch-modia jos siulla ei sitä vielä ole. En oo kyl kuullu et paneelit sekoilis tolleen pelin sisällä, mut TS3:n kanssa kaikki on mahollista.

  Eiks tuo Hirviömestari täyty myös tyyliin muumioilla yms.? Mut voi olla et oot jo päässy ton ohi ku tää postaus on joulukuulta, joten innolla odotan et miten asian kanssa kävi :D

  Andrew ja kakkuhimo :DDDDDDDDDDDD

  NUO TATUOINNIT XDDDDD

  Empä tienny tuotakaan kuopista ja poliisiasemasta :D

  Oh no, Andrew D:

  "Näytän räjähtäneeltä" u don't say? :DDDDDDDD

  Ite pelaan TS3:sta edelleen fyysisten levyjen kautta (tosin NoCD-modilla), ni en oo onneks joutunu Originia tän kanssa käyttämään. Toivottavasti siirto meni hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä täällä kommenttirästejä hoitamassa. Kiitos tosi paljon ahkerasta lukemisesta! :3

   Herranen aika, Andrew on vielä tässä postauksessa hengissä (ainakin jonkin aikaa). Siitä on kauan... :0 Ja Villa se vaan porskuttaa edelleen :D

   Simbotit nukkuu sängyssä, tarpeet on melkein samat kuin ihmistenkin, paitsi hygienian osalta.

   Joo, joidenkin elämänhaaveiden laskurit nollautuu tuon bugin myötä. Overwatch ja Traveler on kyllä ratkaisseet kaikki muut matkailuun liittyvät ongelmat. Pitää vaan muistaa jatkossa että noin saattaapi käydä:D

   Mullakin on kaikki omat levyillä, mutta silti se vaatii toki Originin/EA:n kautta launchaamisen. EA on onneksi toiminut ilman suurempia ongelmia.

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3