sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Dean 3: Pitkä yliopistopostaus ja Sepon piilomasennus


Noniiin ja jos tätä joku vielä lukee niin uutta postinkia lähdetään kehittelemään tästä näin... Kuten taisin luvata, tässä episodissa käsitellään suht runsain kuvin Sepon yliopistoaikoja. Ihan loppuun en päässyt, koska sims ja simsin glitchit ja ongelmat...
Kuvia on ehkä vähän päälle 120 jos katsoin oikein. :D

Eteenpäin ---Tervetuloa Simyliopistoon, Seppo!

Seppo: "Hmm, tämähän vaikuttaa kohtuullisen viihtyisältä paikalta."
Odotahan vaan...Soitettiin heti sukulaisille eli Vapaalan perheelle Sunset Valleyhin, että perillä ollaan, ja Seppo kysyi mieheltä-jonka-nimeä en vieläkään muista viime hetken vinkkejä.
Seppo: "Mitä jos ne kysyy, onko Simald Trump hyvä presidentti?"Yliopistokämppikset tulee rytinällä!Seppo... Mitä? :DTuli heti alkuun huomattua, että silmäätekevät ei tykänny nörtti-Seposta.Apua, katoin että mihin tuon yhen naisen jalat hävis, mutta siinä onki joku puska eessä xD
Asuntolasta löytyi onneksi myös nörttisimejä, kuten Sepon huonetoveri, vaaleapukuinen Dave.

Seppo: "Onpa teillä hieno kampus! Täällä kelpaa tavoitella valmistujaislakkia!"
Dave: "Juu, mutta pysy kaukana tuosta naikkosesta sinisessä minihameessa. Se on Tiffany, silmäätekevien kymppitasolla."

Ja tuo raitapaitainen ukkeli oli näköjään samaa mieltä.
Perehdytykseen! Huomasin tässä joskus, että jos hankit yliopistolla maskottikoulutuksen, se periytyy! helposti. Isoisoisä Pate taisi aikoinaan hankkia sen, ja nyt Seppokin pystyy pukeutumaan tontuksi tai laamaksi suorilta ilman koulutusta.Pöllin aina sairaat määrät limsoja ja suklaapatukoita näistä ständeist. Yliopistolla pitää simssissä aina olla välipalaa, ei oo aikaa syödä oikeeta ruokaa. :DJees, ei aikaisia aamuja!...Ja koska sukupolvet ei tietenkään vaihdu yliopistolla, Sepon isä Jeffery on täällä nuorena aikuisena. o_o
Seppoa on estettävä kaikin keinoin näkemästä isäänsä, muuten hänen mielensä räjähtää ja tapahtuu aikaparadoksi!!!
Jeffery: "Kai sä tiiät, että sulla ei oo Tulevaisuuteen-lisäriä, lol."
...Ole sinä hiljaa, leikitään vaan silleen.Äkkiä yläkertaan pakoon aikaparadoksia.Seppo: "Liero laama, minä voitan tämän pelin!"


Laama: "Sullapa ei oo sormissa papua niinku mulla!"Laama: "Nyt kun voitan tämän niin mut ylennetään varmasti yliopiston ylilaamaksi..."Seppo: "Ylilaama? Hmm, siinäpä hyvä kirjaidea. Ylilaaman sekoilut --- siis seikkailut."Seppo voitti! Hyi nuo tontun mulkosilmät O.OSepon pitäisi päästä vessaan, mutta Jeffery on siellä! Nyt uhkaa joko aikaparadoksi tai housuun kuseminen, jos Jeffery ei tule pois vessasta...Seppo pelasi jotain zombipeliä harhauttaakseen itseään, koska zombeilla ei ole vessatarpeita.Yritettiin kans ostaa tästä tiskiltä jotain, mutta tuo myyjämummo lähti just pois. ._. Hyvää asiakaspalvelua.


No vihdoin!


Tämän jälkeen lähetin Sepon asuntolalle ja menin syömään...
Kun tulin takaisin, huomasin Tiffanyn ja Sepon välillä olevan tapahtumassa jotain!Tiffany yritti "iskeä" Seppoa pitääkseen hauskaa tämän kustannuksella...
(Oli kai siihen snobipissiksellä vähän aihettakin, kun toisella on tonttupuku päällä)Mutta Seppoa ei niin vain höynäytetä!

