torstai 1. joulukuuta 2016

Dean 1: Tyylitaituri Seppo

Jees, ensimmäistä perhepostausta kehiin!
Ensiksi näytän kuitenkin jotain, mitä olen muun muassa saanut Sunset Valleyssä aikaan.

Idea oli siis se, että poistin Sunset Valleystä kaikki valmisasukkaat ja loin tilalle uudet, pääsääntöisesti samoilla sukunimillä. Sepon suku on asunut useita sukupolvia aikaisemmin Sunset Valleyssä, joten nämä uudet simit ovat siis vanhojen asukkaiden jälkeläisiä. :) Kovin tarkasti en jaksanut useimpia simejä tehdä, hyvin paljon otin randomina, varsinkin etunimet.

Ensimmäiseksi päätin uudistaa Goottilat. En nyt jaksa muistaa heidän nimiään, mutta oikealta lukien perheen isä, äiti ja teini-ikäinen paha poika. Nainen onnistui minusta tosi hyvin!
Tämä taitaa olla Alton perhe. Tein heistä hevosintoilijoita, kuten pojan kypärästä näkee :D Peli sijoitti ratsastuskeskuksen näiden naapuriin isolle tontille, leikitään vaikka että Altot omistavat sen. Perheellä on kaksi omaa hevosta, joille rakensin tallin noiden tontille sen jonkin pensasaitakukkasäädön paikalle.


Olin tehnyt Eririkkaan perheen ja asettanut sen oikealle tontille. (Tiedättekö muuten miten rasittavaa on, kun teet perheen ja joudut siirtämään sen väliaikaisesti jollekin random tontille koodittaaksesi sille rahaa saadaksesi sen oikeaan taloon?)

Mutta mutta. Kun tarkoitukseni oli siirtyä kuvaamaan tätä perhettä... taloudessa oli vain hovimestari! Tietämättä minne olivat hävinneet, oli tehtävä uusia Eririkkaita. Olin kuitenkin laiska ja tein vain yhden pojan, Eero Eririkkaan, joka olisi Eririkkaan suvun viimeinen vesa...
Siirsin hänet talouteen ja menin pelitilaan.


Siellähän te olitte! O_O

Eririkkaan perhe olikin jostain kumman syystä siirtynyt johonkin merenrantataloon. En tiedä, olinko jättänyt tallentamatta vai sekoiliko Sims tai Storyprogression omiaan. No, korjasin tilanteen.


Tässä siis Eririkkaat: Sir Pentti Eririkas, Anu Eririkas (Pentikin perustajan mukaan :D) ja lapset. Eero on keskellä ja näyttää nyrpeältä, koska ei näy sukupuussa.Henkilökunta: hovimestari Franklin Butler ja lastenhoitaja Mary Lelel, joka oli pakko luoda Eeron saamiseksi ulos CAS:ta.Nämä taisivat olla Bunchit. Rakastuin noihin tyttöihin heti, kun näin heidät <3 Nimet ovat muistaakseni... Paula ja Maija? Tuo jätkä on Kustaa, en muista muuta. (Kusta hihihi)Kaupungissa oli joku, jonka sukunimi oli Steel. Tässä siis... Jorma Teräs!
Tietokilpailukysymys: missä leffassa on tämän niminen henkilö? Voittaja saa kymmenen pistettä ja flamingomerkin! :DTeräs oli käymässä tällä maatilalla, jonka rakensin. Siellä asustaa itse laatimani Joukolan perhe!Vanha pariskunta keskellä: Touko Joukola ja Marja Joukola.
Aikuiset lapset Tahvo ja Tarja Joukola.Jouko on jotenkin tosi sympaattinen, pitääkin lähettää simejä vierailulle sinne. ^^
Joukoloilla on kolme hevosta.
Yks oli tietysti nukkumassa (aina simit ja eläimet tekee jotain epäoleellista kuvausten aikaan ._.)Ja doge nimeltä Shee. :3


Olikohan siinä kaikki... Ai niin, yksi vielä!Kuka asuu tämmöisessä punaisessa talossa, ja kenellä oikein on pihallaan joulukuusi tonttuineen keskellä kesää?JOULUPUKILLA TIETENKIN!!!
Joulupukin talo on luonnollisesti täynnä tonttuja.


Onko nämä kuvat oikeasti näin huonoja? Missähän vaiheessa paransin sitä laatua asetuksista...


Niin, rakensin myös kirkon tuonne rannan läheisyyteen.Tässä on kirkkosali, vasemmalla vessat ja oikealla keittiö.


