keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Dean 2: Osmo Lusua kaiken rikkoo

Anteeksi jos Osmo Lusua on joku oikea henkilö, eikä vain Sepon kämppis... :D Googletuksella löytyi joku Lusu.

Tässä osassa on hauskoja juttuja, ainakin olin itse tosi huvittunut pelatessani! Toivottavasti osaan esittää ne niin, että tekin ymmärrätte xD

Niin, postauksen pariin näin alkuyöstä hetken mielijohteesta, huomenna pitäis jaksaa mennä kouluunkin.
Awww Joulupukki on hommannut kissanpennun! Varustin aika monet talot lemmikkitavaroilla simuudistusten yhteydessä just tätä varten. :3 En tykkää siitä kun lemmikit tai lapset joutuu kärsimään varustamattomissa kodeissa. D:
Hommattiin tuollainen kemistisetti ja pyykkikoneet, koska Sepolla oli edellisestä tallennuksesta vähän liikaa rahaa. :PLiekki kaivaa kuoppia tuonne sukuhauta-alueelle, se kun on kahjo.Liekki: "Onpas täällä siivotonta!"
...Ihan oma syy.Hyvää yötä Joshua Seppo. Meinaan koko ajan kirjoittaa Joshua, vaikka se ei ees näytä Joshualta! Katson Youtubesta jotain opetusvideota Joosuasta. #vainraamisjututOssi... lopeta se stalkkaaminen, oot seissy tuossa koko yön, vaikka sulla on oma sänky.Kesä on liian kuuma Liekille, joten se nukkuu mieluummin ulkona ja uneksii kivistä. Oho, Lusuan Osmo on pelialalla?Huomenta, Seppo! ^^ Koska neuroottisuus, sänky täytyy pedata. Kämppisten kanssa on ihanaa simssissä, kun joku aina tekee ruokaa. Joskus ne jopa onnistuu :D
Nämä on itse asiassa PALJON siistimpiä kuin yliopistomaailmassa!


Kaino (?) siinä kainosti miettii, mitä puhuisi tuolle komealle pojalle...Tulihan se sieltä, aina kannattaa puhua tietokoneista.
Kaino: "Sulla oli tietokone, saanko mä pelata Siblivionia?"
Seppo: "Ei kun kato mä käytän sitä vaan kirjoittamiseen."
Ja sormiruokailu. :DSeppo: "Hyvä poika löysit jalokiviä!"
Mutta kun ei sen sisuksia tarvitse silti kaivaa ulos, ei ne kivet siellä ole DD:Sitten ulkoilun inhoaja Seppo tajusi olevansa ulkona.
"AAAH! Voi kun on kivaa mutta ahistaa!"Lähetettiin Liekki etsimään lisää kiviä. Se muuten menee aina tuonne metsikkölaakso-mikälie sukuhaudalle.Tuli uusi kämppis Gustafin tilalle, taisi olla Asko Hannuksela. Komea :oHäät tulossa? (Se oli kuitenkin sinkku)Yhteinen piirre!
Seppo: "Jes! Viimeinkin joku samanhenkinen näiden hullujen sekaan!"Anteeks, te ootte vähän niinku telkkarin tiellä......Seppo, mikset oo kertonut mulle, että oot kapinallisryhmän tasolla 8...? Isän jalanjäljissä?
Tuo oli joku bugi joka poistui kun avasin pelin uudelleen, oikeasti Seppo on jollain nörttiryhmän alatasolla. :DOo, Seppo osasi tehdä ruokaa!Seppo: "Simald Trump on muuten hyvä presidentti :)"..Sepon kommentin jälkeen puolet seurueesta päätti lähteä pöydästä. xDMarja yrittää pelastaa tilanteen: "No mut onhan sillä habaa."
Osmo: "Minusta Simald Trump on yksi liero!"
Seppo: "Miksi meninkään mainitsemaan. :("
Arrghghghg Storyprogression! Äkkiä asetuksiin, nuo ei muuten muuta minnekään niiden sukupolvissa periytyvästä kartanosta!Lähetettiin sitten kaikki paikalla olevat kesäriehaan.Wut? Seppo doesn't approve.Ja Liekin oli tietysti pakko juosta koko matka takaisin kotiin, koska sillä oli "reagoi neutraalisti" -toiminto johonkin salaattiin, eikä sitä voinut peruuttaa. xdd
Ja tuolla on villiheppa!!!


Kävin tässä vaiheessa syömässä, ja jätin simit elämään omaa elämäänsä. Kun tulin takaisin, oli jo päälle keskiyön...


...ja jouduin perumaan sanani siisteistä kämppiksistä. Ei ne vaan osaa :D Kukaan ei saa ruokaa ennen Ossia!Seuraavana päivänä lähetettiin Seppo tapaamaan kaukaisia sukulaisiaan Vapaaloita! "Jou, kiva tutustua!" Ooo niillä on raskaus! Ja ihan ilman apua, oon ylpee teistä :>Onnellinen pari, tekee romanttisia toimintoja... :3 tuitui Seppo sen sijaan saisi kehittää omaa karismaansa.
Seppo: "Öö, mitä minä sanon tuolle naiselle... Uskissim, auta mua..."Seppo: "Ehh... Moi?"
Kaino ajattelee: "Tee mulle voileipä. Valtakunta voileivästä." :DPilaantuneita vohveleita! Tasolla/jääkaapissa ne on vielä hyviä, ja kun ne siirtää pöydälle, ne on jo huonoja. ._.Ja tervetuloa Osmo Lusuan kokkishowhun! Tänään teemme kesäisen makeaa syksyn salaattia!Osmo: Näin leikataan aluksi vihannekset, ei haittaa, jos vähän lentää lattialle..."Osmo: "Olipa rankkaa, ei jaksa enää."
...ei sitte.
 Oho, se nouskin vielä jatkamaan hommia!Mutta oltiin ehditty jo tilata pizzaa.EI! Se on - se on.... PIZZA-OSSI!!! D:::::Kylvetetään nyt vähän Liekkiä, kun se saa koko ajan kirppuja. :> Liekki unohtuu helposti. :/Laiskottelupäivänä allasbileet!Hyi Liekki.Vieraat suurin piirtein söi ja lähti. Hyvät allasbileet kyllä. xDSeppo: "Oot säkenöivä ku tähdenlento."
Fanni ajattelee: "Ton koiran jalkoihin vois laittaa sellaset pienet töppöset."Asko, sinäkin! Mä luotin suhun! :O
Asko: "Sori..." Jee!