Hyvä Seppo! Se siis teki tämän ihan ite. :D
Tiffanyn juonet eivät onnistuneet. Mutta nyt tämä kantaa kaunaa sankarillemme, koska kukaan ei sano ei Tiffany Richille...Huomenta, aurinkoiset. Opiskelu alkakoon.Seppo ja Jeffery tietysti kävivät samoilla luennoilla, joten aikaparadoksin vaara oli jatkuvasti läsnä.
Älkää muuten syöttäkö ikinä nimenomaan Nugaanami-suklaapatukoita simeillenne, jos ette halua niiden kärsivän pahoinvoinnista! Niistä se tulee joka kerta.Hei, tämähän on mekkoineen ihan nätti sim!Maalailuu~


Tämä juliste on jotenkin kiva. :)Tiffanyn perässä liikkui melkein aina tuo oranssitukkainen nainen. (Sori, en ottanu kunnon kuvia siitä :D) Kunnon sellanen juoniva pissiskaksikko. Tuo toinen taisi kyllä olla vain 2-tasolla Silmäätekevissä, joten ehkä se on jotenkin alisteisessa asemassa.Ja jälleen on uusi kaunis päivä! Today is a good day to studyPyöräilevät simit <3
Seppo odotti tuossa oikeasti varmaan puoli tuntia, ennen kuin suostui lähtemään liikkeelle. .-.Seppo: "Hey Dave, otetaan kisa!"Dave: "Jeah, voitan varmasti."
Nainen: "Ooh voi sukka sentään! Saanko minä lähettää? Valmiinapaikallanyt!"Luennot ei näytä kiinnostavan ketään.Seppo: "Heh, kyllähän minä jo nämä jutut tiesin."

Kirjastoon opiskelemaan, koska lukutoukka!Tavattiin siellä nälkäinen Bettie Franklin, myös nörttisim.Ja vietiin se syömään, koska feed the hungry. :3 Jes 58:10, Matt 25:35Epäilen, pitikö tämän tulla tähän kohtaan, mutta kivaa niillä kumminkin oli, ja niistä tuli ystävät. :)Sepon professori raivoaa jollekin opiskelijalle, joka ei jaksanut kuunnella ja häipyi jo paikalta. :'D


Nniiin mitä nämä on??? Tehkää minustakin Liiketoiminta tai Viestintä. XDYliopistolla sattuu aina vähintään yksi tulipalo per pelikerta.Tutituti Seppo.NÄLKÄ!O-ou. Tiffany ja sen bestis ilmaantuivat Sepon oppitunnille. Tämä tietää ikävyyksiä...Tiffany: "Pilaan Sepon luonnokset, sitten sen saa hylätyn eikä valmistu! Oppiipahan, miten kohdellaan yliopiston kuningatarta!"Tiffany: "Eihän tuo osaa edes piirtää... Miten ikävystyttävää. Tuokaa minulle päivänvarjo!"Seppo: "Uskissim, onko mun ihan pakko jutella tuolle?"
Tiffany: "Mikä pelle. Täytyy keksiä toinen suunnitelma hänen nolaamisekseen."En tiedä missä vaiheessa miksi nämä muodostivat ryhmän, mutta Tiffany seurasi Seppoa sarjakuvakauppaan.Ja feidasi sen näin. Kiero suunnitelma, nyt Seppo sai ikävän moodletin. xdOnneksi sarjakuvat hyvittää tilanteen!Seppo ei syöny kahden yliopistoviikon aikana melkein mitään muuta kuin limsaa ja patukoita... Hammaslääkäri kiittää. :D
Seppo maalasi yliopistossa kauhean synkkiä maalauksia. o.o Neuroottisen simin piilomasennus?Kokeet alkavat! Tsemppiä kaikille!Ensimmäisestä kokeesta Seppo selviytyi erinomaisesti! Jes!Niin tätäkö se tarkoittikin, että yliopistoon on vaikea päästä sisään...
Seppo joutui odottamaa tuossa yli kaksi tuntia, koe ehti loppua ennen kuin aloin resetoimaan simejä pois tieltä ja se pääsi tuonne. (Sitä joutui harrastamaan vähän enemmänkin.)Seppo: "On tämäkin. Teen valituksen!"Ja niin Seppo sitten marssi yliopistoneuvojan pakeille.

..Jaa. Ei sitte. :DJotenkin tykkään tästä kirjakaupasta.Bettie kutsui Sepon juhliinsa.Seppo: "Tästä tulee suurta taidetta.""Nyt pannaan haisemaan."Seppo ei kuitenkaan viihtynyt ulkona, vaan siirtyi sisätiloihin piirtelemään. :DJa niin seuraavana aamuna--Nöy.Et nyt kuole, ethän?