Nyt päästään Seppoon! Laitoin hänet ja koiran asumaan "kerrostalotontille", jotta Seppo saisi kämppiksiä. Katsotaan, löytyykö joukosta jopa sopiva nainen!
Kaiken häsellyksen jälkeen en enää jaksanut alkaa rakentamaan, joten otin EA:n valmistalon ja sisustin sitä vähän.AlakertaOlohuoneKeittiö. Lisättiin vielä tiskikone ja koirankuppi.KylppäriMakkari 1. Lisättiin vielä lipasto.Yläkerta (ja uima-allas)Makkari 2Makkari 3Makkari 4 (tänne asutetaan Seppo, koska vihreä on jeejee <3 )
Ja pari kylppäriä.Ja tässä on Seppo ja Liekki ---- SEPPO MITÄ SULLA ON PÄÄLLÄ

Seppo: "Halusin vähän juhlistaa tätä muuttoa..."
Noooope. Et muuten vaihda vaatteita ilman minun lupaa! Nyt lipastolle siitä!Seppo: "Ei pysty ei kykene!"
*resetsim*Lite bättre.Jostain syystä kauhean moni sim haluaa nämä haalarit ulkoasuksi.Laitetaan nämä ulkovaatteet kuitenkin. En ollut huomannutkaan tuota takkia aikaisemmin! Kauluksen muuton punaisesta vihreäksi. Seppokin tykkäs, kun teki sellaisen innostuneen eleen.Seppo, meillä saattaa olla katsojia... Ei nyt ole aika muuttua näkymättömäksi.Tässä on Sepon piirteet ja suosikit. Seposta olisi tarkoitus tulla sarjakuvakirjailija, ja lähetän sen yliopistoon jossain vaiheessa.Eipä ehditty tehdä paljon mitään, kun kämppikset saapuivat jumittamaan peliä!
Ansa Teerisalo iski silmänsä Seppoon jo kadun toiselta puolelta. Sillä on kotkan silmät -O_O-Kaino Ilmarinen oli kuitenkin nopeampi.Ja sitten vähän myöhemmin nämä kaksi menivät juttelemaan ja pelasivat shakkia. Mutta en sano, että tämä olisi Sepolle se oikea nainen. Kavereita näistä voisi tulla! Haluan muutenkin ystävystyttää Sepon näiden kämppisten kanssa, etteivät ne olisi vai sellaisia random höseltäjiä. :P
Ja tosiaan paita vaihtui, kun väsyin Sepon näkymättömyyteen.Mikä hätänä, Ossi Isonen? Etkö tykkää kämpästä? Se on sitten voi voi.Täh? Vieläkö niitä tulee? Ilmeisesti talo tulee kerralla täyteen.No, aloitahan, Seppo, tutustuminen! Kättelepä vaikka Gustaf Alppista siitä ensin! Saatiin tietää aika paljon luonteenpiirteitä heti esittäytymisissä Sepon onnellisuuspisteistä saaman palkinnon avulla. :DOsmo Lusualla ja Fanni Karjalahdella oli jotain juttua keskenään. Mistä näitä kummia nimiä oikein tulee? :'DOletkos Maija Helin jotenkin eläintenvastainen? Sen verran järkyttyneesti tuijotat tuota lelulaatikkoa.
Tässä vaiheessa huomasin, että Liekki ei resetsimistä huolimatta suostunut liikkumaan.
Oli jäänyt tuolla lailla tyhmästi talon alle, kun käytin moveobjectsia.


Googleti googleti...

Täytyi siis erottaa Liekki hetkeksi taloudesta kaupunginmuokkauksessa ja siirtää se takaisin. Koska en voinut siirtää Liekkiä yksin, Gustaf Alppinen sai uhrautua tekemään sen kanssa pikku matkan leikepöydälle ja takaisin.Jee, Liekki on taas oma itsensä!Mutta Gustaf, ei!! D: Voit asua meillä, mutta en minä sinua halua pelata!

Gustaf raukka sai siis siirtyä johonkin toiseen kaupungin talouteen.Otettiin edellisestä tallennuksesta Sepon vanhempien haudat mukaan, ja asetettiin ne läheiselle metsäaukiotontille. Tänne voisi nousta Deanien sukuhauta.


Tässä vaiheessa peli sitten kaatui, enkä jaksanut kolmatta kertaa avata sitä. Tähän onkin varmaan hyvä lopettaa.

Ensi kerralla tutustutaan kämppiksiin ja Seppoon tarkemmin ja lähetetään ne ehkä kaupungille. Laita sinä juuri toki kommenttia, kerro, mitä tykkäsit, mitä voisi parantaa, tai piristä iltaani, otan kaiken ilolla vastaan!
Tapaamisiin ja siunauksia!

2 kommenttia:

 1. Nyt pääsen viimein lukemaan postausta kuvilla! Jee :D

  Jorma Teräs näyttää veikeältä kaverilta :D

  JOULUPUKKI xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Äää toi keittiö on ihana x3

  Vitsit nyt haluun pelata itekki kimppakämpässä!

  Voi Gustaf! xD

  Tämäää oli hyvä postaus! Tykkään sun huumorista :D En osaa nyt sanoa mitään hienoa, joten öö oli kiva postaus ja jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   En oikein osaa nauraa omille vitseille, mut hyvä että joku tykkää :D

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3