Tietenkin. Joku innostunut kokki jätti vohvelit uuniin.Auttakee!!!
Sankari Asko palomies Sami saapuu.Älä nyt siihen jää, savu tulee jo ikkunasta!

Hyvä Seppo! Tartu toimeen!
Kotiapulainen on onneksi arjen sankari ja hoitaa homman loppuun. :)Mutta liian myöhään! Osmo! Ei!!! ;(Siinä tulee Viikatemies hakemaan...Viikatemies: "Hihihi... Facepalm"
Osmo: "Älä ny hei... Tää on vakava asia!"Häh? Eikö se kuollukaan?Jaa, se on epäonninen luonteeltaan. :DOsmo: "NÄLKÄ"Seppo: "Olipa tämäkin soppa."Kaino kutsui Sepon treffeille, mutta teki oharit sitten.Osmo, oikeasti? Eikö se palaminen jo riittäny, pitääkö vielä kusta lattiat täyteen? :'DLisää kylvetystä! :3Osmo Lusua kaiken rikkoo, Osmo Lusua tietenkin.Ää, Seppo on kipiä D:Ja niin on Osmokin. xDMutta se ei haittaa, Vapaalat järjesti juhlat joten lähdettiin sinne! Tupa oli täynnä, kuten näkyy.OOO niillä on poikavauva! Suuri ihme! :3Aaw <3Mut Liekki ei jaksanu enää kotiin asti, sillä oli tarpeet niin alhaalla D: Säälitti niin että oli pakko tehdä resetsim. Eihän se Liekin vika ole.Jaahas, Jorma Teräs.Tässä on muuten sen auto. xDSeppo maalaa unohtaakseen asunnon traagiset tapahtumat. Liikaa hänen neuroottiselle luonteelleen.
Näkyy tuotoksessa ilmeisesti. Voi Seppo! (SalkkariUllan äänellä)Liekki: "Kukaan ei välitä minusta."
Voiiii :''''(Sataa! Äkkiä suojaan, pikku Liekki!EA on panostanu veteen. :DSeppo: "Hääh? Minäkö yliopistoon? Miksi kummassa??"
Kyllä vain. Ja koska saita laama ei tullut käymään, ostettiin tuollainen paketti itse.Sitten tekemään soveltuvuuskoetta.Tällaiset pisteet Seppo sai. Lähetetään se opiskelemaan kuvataidetta ihan huvin vuoksi, koska siitä tulee sarjakuvakirjailija. :D Käytännön kannalta viestintä vois olla järkevämpi koska kirjoittamistaito, mutta kuvataide kuulostaa tarinallisesti järkevämmältä ja on kivaa. Kirjoitustaito kehittyy kyllä, ja on jo nelostasolla. Osmo ei! Oikeasti, miten voi sattua ja tapahtua sulle näin paljon kerralla XDDDKaino ei jostain syystä arvostanu tunteellista hyvästelyhalia. :D Tuolle toiselle ois ehkä kelvannu paremmin, tai sitten se pitää vaan Seppoa höpsönä.Tulkaapa nyt hyvästelemään Seppo pariksi lukukaudeksi!
 "Heiheiii! Ei tuu ikävä!"
Se meni jo.


Siinä. Ens kerralla eletään Sepon yliopistolukukausia, mulla on niistä jo paljon kuvia! :D Yritän karsia vähän kuvien määrää, muuten me ei päästä ikinä näkemään Sepon jälkikasvua, joka ei oo pelissäkään vielä tullu. Siellä Simyliopistolla se on vieläki. Pitää pelailla sillä, kunhan saan kouluhommia tehtyä pois alta.

Siunauksia, hyvää loppuviikkoa ja tapaamisiin!

2 kommenttia:

 1. Tosi hauska blogin idea! Itselle sims 2 peli oli pienempänä todella tärkeä ja lempi ajanviete aina koulun jälkeen! :-D

  http://jasmineitanen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täältä tulee myöhäinen kommentti! Oon jotenkin unohtanut kokonaan käydä lukemassa kaikkien postauksia, mutta nyt teen parannuksen!

  Liekki aatteli kaivaa Sepollekin jo haudan valmiiksi...

  Sun kämppikset osaa laittaa ruokaa!?? Epistä! >.<

  Sen siitä saa kun jättää simit oman onnensa nojaan :DD

  Asko sun piti olla ainut järkevä u.u

  OSMO EI

  Ai hyvä, Osmo selvis sittenkin :'D

  Teräsjorma on vauhdissa taas :D

  Jännittävä nähdä mitä yliopistolla tapahtuu! :D

  VastaaPoista

Kommentit vastaanotetaan suurin kiitoksin <3