Näyttää, kuin Seppo muuten vain murehtisi jotakin. :D Sillä on varmaan se masennus.Jääkaappihirviö!:'DJa koska Seppo on hyvä mies, se yritti selvitellä asioita Tiffanyn kanssa.Nope.Okei, tuon mie laitoin sen tekemään.Mutta nyt sai Tiffany kunnon opetuksen. Onpa se surkeana, ei oo tottunu noin suoraan puheeseen. :DPelästyi Seppoa kuin lumimiestä.Tässä näette Sepon kehityksen piirtäjänä.Vaikka tietää vähän vaivaa laittaa simit juoksemaan tiettyä reittiä oikeaan rakennukseen, se säästää aikaa, ei tarvi jumipyörällä tien kautta kiertää...Koulupäivän jälkeen kahvilassa oli jonoa.Hei, Seppo etuili!Bettie kutsui taas juhliin, jotka olivatkin huijausta.Seppo: "Nyyh."Onko näillä joku värikoodi reppujen suhteen? Kaikilla on samanlaiset. :DTuokiokuvan paikka. Hauskaa, kun simit ottaa näitä itsekseen.En kyllä tiedä, mikä pointti tässä Sepon tuokiokuvassa oli. Kai se on taiteellinen.Värikoodi on käytössä myös sateenvarjoissa. :DOsallistuin Sepon pitämälle luennolle! Ope, minäminä tiiän vastauksen!Miks en oo koskaan huomannu noita tuoleja?Murha!


Seppo: "Ohhoh voi miten hyvä harmi. Tiffany pyörtyi lattialle.Ben Trigger on jättäny salaattikulhon käteen... Ben on muuten myös ollu Sepon suvussa. :)
Tää kotiapulainen on jotenkin persoonallisen oloinen.Seppo rupes kirjoittamaan jotain lastenkirjaa. Tuo oli väliotsikko jossain ala-asteen uskonnonkirjassa, muistan sen yhä, en tiiä mistä tuli mieleen. :DKutsuttiin joku toinen kaveri ulos.


Jaa ei sitte.


Kumpaakaan ei kiinnostanu toisen jutut. :DMut saatiin kutsu treffeille!Koska ensitreffeillä on pakko puhua vihanneksista.
Tajusin vasta kuvia muokatessani, että oliko tämä se Tiffanyn bestis? Se asuu näiden asuntolassa ja tukka on samanlainen. Olikohan tämäkin joku Tiffanun salajuoni sitten...En tiedä, nämä vaikutti olevan kuitenkin aika hyvää pataa keskenään! Ja ihastuivatkin toisiinsa.
Seppo sai todistukseen seiskan, vaikka olin varma, että tulisi vähintään 9. Suorituspalkki oli aika ylhäällä ja kokeet meni hyvin. Taidot ois kyllä voinu olla ylempänä... No, Seppo ei tuu tekemään tutkinnolla yhtään mitään, joten ei haittaa. :DKotiinpaluun iltana järjestettiin nyyttärit ja joku toi yhden kämäisen mokkapalan xD
Kotiapulainen joka sai myös kutsun: "Siis tämä teidän talo on niin siivoton, ja asukkaat myös!"Sillä välin Seppo oli Bettien kanssa keittiössä..."Ohhoh, onnittelut valmistumisesta!"Seppo teki yllätyshyökkäyksen!Bettie: "Oh...""Tulehan tänne."Bettie on harmi vain varattu... Seppo ei halua rikkoa parisuhteita, mutta tähän päädyttiin. Bettiellä taisi juuri olla ollut ongelmia poikaystävänsä kanssa, tämä oli vähän paha jätkä.Joku tulee kurkkimaan.
"Ai terve Seppo... Oho.""Moi pitää mennä, en ollut täällä."Bettie: "Tuossa takana on joku, eikö niin?"
Seppo: "Nah, se on vain mun ope, joka ihailee meidän kämppää."Photobombariprofessori :D


...Seuraavaksi peli kaatui, ja kohtaamista keittiössä ei koskaan tapahtunutkaan. Joka tapauksessa Sepon oli viimein aika lähteä kotiin lukukauden päätteeksi. Tutkinto jäi kesken ja minun oli tarkoitus lähettää Seppo pian suorittamaan sitä loppuun ja tunkea se vielä tähän postaukseen.

Simsin ongelmat kuitenkin puuttuivat peliin...Kotikaupungin ladattua huomasin, että jotain outoa oli tapahtunut. Seppoa ei ollut missään, ei edes vihreää kuvaketta oikealla. Taloudessa olivat vain Liekki ja kämppikset. Kaikki vollottivat jonkun kuolemaa ja Liekillä oli Surun murtama -moodletti...

Siis... Mitä tapahtui Sepolle? DD:
Peli kyllä siirtyi Sunset Valleyn maisemiin, mutta Seppo ei... Liekin ihmissuhteissa Seppo näkyy tummennettuna, "poissaolevana". Jäikö Seppo siis yliopiston vangiksi?
Mutta mikä sitten on tuo kuolemamoodletti? Se voisi olla Osmon väliaikainen kuolema viime postauksesta, mutta näillä ei ollut sitä, kun Seppo lähti yliopistoon... Onko peli siis tappanut Sepon? :O


En ole saanut ongelmaa ratkaistua, mutta yritän parhaani. Sinänsä mielenkiintoista, että peli antaa minun nyt periaatteessa pelata pelkällä lemmikillä. En kyllä tiedä, mitä sellaisella tekisin. :D
Jos en saa tätä ratkaistuksi, joudun toteamaan, että Seppo kuoli liikenneonnettomuudessa matkalla kotiin... Se olisi suvun loppu, suvun, johon olen kuluttanut satoja tunteja. :( Se olisi surullista, mutta toisaalta myös uuden alku. Ehkä otan jonkun Sepon kämppiksistä ja alan pelata sillä. Katsotaan.


Heissan~ 👋 💔


4 kommenttia:

 1. Yaasss, yliopisto!

  Kauhistus, mikä toi tonttuasu oikein on?!?! XD

  Ylilaama. :DD

  Toi pyöräilyilme... -.-

  Oikeesti, miten joku AINA onnistuu polttamaan jotain?!

  Höh, Tiffanyhan on ikävä tyyppi. :(

  Yliopistoon on vaikea päästä sisään. XD

  Ei saa etuilla! D:

  Tonttu kohtaa Jeesuksen. :D

  Sepon ilme, kun se kattoo tota koepaperia on ihan samanlainen kun mulla, kun saadaan kokeita takas. XD

  Seppo, missä olet?? ÄLÄ MENE!!!

  Voih, simssin sekoilu on ihan kamalaa. Toivottavasti saat Sepon vielä takasin. Ja hei, sulla on kiva simsblogi! (Mainostus: mullakin on simsblogi ;)) Liityin lukijaksi ja vaivauduin (viimeinkin) kommentoimaan! (No shit, Sherlock eikumitä) Okei, mun ehkä pitäs lopettaa tää kommentti ja alkaa nukkua. (Mun siis ei todellakaan pitäny olla enää hereillä) Okei, täst saatto tulla vähän sekava kommentti. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kommentista! :D Ihanaa!

   Oon muuten tainnu lukeakin sun blogia aiemmin! En vaan osannut yhdistää. :P Joskus ennen kuin tein tämän blogin niin kahlasin kaikkia toisten blogeja läpi. Liityin nyt myös lukijaksi :)

   Yritän saada Sepon korjattua kunhan joudan säätämään. Yksi idea on miten voisi ehkä pelastaa sen. :D

   Poista
 2. Ja jatketaan!

  Heii sä valitsit saman asuntolan mikä mulla oli! :D

  Aww toi tonttupuku :3

  Voi ei aikaparadoksi ei saa tapahtua! :O

  Kunhan et anna Jefferyn ja Sepon koskettaa toisiaan tai kommunikoida, kaikki sujuu varmasti hyvin...

  Minäkin haluan olla Viestintä! xDD

  Jääkaapin henki O.O

  Seppo on hyvä piirtäjä x)

  Pidä Ben kaukana Seposta ettei tule aikaparadoksia!! D:

  TEILLÄ ON OLLU SAMA USSANKIRJA KUN MEILLÄ! Muistan niin selkeesti ton alaotsikon, se kerto siitä miten kristinusko rantautuu Suomeen :D

  SEPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  Olipas surullinen loppu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jopa sattui tuon uskonnonkirjan kanssa. Aika hyvä :D

   Olis vissiin pitäny vältellä Beniä myös, mutta kun se asui samassa asuntolassa xD Ehkä sen kanssa tapahtui aikaparadoksi ja sitten Seppo jäi yliopiston vangiksi D:

   Kiitoksia kommenteista!

   Poista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3